Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά αποτελέσματα.Εγώ έχω συνέχεια ανεβασμένα λευκά.Είναι απο το στίγμα μην ανησυχείς.

ευχαριστώ..κι εγώ έχω πάντα ανεβασμένα,αλλά αυτή τη φορά είναι πάρα πολλά...μακάρι να είναι κάτι περαστικό!

Χριστινάκι σ'ευχαριστώ κι εσένα για την ευχούλα σου!

αυτός ο προληπτικός έλεγχος νεογνών (π.ε.ν.-newborn screening)που έλεγα εγώ είναι της NeoLab,και αφορά την ανίχνευση γενετικών,μεταβολικών&ενδοκρινολογικών προβλημάτων υγείας.

είναι άραγε το ίδιο με αυτό που περιγράφεις angel??νόμιζα οτι είναι κάτι παραπάνω από αυτές τις εξετάσεις που κλασσικά γίνονται,αλλά μπορεί να είναι και το ίδιο.θα ρωτήσω και το γιατρό όταν πάω..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Χριστνάκι

μ αρεσει να σε διαβάζω γιατι έχεις πάντα κάτι αισιόδοξο να πεις σε όλες ειναι μεγάλο χαρισμα πιστεψε με το λέω εγώ που έχω μεγάλες κρισεις απισιοδοξίας . Αν το καλιεργήσεις και άλλο α βοηθήσεςι πολύ την οικογένεια σου. Και εγω θα προσπαθήσω να πάρω λίγο απο σένα να γίνω πιο αισιόδοξη. Ειναι επικτητο χαρακτηριστικο ή το προσπάθησες????? έχει ενδιαφέρο νπάντως φιλιά:lol:

Καλησπέρα Βασιλικούλα μου...προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος να μην με βάζουν κάτω δυσάρεστα πράγματα και αυτό που μου έτυχε με τον μπαμπάκα μου με σκλήρηνε κιόλας και σαν άνθρωπο. Είμαι και μοναχοπαίδι και με έχουν μάθει να παλεύω μόνη μου απο μικρή οι γονείς μου ίσως έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δουλεύω και απο τα 17 μου...δεν ξέρω υποθέτω ότι όλα παίζουν ρόλο, οι καταστάσεις που βιώνουμε, η διαπεδαγώγηση των γονιών μας, σίγουρα και ο χαρακτήρας μας. Πάντως εγώ θα προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα θετικά όσο μπορώ και να στηρίζω τους συνανθρώπους μου όποτε με έχουν ανάγκη!!!!

Μας βάζουν σε ένα τρυπάκι όλους να δινουμς συνεχεια λεφτα λεφτα ρε γμτ!!! ποτε θα σταματησουμε να δινουμε??μάλλον ποτε ειδικάτωρα με τα μωρα καλά να ειναι

εσυ πώς πας??

με τις ενεσουλες συνεχιζουμε ετσι????

εμενα μυπε το τελευται ο μηνα θα μου τις μοιρασει σε 2 δόσεις δηλ 2 την ημερα αυτα δεν το καταλαβα καλά την επομενη θα το διευκρινησω

Μπα εμένα δε μου είπε να αλλάξω κάτι.Και την ασπιρίνη τη συνεχίζω κανονικά.

Όσο γιοα την επισκληρίδιο "θα δούμε.........." , κανείς δε μου λέει με βεβαιότητα.

