Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

Ναι, δεν ξέρω τίποτα για την ινσουλίνη. Ότι θα πω θα είναι ψέμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νεότερα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας αφηνω κ εγω κοριτσακια!

παω να μαζεψω ενα πλυντηριο με πανες κ να απλωσω ενα με σεντονακια!!!:P:p

μετα να κανω κ εγω κανα μπανιο..κ παω γιατρο!τα λεμε το βραδακι!!!μουτσσσσσσσ:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ζωντανά τα ψάρια ή νεκρά;;;;χαχαχα.....δεν υπάρχει ο κόσμος....τι έκανε η φίλη σου;;;;;;;;Άννυ άνοιξε το παράθυρο..:lol::lol::lol::lol::lol:

Άσε, που λες γέννησε το πρώτο της παιδί όταν ήταν 21 μισό και ενώ περιμένεις να έχει καινούργια μυαλά είναι το αντίθετο.

1. Δεν έπρεπε να βρει η νύχτα τα ρούχα της και του μωρού να στεγνώνουν έξω από το σπίτι

2. Σε περίπτωση που θα είχε βγει αυτή από το σπίτι (και μιλάμε μετά τις 20 μέρες, αφού διαβάσει τη μισή ευχή) και θα γυρνούσε μετά τη δύση του ηλίου (που απαγορεύεται κανονικά, αλλά υπάρχει λύση!!!) θα άφηνε τα παπούτσια της έξω από την πόρτα του σπιτιού.

3. Ο πατέρας δεν έπρεπε να γυρνάει στο σπίτι μετά τις 12 το βράδυ (εμένα ο άντρας μου έχει και βάρδια 11 μ.μ. - 7 π.μ.!!!!)

4. Να μην πάει στο σπίτι της γυναίκα με περίοδο, λες και οι νοσοκόμες ή οι μαίες δεν έχουν ποτέ περίοδο όταν είσαι μέσα για τη γέννα ή παίρνουν ΑΔΕΙΑ!!)

5. Αν την επισκεφτείς και φύγεις από το σπίτι μετά τη δύση του ηλίου (που απαγορεύεται κανονικά, αλλά υπάρχει λύση!!!) πρέπει να κόψεις κλωστή από τα ρούχα σου για να την κάψει στο καντύλι!!!!!!!!!!

6. Όταν θα πάει να πάρει την ευχή από τον παπά στις 40 μέρες και όχι παραπάνω, θα πρέπει να φοράει καινούργια ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αυτή και το μωρό!!!!!

...........και δεν θυμάμαι τι άλλες βλακείες κάνουν......

Να φανταστείς, παρεξηγήθηκε ο άντρας της όταν του είπα ότι δεν θα πάω στις 40 μέρες να διαβάσω το μωρό μου, αλλά όταν τύχει να πάω στο χωριό του μπαμπά μου που μπορεί να είναι και μετά από 3 μήνες!!!!!

μετα να κανω κ εγω κανα μπανιο..κ παω γιατρο!τα λεμε το βραδακι!!!μουτσσσσσσσ:P:p

φιλάκια.....:tongue::tongue::tongue::tongue: και περιμένουμε νέα!!!

αντε ρε Τάνια κι εσυ απο δω??ΜΑΝΤΟΝΑ..ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ....μην τα λες σε μενα αυτα σε παρακαλω γιατι ειναι και κοντα μου!!και ποτε εφυγες απο δω?

αχ με ποναει η πλατουλα μουυυυυυυυυυυυυ!!!κανατε ολες νανι??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

φιλιά στο κορίτσι ε......τα λέμε το βραδάκι με νέα από το γιατρούλη....:-P

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ..............ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ???

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

αντε ρε Τάνια κι εσυ απο δω??ΜΑΝΤΟΝΑ..ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ....μην τα λες σε μενα αυτα σε παρακαλω γιατι ειναι και κοντα μου!!και ποτε εφυγες απο δω?

αχ με ποναει η πλατουλα μουυυυυυυυυυυυυ!!!κανατε ολες νανι??

