Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα όταν ρωτησα το γιατρό μου μου ειπε:

Συναισθηματικά για τα παιδιά μου δηλ θα το έκανα.

Επιστημονικά έχω όμως πολλές αμφιβολίες!!!!

Ειναι λιγο διφορουμενο

Εμεις μάλλον οχι βεβαι ειναι προσωπική επιλογη του καθενος και σεβαστή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΚΟΜΗ 60 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(Σε περίπτωση που δεν το είδατε στο τικεράκι μου! ;))

ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ!!!!!!!!!!! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!! Θέλω βοήθεια και απόψεις γιατί δεν ξέρω τι να κάνω..

Πήγα η έρημη το Σάββατο στα village να δω το AVATAR και κόλλησα γρίππη...Μπούκωμα, καταρροή και όλα τα σιχαμερά συμπτώματα.Μετά πόναγε το αυτί μου, μετά και 2 δόντια από τη μεριά του πονεμένου αυτιού.. Επίσης απο τη Δευτέρα με έπιασε και ο αυχένας μαζί με το κεφάλι και ήθελα να το χτυπήσω στον τοίχο..

Ο γιατρός μου είπε να πάρω amoxi.Πηρα 2 καψουλες αλλά σταμάτησα σήμερα. Πρέπει να είναι απο τα δόντια.

Ερώτημα: Να πάω στον κακό λύκο οδοντίατρο ή υπάρχει πιθανότητα απο εδώ και πέρα (είμαι στην 31 εβδομάδα) να βλάψει το μωρό? Χρειάζομαι σίγουρα απονέυρωση και σφράγισμα.Ρώτησα το γιατρό και είπε να πάω, αλλά φοβάμαι μήπως η αναισθησία κανει κακό στον μπεμπούλη.

Τι να κάνω???Ακόμα υποφέρω, δεν μπορώ άλλο..Όλο κλαίω

αφου σου ειπε ο γιατρος να πας μη το σκεφτεσαι καθολου και ταλαιπωριέσαι άλλο κλεισε ραντεβου

Κοριτσάκια καλημέρα!! Θέλω βοήθεια και απόψεις γιατί δεν ξέρω τι να κάνω..

Πήγα η έρημη το Σάββατο στα village να δω το AVATAR και κόλλησα γρίππη...Μπούκωμα, καταρροή και όλα τα σιχαμερά συμπτώματα.Μετά πόναγε το αυτί μου, μετά και 2 δόντια από τη μεριά του πονεμένου αυτιού.. Επίσης απο τη Δευτέρα με έπιασε και ο αυχένας μαζί με το κεφάλι και ήθελα να το χτυπήσω στον τοίχο..

Ο γιατρός μου είπε να πάρω amoxi.Πηρα 2 καψουλες αλλά σταμάτησα σήμερα. Πρέπει να είναι απο τα δόντια.

Ερώτημα: Να πάω στον κακό λύκο οδοντίατρο ή υπάρχει πιθανότητα απο εδώ και πέρα (είμαι στην 31 εβδομάδα) να βλάψει το μωρό? Χρειάζομαι σίγουρα απονέυρωση και σφράγισμα.Ρώτησα το γιατρό και είπε να πάω, αλλά φοβάμαι μήπως η αναισθησία κανει κακό στον μπεμπούλη.

Τι να κάνω???Ακόμα υποφέρω, δεν μπορώ άλλο..Όλο κλαίω

Ολγάκι καλύτερα να εμπιστευτείς τον γιατρό σου γιατί μάλλον ο καθένας απο αυτούς βαδίζει με την δική του γραμμή. Ο δικός μου που είναι και συγγενής μου δεν με αφήνει ούτε για καθαρισμό (ευτυχώς βέβαια που δεν έχω κανένα πρόβλημα) τώρα κάνω υπομονή και με το καλό όταν θα βγεί ο μπέμπης θα πάω για τον καθαρισμό μου κανονικά!!!:wink:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ήσασταν τόσο πειστικές που πήρα ήδη τηλ και έκλεισα ραντεβού για αύριο! Το αναβάλλω τόσο καιρό λόγω αναποφασιστικότητας (ζώδιο ζυγός βλέπετε..) και φόβου.

Ευχαριστώ και πάλι μανουλίτσες!!!:-P

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα όταν ρωτησα το γιατρό μου μου ειπε:

Συναισθηματικά για τα παιδιά μου δηλ θα το έκανα.

Επιστημονικά έχω όμως πολλές αμφιβολίες!!!!

Ειναι λιγο διφορουμενο

Εμεις μάλλον οχι βεβαι ειναι προσωπική επιλογη του καθενος και σεβαστή

Καλά δεν το συζητώ κι εγώ θεωρώ πως είναι απάτη όλο αυτό.

Αλλά από την άλλη είπα πως τα λεφτά αυτά τα θεωρώ πεταμένα, και πεταμένα να είναι, οπότε δεν μπήκα πολύ στη διαδικασία να το αναλύσω.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ατλαντις τι ωραιο τραγουδακι. Μελαγχολικο βεβαια...

