Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα μανούλες,

γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό, κάναμε τον υπέρηχό μας, βάρυνε και η μπέμπα πήγε 2.050 kg, εγώ σταθερή έως και το τελευταίο γραμμάριο, το μόνο που μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάπως χαμηλά, και ότι έχω πρηστεί (αυτό το ξέρω και μόνη μου...) και φαίνεται να έχει ανοίξει η λεκάνη μου (ναι ανοίγει και κλείνει κατά βούληση σαν την γέφυρα της Ποσειδωνίας). Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε δλδ. Στο τέλος τα πήρα, το κατάλαβε και κόπηκε η συζήτηση. Αμα είναι να συνεχίσουν έτσι οι επισκέψεις, δλδ να πηγαίνω καλά και να φεύγω στεναχωρημένη να το χέσω το θέμα.

Αφού πήγαμε πάλι στο γραφείο, λέει πάλι την ατάκα (μην την χάσει και ο άντρας μου...) από τότε που έμεινες έγκυος έχεις πάρει 18 κιλά σχεδόν, αμα πάρεις 30 τί θα γίνει? (κορίτσι και κλαίει..). Ε του απάντησε και ο άντρας μου, αφού κάνει διατροφή, έχει πεθάνει στο χόρταρικό τί άλλο να κάνει? Αχ, επιτέλους και κάποιος που με υποστήριξε....

annie στείλε ένα τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και φυστίκι να έρθω στα ίσα μου....

Άντε να γλυκαθώ λιγάκι γιατί όπως είδατε είμαι έξω φρενών..

Πάλι καλά που θα πάω εκτός νοσοκομείου για το ντόπλερ την Παρασκευή μπας και ανέβω λιγάκι.

Και με τον πανικό που γινόταν δεν την είδα κιόλας. Φτού ξανά.

neraidoula μου μπράβο γλυκιά μου, αγόραρος μου φαίνεται!!!!

Περιμένουμε και την ζούμπι?

Ζουζούνα μου μην σε χαλάει τίποτα τώρα αφού το μωρουλίνη σου είναι καλά χεσε τους όλους όσους σε νευριάζουν...κάνε βουντού!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρωταω για την καμπυλη γιατι εγω την εχω κανει πολυ καιρο τωρα κ ειμαι σε πιο μικρη βδομαδα απο σας. Οποτε νομιζα πως την κανατε δευτερη φορα. Ευτυχως οχι.

Γιατι ολικη ναρκωση η κοπελα; Συνηθως επισκληριδιο δεν κανουν;

Γιατί είχε πρόβλημα μυωπίας και ζαχάρου....αλλά εντάξει όλα καλα!!!:tongue:

καλημερα Χριστινακι. καλα ειμαι σημερα αλλα χθες ηταν χαλια!

πες μου για το οινοπνευμα στις θηλες. μου το ειπε κ η κουμπαρα μου που γεννησε περυσι να κανω μειγμα νερου με οινοπνευμα κ να τις τριβω για να γινουν λεει πιο ανθεκτικες στο θηλασμο. μετα πρεπει να βαζω κ βαζελινη?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Γεια σου Χριστινακι ναι μεσα επεσες ζουζουνα!!Μολις μας ειπε

ο γιατρος οτι ειναι τοσο εσενα σκεφτικα που μου το ελεγες!:P:p:p

Με γεια τα πραγματακια που πηρατε!!Με το καλο να ερθει το ζουζουνακι

να τα χαρει!!!Τι πηρες?Ρουχαλακια και τετοια?

Kαλημερα μανουλινια!!!

ψωφησα στον υπνο!!εκλεισα σχεδον 12 ωρο αλλα το ειχα αναγκη!!!

Χριστινακι μονες ειμαστε?

ολες στο ΙΚΑ τραβιουνται???

η Βαλια τι κανει κ χανεται??????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλέ δε σας προλαβαίνω πια!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Όσο για τα κιλά, εντάξει δε θα το βάλουμε και μαράζι, ας γεννηθούν γερά τα παιδιά και αμέσως θα τα χάσουμε............

