Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eυχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλες υγεία και αγάπη και με το καλό να έρθουν τα μωράκια όλων!

Ήταν όμορφα σήμερα, περάσαμε καλά παρόλη την κούραση! :D

Πωπώ... από πού να αρχίσω;!

mel, ανησυχείς για κάτι που είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Για να είναι εντός κάτι σημαίνει! Στη φάση αυτή, τα μωράκια μας κάνουν συνεχώς "διορθωτικές κινήσεις" και πολλά θα βελτιωθούν ως τη γέννηση. Μέσα σε αυτά και η αυξημένη τιμή που είδατε!

dim_angel, εύχομαι να βρεθεί θεραπεία για το μωράκι και όλα αυτά να μοιάζουν με άσχημο όνειρο...

angel09, καλωσήρθες στην παρέα! Με το καλό το μωράκι σου, μακάρι πάντα να σου χαρίζει χαρές μετά από αυτό που πέρασες... Ελπίζω καμία μανούλα να μην χρειαστεί να το περάσει... :-(

Όσο για την κατανόηση από τους μπαμπάδες... Νομίζω πως σε αυτή τη φάση γινόμαστε περισσότερο "γυναίκες", ετοιμαζόμαστε να γίνουμε μαμάδες και ξεχυλίζουμε από τρυφερότητα, στοργή και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε θηλυκό γνώρισμα. Οι άντρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν αλλάζουν, ούτε βιώνουν δραματικές διαφορές, οπότε μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των φύλων και εμείς ξαφνικά νιώθουμε ξεκρέμαστες... Δλδ τους ίδιους άντρες έχουμε αλλά μας ενοχλούν πράγματα που δεχόμασταν πριν. Απολύτως κατανοητό να αισθανόμαστε έτσι! Ίσως αν καταλάβουμε τί ακριβώς συμβαίνει, να νιώσουμε λίγο καλύτερα...

Και οι ψυχικές μεταπτώσεις πολύ φυσικές τις βρίσκω. Αν και πολύ δυσάρεστες. Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο, παρόλο που είναι ένα χαρούμενο και επιθυμητό γεγονός, σηματοδοτεί και τεράστιες αλλάγες στην ζωή μιας γυναίκας. Είναι -αν όχι η σημαντικότερη- από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην ζωή. Είναι αναγκαία η συνειδητοποίηση και η προσαρμογή σε αυτή την ιδέα (κάτι που σίγουρα δεν γίνεται αυτόματα ούτε και εύκολα) και οι ορμόνες επιδεινώνουν απλώς τα πράγματα... Ξέρω ότι όταν είσαι "μέσα" στη λύπη νιώθεις ότι δεν θα βγείς ποτέ και ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτό!

Καληνύχτα

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mel ελπιζω να ´ναι ολα καλα. Μηπως να πατε κ για μια δευτερη γνωμη για να μην περιμενετε τοσο πολυ μες στην αγωνια;

Θα σου στελνουμε κι εμεις την θετικη μας ενεργεια κ ελπιζω ο Θεος να βαλει το χερι του κ να ειναι ολα καλα. Το ιδιο ευχομαι κ γι ´αυτο το καημενο το παιδακι που ειναι τωρα Γαλλια. Η Παναγια μαζι σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες, εύχομαι η σημερινή μέρα να έχει μόνο ευχάριστα νέα!!!!

angel09 καλως ήρθες στην παρέα μας, όλα θα πάνε καλά !!!

mel μην ανησυχείς για κάτι που είναι στα φυσιολογικά όρια.

Εμεις σήμερα θα πάμε να δούμε την πεταλουδίτσα μας, ανυπομονώ να φτάσει το απόγευμα, νομίζω κάθε ΄πως ακόμη και κάθε μέρα να την έβλεπα δεν θα τη χόρταινα:tongue:

σε όσες έχουν προβλήματα με τους συντόφους τους υπομονή και συζήτηση, θεωρώ πως έτσι λύνονται πολλά προβλήματα. Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα, σίγουρα δεν μπορεί να με καταλάβει στο 100% αλλά ποιος μπορεί??? Όσο για τις επαφές εμείς συνεχίζουμε (όχι πολύ συχνά)αλλά η δική μου διάθεση έχει μειωθεί πάρα πολύ ειδικά τώρα που τη νοιώθω.

Καλημέρα σε όλες, ώρα να συμμαζέψουμε λιγάκι:(

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις σκέψεις σας.

