Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

και έχει ένα φεγγάρι απόψεεεεεεεεεεε.........καλό βράδυ μανούλες,λίγες είμαστε αλλά οκ!!!!!τα λέμε το πρωί!!!!!!!φιλια στις κοιλίτσες και στο Δροσουλάκι....:wink:

Καληνύχτα κοριτσάρα μου!!!

Όνειρα γλυκά και ύπνο ελαφρύ...

Φιλάκια σε εσένα και στην κοιλίτσα σου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέγια από Κόρινθο δεν είσαι?

Ναι εσύ κουκλάρα μου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι εσύ κουκλάρα μου?

από Αθήνα, αλλά πρόσφατα φτιάξαμε ένα εξοχικό στην Κορινθία και κατεβαίνα κάθε σ/κ στα μέρη σας. Τώρα περιμένω πώς και πώς να γεννήσω και θα περάσω σχεδόν όλο το καλοκαίρι εκεί, οπότε ετοιμάσου για καφεδάκια σε παραλιακούς παιδότοπους..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

από Αθήνα, αλλά πρόσφατα φτιάξαμε ένα εξοχικό στην Κορινθία και κατεβαίνα κάθε σ/κ στα μέρη σας. Τώρα περιμένω πώς και πώς να γεννήσω και θα περάσω σχεδόν όλο το καλοκαίρι εκεί, οπότε ετοιμάσου για καφεδάκια σε παραλιακούς παιδότοπους..

ΕΝΝΟΕΊΤΕ...

ΑΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΆ ΠΕΡΙΟΧΉ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στην παραλία στο Κοκκώνι αν σου λέει κάτι

Εννοείτε πως μου λέει...

ΠΟΠΟΠΟ τέλεια θα βγάζουμε βόλτα τα παιδάκια μας....

Αχ άντε με το καλό κοριτσάρα μου να δεις μετά τα ωραία...

Έχεις Facebook?

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ωραία θα είναι!!! Αντε να έρθει εκείνη η ώρα........

Θα καληνυχτίσω και εγώ, θα πάω να εξαντληθώ στο ΙΚΑ αύριο το πρωί από νωρίς και επειδή ΙΚΑ σημαίνει ταλαιπωρία λέω να την πέσω νωρίς να έχω άμυνες.....

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας , και στο Δροσουλάκι σου Στέγια!!!

Όνειρα γλυκά!!

GaiGp3.png

Ωραία θα είναι!!! Αντε να έρθει εκείνη η ώρα........

Θα καληνυχτίσω και εγώ, θα πάω να εξαντληθώ στο ΙΚΑ αύριο το πρωί από νωρίς και επειδή ΙΚΑ σημαίνει ταλαιπωρία λέω να την πέσω νωρίς να έχω άμυνες.....

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας , και στο Δροσουλάκι σου Στέγια!!!

Όνειρα γλυκά!!

Καληνύχτα όνειρα γλυκά και ύπνο ελαφρύ...

Πολλά πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα σου και φυσικά και σε σένα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας προλαβαίνω με τιποτα! Μπράβο σε όσες είδατε τα μπεμπακια σας! Βαλια εχω πάθει σοκ 44,6 κιλα ξεκίνησες την εγκυμοσύνη??? Και λεει εμενα η Αντζυ τσιλιβιθρα πο ξεκινησα 52,5??? Τι μεταβολισμό εχεις εσύ κοπέλα μου??? Φτου σου!

Αντζυ να χαίρεσαι τον μπαμπα σου και join the club. Ετσι μας είχες πρήξει κάθε μερα με τα γλυκά σου! Οτι γλυκά εχω φαει στην εγκυμοσύνη μου τα εχω φαει από εσενα!!!

Δεσποινα φαντάζομαι αστειευεται ο γιατρος σου για τα κιλά. Νομίζω ότι είσαι φυσιολογικα...

Αυτά θυμάμαι :wink:

Εγω πήγα στα Λητω σήμερα και πηρα μπιμπερο και τετοια διάφορα... Μου εκαναν δώρο ενα κουτι με διαφορα δωρα από τη libero!

καλημερα μανουλες! που ειστε καλε οι πρωινες?

andria μου δυστυχως δεν αστειευεται ο γιατρος μου. το ηξερα απ την αρχη οτι ειχε κολλημα με τα κιλα αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο μεγαλο!:rolleyes:

χθες ηταν το χειροτερο βραδυ μου. πηγαμε για υπνο κατα τις 11 κ στις 12 ξυπνησα κ ετρεμα ενω δεν ειχε πολυ κρυο.ο μπεμπης κουνιοταν τοσο πολυ που ελεγα πως θα γεννησω! επισης εριχνε μια βροχη που εννοιωθα λες κ ημουν εξω κ με επνιγε. μετα απο ποση ωρα κ αφου ο αντρουλης μου μου εκανε ενα χαμομηλακι κοιμηθηκα με φωτακι κ ειδα κ χαλια ονειρο :-(

