Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαλάκια????? οχι μ@λ@κία!χαχαχα

ε και τι ?δεν κανει ουτε καλαμαρια κ χταποδια???????ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

εγώ καλαμάρια και θράψαλα έχω φάει και δεν έπαθα τίποτα....

θυμήθηκα μια κοπέλα που δεν ετρωγε χταπόδια γιατί θα έβγαζε πλοκάμια το παιδί λέει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μην πηδηχτείς λέμε....ρώτα πρώτα και μετά όλες μαζί....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!πρρρρρρρρρρρρ...............κλ@σιμο κι αυτή!!!!!!

Οχι μωρε, απλώς δουλεύει η καυμενη ακομα και για ένα μηνα, είχε πάει και για εξετάσεις σήμερα οποτε θα μπει αργότερα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλε 4 ωρες ημουν στο ΙΚΑ,πως να φαω>??ακινητη ημουν κι αυτη μου ρουφαγε το αιματακι!!οταν ηρθα εφαγα 1 μηλο να συνελθω :-) εχω κανει τρελλη προοδο σας λεωωωωωω!!!!και εφαγα κ την πατατα για να μη σκασω κ δεν φαω μετα την σουπα!οχι,στη ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ πηγα,εσυ λες τον Βιτσαξή,ε?εχει πολυυυυυ κοσμο αυτος κ δεν μπορω να περιμενω!!

Βιτσαξή;;;; Τι μου θύμησες τώρα ρε Άντζυ!!! Αναπολώ τα χρόνια που ήμουν εκεί. Εγώ βέβαια πήγαινα στον Βιτσαξή που είναι στο Κερατσίνι, εκείνος ήταν κοντά μας...

καλε 4 ωρες ημουν στο ΙΚΑ,πως να φαω>??ακινητη ημουν κι αυτη μου ρουφαγε το αιματακι!!οταν ηρθα εφαγα 1 μηλο να συνελθω :-) εχω κανει τρελλη προοδο σας λεωωωωωω!!!!και εφαγα κ την πατατα για να μη σκασω κ δεν φαω μετα την σουπα!οχι,στη ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ πηγα,εσυ λες τον Βιτσαξή,ε?εχει πολυυυυυ κοσμο αυτος κ δεν μπορω να περιμενω!!

ναι ναι απλά το είπα γιατί εκέι κοντά μένουν η μαμά και ο μπαμπάς μου:wink:

Διαφημίσεις

Βιτσαξή;;;; Τι μου θύμησες τώρα ρε Άντζυ!!! Αναπολώ τα χρόνια που ήμουν εκεί. Εγώ βέβαια πήγαινα στον Βιτσαξή που είναι στο Κερατσίνι, εκείνος ήταν κοντά μας...

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕΝΩ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!:!::!::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μαλάκια????? οχι μ@λ@κία!χαχαχα

ε και τι ?δεν κανει ουτε καλαμαρια κ χταποδια???????ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

Nαι!!!Ειχα ακουσει οτι αν δεν ειναι φρεσκα πχ σου προκαλουν

προβλημα...κοιτα να δεις δεν θυμαμαι τιποτα και τσαντιζομαι!!!Εχω παθει αλτσχαιμερ!!!Και θελω να φαω τις γαριδουλες μου κτλ που εχω να φαω απο τοτε που εμεινα εγκυος!

εγώ καλαμάρια και θράψαλα έχω φάει και δεν έπαθα τίποτα....

θυμήθηκα μια κοπέλα που δεν ετρωγε χταπόδια γιατί θα έβγαζε πλοκάμια το παιδί λέει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μην πηδηχτείς λέμε....ρώτα πρώτα και μετά όλες μαζί....

εχω πεθανει στα γελια!!!!ειναι δυνατον????????????πλοκαμια???ελεος!

καλαμαρια κ χταποδια εχω φαει ως τωρα..πλοκαμια δεν βγαλαμε!!!

θα ρωτησω για τα οστρακοειδη..

τα αλαντικα δεν μου τα απαγορευσε μονο για το αλατι αλλα γιατι λεει ως συνηθως ειναι μαπα, κ δεν ξερουμε τι ακριβως ειναι!αυτα μου τα κοψε απο την αρχη!!!ενταξει εγω καμια γαλοπουλιτσα καπνιστη τρωω που κ που....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ναι ναι απλά το είπα γιατί εκέι κοντά μένουν η μαμά και ο μπαμπάς μου:wink:

ΠΟΥ ,ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ?ΝΙΚΑΙΑ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΕΙ,Ε/?ΜΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΚΡΗ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!!!ΑΚΟΥ ΠΑΤΗΣΙΑ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΛΟΚΑΜΙΑ???????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ??Πόδια πάστας,χέρια από ταρτάκια και κεφάλι σοκολατένιο αυγό>???????????????

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΛΟΚΑΜΙΑ???????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ??Πόδια πάστας,χέρια από ταρτάκια και κεφάλι σοκολατένιο αυγό>???????????????

καλα μας εχει φαει η μ@λ@κια λεμε!!!!εχω λυθει στα γελια!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εχω πεθανει στα γελια!!!!ειναι δυνατον????????????πλοκαμια???ελεος!

καλαμαρια κ χταποδια εχω φαει ως τωρα..πλοκαμια δεν βγαλαμε!!!

θα ρωτησω για τα οστρακοειδη..

τα αλαντικα δεν μου τα απαγορευσε μονο για το αλατι αλλα γιατι λεει ως συνηθως ειναι μαπα, κ δεν ξερουμε τι ακριβως ειναι!αυτα μου τα κοψε απο την αρχη!!!ενταξει εγω καμια γαλοπουλιτσα καπνιστη τρωω που κ που....

εμένα δεν μου τα είχε απαγορεύσει και τόστ με τυρί-ζαμπόν τρώω και πίτσες φτιάχνω.....ο καθένας τα δικά του!!!!!!εγώ να δείς τι έπαθα όταν το άκουσα.....είναι δυνατόν;;;;;;;και ξέρεις κάτι γιαγιάδες και πεθερές λένε τέτοιες αηδίες....

Grya.jpgGryap3.png

χαχαχαχαχαχα....παίζει και αυτό!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα το άλλο οτι απαγορεύεται να καθόμαστε σταυροπόδι το ξέρεται;τι μ@λ@κίες ακούς Θεε μου....

Grya.jpgGryap3.png

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕΝΩ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!:!::!::lol::lol:

Τι μου θυμίζεις ρε συ!! Και το ζαχαροπλαστείο Μαντόνα με το τέλειο προφιτερόλ γάλακτος!!!!! Εγώ έμενα στη Νίκαια στην πλατεία Αγ. Νικολάου εκεί που είναι η αφετηρία των τρόλεϊ!!

Nαι!!!Ειχα ακουσει οτι αν δεν ειναι φρεσκα πχ σου προκαλουν

προβλημα...κοιτα να δεις δεν θυμαμαι τιποτα και τσαντιζομαι!!!Εχω παθει αλτσχαιμερ!!!Και θελω να φαω τις γαριδουλες μου κτλ που εχω να φαω απο τοτε που εμεινα εγκυος!

είπαμε γαρίδες μπορούμε να φάμε καλέ αφου τις μαγειρεύουμε δεν τις τρώμε ωμές, τις ψήνουμε ή της βράζουμε ή τις κάνουμε με μακαρόνια ή με ρυζάκι ή σαγανάκι με φετούλα όλα αυτά!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...