Κι εμας η γιατρος μας εχει πολλες αμφιβολιες/επιφλαξεις για τις ιδιωτικες εταιριες φυλαξης βλαστοκυτταρων και μας προτεινε την δημοσια τραπεζα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλά δεν το συζητώ κι εγώ θεωρώ πως είναι απάτη όλο αυτό.

Αλλά από την άλλη είπα πως τα λεφτά αυτά τα θεωρώ πεταμένα, και πεταμένα να είναι, οπότε δεν μπήκα πολύ στη διαδικασία να το αναλύσω.

Μας βάζουν σε ένα τρυπάκι όλους να δινουμς συνεχεια λεφτα λεφτα ρε γμτ!!! ποτε θα σταματησουμε να δινουμε??μάλλον ποτε ειδικάτωρα με τα μωρα καλά να ειναι

εσυ πώς πας??

με τις ενεσουλες συνεχιζουμε ετσι????

εμενα μυπε το τελευται ο μηνα θα μου τις μοιρασει σε 2 δόσεις δηλ 2 την ημερα αυτα δεν το καταλαβα καλά την επομενη θα το διευκρινησω

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες!

Όλγα να πας! Όπως λένε και τα καρίτσια, το μωράκι μια χαρά θα είναι, αν δεν πας θα υποφέρει μαζί σου...

island, οι πιο πολλοί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι "φύγε κακό απ' τα μάτια μου" και να πάει ο άλλος να κόψει το λαιμό του! Ευτυχώς που έστω και αργά σε εξυπηρέτησαν...

Άντζυ και Μαράκι, κι εγώ μια από τα ίδια με την καμπύλη! Πλήρης αναισθησία!

Τώρα Άντζυ καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο για τη χθεσινή αυτοσυγκράτηση!

Χριστίνα με γεια τα πραγματάκια σας!

Άννη, έχουμε ραντεβού με τα μωρά μας σήμερα!!! Τί καλά! Τί ώρα θα πας;

Να μας φιλήσεις τον μπέμπη ε μην ξεχαστείς!!!:wink:;-):wink:;-):wink:

και συ annie επίσης να μας φιλήσεις το μπεμπάκι και όλα καλά!!!:wink:;-):wink:;-)

Εγω πάντως διάβασα ότι η υγιεινη του στόματος κατα την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική. Κυρίως τα ούλα θέλουν πολύ προσοχή να μην πάθουν ουλίτιδα και πλάκα. Απλώς θα πρέπει ο οδοντίατρος να γνωρίζει ότι είμαστε εγκυες να μην χρησιμοποιει φαρμακα που απαγορευονται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αντζυ κομάντος! Ετσι κι εγώ τίποτα δεν κατάλαβα! Βέβαια εμενα μου πηραν 2 φορές αίμα, μια νηστικη και μία μετα 1 ωρα!

Σήμερα πηγα για εξετάσεις αίματος, θα βγουν το απόγευμα... Εχω λιγο αγωνια γιατι μου εγραψε και κατι εξετάσεις για το συκώτι επειδή με πονάνε πολύ τα δάχτθλα των χεριών μου...

Καλά αποτελέσματα μπουμπού:tongue:

ΑΚΟΜΗ 60 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(Σε περίπτωση που δεν το είδατε στο τικεράκι μου! ;))

πως περνάει ο καιρός βρε μανουλίτσες.....σε λίγο θα τα κρατάμε αγκαλίτσα!!!

Εγω πάντως διάβασα ότι η υγιεινη του στόματος κατα την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική. Κυρίως τα ούλα θέλουν πολύ προσοχή να μην πάθουν ουλίτιδα και πλάκα. Απλώς θα πρέπει ο οδοντίατρος να γνωρίζει ότι είμαστε εγκυες να μην χρησιμοποιει φαρμακα που απαγορευονται.

Συμφωνω

εγώ ρε κοριτσια εχω οδοντιατρο απο τους παλιούς

πήγα για καθαρισμο και μου πε αστο καλύτερα αφου δεν ειναι κα΄τι πολύ επειγον γιατι και ο καθαρισμός το μηχανακι που βάζουμε λεει ειναι και αυτο σαν υπερυχος μην επιβαρυνθεις άλλο !!!!!!!!!!!! έλα εγω που ήθελα όμως !!! απλά καλο βορτσισμα σε κάθε γευμα λεει... και αλατονερο για πλύσεις:lol::lol::-(:-(Τινα πώ

πως περνάει ο καιρός βρε μανουλίτσες.....σε λίγο θα τα κρατάμε αγκαλίτσα!!!

όντως θα τα κραταάμε αγκαλιά δεν θα το καταλάβουμε πότε. Ελπίζω να μην καταλάβουμε και πααααρα πολύ τον τοκετο μονο αυτο με ταράζει στην σκεψη οτι πλησιάζει ο καιρός!!!!!!!:-P;-):eek: γιατι φοβάμαι ρε γμτ?????:mad:

Ιωαννιτσα και Χριστινάκι σας ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα είναι τίποτα, απλά μεχρι να βεβαιωθώ... Βράζω μπροκολο κι εχω φτιάξει κεφτεδάκια με σάλτσα κοκκινιστή με πιπεριές!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...