Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

το λοιπόν, πρώτον και κύριο, η φάβα στην εγκυμοσύνη δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Στον θηλασμό στις πρώτες μέρες μαζί με τα κουκιά τα μανιτάρια την ναφθαλίνη και άλλα δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με εμάς γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε τις δυσανεξίες του μωρού.

Πάω να φέρω τις σημειώσεις μου να σας πώ και για τα υπόλοιπα....

GaiGp3.png

Πω πω και με εχουν πιασει και κατι εξαψεις............

Θα αναψω το air condition στο κρυο!!!!!!!Οι ορμονες

μου εχουν αρχισει και κανουν παρτυ!!!!!!

βγάλε και κάτι άλλο να τριτώσει το κακό...αχ βρε μπουμπού και εσυ....υπομονή

Grya.jpgGryap3.png

νατες μια μια...που είσαι εσύ κοριτσάρα;ολα καλά;

όλα καλά όλα ανθηρά.....

Το μεσημέρι έλιωσα στον ύπνο μετά το φαγητό, και το απόγευμα είχα ραντεβού στην Φαιναρέτη, γι'αυτό χάθηκα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

το λοιπόν, πρώτον και κύριο, η φάβα στην εγκυμοσύνη δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Στον θηλασμό στις πρώτες μέρες μαζί με τα κουκιά τα μανιτάρια την ναφθαλίνη και άλλα δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με εμάς γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε τις δυσανεξίες του μωρού.

Πάω να φέρω τις σημειώσεις μου να σας πώ και για τα υπόλοιπα....

πες τίποτα γιατί πάμε με κλειστά μάτια.....

Grya.jpgGryap3.png

επεστρεψα μανουλινια!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΩ........ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ,ΜΙΣΗ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ,4 ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ-ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!- ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ..ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΑΝΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ...εχω και ξυπνημα στις 7 γαμωτο αυριο!!τι κανετε εσεις???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

επεστρεψα μανουλινια!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΩ........ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΑ,ΜΙΣΗ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ,4 ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ-ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!- ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ..ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΠΑΝΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ...εχω και ξυπνημα στις 7 γαμωτο αυριο!!τι κανετε εσεις???

κοριτσάρα μπράβο σου....γλυκό δεν έφαγες ε;να πας για νανάκια νωρίς γιατί έχεις αγώνα αύριο:lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

κοριτσάρα μπράβο σου....γλυκό δεν έφαγες ε;να πας για νανάκια νωρίς γιατί έχεις αγώνα αύριο:lol::lol::lol::lol:

'ΟΧΙ!! ρε συ δε με πιστευανε ολοι κατω ,βγαλανε παστακια,ταρτακια,τουρτα κι εγω εφυγα απο τον καναπε,ε..μην ταβλεπω κιολας και λενε αποκλειεται το χει παρει σοβαρα!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΡΕ!!!:tongue::tongue:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπραβο angie!!!!Εισαι τελεια!Συνεχισε ετσι;);)

Και εγω εφαγα πριν λιγο κοτοπουλακι με λαχανοσαλατα!

Τωρα βεβαια εχω και μια απιστευτη καουρα αλλα τι να κανουμε

ολα μεσα στο προγραμμα ειναι;)

Γεια σας κοριτσάκια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Αργησα να μπω και να σας διαβάσω γιατί χαζολογουσα με τον άντρα μου. Διαγωνισμό πασιέτζας στομ ΜΣΝ. Ο,τι να'ναι λέμε...:tongue:

Εγώ πήγα σήμερα και είχαν απεργία! Τα νεύρα μου!!!!

Ξέρεις πόσες μέρες πριν την ΠΗΤ πρέπει να καταθέσουμε?

Island εγώ κανονικά βγαίνω σε άδεια στις 19/2 και όταν πήγα στο ΙΚΑ την προηγούμενη βδομάδα μου είπε να ξαναπάω στις 12/2 για να μου γράψουν την άδεια. Δηλαδή ακριβώς μια βδομάδα πριν. Τώρα δεν ξέρω αν το συνηθίζουν στο συγκεκριμένο ΙΚΑ ή αν είναι γενικός κανόνας.

X4pTp3.png

'ΟΧΙ!! ρε συ δε με πιστευανε ολοι κατω ,βγαλανε παστακια,ταρτακια,τουρτα κι εγω εφυγα απο τον καναπε,ε..μην ταβλεπω κιολας και λενε αποκλειεται το χει παρει σοβαρα!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΡΕ!!!:tongue::tongue:

μπράβο.....πραγματκά σε θαυμάζω!!!!εγώ δεν θα άντεχα......ειλικρινά δεν έχω αυτοσυγκράτηση καθόλου!!!!!!!φανταστική μανούλα!!!!!να το κρατήσεις και αύριο να πας μανάβη εεεεεεεεεεε:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...