Μήπως ξέρει καμία τί μπορούμε να κάνουμε για να πετεχτούν λίγο οι θηλές;;;Οι δικές μου είναι προς τα μέσα και μάλλον δύσκολα θα τα καταφέρω να θηλάσω

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

ηρθα αγαπημενες!!!δλδ τωρα τελειωσα και με το μπουρου μπουρου στα τηλ/να!!λοιπον,θα πω πρωτα τα ευχαριστα!!η μπεμπινα ειναι 1,320 γραμμαρια,ολοκληρο παιδι πια ετοιμο να ερθει στην αγκαλια της μαμας !!καλα οχι ακομα!!

η μαμα της παλι ειναι σαν μικρη φαλαινα...Βικυ δεν εισαι η μονη αγαπη μου που δεν περασες καλα στο γιατρο σου σημερα,εγω κοντεψα να κλαψω!απο κιλα ειμαι +8.αλλα ο πλακουντας εχει αρχισει κι εχει κατι ασπρακια που ειναι απο την ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.να παρακαλας μου λεει να μην εχεις διαβητη.τρεφεις το μωρο σου με ενα σωρο βλακειες και γελας?εξαλλος καλε ητανε και εκανε και τον Κωστα τουρμπο!Κωστα λεει βαλτης λιγο χερι γιατι οπως παει θα γεννησει ενα μωρο που θα ναι λιπος και σκατουλες,ξερω γω τι του πε...ουφ...

παει κι αυτο,θα σας το αναλυσω αυριο το πρωι γιατι με φωναζει κ το πουλακι μου να παω μεσα!ΣΕΞ κανονικα ειπε κι ας λενε ο,τι θελουν,απλα οχι να τελειωνει μεσα-βαριεμαι να σας τα γραφω με ιατρικους ορους- απο δω και περα καλυτερα.

και το μεγαλυτερο νεο...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ!στο νεο μαιευτηριο που ανοιξε τα Χριστουγεννα που σας ελεγα..γιατι λεει το Μητερα ανεβασε παρα πολυ τις τιμες κ η πολιτικη τους με το θηλασμο κ με τα λεφτα γενικα αρχισε κ γινοταν ανυποφορη κι ειπε κι ο doctor κι η μαια ειναι πολυ καλυτερα στη Γαία!εγω κοριτσια ακολουθω τυφλα,τι να κανω??!να μπουμε να ψαξουμε αυριο να με βοηθησετε ο,τι πληροφοριες μπορουμε κ για το ΓΑΙΑ να μαι ενημερωμενη,αΝ ΚΙ ΕΙΠΕ η μαια οτι θα παμε μαζι να το δουμε!

δεν ξερω τι εχω ξεχασει...τον ρωτησα τοσα πολλα που καποια στιγμη τραβαγε τα μαλλια του,η μαια γελαγε,ο Κωστας βγηκε απο το γραφειο και μονο που δε με διωξανε!!χαχαχχαχα!!!ειναι καμια εδω??????

Η μπουμπού μας μια χαρά βλέπω Αγγελικόυλα...μπράβο κοριτσάκι μου τώρα με το καλό να την πιάσετε στην αγκαλίτσα σας....Μην ανησυχεις για το Γαία νέα πτέρυγα είναι, εσύ εφ όσον θα έχεις τον γιατρό σου το ίδιο θα είναι εγώ έχω μάθει ότι πολλοί γιατροί και μαίες απο το Λητώ, Ιασώ και Μητέρα έφυγαν και πήγαν στο Ερρικος....όλα καλά θα είναι θα το δεις....και σίγουρα επειδή θέλουν να χτυπήσουν και τις τιμές θα σας έρθει πιο οικονομικά!!! Φιλιά ζουμπουλίτσα μου....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα Χριστινακι. καλα ειμαι σημερα αλλα χθες ηταν χαλια!

πες μου για το οινοπνευμα στις θηλες. μου το ειπε κ η κουμπαρα μου που γεννησε περυσι να κανω μειγμα νερου με οινοπνευμα κ να τις τριβω για να γινουν λεει πιο ανθεκτικες στο θηλασμο. μετα πρεπει να βαζω κ βαζελινη

a%3E

Εμας μας είπες ότι με ένα βαμβακάκι βάζουμε οινόπνευμα (άσπρο) και την τρίβουμε με τα δακτυλάκια μας απαλά (μακάρι να μπορούσα να σε δω να στο δείξω κιόλας) και μετά επάληψη με βαζελίνη ή baby oil....:tongue::tongue::tongue:

Ετσι δεν είναι angie???:P:p:p

Καλά δεν τα λέω???

