Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και πάλι

Σήμερα πήγα ΙΚΑ για το επίδομα και κάτι άδειες.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αδείας σας, πηγαίνετε στο κέντρο προστασίας μητέρας και παιδιού στης περιοχής σας με

έναν υπέρηχο κατά προτίμιση τον β' επιπέδου, βεβαίωση από τον γιατρός σας για την ΠΗΤ σας και το βιβλιάριο και σας φτιάχνει

εκεί ο γιατρός μία βεβαίωση. Από κάτω έχει άλλη βεβαίωση για εσάς ότι θα διακόψετε, και επίδης σας δίνουν άλλη μία βεβαίωση

για τον εργοδότη ότι δεν θα σας απασχολεί εκείνες τις 56 μέρες.

Τα πάτε στο Τμήμα παροχών του ΙΚΑ της περιοχής σας μόλις αρχίσει η άδειά σας με τα υπόλοιπα χαρτιά που σας έγραψα εχτές

για να εισπράξετε. Εμένα προσωπικά δεν μου ζήτησαν τα ένσημα που γράφει η λίστα.

Αν οι απολαβές σας είναι άνω των 900 ευρώ, τότε θα σας δώσουν επιταγή ημέρας από την Εθνική να πάτε να εισπράξετε από εκεί.

Αν πάτε Εθνική, και σκοπεύετε μετά την άδεια λοχείας να πάρετε και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, τότε πάρτε μαζί σας στην τράπεζα

και το Εκκαθαριστικό της εφορίας και ζητήστε να σας ανοίξουν ένα βιβλιάριο με IBAN γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για

τον ΟΑΕΔ η ύπαρξή του.Ζητήστε να σας βγάλουν και μία Cash Card για να μην πηγαίνετε και στήνεστε στις ουρές με τους

συνταξιούχους για να πάρετε το μηνιαίο σας επίδομα.

Αυτά προς το παρόν. Αν έχετε απόρία, με 5 ευρώ το κεφάλι σας τακτοποιώ χεχεχεχε

GaiGp3.png

καλημερα μανουλιτσες!!μολις ηρθα απο το Ικα,τελειωσα και με την καμπυλίτσα και ησυχασα,την Τριτη θα χει ο γιατρος μου τα αποτελεσματα,οποτε θα μαθουμε!τωρα ή εγω ειμαι αναισθητη,ή τρωω τοσα γλυκα που η γλυκοζη δε με αγγιξε καν!την ηπια μονορουφη και ηταν σας πληροφορω και πολυ ωραια!η κοπελα εκει στο Ικα γελαγε!4 φορες μου πηρε αιμα η ατιμη..καθε μια ωρα..πιαστηκε ο κωλος μου στις παλιοκαρεκλες εκει τοσες ωρες!ειχα μαζι μου και περιοδικα ομως και ξεφυλλιζα,ειχα και τη μανα μου παρεα και περασαν οι ωρες!!τι κανετε εσεις και λειπετε ολες??

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μη μου μιλας γιατι ακομα σε περιμενω απο χτες :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες. Είδες που στο'πα Αντζουλα. Κι εγω δεν καταλαβα τιποτα με την γλυκοζη. Μαλλον επειδη ειμαστε συνηθισμενες στα γλυκα. Μαλιστα στο τελος ειχαν μεινει κατι κομματια μεγαλα που δεν ειχαν λιωσει και τα'φαγα ετσι. Ηταν σαν ζαχαρωτο.

Καλα αποτελεσματα κοριτσάκι.

Βικάκι ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Θα πας γυμναστικη σημερα ετσι?

Εμεις ειδαμε 2 ταινιες χθες και πηγαμε για υπνο στις 3. Εγω ξυπνησα κατα τις 9 αλλα εμεινα στο κρεβατι μεχρι τις 10.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!! Θέλω βοήθεια και απόψεις γιατί δεν ξέρω τι να κάνω..

