Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Τάνια και θα γίνω και εγώ μανούλα μέχρι τις 25 Απριλίου! Είμαι καινούργια στην παρέα σας! Με παρακίνησε μια φίλη μου που είναι στις "μανούλες Αυγούστου 2009" και έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τα κορίτσια εκεί.

Έχω ένα αγοράκι στην κοιλίτσα μου το οποίο ζυγίζει περίπου 1100gr μέχρι σήμερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΜΜ....ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΧΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΕΛΙΚΑ :wink:

το ηξερα ματσ-μουτσ...αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι καλό κορίτσι θα προσέξεις την διατροφούλα σου γιατί είσαι και μια κουκλίτσα και θα σκέφτεσαι μόλις πας να ξεφύγεις στο φαγητούλι σου την κορούλα σου, το λουλούδι σου, το βλαστάρυ σου, την πριγκιπίσσα σου και όλες εμας που θα σε στηρίζουμε όπως μας στηρίζεις και συ.....!!! είπαμε όλα με μέτρο δεν θα πέσουμε και κάτω:wink: σε φιλώ φιλεναδίτσα μου και ας είσαι λίγο γκρινιαρούλα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βασιλική, το περίεργο θα ήταν να ήσουν χαλαρή... ;) Εγώ εγκεφαλικά ξέρω πως θα είναι δύσκολος ο τοκετός αλλά δεν με τρομάζει όταν το σκέφτομαι γιατί δεν το αισθάνομαι και δεν εμβαθύνω. Όταν όμως μου δίνει καμιά κλωτσιά και πετάγομαι από τον πόνο και την τρομάρα σκέφτομαι: "σιγά μην αντέξω αυτόν τον πόνο x 20, για ώρες!" Όλες μας έχουμε τον τρόπο μας να προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον τοκετό. Έχω ακούσει πως οι γυναίκες που ήξεραν τί έχουν να αντιμετωπίσουν τα πήγαν καλύτερα στη γέννα από εκείνες που δεν είχαν ιδέα και αυτές που ήταν τρομοκρατημένες και ηττοπαθής εξαρχής! Οπότε: όπως χιλιάδες γυναίκες πριν από εμάς τα κατάφεραν, κι εμείς θα τα πάμε μια χαρά! Κάθε πόνος, φέρνει πιο κοντά το μωρό μας, που τόσο καιρό ονειρευόμαστε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Δέστο κι έτσι: Ο τοκετός είναι απλώς μια μεγάλη γιορτή που πονάει!

ναι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να ακούσω σήμερα....γεια σου Ιωαννίτσα μας με τα ωραία σου:tongue: είμαστε μπουμπουλίνες βρε όλα καλά θα πάνε θα το δείτε...πίστη στο θεό και σε λίγο καιρό είπαμε η αγκαλίτσα μας θα μεγαλώσει!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?????ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ??ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ,ΓΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ!!!! :-)

εχω ζαλιστει ομολογω γιατι συγχρώνος διαβάζω και τα χθεσινα:-(:sad::-(:sad:

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.linnealenkus.com/image/newbornLLS01.jpg&imgrefurl=http://www.linnealenkus.com/newborn1.html&usg=__t1HE1wcSGgaFzQQMK55YkUPgo2Y=&h=425&w=425&sz=94&hl=el&start=41&um=1&itbs=1&tbnid=9sPrQY2NYT3wMM:&tbnh=126&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dnewborn%2Bbabies%26ndsp%3D18%26hl%3Del%26sa%3DN%26start%3D36%26um%3D1

αχ,ρίξτε μια ματιά!!!!!!!

δεν είναι τέλειες???

tania 84 καλώς μας ήρθες!!!!!!!

με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το αγοράκι σου κι εσύ!!!!!!!!!

iwanna μου σέυχαριστώ κι εσένα,να είσαι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Τάνια συνονώματη καλως ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου!

ατλαντις όλα θα πάνε καλά κουκλίτσα μην ανησυχείς! Σκεφτόμαστε θετικά!!!

αννυ καλα αποτελέσματα να έχεις , σίγουρα δεν είναι τίποτα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Τάνια και θα γίνω και εγώ μανούλα μέχρι τις 25 Απριλίου! Είμαι καινούργια στην παρέα σας! Με παρακίνησε μια φίλη μου που είναι στις "μανούλες Αυγούστου 2009" και έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τα κορίτσια εκεί.

