Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπραβο Χριστινιω μου!ολα τελεια ακουγονται!απο που ειπες τα πηρες ολα αυτα??

εγω πηγα για νυχτικες αλλα ειχαν ακομη τις χειμερινες..οι καλοκαιρινες θα ρθουν τελη του μηνα μου ειπαν.....

κ εγω αυριο λεω να παω jumbo να παρω ολα αυτα τα τζαντζαλα να τελειωνω!!!!!

απο το Λητώ τα πήρα ρε συ στα jumbo δεν είχα δει κάνα σετακι της προκοπής νυχτικάκι με ρομπίτσα και οι ποιότητες δεν μου άρεσαν γι αυτό πήγα στο Λητώ λέω τουλάχιστον να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να είναι καλή ποιότητα!!!:wink::wink::wink::wink:

Γεια σου Αντζυ κομάντος! Ετσι κι εγώ τίποτα δεν κατάλαβα! Βέβαια εμενα μου πηραν 2 φορές αίμα, μια νηστικη και μία μετα 1 ωρα!

Σήμερα πηγα για εξετάσεις αίματος, θα βγουν το απόγευμα... Εχω λιγο αγωνια γιατι μου εγραψε και κατι εξετάσεις για το συκώτι επειδή με πονάνε πολύ τα δάχτθλα των χεριών μου...

Καλά αποτελέσματα! Τπτ δεν θα είναι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει αυτό που λες Ελισάβετ μου αν πραγματικά θέλεις να θηλάσεις θα θηλάσεις δεν υπάρχουν ελαττωματικές θηλές....!!! θα σου δείξει κάποια μαια και όλα θα πάνε καλά να έχεις πίστη και επιμονή!!! σε φιλώ!!!:wink:;-):wink:

Καλημέρα Χριστνάκι

μ αρεσει να σε διαβάζω γιατι έχεις πάντα κάτι αισιόδοξο να πεις σε όλες ειναι μεγάλο χαρισμα πιστεψε με το λέω εγώ που έχω μεγάλες κρισεις απισιοδοξίας . Αν το καλιεργήσεις και άλλο α βοηθήσεςι πολύ την οικογένεια σου. Και εγω θα προσπαθήσω να πάρω λίγο απο σένα να γίνω πιο αισιόδοξη. Ειναι επικτητο χαρακτηριστικο ή το προσπάθησες????? έχει ενδιαφέρο νπάντως φιλιά:lol:

elisavet μου εγώ για τα βλαστοκύτταρα σκεφτόμουν ιδιωτικη εταιρία αλλά η αλήθεια είναι πως με αυτά που διάβασα δεν πείστηκα τελικά, οπότε λέω να τα κάνω δωρεα στη δημόσια τράπεζα. όσο για το κόστος είναι μεγάλο αν έχεις επιλέξει ιδιωτική εταιρία

5Kiep3.png

hAk2p3.png

island κι εγω την ιδια απορια είχα γιατι κι εγω την εχω κανει πολυ καιρο. Τα κοριτσια ομως τωρα την εκαναν για πρωτη φορα.

Καλα αποτελεσματα σε οσες καναν εξετασεις και με το καλο να δειτε τα μωρακια σας οσες τα βλεπετε σημερα. Αχ, εγω στς 22 Φεβ. Εχω ακομα... Κι εχει ήδη περάσει ενας μηνας σχεδον. Ουφ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα και πάλι

Σήμερα πήγα ΙΚΑ για το επίδομα και κάτι άδειες.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αδείας σας, πηγαίνετε στο κέντρο προστασίας μητέρας και παιδιού στης περιοχής σας με

έναν υπέρηχο κατά προτίμιση τον β' επιπέδου, βεβαίωση από τον γιατρός σας για την ΠΗΤ σας και το βιβλιάριο και σας φτιάχνει

εκεί ο γιατρός μία βεβαίωση. Από κάτω έχει άλλη βεβαίωση για εσάς ότι θα διακόψετε, και επίδης σας δίνουν άλλη μία βεβαίωση

για τον εργοδότη ότι δεν θα σας απασχολεί εκείνες τις 56 μέρες.