Έφυγα τον Νοέμβρη του 2006 και τον Αύγουστο του 2007 ήρθε και ο άντρας μου με μετάθεση. Από τότε κατεβαίνουμε κάπου - κάπου γιατί η πολυκατοικία που μέναμε είναι του πεθερού μου, οπότε....έχουμε και τους συγγενείς και καταλαβαίνεις.

τάνια sorry αλλά η φίλη σου έχει χάσει επαφή έτσι...έλεος...τι είναι αυτά;αααα και δε μιλάμε για γλυκά από προχθές εδώ μέσα.....για βραστά και φρούτα μόνο...;);)

Γιατί όχι για γλυκά;; Εγώ δεν τρώω βέβαια, μόνο 1 φορά τη βδομάδα ή 1 στις 2 βδομάδες. Ποια κάνει δίαιτα κορίτσια;;;;;

Και ναι, η φίλη μου το έχει χάσει τελείως!!!!!!

Άσε, που λες γέννησε το πρώτο της παιδί όταν ήταν 21 μισό και ενώ περιμένεις να έχει καινούργια μυαλά είναι το αντίθετο.

1. Δεν έπρεπε να βρει η νύχτα τα ρούχα της και του μωρού να στεγνώνουν έξω από το σπίτι

2. Σε περίπτωση που θα είχε βγει αυτή από το σπίτι (και μιλάμε μετά τις 20 μέρες, αφού διαβάσει τη μισή ευχή) και θα γυρνούσε μετά τη δύση του ηλίου (που απαγορεύεται κανονικά, αλλά υπάρχει λύση!!!) θα άφηνε τα παπούτσια της έξω από την πόρτα του σπιτιού.

3. Ο πατέρας δεν έπρεπε να γυρνάει στο σπίτι μετά τις 12 το βράδυ (εμένα ο άντρας μου έχει και βάρδια 11 μ.μ. - 7 π.μ.!!!!)

4. Να μην πάει στο σπίτι της γυναίκα με περίοδο, λες και οι νοσοκόμες ή οι μαίες δεν έχουν ποτέ περίοδο όταν είσαι μέσα για τη γέννα ή παίρνουν ΑΔΕΙΑ!!)

5. Αν την επισκεφτείς και φύγεις από το σπίτι μετά τη δύση του ηλίου (που απαγορεύεται κανονικά, αλλά υπάρχει λύση!!!) πρέπει να κόψεις κλωστή από τα ρούχα σου για να την κάψει στο καντύλι!!!!!!!!!!

6. Όταν θα πάει να πάρει την ευχή από τον παπά στις 40 μέρες και όχι παραπάνω, θα πρέπει να φοράει καινούργια ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αυτή και το μωρό!!!!!

...........και δεν θυμάμαι τι άλλες βλακείες κάνουν......

Να φανταστείς, παρεξηγήθηκε ο άντρας της όταν του είπα ότι δεν θα πάω στις 40 μέρες να διαβάσω το μωρό μου, αλλά όταν τύχει να πάω στο χωριό του μπαμπά μου που μπορεί να είναι και μετά από 3 μήνες!!!!!

τι είναι όλα αυτά βρε πουλάκι μου....και τα τήρησε όλα αυτά...που ζούμε ρε κορίτσια!!! φαντάσου να έχεις και καμιά πεθερά να στα επιβάλλει γιατί εντάξει αν σου πει κάτι τέτοιο η μάνα σου την βάζεις στην θέση της, την πεθερά όμως την φουντάρεις ή δεν την φουντάρεις???

Διαφημίσεις

τι είναι όλα αυτά βρε πουλάκι μου....και τα τήρησε όλα αυτά...που ζούμε ρε κορίτσια!!! φαντάσου να έχεις και καμιά πεθερά να στα επιβάλλει γιατί εντάξει αν σου πει κάτι τέτοιο η μάνα σου την βάζεις στην θέση της, την πεθερά όμως την φουντάρεις ή δεν την φουντάρεις???

ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ,ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ,ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:wink: φευγουμεεεεεεεε!!! πάμε για μαμ και ξεκούραση σας φιλώ όλες.....θα προσπαθήσω να μπω το βραδάκι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...