Στη γνωματευση που μας έδωσε μιλάει για υδρονέφρωση και στο ιντερνετ είδα ότι όντως η μέτρησή μας είναι λίγο πάνω απο το κανονικό. Αλλα διάβασα ότι δεν είναι πολύ ασυνήθιστο για αγοράκια να δείξει έτσι στην β' επιπέδου (1% των περιπτώσεων) και το 80% διορθώνεται μόνο του μέχρι τη γέννηση. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να παίρνουν αντιβίωση μόλις γεννηθούν για να μη πάθουν ουρολοίμωξη. Συνήθως είναι λίγο κλειστή η ουρήθρα και δεν φεύγουν τελείως τα ούρα απο τα νεφρά.

Θα δώ τι θα μας πεί η γιατρός μας στο ραντεβού την Τετάρτη και θα περιμένουμε στον επόμενο υπέρηχο στον 7ο μήνα αν θα έχει διορθωθεί. Είναι κάτι αντιμετωπίσιμο πάντως αλλά όσο ναναι δε μπορεί να μη στενοχωρηθείς όταν το ακούς.

καλημέρα εγκυούλες μου! Πόσο πολύ κατάλαβα ότι πάνω κάτω περνάμε όλες τα ίδια. Κρίμα βέβαια που βιώνουμε όλες τα ίδια συναισθήματα αλλά και ευτυχώς που δεν αποτελούμε εξαίρεση στον κανόνα! Η αλήθεια είναι ότι με παρηγόρησαν πολύ τα λογάκια σας και είμαι πολύ καλύτερα. Χθές μάλιστα τον άφησα και βγήκα με μια φίλη μου και τι να σας πω, άλλος άνθρωπος ήταν όταν ήρθε και με πήρε! Δε με αφησε καν να γυρίσω μόνη μου! Όσο για τις επαφές ούτε εμάς ο γιατρός τις απαγόρευσε, ίσα ίσα, και η αλήθεια είναι ότι είχαμε και όσο πιο συχνά γινόταν τόσο καλύτερα ήταν. Καταλαβαίνω απόλυτα το θέμα διάθεσης και το άγχος όμως προσπαθώ να τα βάζω αυτά στην άκρη γιατί δε θέλω να το ξεχάσω κιόλας! Αλλά να σας πω κάτι; Νιώθω τώρα τόσο κενή, τόσο πεζή που ασχολούμαι με αυτό το θέμα όταν άλλες κοπέλες εδώ περνούν απίστευτες ώρες αγωνίας για τα μωρούλια τους...

mel μην στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε. Τόση θετική ενέργεια σου στέλνουμε, αποκλείεται να πάει κάτι στραβά!

dim_angel πόσο συμπόνοια να δείξει κανείς στους γονείς αυτούς! Ελπίζουμε και ευχόμαστε για το καλύτερο πραγματικά!

Αυτά κοριτσάκια μου. Σαν καλό να προβλέπεται το ΣΚ ε;;; Άντε μήπως στολίσουμε και κανα δέντρο την Κυριακή! Με τον άντρα μου είπαμε φέτος να ανταλλάξουμε και δωράκια για το μωράκι μας! Να ψωνίσει εκείνος, να ψωνίσω και εγώ και μετά να τα δείξουμε! Σαν εκπληξούλες!

Έφαγα κάτι δυνατές σήμερα το πρωί απο την μπεμπούλα μου! Το καταχάρηκα! Φιλάκια σε όλες!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!

Εμείς θα πάμε εκδρομή Θεσσαλονικη - Καβάλα 4 μερούλες έτσι επειδή γιορτάζω την Δευτερα να ξεσκάσουμε! Οπως καταλαβαίνετε είμαι μες στην καλή χαρά για ακόμα μία μερα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Δεν θέλω να πέφτουμε ψυχολογικά... είμαστε εδώ για να στηρίζει η μια την άλλη!!! Και εγώ έχω σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου... Κανά δυο μέρες τώρα νιώθω τον άντρα μου ψυχρό... Θέλω να βάλω τα κλάματα... αλλά κρατιέμαι. Θα φταίνε τα ορμονικά μας που αλλάζουν...

mel_ μου μην στενοχωριέσαι. Ολα θα πάνε καλά με τον μπεμπούκο σου!!! Η Παναγία είναι δίπλα του!!! Θα το δεις!!!

dim_angel προσευχόμαστε να γίνει καλά το παιδάκι... Είναι πολύ κρίμα και για το ίδιο και για τους γονείς του...