ευτυχως ξημερωσε κ σηκωθηκα απ τις 7.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα μανουλες! που ειστε καλε οι πρωινες?

andria μου δυστυχως δεν αστειευεται ο γιατρος μου. το ηξερα απ την αρχη οτι ειχε κολλημα με τα κιλα αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο μεγαλο!:rolleyes:

χθες ηταν το χειροτερο βραδυ μου. πηγαμε για υπνο κατα τις 11 κ στις 12 ξυπνησα κ ετρεμα ενω δεν ειχε πολυ κρυο.ο μπεμπης κουνιοταν τοσο πολυ που ελεγα πως θα γεννησω! επισης εριχνε μια βροχη που εννοιωθα λες κ ημουν εξω κ με επνιγε. μετα απο ποση ωρα κ αφου ο αντρουλης μου μου εκανε ενα χαμομηλακι κοιμηθηκα με φωτακι κ ειδα κ χαλια ονειρο :-(

ευτυχως ξημερωσε κ σηκωθηκα απ τις 7.

a%3E

Καλημέρα....ωραία βραδυά η χθεσινή ε?? πιστεύω σήμερα να νιώθεις καλύτερα!!!

Μανουλίτσες καλημέρα σε όλες:tongue:, δεν πρόλαβα εχθές να σας διαβάσω, εύχομαι όλα να κύλησαν ομαλά! Θα σας διαβάσω αργότερα.

Εχθές που λέτε πήγα στο πρώτο μάθημα στο ΙΚΑ, ήταν πολύ καλό, γι αυτό μας είχε μιλήσει και η ζουμπολοπροεδράρα μας....κάναμε και μερικές ασκησούλες για τα ποδαράκια, χεράκια, μεσούλα, λεκάνη, προσαγωγοί κλπ....αισθάνθηκα πολύ καλύτερα. Η μαία κοίταξε στο τέλος το στήθος μας, εμένα μου πρότεινε επειδή είναι ξηρές λίγο οι θηλές μου να βάλω μια κρεμούλα και πήρα την fissan...την ξεκίνησα απο χθές!!!

Επίσης μας έδειξε μερικές κινήσεις να κάνουμε 6 εβδομάδες πριν γεννήσουμε για τις θηλές και μας πρότεινε να τις κάνουμε αφού έχουμε βάλει οινόπνευμα και μετά βαζελίνη ή baby oil, μην σας κουράζω όμως με αυτά γιατί εσεις μπορεί να τα γνωρίζετε ήδη, τέλος πάντων είπαμε και κάναμε και άλλα πολλά....Χάρηκα που πήγα, τώρα ξαναέχουμε μάθημα την επόμενη βδομάδα γιούπιιιιιιι!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Λοιπόν πάω λίγες σελίδες πίσω να διαβάσω τα χθεσινά μας και επιστρέφω δρυμήτερη να σας πω και για τα ψώνια που έκανα απο το Λητώ το απόγευμα!!!

Φιλάκια......:D:D:D:D

Γεια σας μανουλες!!!!!

Γυρισα απο τον γιατρο.........τον ειδα τον μπουμπουκο μου!!!

Εχει φτασει τα 1500γρ!!!!!!Μας εκανε και doppler και ειναι ολα

καλα!!!Μεγαλωνουμε φυσιολογικα ολα οκ δοξα το Θεο!!!

Μας εκανε και παιχνιδακια και εκρυβε με το χερακι του τι μουριτσα

του αλλα την ειδαμε τελικα!!!!!!

Αυτα τα ωραια νεα μας!!!

Απ οτι διαβασα η angie μας τωρα παει στον γιατρο ε???

Η Βικουλα μας?????

Αντε βρε κοριτσακια περιμενουμε τα νεα σας!!!!!

Μπράβο neraidoula όλα καλά με τον μπεμπάκο άντε τον φάγαμε τον γαϊδαρο και σε λίγο καιρό θα τα έχουμε και στην αγκαλίτσα μας....1500 γρ εεεε είδες μέσα έπεσα!!!:wink:;-):wink:;-)

με γεια τα πραγματάκια σας....όλες σιγά σιγά τα μαζεύουμε.....

το Λητώ τι τιμές έχει βρε κορίτσια;δεν έχω πάει και ανοίγει και εδώ....

Nikole μου καλημέρα...εχθές που πήγαμε στο λητώ και πήραμε μερικά πραγματάκια μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένα αλλά θα σου πω γιατί....επειδή πήρα αρκετά πράγματα απο τα jumbo σε πολύ καλές τιμές ίσως γι αυτό και στα λητώ μετά μου φάνηκαν ακριβά...αλλά δεν βαριέσαι μια ψυχή που είναι να βγει!!!:wink:;-):wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...