Τα πάτε στο Τμήμα παροχών του ΙΚΑ της περιοχής σας μόλις αρχίσει η άδειά σας με τα υπόλοιπα χαρτιά που σας έγραψα εχτές

για να εισπράξετε. Εμένα προσωπικά δεν μου ζήτησαν τα ένσημα που γράφει η λίστα.

Αν οι απολαβές σας είναι άνω των 900 ευρώ, τότε θα σας δώσουν επιταγή ημέρας από την Εθνική να πάτε να εισπράξετε από εκεί.

Αν πάτε Εθνική, και σκοπεύετε μετά την άδεια λοχείας να πάρετε και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, τότε πάρτε μαζί σας στην τράπεζα

και το Εκκαθαριστικό της εφορίας και ζητήστε να σας ανοίξουν ένα βιβλιάριο με IBAN γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για

τον ΟΑΕΔ η ύπαρξή του.Ζητήστε να σας βγάλουν και μία Cash Card για να μην πηγαίνετε και στήνεστε στις ουρές με τους

συνταξιούχους για να πάρετε το μηνιαίο σας επίδομα.

Αυτά προς το παρόν. Αν έχετε απόρία, με 5 ευρώ το κεφάλι σας τακτοποιώ χεχεχεχε

να σαι καλά που μας ενημερώνεις και πέρνουμε και μια ιδέα που ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια.

το πρωί που ξύπνησα έβρεχε πολύ και μου ήρθε αυτό το υπέροχο τραγούδι της Γαλάνη:

http://www.youtube.com/watch?v=SINFBELxHX4

το ακούω και το ξαναακούω,μου αρέσει πολύ..

strata μου μια από τόσεςς φορές που το άκουσα σκέφτηκα εσένα,μου επιτρέπεις να σου το αφιερώσω????

χθες έκανα την εξέταση που σας είπα,η αιμοσφαιρίνη κρατιέται ακόμα,όμως είναι πολύ ανεβασμένα τα λευκά μου:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(μίλησα με το γιατρό,και σήμερα έκανα μια άλλη εξέταση που ελπίζω και εύχομαι να βγεί αρνητική,γιατί διαφορετικά σημαίνει οτι υπάρχει κάποια λοίμωξη και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!άντε πάλι αγωνία μέχρι το απόγευμα:-(:-(:-(:-(

OLGAKI οπωσδήποτε να πας στον οδοντίατρο,οτιδήποτε είναι αυτό που σου προκαλεί την ενόχληση δε θα περάσει μόνο του,μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει.πήγαινε χωρίς φόβο,όλα αντιμετωπίζονται!και καλό κουράγιο!

καλορίζικα όλα τα καινούρια σας πράγματα!με το καλό να τα χαρούμε όλες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

elisavet μου εγώ για τα βλαστοκύτταρα σκεφτόμουν ιδιωτικη εταιρία αλλά η αλήθεια είναι πως με αυτά που διάβασα δεν πείστηκα τελικά, οπότε λέω να τα κάνω δωρεα στη δημόσια τράπεζα. όσο για το κόστος είναι μεγάλο αν έχεις επιλέξει ιδιωτική εταιρία

Μακάρι να μπορούσα να τα στείλω στη δημόσια Τράπεζα αλλά εγώ μένω επαρχία και μου είπαν πως δεν τα δέχονται αν δεν τα πας ο ίδιος (πράγμα λίγο δύσκολο)

Αν γινόταν εκεί θα τα έστελνα

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα και στις υπόλοιπες γλυκιές φιλεναδίτσες μου!

Εγώ επιτέλους σήμερα έβαλα το πρώτο πλυντήιριο με τα φορμάκια της πεταλουδίτσας μου!Πάντως ήταν το πιο απολαυστικό άπλωμα που έκανα!

