Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mπα!!!μας ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΛΙ ΚΙ Η ΝΙΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΗΛΑΞ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ...ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΕ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΚΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΙΤΣΑ!ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ :-) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ Ε?ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ!!

αφου σου ειπα ειχα τον μπαμπα εδω! τον εκλεισα ραντεβου αυριο νωρις το πρωι (για να μην γινεται χαμος) στα JUMBO!!!!χαχαα:wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Atlantis μπράβο κορίτσι μου!!! Εγώ κατα τις 7 θα πάω να τις πάρω! Μετά βέβαια έχει καφεδάκι με τις κολλητες μου! Θα έκανε κι η Βαλια σημερα εξετάσεις, που είναι????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βρε κοριτσια ειχα ακουσει οτι δεν κανει να τρωμε και γαριδες και τετοια

δεν μου ερχετε πως τα λενε τωρα αυτα που ειναι σε αυτη την κατηγορια!!!!

Εχετε ακουσει τιποτα τετοιο???Ξερετε αν ισχυει??

γιατί είναι επίφοβα για δηλητηρίαση και περιέχουν επιβλαβή βακτηρίδια και ιούς ειδικά όταν τα τρώμε ωμά.Τώρα για τα κουκιά και την φάβαγια μας είπε για κάποια ένζυμα που μπορεί να μας προκαλέσουν διάφορες αλλεργίες.

αμα δεν τα φάμε ωμά πάλι δεν κάνουν;;;;;;θα κλάψω.....:-(:-(:-(:-(:-(

Grya.jpgGryap3.png

ρώτα και εσύ για οστρακοειδή το γιατρό ρε......pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!

γενικα αυτα δεν μου τα απαγορευσε οπως πχ μου απαγορευσε να τρωω αλαντικα!

αλλα θα ρωτησω σημερα που θα παω...

Α!Ιωαννα 7 εχω ραντεβου!!!!λες να ψησω τον Κωστα να παμε νωριτερα για καφεδακι!!αν κ παντα προλαβαινουμε κ πινουμε ενα εσπρεσακι μπαμ μπαμ στο social;)

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

αμα δεν τα φάμε ωμά πάλι δεν κάνουν;;;;;;θα κλάψω.....:-(:-(:-(:-(:-(

να μην φας ΚΑΘΟΛΟΥ!! παρε παραδειγμα εμενα,τη μαθητρια σου τι στερουμαι !!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βρε κοριτσια ειχα ακουσει οτι δεν κανει να τρωμε και γαριδες και τετοια

δεν μου ερχετε πως τα λενε τωρα αυτα που ειναι σε αυτη την κατηγορια!!!!

Εχετε ακουσει τιποτα τετοιο???Ξερετε αν ισχυει??

μαλάκια????? οχι μ@λ@κία!χαχαχα

ε και τι ?δεν κανει ουτε καλαμαρια κ χταποδια???????ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

pSC1p2.png

Mπα!!!μας ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΛΙ ΚΙ Η ΝΙΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΗΛΑΞ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ...ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΕ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΚΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΙΤΣΑ!ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ :-) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ Ε?ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ!!

τι εννοείς ποιήτρια μου λόγω καμουλης...έμεινες νυστικιά όλο το πρωί και τώρα θα φας πατάτα βραστή??? δεν είπαμε παιδάκι μου μικρά γεύματα ανα 3 ώρες περίπου δεν κάνει να αφήνεις το στομαχάκι σου νυστικό....θα έρθω να στις βρέξω δεν θα την γλιτώσεις εσυ???

φρουτεμπορική στην Πέτρου Ράλλη πήγες???:lol::lol::lol::lol:

γενικα αυτα δεν μου τα απαγορευσε οπως πχ μου απαγορευσε να τρωω αλαντικα!

αλλα θα ρωτησω σημερα που θα παω...

