Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα....παίζει και αυτό!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα το άλλο οτι απαγορεύεται να καθόμαστε σταυροπόδι το ξέρεται;τι μ@λ@κίες ακούς Θεε μου....

Εγώ άκουσα ότι δεν πρέπει να έχεις ψάρια στο σπίτι γιατί μπορεί να φοβάται το μωρό!!!! Να μην σταυρώνεις τα χέρια σου πάνω απ'την κοιλιά σου γιατί κάτι παίζει με τον ομφάλιο λώρο, να μην μπερδευτεί το μωρό!!!

Όλο βλακείες από μεγάλες γυναίκες που όμως τα πιστεύουν και άλλες....πχ μια φίλη μου που έκανε και όλα αυτά τα "βουδιστικά" περί λεχώνας!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΟΥ ,ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ?ΝΙΚΑΙΑ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ,Ε/?ΜΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΚΡΗ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!!!ΑΚΟΥ ΠΑΤΗΣΙΑ!!!

ε τι να κανω αφού αγαπήσαμε και τυφλωθήκαμε και ερωτευ΄τηκαμε και ο άντρας μας πήρε σπίτι εκεί για να είναι στην γειτονιά του...δεν ήξερα δεν ρώταγα....τέλος πάντων μην μου ξύνω πληγές είμαι ευτυχισμένη με τον αντρούλη μου, είναι καλό παιδί κορώνα στο κεφάλι μου, με αγαπάει και όλα καλά εεε δεν είναι και πολύ μακριά απο εθνική οδο που πάμε εμείς σε 20 λεπτά με νορμαλ κινηση είμαι στο πατρικο μου!!!:idea::idea::idea::idea::wink::wink::wink::wink:

Εγώ άκουσα ότι δεν πρέπει να έχεις ψάρια στο σπίτι γιατί μπορεί να φοβάται το μωρό!!!! Να μην σταυρώνεις τα χέρια σου πάνω απ'την κοιλιά σου γιατί κάτι παίζει με τον ομφάλιο λώρο, να μην μπερδευτεί το μωρό!!!

Όλο βλακείες από μεγάλες γυναίκες που όμως τα πιστεύουν και άλλες....πχ μια φίλη μου που έκανε και όλα αυτά τα "βουδιστικά" περί λεχώνας!!!!!!!

ζωντανά τα ψάρια ή νεκρά;;;;χαχαχα.....δεν υπάρχει ο κόσμος....τι έκανε η φίλη σου;;;;;;;;Άννυ άνοιξε το παράθυρο..:lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Τι μου θυμίζεις ρε συ!! Και το ζαχαροπλαστείο Μαντόνα με το τέλειο προφιτερόλ γάλακτος!!!!! Εγώ έμενα στη Νίκαια στην πλατεία Αγ. Νικολάου εκεί που είναι η αφετηρία των τρόλεϊ!!

τα είχα τσακίσει...εμένα οι γονείς μου μένουν Αγιο Χαράλαμπο σύνορα Κερατσίνι Πειραιά κοντά στην Καλοκαιρινού αν ξέρεις!!!:wink: και κοντά επίσης στην Υπαπαντής!

ζωντανά τα ψάρια ή νεκρά;;;;χαχαχα.....δεν υπάρχει ο κόσμος....τι έκανε η φίλη σου;;;;;;;;Άννυ άνοιξε το παράθυρο..:lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα!!!ναι για το σταυροποδι το εχω ακουσει κ εγω κ μου το λενε κατι θειες κ να δειτε πως με κοιτανε!!!!!!!θελουν να με φανε!!!!

για τα ψαρια δεν μου το ειπαν ακομη!

γιατι εγω εχω ψαρακια!τι φταινε τα καημενα..καλο φενγκ σουι ειναι!!

κ πως θα στηριζουμε ρε φιλε τα χερια μας, αν δεν τα βαλουμε πανω στην κοιλουμπα μας???ελεος!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες πιάστηκα στην καρέκλα άντε να πάει 17:00 να φύγω να πάμε σπίτι να ψήσει ο Πάνος τα ψαράκια μας και να τα φάμε με χορταράκια!!! πείνασα κιόλας....

Το πρόβλημα είναι με τα ωμά θαλασσινά, για να μην πάθουμε δηλητηρίαση! Κατά τα άλλα αν δεν έχετε αλλεργίες εσείς ή οι μπαμπάδες δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν έχει ο άντρας σας όμως σε κάτι, καλό είναι να το αποφεύγετε για να μην προκληθεί η ίδια αλλεργία στο μωρό. Τάδε έφη το βιβλίο εγκυμοσύνης που έχω!

