Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις σκέψεις σας.

Στη γνωματευση που μας έδωσε μιλάει για υδρονέφρωση και στο ιντερνετ είδα ότι όντως η μέτρησή μας είναι λίγο πάνω απο το κανονικό. Αλλα διάβασα ότι δεν είναι πολύ ασυνήθιστο για αγοράκια να δείξει έτσι στην β' επιπέδου (1% των περιπτώσεων) και το 80% διορθώνεται μόνο του μέχρι τη γέννηση. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να παίρνουν αντιβίωση μόλις γεννηθούν για να μη πάθουν ουρολοίμωξη. Συνήθως είναι λίγο κλειστή η ουρήθρα και δεν φεύγουν τελείως τα ούρα απο τα νεφρά.

Θα δώ τι θα μας πεί η γιατρός μας στο ραντεβού την Τετάρτη και θα περιμένουμε στον επόμενο υπέρηχο στον 7ο μήνα αν θα έχει διορθωθεί. Είναι κάτι αντιμετωπίσιμο πάντως αλλά όσο ναναι δε μπορεί να μη στενοχωρηθείς όταν το ακούς.

Ελπίζω να ξεπεραστεί το "πρόβλημα" μέχρι να γεννηεθί το αγγελουδάκι σας και να μην χρειαστεί καν να μπει στη διαδικασία της αντιβιωσης.......αν και έτσι να γίνει...μην σκέφτεσαι ποτέ τα χειρότερα! Εμένα ο βαφτισιμιός μου γεννήθηκε με κάποιο πρόβλημα, κόλλλησε και ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και από όταν γεννήθηκε μέχρι που χρόνισε έπαιρνε αντιβίωση--------Σήμερα είναι ένα παλικαράκι 14 χρονών πουμε περνάει και ένα κεφαλι στο ύψος!

Αλλά να ρωτησω κάτι που είμαι και άσχετη (χωρίς να θέλω να σε αγχώσω) Υδρονέφρωση σημαίνει κατακράτηση ούρων?...... Ρψτάω γιατί πριν 3 μήνες μα γνωστή μου που γέννησε το μωρό ενεργήθηκε και ούρησε πριν γεννηθεί (πως γίνεται αυτό βρε κορίτσια?) και κινδύνεψε από μικρόβια και το μωρό και η μαμά, αλλά ευτυχώς όλα πηγαν τέλεια (με αντιβιώσεις βέβαια)

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κάτι άσχετο........ τι έγινε με τη συνταγή γλυκού? Πέτυχε τελικά? Έχω και τη γιορτή αύριο....χιχι

Αχ, ναι ξεχάστηκα! Λοιπόν... Μπορώ να πω πως πέτυχε!

Δεν ήταν τόσο το γλυκό όσο η παρουσίασή του... Σέρβιρα cheesecake (στο περίπου...) μέσα σε σοκολατένιο κουπάκι που έφτιαξα με μπαλόνια!

Επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις δείτε εδώ ---> http://laprochainefois.blogspot.com/2009/03/what-goes-into-making-chocolate-bowls.html

και εδώ ---> http://www.stephanieskitchen.com/2009/02/chocolate-bowls.html για να καταλάβετε!

Εντάξει, τα δικά μου δεν έγιναν όπως στη φωτογραφία (ήταν λίγο αφηρημένη τέχνη-σύγχρονο design! ;) ) αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακά! Έβγαλε ο άντρας μου φωτογραφία αλλά δεν έχω τις γνώσεις να την περάσω και να την ανεβάσω... Μόλις τα καταφέρω όμως...

Ήταν και νηστίσιμα! (Έρχονται Χριστούγεννα γαρ!) Μέσα αλεσμένο μπισκότο digestive με βιτάμ, επάνω φυτική σαντιγύ και πιο πάνω κομπόστα βύσσινο που με κορν φλάουρ, άχνη και βράσιμο γίνεται σαν σάλτσα-ζελέ και στέκεται. Και για ντεκόρ, μπηγμένα κομμάτια κουβερτούρας από τα αποτυχημένα κουπάκια! Είχαμε και τις αναμενόμενες απώλειες, ευτυχώς 2 στα 15!