Anna_22 & touki δεν θέλω στενοχώριες!!!!

andria27 να περάσετε ένα υπέροχο 4ήμερο με τον αντρούλη σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλη σας μέρα!

angel09 θέλω να σου πώ πόσο με άγγιξες με τα λόγια σου και πόσο δυνατή πιστεύω οτι είσαι.καλή μου σου εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια,να περάσει εύκολα ο καιρός και να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το μωράκι σου!

έκανα κι εγώ έκτακτη περίδεση τραχήλου την 15η εβδομάδα,είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ευγνωμονώ το γιατρό μου που το κατάλαβε εγκαίρως.(στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως δεν πάνε όλα καλά,κι όσο κι αν προσπαθώ να τον διώξω,είναι εκεί..είμαστε ασφαλείς,έτσι?)πόσο σου επιτρέπει ο γιατρός σου να κινείσαι,να περπατάς,να κάνεις δουλίτσες στο σπίτι?εμένα μου είπε όλα με μέτρο κι ενώ στην αρχή έκανα πολύ λίγα πράγματα και με πολύ προσοχή,τώρα έχω ξεθαρρέψει και δεν κάθομαι πολύ κάτω:-(.να είσαι καλά.

dim_angel δεν έχω λόγια...η Παναγίτσα να είναι στο πλευρό του και να κάνει το θαύμα της....

mel καταλαβαίνω την ανησυχία σου,όλες θα αγχωνόμασταν και θα το ψάχναμε,μακάρι να πάνε όλα καλά στις επόμενες μετρήσεις.ως τότε υπομονή και ελπίδα.αλλωστε δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι σου,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα απο τον χώρο εργασιας!Μπήκα να μου φτιάξετε το κέφι γιατί ειδικά σήμερα ολοι έχουν βαλθεί να με βγάλουν εκτός εαυτού....!!

Μανούλες Απριλίου ανυπομονώ...!

Ο γιατρός μας είπε 90% ότι θα ειναι κοριτσάκι..τον είδα όμως επιφυλακτικό!Στην β' επιπέδου θα σιγουρευτούμε!Το θέμα είναι οτι ειναι 100% τα αποτελέσματα ή υπάρχει πιθανότητα λάθους?βρεεεε ότι ναναι γερό ναναι πρώτα ο Θεός.....αλλά μην βάψουμε κανα δωμάτιο ροζουλί κ μας βγει μπεμπης!ούτε το ανάποδο:)

VBO1p2.png

γι'αυτό προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και όλα θα πάνε καλά με το μικρούλι σου!!

επαφή,sex,τι είναι αυτό,τι χρώμα έχει???:tongue:ακόμα κι αν ο γιατρός μας το επέτρεπε δε νομίζω να κατάφερνα να πείσω τον αντρούλη μου!η αλήθεια είναι οτι ούτε κι εμένα θα μου ήταν εύκολο:cool:

σας χαιρετώ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Κάναμε κι εμείς σήμερα τη β' επιπέδου. Ήταν όμορφα που είδαμε το μωράκι πάλι αλλά τα περισσότερα αν δε μας τα εξηγούσε η γιατρός δε θα καταλαβαίναμε και πολλά. Τύχαμε και σε ελληνίδα οπότε μας τα έλεγε και ελληνικά.

Όλα ήταν καλά και το μικρούλι κουνιόταν πολύ. Μόνο που είδε κάτι στο ενα νεφρό, οι μετρήσεις πολύ κοντά στα ανώτερα όρια για υδρονέφρωση αλλά είπε να το ξαναδούμε την 28η εβδομάδα μπορεί να μην είναι και τίποτα.

Τώρα όλο κοιτάω στο inernet να καταλάβω περισσότερα και έχω στενοχωρηθεί.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Και στις εγκυούλες με κατάθλιψη εύχομαι όλα να περάσουν σύντομα, να σκέφτεστε το μωράκι να είναι καλά και όλα τα άλλα περνάνε.

Καλημέρα, πιστεύω και εύχομαι ότι δεν θα είναι τίποτα κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το ξαναδείτε...θετική σκέψη και χάιδεμα στην κοιλίτσα για να περάσουν όλα!!!:tongue:

Χρόνια πολλά στους αντρούληδες σας, τα παιδάκια σας πεθερές-ους και όλους. Υγεία και ευτυχία.