Πήγα η έρημη το Σάββατο στα village να δω το AVATAR και κόλλησα γρίππη...Μπούκωμα, καταρροή και όλα τα σιχαμερά συμπτώματα.Μετά πόναγε το αυτί μου, μετά και 2 δόντια από τη μεριά του πονεμένου αυτιού.. Επίσης απο τη Δευτέρα με έπιασε και ο αυχένας μαζί με το κεφάλι και ήθελα να το χτυπήσω στον τοίχο..

Ο γιατρός μου είπε να πάρω amoxi.Πηρα 2 καψουλες αλλά σταμάτησα σήμερα. Πρέπει να είναι απο τα δόντια.

Ερώτημα: Να πάω στον κακό λύκο οδοντίατρο ή υπάρχει πιθανότητα απο εδώ και πέρα (είμαι στην 31 εβδομάδα) να βλάψει το μωρό? Χρειάζομαι σίγουρα απονέυρωση και σφράγισμα.Ρώτησα το γιατρό και είπε να πάω, αλλά φοβάμαι μήπως η αναισθησία κανει κακό στον μπεμπούλη.

Τι να κάνω???Ακόμα υποφέρω, δεν μπορώ άλλο..Όλο κλαίω

Διαφημίσεις

Ολγάκι μου μη σκας,δεν ειναι τιποτα,εχουμε κι αλλη μανουλα εδω που εχει θεμα με τον οδοντιατρο κι ομως μια χαρα τα καταφερε!!αν σου ειπε ο γιατρος σου να πας,να πας,δε θα σου λεγε να πας αν υπηρχε προβλημα με την αναισθησια! μη στεναχωριεσαι και κλεισε γρηγορα ραντεβου για να σταματησεις να πονας!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!

Πως είστε σήμερα?

Εγώ έτρεχα με τα χαρτιά της άδειας! Εδώ είναι όλοι άσχετοι! Νησί βλέπετε! Πήγα ΙΚΑ να ρωτήσω και μου λένε ότι πρέπει να πάω Βόλο για να πάρω από γιατρό του ΙΚΑ την ΠΗΤ. "Μα εγώ έχω ΤΑΞΥ (ξενοδοχοϋπαλλήλων) ρε παιδιά" τους λέω. Πέρα από την ταλαιπωρία το ΙΚΑ θα κάνει πάνω από μήνα να μου δώσει ραντεβού, άρα το χάνω! Έτσι λέει πρέπει!

Φεύγω πάω στο ΚΕΠ πάλι τα ίδια!

Φεύγω πάω στα γραφεία του ΤΑΞΥ. Κανένας!

Κατά τις 11:30 βρήκα την υπάλληλο στο γραφείο της και μου λέει αφού έχεις ΠΗΤ από το γιατρό σου θα το στείλω εγώ Βόλο υπηρεσιακά και θα υπογραφεί από το αρμόδιο τμήμα και εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

Γιατί να μας ταλαιπωρούν τόσο?????????????

Πήγα η έρημη το Σάββατο στα village να δω το AVATAR και κόλλησα γρίππη...Μπούκωμα, καταρροή και όλα τα σιχαμερά συμπτώματα.Μετά πόναγε το αυτί μου, μετά και 2 δόντια από τη μεριά του πονεμένου αυτιού.. Επίσης απο τη Δευτέρα με έπιασε και ο αυχένας μαζί με το κεφάλι και ήθελα να το χτυπήσω στον τοίχο..

Ο γιατρός μου είπε να πάρω amoxi.Πηρα 2 καψουλες αλλά σταμάτησα σήμερα. Πρέπει να είναι απο τα δόντια.

Ερώτημα: Να πάω στον κακό λύκο οδοντίατρο ή υπάρχει πιθανότητα απο εδώ και πέρα (είμαι στην 31 εβδομάδα) να βλάψει το μωρό? Χρειάζομαι σίγουρα απονέυρωση και σφράγισμα.Ρώτησα το γιατρό και είπε να πάω, αλλά φοβάμαι μήπως η αναισθησία κανει κακό στον μπεμπούλη.