Irev, καλή επιτυχία και κουράγιο με τις ετοιμασίες, αλλά μην το παρακάνεις και ζορίσεις τον εαυτό σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να γιορτάσεις τον Στέλιο σου αλλά το θέμα είναι να το χαρείς κι εσύ χωρίς να χρειαστείς μετά αναρωτική! Όπως μου έλεγαν κι εμένα αυτές τις μέρες, κάνε όσο μπορείς, κανείς δε θα σε παραξηγήσει αν δεν είναι όλα στην τρίχα!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Κατ' αρχάς χρόνια πολλά για τα παιδάκια σας που γιορταζαν και για τους συζύγους (πεθερούλες κλπ.......).

mel, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ σε καταλαβαίνω, αλλά παρότι θα σου φανεί αστείο ΣΤΑΜΑΤΑ να κοιτάς περιπτώσεις στο Internet, και μείνε σε αυτά που σου είπε ο γιατρός σου. Το κακό με όλες αυτές τις εξετάσεις που κάνουμε έιναι ότι δεν σου δίνουν συνήθως μία βέβαιη απάντηση (όλα είναι με "Πιθανότητες"), και οι γιατροί για να είναι καλυμένοι λένε ότι θα δούμε αργότερα κλπ..... Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι όλα καλα και εσύ να στεναχωριέσαι άδικα και να το περνάς και στο μωρουλίνι σου....Κάνε υπομονή και θα δεις ότι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dim_angel, εύχομαι να βρεθεί άμεσα μία άκρη με το μωράκι , είναι κρίμα να ταλαιπωρείτα αυτό και οι γονείς του, τί να πώ, του στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα όλη αυτή η περιπέτεια να είναι σαν παλιός εφιαλτης και το μωράκι να παίζει κάτω από το δέντρο με τους γονείς του....

angel09, καλωσόριζες στην παρεούλα μας και σου εύχομαι γλυκιά μου να πάρεις το μωράκι σου στα χέρια σου με ένα πόνο!!

Όσο για το ψυχολογικό... λεπτή κλωστή ...τεντωμένη....... Πάντως εμένα μου βγαίνει σε νεύρα και όχι στον άντρα μου γιατί εκεί δεν έχω παράπονο με προσέχει (ή μάλλον λέει πάντα ναι όπως κάνουν στους τρελούς..χαχαχαχα). Να μην τα ξαναλέω , πόλεμος και εγώ όπου μάχη αρχηγός.

Αυτό το άλλο με το σεξ, το πιάνουμε μία φορά κάθε δεκαήμερο το θέμα έτσι για να ξύνουμε πληγές ε? Θα μείνω στις αρχικές μου θέσεις, εγώ θέλω (καλύτερα από ποτέ θα έλεγα) και ο άλλος νομίζει ότι θα ενοχλήσει το μωρό. Ειδικά τώρα που η μπέμπα κάνει λές και έχει πάρει ectacy τα βράδυα και κουνιέται σαν τρελή.... κοιμάται ο καλός μου με το χέρι πάνω στην κοιλιά μου. Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου τίποτα αυτός...γγγγγρρρρρρρρρρρρ. Πού θα πάει , θα τον στριμώξω τον άτιμο..... Βρε που έμπλεξα... Δεν θα πώ άλλα γιατί σε λίγο θα θέλουμε κόκκινο Χ .....

Έκανα εχτές και την καμπύλη ζαχάρου. Τελικά πολύ κακό για το τίποτα . Ήπια 75 gr γλυκόζη διαλυμένη σε 2 ποτηράκια νερό , μια χαρά μου φάνηκε εμένα, μόνο που σε κανένα δίωρο μου έκανε μία μικρή καούρα, τίποτα άλλο. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα μαζί με την γενική ούρων αίματος και τοξόπλασμα που έκανα.

Αύριο Σάββατο επιτέλους!!!! Θα στολίσω το δεντράκι μου!!!!!! Γιουπιιιιι!!!!!

Αντε με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα, τα τελευταία χωρίς τα μωράκια μας αγκαλιά!!!!!!!

Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπερα μανουλες !!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα? εγω μαζευα τα ρουχα μου να τα παμε στο καινουριο σπιτι κι πηγα στον γιατρο μου να μου πει πως τα παει το μπεμπε μας....να πω την αληθεια χαρηκα που το ειδα αλλα απο την αλλη στεναχωρηθηκα πολυ.

Μου ειπε πως εχω συσπασεις.....κι αυτο δεν ειναι καθολου καλο ....εχω πεσει πολυ ψυχολογικα αλλα τι να πω κι σε ποιον?

Ο ανδρας μου δεν το καταλαβενει καθολου τι ειναι οτι κι να πω κι εγω πεφτω ποιο πολυ...

Χαρουμενη δεν θα επρεπε να ειμαι τωρα?Πως ειμαι καλα κι πανω απ'ολα το παιδακι μου?

