Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια τι θα κάνετε Καθαρή Δευτέρα....Θα σας δώσω συμβουλή που μας την έδωσε εχθές η μαία να αποφύγουμε οστρακοειδή, κουκιά και την φάβα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια τι θα κάνετε Καθαρή Δευτέρα....Θα σας δώσω συμβουλή που μας την έδωσε εχθές η μαία να αποφύγουμε οστρακοειδή, κουκιά και την φάβα!

γιατί οστρακοειδή;;;;θέλω μύδιααααααααααααααααααααααααααααα

Grya.jpgGryap3.png

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΕΡΑΣΕ 1 ΩΡΑ!!!!ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ!!!!:tongue::tongue:ειχα τον μπαμπα μου εδω για καφε!!

μετα φαγαμε κ να μαι παλι!!!

δεν θυμαμαι κ πολλα απο οσα γραφατε!Θυμαμαι τα εξης:

ΤΑΝΙΑ μου καλως ηρθες κ εσυ κ το μπεμπακι σου!!!

Ιωαννα μου γραφεις κοριτσι μου!Χαιρομαι που μενεις κοντα μου!!

Η Χριστινα ταχα για μεετινγ παειιι...:tongue:χαχα

Βικυ ευχαριστουμε κ παλι για τις πληροφοριες!

Αντζυ κοριτσι μου πως κ δεν σου δωσανε κ 2 ποτηρι να πιεις να σε ευχαριστησουν???χαχχα

παω να θυμηθω κ αλλα κ ερχομαι....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εμένα τον 8ο μου είπε ο γιατρό καθόλου σεξ το 9ο πλέον για να ανοίξει και ο κόλπος!!!:wink::wink::wink::wink:

Αλλά να πω την μαύρη αλήθεια μου ούτε στον 9ο μας βλέπω γιατί είμαστε λίγο χεστρούλια και τα δυο μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

στην αναζήτηση γράφεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010;)

Το είχα γράψει με μικρά και δεν μου έβγαλε! Τώρα όμως το έκανα...

Έχω και εγώ ένα "Γέννα το 2010" αν θέλετε κάντε και εκεί αίτηση!!!

Mπα!!!μας ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΛΙ ΚΙ Η ΝΙΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΗΛΑΞ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ...ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΕ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΚΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΙΤΣΑ!ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ :-) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ Ε?ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ρε σεις!!!!παλι για σεξ μιλατε????????ΕΛΕΟΣ !!!!

σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω κ εγω αν κανει τωρα...κ θα μου πει ο ανθρωπος:μ@λ@κας εισαι????δεν εκανες τοσους μηνες τωρα θα κανεις????????????

χαχαχα!!!!!Αντζυ καλα κανουν κ σε ρωτανε..πηγες μαναβη κοριτσι μου???τι εφαγες σημερα???δεν πιστευω να περιμενεις τον Κωστα για να φας!!!

για το μαλλι θα βγω καλε φωτο κ θα βαλω..το βραδυ θα την εχετε!αμαν πια!

ps.ουτε οστρακοειδη????????ααααααα

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

γιατί οστρακοειδή;;;;θέλω μύδιααααααααααααααααααααααααααααα

γιατί είναι επίφοβα για δηλητηρίαση και περιέχουν επιβλαβή βακτηρίδια και ιούς ειδικά όταν τα τρώμε ωμά.Τώρα για τα κουκιά και την φάβαγια μας είπε για κάποια ένζυμα που μπορεί να μας προκαλέσουν διάφορες αλλεργίες.

Mπα!!!μας ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΛΙ ΚΙ Η ΝΙΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΗΛΑΞ!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ...ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΕ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΚΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΙΤΣΑ!ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ :-) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ Ε?ΤΑΝΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΜΕΛΟΣ!!

μπράβο το κορίτσι.....είναι ωραία να βοσκάς ρε...ασε που το συνηθίζεις μετα:lol::lol::lol::lol: και να σε πουν και κατσίκα δεν παρεξηγιέσαι.....:lol::lol::lol::lol::lol:και εγώ μοσχαρόσουπα είχα σήμερα!!!!

Grya.jpgGryap3.png

γιατί είναι επίφοβα για δηλητηρίαση και περιέχουν επιβλαβή βακτηρίδια και ιούς ειδικά όταν τα τρώμε ωμά.Τώρα για τα κουκιά και την φάβαγια μας είπε για κάποια ένζυμα που μπορεί να μας προκαλέσουν διάφορες αλλεργίες.

για τα κουκια ξερω γιατι απαγορευεται..ειναι οπως με την εξεταση που λεγατε για τα νεογνα που κανουν την 3η μερα.

εχει να κανει με ενα ενζημο που εχουμε το G6PD κ αν εχεις ελειψη απο αυτο δεν κανει να τρωως κουκια, ασπιρινες κ να μυριζεις ναφθαλινες!!!ι(γιατι το αιμα γινεται νερο..κατι τετοιο)σως για αυτο δεν κανει κ στην εγκυμοσυνη να τα τρωμε...

αλλα η φαβα με ρεβυθια δεν γινεται?:confused:ρεβυθια γιατι κανει?

pSC1p2.png

ρε σεις!!!!παλι για σεξ μιλατε????????ΕΛΕΟΣ !!!!

σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω κ εγω αν κανει τωρα...κ θα μου πει ο ανθρωπος:μ@λ@κας εισαι????δεν εκανες τοσους μηνες τωρα θα κανεις????????????

χαχαχα!!!!!Αντζυ καλα κανουν κ σε ρωτανε..πηγες μαναβη κοριτσι μου???τι εφαγες σημερα???δεν πιστευω να περιμενεις τον Κωστα για να φας!!!

για το μαλλι θα βγω καλε φωτο κ θα βαλω..το βραδυ θα την εχετε!αμαν πια!

ps.ουτε οστρακοειδη????????ααααααα

ρώτα και εσύ για οστρακοειδή το γιατρό ρε......pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...