Έχω ένα αγοράκι στην κοιλίτσα μου το οποίο ζυγίζει περίπου 1100gr μέχρι σήμερα!!!

Καλως ήρθες στο παρεάκι μας και με το καλό!!!

γράψε μας λίγα πράγματα για σενα να σε γνωρίσουμε

ηλικία, που γεννάς , κιλά:wink:;-):wink:;-) πόσα έχεις πάρει?? πόσα ήσουν πρώτα???

που μένεις??? Αθήνα ή Επαρχία? τι δουλειά κάνεις? αν κάνεις κλπ

σε βομβάρδισα έτσι? αλλά αφού είσαι νέο μέλος στην παρέα να σε γνωρίσουμε καλύτερα....φιλάκια και καλώς ήρθες και πάλι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:Τάνια 84 δεν σε τρόμαξα έτσι ε???:-P:-P:-P:-P

αλλά επειδή σε λίγο κοντευουμε να γεννήσουμε και έχουμε γίνει μια οικογένεια εδω όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω καλό είναι να γνωριστούμε λίγο καλύτερα!!!:wink:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ Σ/Κ ΠΡΙΝ ΠΑΘΩ ΚΡΙΣΗ!!!!!!!ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!!

ΤΑΝΙΑ84 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ :-) ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ 25/04/10! ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Α,ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!απλα δεν το φανερωνεις!!!χαχαχαχχαχα!!!!!!μωρη ρωτα την αν κανει ακομα σεξ με τον αντρα της,αν ειναι βεβαια παντρεμενη κι αν ναι,τι νυφικο φορουσε,και πως ειναι εμφανισιακα...και φυσικα αν ειναι καμια αδυνατη να της πεις να βρει αλλου να παει!!ΧΑ ΧΑ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εντάξει,σας ζάλισα λίγο σήμερα,sorry,αλλά έχω αυτή την περίεργη διάθεση και μόνο τέτοια πράγματα-και η παρέα σας φυσικά-μου τη φτιάχνουν:

βρήκα το τέλειο τραγούδι που θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε στα παιδιά μας:

(αμαν,αμαν,πως ακούστηκε αυτό:!:)

''εσείς κι εγώ...

ΖΟΥΖΟΥΝΟΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??? ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΑΡΗ ΠΑΛΙ??? ΩΧ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ MEETING TA ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!

meeting το λέμε τώρα Χριστινάκι?????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

''εσείς κι εγώ...

Ωραία λοιπόν, ας με γνωρίσετε λίγο καλύτερα!!

Είμαι από Κοζάνη και αυτή την στιγμή δεν εργάζομαι, έχω όμως τελειώσει Τοπογραφία στα ΤΕΙ Αθηνών. Είμαι 26 χρονών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι!

Θα γεννήσω με το καλό στο Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη, είμαι στην 29 βδομάδα + 4 μέρες της εγκυμοσύνης μου και έχω πάρει 10 κιλά ξεκινώντας από τα 65 την εγκυμοσύνη μου. Τα φυσιολογικά μου είναι στα 58, οπότε καταλαβαίνεται ότι πήρα κιλά πριν την εγκυμοσύνη και τώρα στην κυριολεξία "πεινάω", αλλά προσέχω πάρα πολύ (έβαλα μόλις 400gr μέσα σε 2 βδομάδες και πάω για την τρίτη).

Δεν είναι μόνο ψυχολογικό το θέμα ότι θα βαρύνω, αλλά έχω και μια περιποιημένη δυσκοκοίλη, που με βασανίζει πολύ τώρα που χάλασε ο καιρός, και δεν έπρεπε να ξεφύγω σε βάρος πολύ!!! Επίσης έχω απίστευτο πρόβλημα δυσκοιλιότητας και τρέφομαι με....σούπες 5 μέρες τη βδομάδα και ίσως και παραπάνω!!!

Καλως την angie την γλυκατζου που της αρεσε και η γλυκοζη!!!

Μπραβο παραπονιαρουλα που τα καταφερες και δεν καταλαβες και

τιποτα!!!Αντε καλα αποτελεσματα τωρα!!!

Τανια καλως ηρθες στην τρελλοπαρεουλα μας!Με το καλο ο γιοκας σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...