Εγω γιατι νοιωθω ετσι?Ετοιμη να καταρευσω .....ορεξη για τπτ δεν εχω.....

Χθες μαλωσαμε ασχημα κι μας τα βρηκε η κουμπαρα μου (να'ναι καλα) κι σημερα σαν να μην εγινε τιποτα ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ !!!

Γιατι η εγκυμοσυνη μου να μην ειναι χαλαρη κι πανω απ' ολα ηρεμη ? Γιατι εχω τοσο αγχος για το αυριο αλλα κι για ολα?

Με συγχωρειτε αν σας κουρασα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Εδω κ ένα χρόνο αποφάσισα να πάψω να μαι το καλό παιδί , αφού πέρασα μια κατάθλιψη κ είδα ξεκάθαρα τους ανθρώπους που έβαζα γύρω μου κ ειδικά απο τότε που έμεινα εγκυος δεν χαρίζομαι σε κανέναν.Γι αυτό δεν θα μαι διαλλακτική με τον άντρα σου.Φυσικά να του πεις τι νιώθεις μ αυτή την απόφασή του κ οτι κ συ έχεις ανάγκη απο ταξίδι κ ξέσκασμα.Βαρέθηκα ν ακύω κ απο φίλες μοτ οτι πρέπει να δείχνουμε λέει κατανόηση ξιατί σοκάρονται με τον ερχομό του παιδιού!!!! !Κ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟς ΤΟΥς Ως ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ;;;;;Κ ΠΟΙΟς ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ;;;;ΕΚΕΙΝΟΙ;;;;Δηλαδή εμεις δεν ανησυχούμε,δεν σοκαριζόμαστε,δεν φοβόμαστε,δεν περνάμε απο διάφορες φάσεις;;;;Δεν έχουμε όλες τις οργανικές μεταβολές;;;Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω στήριξη απ οτι συνήθως;;;Αν όχι οι συντροφοι μας ποιος θα μας τη δώσει;;;Κ αν τέλος πάντων είναι τόσο αδύναμοι, άβουλοι,εγωιστές κ ανίκανοι να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΟΛΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ;;;;δΕ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΝΤΆΝΤΕΜΑ, ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ!!!!!Ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω μαζι σας ειμαι

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας!!!

mel ψυχραιμία και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά. Εξάλου αν υπήρχε κάτι ανησυχητικό δεν θα σε στέλνανε να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις? Εύχομαι την επόμενη φορά όλα να βγούν καλά με τις εξετάσεις σου.

dim-angel εύχομαι να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα αό τη φίλη σου και το παιδάκι της να βγει νικητής από όλη αυτή τη δοικιμασία.

anna οι συσπάσεις από όσο ξέρω δεν είναι κάτι πολύ ανησηχυτικό, απλά θέλει πολύ ξεκούραση και να μην στεναχωριέσαι, μη δίνεις σημασία σε όλα, να σκέφτεσαι πάνω από όλα το μωράκι σου.

Irev καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες για τη γιορτή του γιού σου!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Η Β-Επιπεδου θα γινει 22 δεκεμβριου εκλεισα ραντεβου απο τωρα κι το φυλλο θα το μαθουμε εκει αλλα τωρα δεν φαινετε τιποτα....:(:(:(

Στον υπερυχο παντως ερειχνε κλοτσιες παντος......βεβαια εγω δεν το εχω νοιωσει ακομα :confused:

Επεξεργάστηκαν by Anna_22

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλησπερα μανουλες !!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα? εγω μαζευα τα ρουχα μου να τα παμε στο καινουριο σπιτι κι πηγα στον γιατρο μου να μου πει πως τα παει το μπεμπε μας....να πω την αληθεια χαρηκα που το ειδα αλλα απο την αλλη στεναχωρηθηκα πολυ.

Μου ειπε πως εχω συσπασεις.....κι αυτο δεν ειναι καθολου καλο ....εχω πεσει πολυ ψυχολογικα αλλα τι να πω κι σε ποιον?

Ο ανδρας μου δεν το καταλαβενει καθολου τι ειναι οτι κι να πω κι εγω πεφτω ποιο πολυ...

Χαρουμενη δεν θα επρεπε να ειμαι τωρα?Πως ειμαι καλα κι πανω απ'ολα το παιδακι μου?

Εγω γιατι νοιωθω ετσι?Ετοιμη να καταρευσω .....ορεξη για τπτ δεν εχω.....