Τα μπουτάκια μου έχουν γίνει μαύρα από τις ενέσεις....Α! Μου είπε ότι θα τις συνεχίσω και για 1 μήνα μετά τη γέννα.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

όντως θα τα κραταάμε αγκαλιά δεν θα το καταλάβουμε πότε. Ελπίζω να μην καταλάβουμε και πααααρα πολύ τον τοκετο μονο αυτο με ταράζει στην σκεψη οτι πλησιάζει ο καιρός!!!!!!!:-P;-):eek: γιατι φοβάμαι ρε γμτ?????:mad:

Βασιλική, το περίεργο θα ήταν να ήσουν χαλαρή... ;) Εγώ εγκεφαλικά ξέρω πως θα είναι δύσκολος ο τοκετός αλλά δεν με τρομάζει όταν το σκέφτομαι γιατί δεν το αισθάνομαι και δεν εμβαθύνω. Όταν όμως μου δίνει καμιά κλωτσιά και πετάγομαι από τον πόνο και την τρομάρα σκέφτομαι: "σιγά μην αντέξω αυτόν τον πόνο x 20, για ώρες!" Όλες μας έχουμε τον τρόπο μας να προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον τοκετό. Έχω ακούσει πως οι γυναίκες που ήξεραν τί έχουν να αντιμετωπίσουν τα πήγαν καλύτερα στη γέννα από εκείνες που δεν είχαν ιδέα και αυτές που ήταν τρομοκρατημένες και ηττοπαθής εξαρχής! Οπότε: όπως χιλιάδες γυναίκες πριν από εμάς τα κατάφεραν, κι εμείς θα τα πάμε μια χαρά! Κάθε πόνος, φέρνει πιο κοντά το μωρό μας, που τόσο καιρό ονειρευόμαστε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Δέστο κι έτσι: Ο τοκετός είναι απλώς μια μεγάλη γιορτή που πονάει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κοριτσάκια.

το πρωί που ξύπνησα έβρεχε πολύ και μου ήρθε αυτό το υπέροχο τραγούδι της Γαλάνη:

http://www.youtube.com/watch?v=SINFBELxHX4

το ακούω και το ξαναακούω,μου αρέσει πολύ..

χθες έκανα την εξέταση που σας είπα,η αιμοσφαιρίνη κρατιέται ακόμα,όμως είναι πολύ ανεβασμένα τα λευκά μου:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(μίλησα με το γιατρό,και σήμερα έκανα μια άλλη εξέταση που ελπίζω και εύχομαι να βγεί αρνητική,γιατί διαφορετικά σημαίνει οτι υπάρχει κάποια λοίμωξη και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!άντε πάλι αγωνία μέχρι το απόγευμα:-(:-(:-(:-(

.................................................................................................

ακού το τραγουδάκι που σου αρέσει και σε θέλω να είσαι θετική όλα καλά να πάνε αλλά και πάλι κάτι να μπουρδουκλωθεί εμείς παίρνουμε δύναμη και τα αντιμετωπίζουμε....για τα μπεμπάκια μας και την οικογένεια μας....να ξέρεις ότι σε νοιαζόμαστε και προσευχόμαστε για το καλύτερο και σε σενα!!!

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Διαφημίσεις

όντως θα τα κραταάμε αγκαλιά δεν θα το καταλάβουμε πότε. Ελπίζω να μην καταλάβουμε και πααααρα πολύ τον τοκετο μονο αυτο με ταράζει στην σκεψη οτι πλησιάζει ο καιρός!!!!!!!:-P;-):eek: γιατι φοβάμαι ρε γμτ?????:mad:

τώρα θα ακουστώ λίγο σκληρή Βασούλα,αλλά μην αφήνεις να σε ταράζει η ιδέα του τοκετού.να εύχεσαι να πάνε όλα καλά μέχρι τότε,να γεννήσεις ένα γερό παιδάκι,να έρθουν όλα καλά κι ας ταλαιπωρηθείς.αυτά είναι τα σπουδαία,όχι το αν θα πονέσουμε,έτσι δεν είναι?

σίγουρα θα πονέσουμε,όπως κι αν γεννήσουμε,αυτό είναι δεδομένο.προσπάθησε να το δεχτείς,να το βάλεις μέσα σου σαν μια πραγματικότητα και να δείς που θα νιώσεις καλύτερα.