Ολγάκι καλημέρα!

Αφού είπε ο γιατρός να πας, πρέπει να πας! Το δόντι είναι άτιμο πράγμα! Μπορεί να σου κάνει καμιά ζημιά και μετά να είναι χειρότερα

Περαστικά σου

Ολγάκι καλημέρα! Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, την περασμένη εβδομάδα έκανα ένα σφράγισμα και προχτές ξεκίνησα απονεύρωση! Η αναισθησια δεν προκαλεί τίποτα στο μωρό, απλά όταν ρώτησα τον γιατρό μου ε΄πε να πω στον οδοντίατρο να κάνει ένεση χωρίς αδρεναλίνη και να μην χρεισιμοποιήσει αντιφλεγμονώδη!!

Οπλήσου με υπομονή και κουράγιο και εγώ το ίδιο κάνω!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα και στις υπόλοιπες γλυκιές φιλεναδίτσες μου!

Εγώ επιτέλους σήμερα έβαλα το πρώτο πλυντήιριο με τα φορμάκια της πεταλουδίτσας μου!Πάντως ήταν το πιο απολαυστικό άπλωμα που έκανα!

Κατα τα άλλα απο ψυχολογία πάμε χάλια και τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι μόνο 5-6 ώρες. Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα.

Να ρωτήσω κάτι υπάρχει καμιά δικηγόρος στην παρέα, γιατί θέλω κατι να ρωτήσω?

Αντζυ μου καλά αποτελέσματα να έχεις απο την καμπύλη!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Ολγάκι. Να πας, αφού στο είπε κι ο γιατρός σου. Είδες η Τάνια μας? Θα τα καταφέρεις κι εσύ.

Αχ αυτό το σινεμά. Κι εγώ είχα κολλήσει όταν είδα την ίδια ταινία. Τώρα κόλλησα απο ενα μωρο και την μαμα της που επισκευτηκαμε. Κι αυτη 8 μηνων εγκυος και δεν μου είπε οτι ειναι κρυωμενες να μην παμε. Τι να πω? Τωρα είμαστε πολυ ευαισθητες και κολλάμε πολυ αύκολα. Εγώ τουλάχιστον που δεν κολλαγα με τιποτα μου φαινεται απιστευτο, και μου κραταει και παρα πολυ το κρυωμα τωρα. Αλλαζουν ολα τοσο πολυ στην εγκυμοσυνη. Κουραγιο και περαστικα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

η μεγαλύτερη σε ηλικία κύησης είναι η Βίκυ....3μέρες από μένα....εγώ είμαι μαζί με την irev και την andria αν δεν κάνω λάθος.....ανοίγουμε το "χορο";-):lol::lol:

την κούνια που λες μπορεί να την είδα.....από εταιρία likno είναι;πόσο σας είπε;

αλημέρα σου Νικόλ!! ναι απο τη licno ειναι. όλα όλα μαζι θα μας βγει 560(στρώματα προικες ) δτστυχώς πιο ακριβά απο οτι υπολογίζαμε αλλά θα τα δώσουμς σε δόσεις και αυτο μας εξυπηρετει λίγο Τι να κάνουμε μωρε???πολλλά τα έξοδα. Ευχομαι να μας βγουν κ σας κ εμασ καλά . Πάντως μας διαβεβαιωσε για την ποιότητα προδιαγραφες κατι iso αι ποιστοποιήσεις!!! θα δειξει εντάξει παιδια φαινόντουσα και ειδικά η γυναικα του πολύ καλή και έχουν κανι και αυτοι ένα μπεπε πριν απο κανα 3αρι μηνες!!!