Τα αλλάντικά τα αποφεύγουμε γιατί μπορεί να μολυνθούμε με...αχ... δεν το θυμάμαι το όνομα! Κι εγώ αλτσχάιμερ! Μια μόλυνση που στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνη... Σε πίτσα που είναι ψημένα απ' ό,τι θυμάμαι δεν πειράζει!

Ψήνω πατάτες στο φούρνο με μανιτάρια και πιπεριές! Θα φάμε και καροτοσαλάτα! (Ενισχύω την ορθή διατροφική στροφή στην ποιότητα της παρέας! Εντάξει, μη βαράτε! Πατατούλες είναι... υδατάνθρακες! Και χωρίς πολλλά λάδια!)

Άννη, έχει κολλήσει το μυαλό μου! Το social ποιο είναι; Να πάτε για εσπρεσσάκι, αλλά μετά η μπουμπού σου δεν χτυπιέται στον υπέρηχο;!

Άντε να την καμαρώσετε!

Μπαίνω για μπανάκι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

χαχαχα!!!ναι για το σταυροποδι το εχω ακουσει κ εγω κ μου το λενε κατι θειες κ να δειτε πως με κοιτανε!!!!!!!θελουν να με φανε!!!!

κ πως θα στηριζουμε ρε φιλε τα χερια μας, αν δεν τα βαλουμε πανω στην κοιλουμπα μας???ελεος!!!!:P:p

ΕΧΕΙΣ ΨΑΡΙΑ;;;;;;;αισχος,ντροπή!!!!!!να τα πηδήξεις από το παράθυρο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Τί ψαράκια έχεις; Κι εμείς έχουμε!

Το πρόβλημα είναι με τα ωμά θαλασσινά, για να μην πάθουμε δηλητηρίαση! Κατά τα άλλα αν δεν έχετε αλλεργίες εσείς ή οι μπαμπάδες δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν έχει ο άντρας σας όμως σε κάτι, καλό είναι να το αποφεύγετε για να μην προκληθεί η ίδια αλλεργία στο μωρό. Τάδε έφη το βιβλίο εγκυμοσύνης που έχω!

Τα αλλάντικά τα αποφεύγουμε γιατί μπορεί να μολυνθούμε με...αχ... δεν το θυμάμαι το όνομα! Κι εγώ αλτσχάιμερ! Μια μόλυνση που στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνη... Σε πίτσα που είναι ψημένα απ' ό,τι θυμάμαι δεν πειράζει!

Ψήνω πατάτες στο φούρνο με μανιτάρια και πιπεριές! Θα φάμε και καροτοσαλάτα! (Ενισχύω την ορθή διατροφική στροφή στην ποιότητα της παρέας! Εντάξει, μη βαράτε! Πατατούλες είναι... υδατάνθρακες! Και χωρίς πολλλά λάδια!)

Άννη, έχει κολλήσει το μυαλό μου! Το social ποιο είναι; Να πάτε για εσπρεσσάκι, αλλά μετά η μπουμπού σου δεν χτυπιέται στον υπέρηχο;!

Άντε να την καμαρώσετε!

Μπαίνω για μπανάκι!

σαλμονελα λες για τα αλαντικα...το social ειναι στην Μητροπολη την εκκλησια!ειτε εσπρεσσο πιω ειτε καμια σοκολατα η μπουμπου κωλοχτυπιεται...χααχα..εσυ τι ωρα θα πας?

pSC1p2.png

Τί ψαράκια έχεις; Κι εμείς έχουμε!

α δεν εχω σαν εσας..απο οτι εχω καταλαβει εχετε πολλα κ διαφορα εσεις..

εγω εχω 2 χαζοχρυσοψαρα που τα λεω σκυλοψαρα γιατι ολο πεινανε!!!μολις με βλεπουν πανε πανω στην επιφανεια κ χτυπιουνται κ ανοιγοκλεινουν το στομα για να τα ταισω!!!το πρωι που τα ταιζω γινεται μαχη!

pSC1p2.png

δεν θα πήγαινες για μπάνιο εσύ??? άκουσες ψαράκια και χάρηκες?:P

Ναι! Τί να κάνω! Είμαι ενυδρειόφιλη!

Άννη, ναι το social!

Και σαλμονέλα και κάτι άλλο... ΘΑ το θυμηθώ κάποια στιγμή...

19:30 είναι το ραντεβού!

ΕΦΥΓΑ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...