Χθες μαλωσαμε ασχημα κι μας τα βρηκε η κουμπαρα μου (να'ναι καλα) κι σημερα σαν να μην εγινε τιποτα ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ !!!

Γιατι η εγκυμοσυνη μου να μην ειναι χαλαρη κι πανω απ' ολα ηρεμη ? Γιατι εχω τοσο αγχος για το αυριο αλλα κι για ολα?

Με συγχωρειτε αν σας κουρασα

Anna22 παράτα όλες τις δουλειές κ τις μετακομίσεις κ ξεκουράσου!!!!:cool:Το ξέρω οτι πιθανόν δεν υπάρχει άλλος να ΄κάνει τις δουλειές αυτές αλλά το σημαντικό είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου κ το μωρό σου.:tongue: Κ γω μάλωσα σήμερα τηλεφωνικώς με τον δικό μου κ έκλαιγα με λυγμούς :(αλλά εμεις σαυτή τη φάση πρέπει να νοιαζόμαστε να είμαστε ήρεμες εμίς κ το μωράκι μας κ να στηριζόμαστε στον εαυτό μας.Τα μωρά μας νιώθουν κ ακούνε.:(:roll:Πήγα προχθές σ ένα φιλικό ζευγάρι, που κ αυτοί μάλωναν πολύ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ τους είπε ο ψυχολόγος οτι γι αυτό το μωρό τινάζεται τρομαγμένο εκεί που κοιμάται!!!!Καταλαβαίνεις πόσο επηρεάζονται οι ψυχούλες των μικρών μας;;;;;:confused:

Κι εγω οταν βλέπω οτι ταράζομαι πολύ κλείνω το τηλ ή δεν το σηκώνω για κάποιες μέρες.:rolleyes:Για να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου κ το πλασματάκι μου.

Είμαι αποφασισμένη να γίνω τέρας ψυχραιμίας, Βούδας αγάπη μου για να γεννήσουμε υπέροχα πλασματάκια!!!!!!

Γι αυτό καλή μου οταν είμαστε στεναχωρημένες:cry: να βρίσκουμε διεξόδους για ν αλλάζει η διάθεσή μας!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Anna22 παράτα όλες τις δουλειές κ τις μετακομίσεις κ ξεκουράσου!!!!:cool:Το ξέρω οτι πιθανόν δεν υπάρχει άλλος να ΄κάνει τις δουλειές αυτές αλλά το σημαντικό είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου κ το μωρό σου.:tongue: Κ γω μάλωσα σήμερα τηλεφωνικώς με τον δικό μου κ έκλαιγα με λυγμούς :(αλλά εμεις σαυτή τη φάση πρέπει να νοιαζόμαστε να είμαστε ήρεμες εμίς κ το μωράκι μας κ να στηριζόμαστε στον εαυτό μας.Τα μωρά μας νιώθουν κ ακούνε.:(:roll:Πήγα προχθές σ ένα φιλικό ζευγάρι, που κ αυτοί μάλωναν πολύ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ τους είπε ο ψυχολόγος οτι γι αυτό το μωρό τινάζεται τρομαγμένο εκεί που κοιμάται!!!!Καταλαβαίνεις πόσο επηρεάζονται οι ψυχούλες των μικρών μας;;;;;:confused:

Κι εγω οταν βλέπω οτι ταράζομαι πολύ κλείνω το τηλ ή δεν το σηκώνω για κάποιες μέρες.:rolleyes:Για να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου κ το πλασματάκι μου.

Είμαι αποφασισμένη να γίνω τέρας ψυχραιμίας, Βούδας αγάπη μου για να γεννήσουμε υπέροχα πλασματάκια!!!!!!

Γι αυτό καλή μου οταν είμαστε στεναχωρημένες:cry: να βρίσκουμε διεξόδους για ν αλλάζει η διάθεσή μας!!

Καλησπερα.Ναι συμφονω μαζι σου αλλα πραγματι εχω τους γονεις μου μονο που βοηθανε κι κανεναν αλλον ο ανδρας ειναι μακρια ερχετε στις 13 δεκεμβριου κι θελουμε να ειναι το σπιτι ετοιμο για να μην τρεχουμε με αυτα οταν ερθει,γιατι θα εχουμε αλλα τρεχαματα με χαρτια γιατρους κι αλλα.