Κατα τα άλλα απο ψυχολογία πάμε χάλια και τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι μόνο 5-6 ώρες. Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα.

Να ρωτήσω κάτι υπάρχει καμιά δικηγόρος στην παρέα, γιατί θέλω κατι να ρωτήσω?

Αντζυ μου καλά αποτελέσματα να έχεις απο την καμπύλη!!

Για τί κοπέλα μου χάλι???????????Σε καταλαβαίνω γιατι και εγώ περνώ μεγάλες κρισεις αγχους και μελαγχολίας κατα περίοδους!!! Εχεις κατι συγκεκριμένο θεμα που σε στεναχωρει ιδιαιτερα????? Βρες κ ζήτα όπου νιώθει σιγουριά την παρηγορι'α Βοηθάειπολύ και εγώ ετσι κάνω

φιλιά:wink:;-):lol:

καλημέρα κοριτσάκια.

το πρωί που ξύπνησα έβρεχε πολύ και μου ήρθε αυτό το υπέροχο τραγούδι της Γαλάνη:

http://www.youtube.com/watch?v=SINFBELxHX4

το ακούω και το ξαναακούω,μου αρέσει πολύ..

strata μου μια από τόσεςς φορές που το άκουσα σκέφτηκα εσένα,μου επιτρέπεις να σου το αφιερώσω????

χθες έκανα την εξέταση που σας είπα,η αιμοσφαιρίνη κρατιέται ακόμα,όμως είναι πολύ ανεβασμένα τα λευκά μου:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(μίλησα με το γιατρό,και σήμερα έκανα μια άλλη εξέταση που ελπίζω και εύχομαι να βγεί αρνητική,γιατί διαφορετικά σημαίνει οτι υπάρχει κάποια λοίμωξη και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!άντε πάλι αγωνία μέχρι το απόγευμα:-(:-(:-(:-(

OLGAKI οπωσδήποτε να πας στον οδοντίατρο,οτιδήποτε είναι αυτό που σου προκαλεί την ενόχληση δε θα περάσει μόνο του,μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει.πήγαινε χωρίς φόβο,όλα αντιμετωπίζονται!και καλό κουράγιο!

καλορίζικα όλα τα καινούρια σας πράγματα!με το καλό να τα χαρούμε όλες!

Καλά αποτελέσματα.Εγώ έχω συνέχεια ανεβασμένα λευκά.Είναι απο το στίγμα μην ανησυχείς.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλιτσες!!μολις ηρθα απο το Ικα,τελειωσα και με την καμπυλίτσα και ησυχασα,την Τριτη θα χει ο γιατρος μου τα αποτελεσματα,οποτε θα μαθουμε!τωρα ή εγω ειμαι αναισθητη,ή τρωω τοσα γλυκα που η γλυκοζη δε με αγγιξε καν!την ηπια μονορουφη και ηταν σας πληροφορω και πολυ ωραια!η κοπελα εκει στο Ικα γελαγε!4 φορες μου πηρε αιμα η ατιμη..καθε μια ωρα..πιαστηκε ο κωλος μου στις παλιοκαρεκλες εκει τοσες ωρες!ειχα μαζι μου και περιοδικα ομως και ξεφυλλιζα,ειχα και τη μανα μου παρεα και περασαν οι ωρες!!τι κανετε εσεις και λειπετε ολες??

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μη μου μιλας γιατι ακομα σε περιμενω απο χτες :-(

αφού βρε ζουμπουλία όταν γράφω δεν με προσέχεις...σου είπα θα σε πάρω τηλ αν δεν πάω στους γονείς μου μέτα. εγω τελείωσα κατα τις 14:00 μετά πήγα απο την μαμά μου και μετά το απόγευμα πήγαμε στο Λητώ....

καταλάβατε η να κάνω και κακακια...εγώ φταίω που δεν δίνεις βαση στα λεγόμενα? ε?:wink:;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...