Καλέ δε σας προλαβαίνω πια!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Όσο για τα κιλά, εντάξει δε θα το βάλουμε και μαράζι, ας γεννηθούν γερά τα παιδιά και αμέσως θα τα χάσουμε............

Μήπως ξέρει καμία τί μπορούμε να κάνουμε για να πετεχτούν λίγο οι θηλές;;;Οι δικές μου είναι προς τα μέσα και μάλλον δύσκολα θα τα καταφέρω να θηλάσω

Δεν υπάρχει αυτό που λες Ελισάβετ μου αν πραγματικά θέλεις να θηλάσεις θα θηλάσεις δεν υπάρχουν ελαττωματικές θηλές....!!! θα σου δείξει κάποια μαια και όλα θα πάνε καλά να έχεις πίστη και επιμονή!!! σε φιλώ!!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλινια!!!

ψωφησα στον υπνο!!εκλεισα σχεδον 12 ωρο αλλα το ειχα αναγκη!!!

Χριστινακι μονες ειμαστε?

ολες στο ΙΚΑ τραβιουνται???

η Βαλια τι κανει κ χανεται??????

Καλημέρα ζουζουνίτσα μου...'ελα ντε βρυκολακιάζουν φαίνεται το βράδυ που κοιμόμαστε εμείς και το πρωί έχουμε απουσίες!!! ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???

ΒΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΩ????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες!!!

Γεια σου Χριστινακι ναι μεσα επεσες ζουζουνα!!Μολις μας ειπε

ο γιατρος οτι ειναι τοσο εσενα σκεφτικα που μου το ελεγες!:P:p:p

Με γεια τα πραγματακια που πηρατε!!Με το καλο να ερθει το ζουζουνακι

να τα χαρει!!!Τι πηρες?Ρουχαλακια και τετοια?

Λοιπον εχθές πήρα:

Για μένα

2 νυχτικές (σε λευκό-τιρκουαζ) η μια με ραντάκι η άλλη με πιο φαρδιά ράντα

1 Ρόμπα (το ένα ήταν σετ και το άλο νυχτικάκι το συνδυάσα ήταν πολύ όμορφα με , πολύ καλή ποιότητα και πολύ αριστοκρατικά για το νοσοκομείο,

2 σουτιέν θηλασμού (είχα και ένα) σε άσπρο και μπεζ

2 βαμβακερα λευκά βρακάκια (βρακάρες αλλά θέλω να το λέω κομψά)

2 σετ απο βρακάκια 1 χρήσεως για το νοσοκομείο

1 κρέμμα fissan για της θηλές-στήθος

Για τον μπέμπη

2 μπιμπερό μικρά 1 chicco - 1 nuk (θηλές καουτσουκ) μήπως χρειαστεί για κάνα χαμομηλάκι γιατί εβελπιστώ να θηλάσω!!!

1 ζακετάκι με κουμπάκια για την έξοδο απο το μαιευτήριο σιέλ άσπρο!!!

2 καδράκι το 1 με τον winnie και το άλλο με τον φίλο του το γαϊδαράκο

1 πως να το πω με τον winnie που έχει κάτι σαν γαντζάκια για να κρεμάω καμιά πετσετούλα ή κάνα ζακετάκι (το τοποθετείς στον τοίχο είναι σαν κρεμαστρούλα)

και κάποια αφρόδη αυτοκόλλητα τοίχου για πάνω απο την κουνίτσα του με παραστάσεις winnie και την παρέα του (όπως έχετε καταλάβει το θέμα του δωματίο μας είναι winnie και η περέα του)

Δώσαμε 290 europoula, δυστυχώς έκπτωση δεν έπαιζε και τα νυχτικα ρόμπες που ειχαν κάποια με έκπτωση 30% ήταν χειμερινά, εγώ ήθελα καλοκαιρινά διοτί στα μαιευτήρια κάνει πολύ ζέστη οπότε πήρα απο την καινούργια σεζον...Αυτά αν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις για τις τιμές ανα είδος μην διστάσετε τα έχω αναλυτικά:wink:;-):wink:;-):wink:

Λοιπον εχθές πήρα:

Για μένα

2 νυχτικές (σε λευκό-τιρκουαζ) η μια με ραντάκι η άλλη με πιο φαρδιά ράντα

1 Ρόμπα (το ένα ήταν σετ και το άλο νυχτικάκι το συνδυάσα ήταν πολύ όμορφα με , πολύ καλή ποιότητα και πολύ αριστοκρατικά για το νοσοκομείο,

2 σουτιέν θηλασμού (είχα και ένα) σε άσπρο και μπεζ

2 βαμβακερα λευκά βρακάκια (βρακάρες αλλά θέλω να το λέω κομψά)

2 σετ απο βρακάκια 1 χρήσεως για το νοσοκομείο

1 κρέμμα fissan για της θηλές-στήθος

Για τον μπέμπη

2 μπιμπερό μικρά 1 chicco - 1 nuk (θηλές καουτσουκ) μήπως χρειαστεί για κάνα χαμομηλάκι γιατί εβελπιστώ να θηλάσω!!!

1 ζακετάκι με κουμπάκια για την έξοδο απο το μαιευτήριο σιέλ άσπρο!!!

2 καδράκι το 1 με τον winnie και το άλλο με τον φίλο του το γαϊδαράκο

1 πως να το πω με τον winnie που έχει κάτι σαν γαντζάκια για να κρεμάω καμιά πετσετούλα ή κάνα ζακετάκι (το τοποθετείς στον τοίχο είναι σαν κρεμαστρούλα)

και κάποια αφρόδη αυτοκόλλητα τοίχου για πάνω απο την κουνίτσα του με παραστάσεις winnie και την παρέα του (όπως έχετε καταλάβει το θέμα του δωματίο μας είναι winnie και η περέα του)

Δώσαμε 290 europoula, δυστυχώς έκπτωση δεν έπαιζε και τα νυχτικα ρόμπες που ειχαν κάποια με έκπτωση 30% ήταν χειμερινά, εγώ ήθελα καλοκαιρινά διοτί στα μαιευτήρια κάνει πολύ ζέστη οπότε πήρα απο την καινούργια σεζον...Αυτά αν θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις για τις τιμές ανα είδος μην διστάσετε τα έχω αναλυτικά:wink:;-):wink:;-):wink:

Mπραβο Χριστινιω μου!ολα τελεια ακουγονται!απο που ειπες τα πηρες ολα αυτα??

εγω πηγα για νυχτικες αλλα ειχαν ακομη τις χειμερινες..οι καλοκαιρινες θα ρθουν τελη του μηνα μου ειπαν.....

κ εγω αυριο λεω να παω jumbo να παρω ολα αυτα τα τζαντζαλα να τελειωνω!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μωρή αμα ξανακούσω για γλυκό θα φας τέτοιο κράξιμο που δε θα ξαναφάς ποτέ ξανά....κανόνισε.....την Πέμπτη έχεις καμπύλη ,κανόνισε!!!

πεστα που λύσαξε με τα μπισκότα τα κεικ τα παστιτσιο τα τσουρέκια που μας τα είχε κάνει τσουρέκια....αλλά επειδή την αγαπάμε θα την βοηθήσουμε να μπει στο πρόγραμμα

Angie απο σήμερα θα τρώς κάθε τρεις ώρες απο λίγο....δεν χρειάζεται να στερηθείς τίποτα αλλά να υπάρχει μέτρο και γω αυτό κάνω μετά την καμπύλη τρώω κάνα γλυκάκι αλλά όχι κάθε μέρα...να τρώς φρούτα και να συμπηρώσεις στα κυρίως γεύματα σου πράσινες σαλάτες....και θα δεις όλα καλά!!! σε φιλάμε και σου συμπαραστεκόμαστε οι φιλενάδες σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο μπραβο!!!Με γεια!!!Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ακριβα

αλλα μηπως θα τα εβρισκες πουθενα αλλου πιο φτηνα???

Και εγω ειχα παει πριν καμια 15αρια μερες και ενα 200αρι το εδωσα!!!!

Και τωρα που το σκεφταμαι εγω δεν εχω παρει ουτε σουτιεν θηλασμου

ουτε νυχτικες και γενικα τιποτα για το μαιευτηριο!!

Πωπω πρεπει να βγω να ψωνισω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...