Σήμερα είμαι κομμάτια. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή. Σήμερα μάθαμε ότι οι γιατροί στη Γαλλία δεν μπορούν να βγάλουν διάγνωση ακόμα. Μάλλον κάτι στο αίμα του μωρού καταστρέφει το συκώτι το στομάχι ....

Η οικογένεια ζει έναν εφιάλτη και τα 2 επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Χρειαζόμαστε τις θετικές σκέψεις όλων σας!!!

Οι ελπίδες μας και οι ευχές μας είναι κοντά τους...τι να πω μακάρι όλα να πάνε καλά!

Αχ Touki μου σε καταλαβαινω! Αλλα τι να πω που μπαινω στην 17 εβδομαδα και η εγκυμοσυνη μου απαιτει αποχη απο καθε ειδους «επαφη»; Και συνολικα ειμαι εγγυος σχεδον ολο το 2009! Τι να πω και γω! Θετικες σκεψεις και η Παναγια θα βοηθησει!Υπομονη επειδη σημασια εχει να κραταμε το μπεμπε στην αγκαλια μας!

Κοριτσια κανονικα θα επρεπε να ειμαι στο group του μαιου αλλα μαλλον απριλιο θα γεννηθει το μπεμπε! Ανυπομονω να το νοιωσω να κλοτσαει!

καλώ ήρθες!και με το καλό το μπεμπεκάκι σας:tongue::tongue::tongue:

Μανουλίτσες σας καλημερίζω έυχομαι να έχουμε όλες ενα όμορφο σκ χωρίς προβλήματα, ευτυχώς πρόλαβα να σας διαβάσω όλες αλλά είμαι στο γραφείο και με περιμένει δουλειά σας φιλώ!!!

Καλημέρα μανουλίτσες

Σήμερα την έκανα από τη δουλειά γιατί οι πόνοι από τα χθεσινά ψώνια ήταν μεγάλοι μπορώ να πω......και βέβαια......οο ετοιμασίες εδώ συνεχίζονται

...........

Όσο για την κατανόηση από τους μπαμπάδες... Νομίζω πως σε αυτή τη φάση γινόμαστε περισσότερο "γυναίκες", ετοιμαζόμαστε να γίνουμε μαμάδες και ξεχυλίζουμε από τρυφερότητα, στοργή και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε σε θηλυκό γνώρισμα. Οι άντρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν αλλάζουν, ούτε βιώνουν δραματικές διαφορές, οπότε μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των φύλων και εμείς ξαφνικά νιώθουμε ξεκρέμαστες... Δλδ τους ίδιους άντρες έχουμε αλλά μας ενοχλούν πράγματα που δεχόμασταν πριν. Απολύτως κατανοητό να αισθανόμαστε έτσι! Ίσως αν καταλάβουμε τί ακριβώς συμβαίνει, να νιώσουμε λίγο καλύτερα...

Και οι ψυχικές μεταπτώσεις πολύ φυσικές τις βρίσκω. Αν και πολύ δυσάρεστες. Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο, παρόλο που είναι ένα χαρούμενο και επιθυμητό γεγονός, σηματοδοτεί και τεράστιες αλλάγες στην ζωή μιας γυναίκας. Είναι -αν όχι η σημαντικότερη- από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην ζωή. Είναι αναγκαία η συνειδητοποίηση και η προσαρμογή σε αυτή την ιδέα (κάτι που σίγουρα δεν γίνεται αυτόματα ούτε και εύκολα) και οι ορμόνες επιδεινώνουν απλώς τα πράγματα... Ξέρω ότι όταν είσαι "μέσα" στη λύπη νιώθεις ότι δεν θα βγείς ποτέ και ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτό!

Καληνύχτα

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Κι επίσης, θα ήθελα να σας πω πως θα πρέπει να χαλαρώοσυμε λίγο γιατί τα πιο "δύσκολα" στη σχέση μας με τον άντρα μας...έρχονται!

Ο ερχομός του μωρού φέρνει από τη μία απίστευτη χαρά αλλά κι από την άλλη τεράστιες ευθύνες και αρμοδιότητες, που μόνο όταν αρχίστε να το ζείτε θα καταλάβετε (όσες περιμένετε το πρωτο μωράκι) --- τότε είναι που έρχεται τριβή στη σχέση του ζευγααριού και πρέπει να είναι ψύχραιμοι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ για να διατηρηθούν οι ισορροπίες!

Και κάτι άσχετο........ τι έγινε με τη συνταγή γλυκού? Πέτυχε τελικά? Έχω και τη γιορτή αύριο....χιχι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...