καθησματάκι αυτοκινήτου ναι και μεις πηραμε. Αυτά απο τα χοχντρα χοντρα τέλος!!!αρκετά. οτι ψιλολοίδια προκυπτει στην πορεια

αυτα εσεις????? Φιλιά

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες!

Όλγα να πας! Όπως λένε και τα καρίτσια, το μωράκι μια χαρά θα είναι, αν δεν πας θα υποφέρει μαζί σου...

island, οι πιο πολλοί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι "φύγε κακό απ' τα μάτια μου" και να πάει ο άλλος να κόψει το λαιμό του! Ευτυχώς που έστω και αργά σε εξυπηρέτησαν...

Άντζυ και Μαράκι, κι εγώ μια από τα ίδια με την καμπύλη! Πλήρης αναισθησία!

Τώρα Άντζυ καλά αποτελέσματα να έχεις και μπράβο για τη χθεσινή αυτοσυγκράτηση!

Χριστίνα με γεια τα πραγματάκια σας!

Άννη, έχουμε ραντεβού με τα μωρά μας σήμερα!!! Τί καλά! Τί ώρα θα πας;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημερα μανουλιτσες!!μολις ηρθα απο το Ικα,τελειωσα και με την καμπυλίτσα και ησυχασα,την Τριτη θα χει ο γιατρος μου τα αποτελεσματα,οποτε θα μαθουμε!τωρα ή εγω ειμαι αναισθητη,ή τρωω τοσα γλυκα που η γλυκοζη δε με αγγιξε καν!την ηπια μονορουφη και ηταν σας πληροφορω και πολυ ωραια!η κοπελα εκει στο Ικα γελαγε!4 φορες μου πηρε αιμα η ατιμη..καθε μια ωρα..πιαστηκε ο κωλος μου στις παλιοκαρεκλες εκει τοσες ωρες!ειχα μαζι μου και περιοδικα ομως και ξεφυλλιζα,ειχα και τη μανα μου παρεα και περασαν οι ωρες!!τι κανετε εσεις και λειπετε ολες??

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μη μου μιλας γιατι ακομα σε περιμενω απο χτες :-(

Γεια σου Αντζυ κομάντος! Ετσι κι εγώ τίποτα δεν κατάλαβα! Βέβαια εμενα μου πηραν 2 φορές αίμα, μια νηστικη και μία μετα 1 ωρα!

Σήμερα πηγα για εξετάσεις αίματος, θα βγουν το απόγευμα... Εχω λιγο αγωνια γιατι μου εγραψε και κατι εξετάσεις για το συκώτι επειδή με πονάνε πολύ τα δάχτθλα των χεριών μου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

α,καλά αποτελέσματα όλες να έχουμε!εμένα από αυτή τη γενική θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί δεύτερη μετάγγιση,ελπίζω όχι Παναγία μου!

μου το είπε στην β-επιπέδου και δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο οτι θα ανέβει..και η μαία μου είπε-το έχω διαβάσει κιόλας-οτι συμβαίνει καμιά φορά αποκόλληση πλακούντα σε περιπτώσεις πρόδρομου πλακούντα.όχι΄δεν θα πρέπει να μην πολυκινείσαι,απλά να μη σηκώνεις βάρη,να προσέχεις να μην έχεις καμια πτώση,να περπατάς αργά,να μη ζορίζεσαι πολύ,τέτοια πράγματα από όσο ξέρω.φαντάζομαι οτι αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα στα έλεγε κι αυτός.επειδή εγώ έχω πάθει ήδη μια στην αρχή,προσέχω πολύ.δεν θα σου το έλεγα αν ήξερα οτι προσέχεις για να μη σε τρομάξω,αλλά εσύ πουλάκι μου μασάς σίδερα και κάνεις άρση βαρών!!!λίγη προσοχή λοιπόν κι όλα καλά!!

Έυχομαι όλα να έχουν πάει καλά να μην χρειαστεί ούτε μισό γραμμάριο αιματάκι να σου βάλουν...φιλάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...