Εγω τωρα εχω αρχισει κι ανυσηχω για την Β-επιπεδου κι για ολα οσα ακομα πρεπει να γινουν κι αγχονομαι.Ξερω πως δεν ειναι καλο αυτο για το μωρο αλλα τι να κανω :( Θελω κι εγω να μιλησω σαν γυναικα στον ανδρα μου κι αυτος προσπαθει να το αποφυγει απο ολες τις πλευρες.

Οπως του το λεω κι εγω " Αμα δεν σου μιλησω κι δεν σου πω αυτα που εχω να σου πω σε ποιον θα τα πω? "

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλημέρα μανούλες! Καλό σκ να έχουμε!!!

αννούλα πρέπει να ξεκουραστείς και να σταματήσεις όσο μπορείς να ανχώνεσαι, τώρα δεν είσαι μόνη σου έχεις και το αγγελούδι σου:P Με το τηλέφωνο είναι δύσκολη η επικοινωνία μιας και δεν υπάρχει η οπτική επαφή, έτσι είναι λογικό να παρεξηγούνται κάποια πράγματα και να μην μπορεί ο ένας να καταλάβει τον άλλον, οπότε υπομόνή μέχρι να έρθει και τότε έιμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλύτερα.

Χτες πήγα στο γιατρό:P:p:p:p:p η πεταλουδίτσα μου είναι μια χαρά έφτασε τα 426 γράμμαρια, και είναι τόσο κινητική που για ακόμη μια φορά δεν μπορέσαμε να δούμε το προσωπάκι της, είτε βάζει τα χέρια μπροστά, έιτε το βάζει μέσα στον πλακούντα ή μας γυρνάει απλά την πλάτη. Κάνει το οτιδήποτε για να μην την δούμε.:tongue: Καταφέραμε λίγο προφιλ τουλάχιστον. Τα τινάγματα που έβλεπα τα ένιωθα και εγώ και ήταν πολύ ωραιο... Τώρα μετράμε τις μέρες για τον Β υπέρηχο στις 7/12 !

Συγνώμη αν σας κούρασα

Φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, ναι ξεχάστηκα! Λοιπόν... Μπορώ να πω πως πέτυχε!

Δεν ήταν τόσο το γλυκό όσο η παρουσίασή του... Σέρβιρα cheesecake (στο περίπου...) μέσα σε σοκολατένιο κουπάκι που έφτιαξα με μπαλόνια!

Επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις δείτε εδώ ---> http://laprochainefois.blogspot.com/2009/03/what-goes-into-making-chocolate-bowls.html

και εδώ ---> http://www.stephanieskitchen.com/2009/02/chocolate-bowls.html για να καταλάβετε!

Εντάξει, τα δικά μου δεν έγιναν όπως στη φωτογραφία (ήταν λίγο αφηρημένη τέχνη-σύγχρονο design! ;) ) αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακά! Έβγαλε ο άντρας μου φωτογραφία αλλά δεν έχω τις γνώσεις να την περάσω και να την ανεβάσω... Μόλις τα καταφέρω όμως...

Ήταν και νηστίσιμα! (Έρχονται Χριστούγεννα γαρ!) Μέσα αλεσμένο μπισκότο digestive με βιτάμ, επάνω φυτική σαντιγύ και πιο πάνω κομπόστα βύσσινο που με κορν φλάουρ, άχνη και βράσιμο γίνεται σαν σάλτσα-ζελέ και στέκεται. Και για ντεκόρ, μπηγμένα κομμάτια κουβερτούρας από τα αποτυχημένα κουπάκια! Είχαμε και τις αναμενόμενες απώλειες, ευτυχώς 2 στα 15!

Irev, καλή επιτυχία και κουράγιο με τις ετοιμασίες, αλλά μην το παρακάνεις και ζορίσεις τον εαυτό σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να γιορτάσεις τον Στέλιο σου αλλά το θέμα είναι να το χαρείς κι εσύ χωρίς να χρειαστείς μετά αναρωτική! Όπως μου έλεγαν κι εμένα αυτές τις μέρες, κάνε όσο μπορείς, κανείς δε θα σε παραξηγήσει αν δεν είναι όλα στην τρίχα!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!! :D

mmmmmm!!!!IWANNA!!!!!στειλε κ εδω κανενα γλυκακι!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

KΑΛΗΜΕΡΑ και καλο Σου Κου σε ολές τις μανούλες!!