Α!Ιωαννα 7 εχω ραντεβου!!!!λες να ψησω τον Κωστα να παμε νωριτερα για καφεδακι!!αν κ παντα προλαβαινουμε κ πινουμε ενα εσπρεσακι μπαμ μπαμ στο social;)

αχ θα κανεις αγορες απο τζαμπο αυριο,ε?τι ωραια που ηρθε ο μπαμπας!χαχαχα!!αλλαντικα ισως γιατι ειναι πολυ αλμυρα κ πρεπει απο δω κ περα να προσεχουμε για το πρηξιμο.μην το γελατε ,εμενα αυτη η φιλη μου ειχε τουμπανιασει ολοκληρη ως τον 9ο,μεχρι και το κεφαλι της!!!!!!

θελω κι εγω καφεδακι :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Δηλαδη ουτε ενα μυδοπιλαφο δεν θα μπορουμε να κανουμε??

Τι καθαρα Δευτερα θα ειναι αυτη???Αχ βρε κοριτσια για ρωτηστε τους

γιατρους σας σημερα που θα πατε!!Γιατι εγω σαν βλακας ξεχασα να ρωτησω

Διαφημίσεις

να μην φας ΚΑΘΟΛΟΥ!! παρε παραδειγμα εμενα,τη μαθητρια σου τι στερουμαι !!

κυρία μου εγώ τα έχω στερηθεί 8 μήνες......και λόγο Καθαρής Δετέρας μου έχουν έρθει όλα αυτά στο μυαλό....γαρίδες...αααααααααααααααααχ μύδια αααααααααααααααααααχ θέλωωωωωωωωωωωωωω...άμα έχεις ψαρά θείο επιτρέπονται;:lol::lol::lol::lol:Άννυ στηρίζομαι πάνω σου ρώτα.....

Grya.jpgGryap3.png

Atlantis μπράβο κορίτσι μου!!! Εγώ κατα τις 7 θα πάω να τις πάρω! Μετά βέβαια έχει καφεδάκι με τις κολλητες μου! Θα έκανε κι η Βαλια σημερα εξετάσεις, που είναι????

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!πρρρρρρρρρρρρ...............κλ@σιμο κι αυτή!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μαλάκια????? οχι μ@λ@κία!χαχαχα

ε και τι ?δεν κανει ουτε καλαμαρια κ χταποδια???????ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

οχι βρε καλαμάρια, χταπόδια, σουπιές, γαρίδες κάνουν!!!:wink:;-):wink:;-)

κυρία μου εγώ τα έχω στερηθεί 8 μήνες......και λόγο Καθαρής Δετέρας μου έχουν έρθει όλα αυτά στο μυαλό....γαρίδες...αααααααααααααααααχ μύδια αααααααααααααααααααχ θέλωωωωωωωωωωωωωω...άμα έχεις ψαρά θείο επιτρέπονται;:lol::lol::lol::lol:Άννυ στηρίζομαι πάνω σου ρώτα.....

τουλάχιστον αν φας μύδια βράστα μην τα φας ωμά για να είσαι σίγουρη:wink:

τι εννοείς ποιήτρια μου λόγω καμουλης...έμεινες νυστικιά όλο το πρωί και τώρα θα φας πατάτα βραστή??? δεν είπαμε παιδάκι μου μικρά γεύματα ανα 3 ώρες περίπου δεν κάνει να αφήνεις το στομαχάκι σου νυστικό....θα έρθω να στις βρέξω δεν θα την γλιτώσεις εσυ???

φρουτεμπορική στην Πέτρου Ράλλη πήγες???:lol::lol::lol::lol:

καλε 4 ωρες ημουν στο ΙΚΑ,πως να φαω>??ακινητη ημουν κι αυτη μου ρουφαγε το αιματακι!!οταν ηρθα εφαγα 1 μηλο να συνελθω :-) εχω κανει τρελλη προοδο σας λεωωωωωω!!!!και εφαγα κ την πατατα για να μη σκασω κ δεν φαω μετα την σουπα!οχι,στη ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ πηγα,εσυ λες τον Βιτσαξή,ε?εχει πολυυυυυ κοσμο αυτος κ δεν μπορω να περιμενω!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...