ναι,θα πονέσουμε πάρα πολύ,θα φωνάξουμε,θα φοβηθούμε,θα κλάψουμε,θα λιγοψυχήσουμε,αλλά θα τα καταφέρουμε κι εμείς όπως τόσες άλλες γυναίκες στον κόσμο.αρκεί να βάλει ο Θεούλης το χέρι του να πάνε όλα καλά.αυτό έχει σημασία,μόνο αυτό.

''εσείς κι εγώ...

Ιωαννιτσα και Χριστινάκι σας ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα είναι τίποτα, απλά μεχρι να βεβαιωθώ... Βράζω μπροκολο κι εχω φτιάξει κεφτεδάκια με σάλτσα κοκκινιστή με πιπεριές!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΦΑΙΡΑ!!ΠΕΙΝΑΣΑ :-) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΑΝΝΥ ΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ:-):wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπα εμένα δε μου είπε να αλλάξω κάτι.Και την ασπιρίνη τη συνεχίζω κανονικά.

Όσο γιοα την επισκληρίδιο "θα δούμε.........." , κανείς δε μου λέει με βεβαιότητα.

Τα μπουτάκια μου έχουν γίνει μαύρα από τις ενέσεις....Α! Μου είπε ότι θα τις συνεχίσω και για 1 μήνα μετά τη γέννα.

υπομονή βρε καρδούλα μου σε λίγο καιρό θα τα θυμόμαστε σαν όνειρο όλα!!!

μόλις πιάσεις το μπουμπουκάκι στα χεράκια σου και σου κάνει και καμιά γκριματσούλα πιστευω ότι θα τα ξεχάσεις όλα και συ άλλα και όλες μας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ακού το τραγουδάκι που σου αρέσει και σε θέλω να είσαι θετική όλα καλά να πάνε αλλά και πάλι κάτι να μπουρδουκλωθεί εμείς παίρνουμε δύναμη και τα αντιμετωπίζουμε....για τα μπεμπάκια μας και την οικογένεια μας....να ξέρεις ότι σε νοιαζόμαστε και προσευχόμαστε για το καλύτερο και σε σενα!!!

σ'ευχαριστώ καλή μου..ναι,αυτό,για τα μπεμπάκια μας και την οικογένειά μας.

i needed that!αισιοδοξώ λοιπόν και πάλι!να είσαι καλά!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

ευχαριστώ..κι εγώ έχω πάντα ανεβασμένα,αλλά αυτή τη φορά είναι πάρα πολλά...μακάρι να είναι κάτι περαστικό!

Χριστινάκι σ'ευχαριστώ κι εσένα για την ευχούλα σου!

αυτός ο προληπτικός έλεγχος νεογνών (π.ε.ν.-newborn screening)που έλεγα εγώ είναι της NeoLab,και αφορά την ανίχνευση γενετικών,μεταβολικών&ενδοκρινολογικών προβλημάτων υγείας.

είναι άραγε το ίδιο με αυτό που περιγράφεις angel??νόμιζα οτι είναι κάτι παραπάνω από αυτές τις εξετάσεις που κλασσικά γίνονται,αλλά μπορεί να είναι και το ίδιο.θα ρωτήσω και το γιατρό όταν πάω..

Θα είναι! Θα είναι! Όλα καλά θα πάνε! Όταν σε ζορίζουν άσχημες σκέψεις, να φέρνεις στο μυαλό σου όμορφες εικόνες με το μωράκι! Να το κρατάς στην αγκαλιά σου, να μαντεύεις σε ποιόν θα μοιάσει, να το σκέφτεσαι στο κρεβατάκι του να κοιμάται, να θηλάζει και ό, τι άλλο ανυπομονείς να ζήσετε μαζί! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΦΑΙΡΑ!!ΠΕΙΝΑΣΑ :-) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΑΝΝΥ ΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ:-):wink:

Ακόμα δεν θέλεις να μου μιλήσεις??? :-(:sad::-(:sad::-(

ΕΛΙΣΑΒΕΤΑΚΙ ΟΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?????ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ??ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ,ΓΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ!!!! :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...