κοριτσια,ενα εχω καταλαβει...οσο και να κλαιμε, οσο και να φωναζουμε, οσο και να μαλωνουμε, το μονο που καταφερνουμε (αυτην την περιοδο)ειναι να μας κοιτανε σαν τρελλες και να λενε πλακα ''με'' κανεις!!!;)(απο Θεσσαλονικη ειμαι)χαχαχα!!!:D:D

για αυτο προσπαθηστε να ηρεμησετε για να βγαλουμε ησυχα μωρα!(τα λεω για να τα ακουω κ εγω):tongue:

anna Μου τις συσπασεις δεν τις καταλαβαινες εσυ?πως το καταλαβε ο γιατρος?Κοιτα να ξεκουραστεις κ ασε τις μετακομισεις να τις κανουν αλλοι!εσυ δινε μονο οδηγιες για το που θα μπουν τα επιπλα!!:P:p;);)

να εχετε ολες σας ενα ηρεμο χαρουμενο σαββατοκυριακο!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα κ καλο μας ΣΚ. Αννα, κι εγω την ιδια απορια εχω, εσυ πως νιωθεις με τις συσπασεις? Καταλαβαινεις κατι? Πονας? Απο τοτε που το διαβασα, αγχωθηκα αρκετα, γιατι εχω κατι πονους στην κοιλια, κι επειδη θα δω την γιατρο μου μεσα Γεναρη ξανα, ελπιζω να μην συμβαινει τιποτα τετοιο. Λογω της αποβολης που ειχα στις αρες της χρονιας ειμαι πολυ φοβιτσιαρα. Εν τω μεταξυ το μωρο μου δεν το'χω νιωσει ακομα κ αγχωνομαι κ γι'αυτο. Κι οσο κι αν ξερω οτι δεν πρεπει κι οσο κι αν προσπαθω να ειμαι ηρεμη, δεν μπορω να αποβαλλω το αγχος. Ουφ!

Παντως Αννουλα ακου αυτο που σου λενε τα κοριτσια κ μην κουραζεσαι. Ειναι πολυ σημαντικο. Προσπαθησε κ να μην στενοχωριεσαι. Κανε υπομονη μεχρι να'ρθει ο αντρας σου και ολα θα φτιαξουν. Φανταζομαι οτι ο γιατρος σου'δωσε κατι για τις συσπασεις ετσι?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γειά σε όλες!

Άννα, νομίζω πως ό,τι θέλεις να του πεις, θα πρέπει να του το πεις πολύ ήρεμα και χωρίς καθόλου γκρίνια... Γιατί με το που ακούν τόνο γκρίνιας στη φωνή, τους σηκώνεται η τρίχα και κατεβάζουν το διακόπτη... Θα ήταν ίσως καλό να τον αφήσεις κάποιες μέρες χωρίς να τους πεις πολλά, για να αποφορτιστεί η κατάσταση. Και φυσικά καλή υπομονή και κουράγιο ώσπου να γυρίσει!!! Φαντάζομαι τότε θα ξεκαθαρίσετε πολλα!

Annie, πέρνα μια βόλτα να σε κεράσω! :D

Καλά να περνάτε!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε σημερα?

Εμεις πηγαμε με τουσ γονεις μου να κρεμασουμε κουρτινες να φτιαξουμε ρουχα, να βαλουμε τα κουζινικα στις θεσεις τους κι αλλα τετοια πολλα....Μονο που εγω δεν προλαβα οχι να βαλω τα ρουχα στα συρταρια ......τελος παντων κοιμη8ηκα κι κοιμομουν με ειχε πιασει κι ενας πονος κι φοβομασταν για αυτο.

Ρωτησατε πως το καταλαβε ο γιατρος οτι εχω συσπασεις.

Λοιπον του ειπα πως εχω πολυ σκληρη κοιλια (μην ξεχναμε πως εχω κιλα απο μονη μου κι εχω λιπος στην κοιλια) κι κανονικα πρεπει να ειναι μαλακη η κοιλια,οταν ομως σκληρενει αυτο ειναι συσπσεις κι φευγει μετα απο π.χ. 20 λεπτα η λιγοτερο.

Αν σε καποιες κοπελες ποναει η κοιλια χαμηλα κατω ΜΗΝ ανυσηχειτε για αυτο ειναι τα εντερα σας.Εγω ποναω ομως σε ολη την κοιλια ..... κι γινετε σκληρη.

Χαπια δεν μου εχει πει να πινω μονο αν ξανασυμβει κι θα την παρω τηλ για να παω να με εξετασει αμεσως κι να μου πει τι να πεινω.

Περισσοτερα σε λιγο παω να κανω μνιαμ μνιαμ (ακομα δεν εχω φαει μονο τσιμπαγα βλακειες)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...