Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μολις ηρθανε τα πραγματα που ειχα παραγγειλει απο

Γερμανια!!!!Το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου!!!Η βαση για το

καθησμα δεν ηρθε αλλα επειδη δεν μπορω να περιμενω θα την ακυρωσω

να παρω πισω τα λεφτα και θα την παρω απο εδω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρακι μου τι να σου πω καλη μου..μακαρι να μπορουσα να την βοηθησω!δωσε της αυτο το λινκ που εχει Θεσσαλονικιες μηπως ξερει καποια....

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=236&page=4

Νεραιδουλα με γεια τα πραγματακια σας!!!!

οσο για το ΙΚΑ....Βικυ σφυρα μας την διαδικασια..γιατι εγω στελνω την μαμα μου στο Κεντρο Προστασιας κ να ξερω τι πρεπει να κανω....

μακια!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γιούπι!!! Τα κατάφερα και τα διάβασα όλα! Άσχετο που δεν θυμάμαι και πολλά!

Βάσω, Άντζυ, Δέσποινα και Βίκυ, μπράβο για τα μπεμπάκια σας! Καλή συνέχεια!

Στροφή στη διατροφή διαπιστώνω στην παρέα! Μπράβο! Κι εγώ το πρωί χωρίς να σας έχω διαβάσει ακόμη έφαγα κουάκερ με γάλα, σταφίδες, μέλι και κανέλα... Λέτε να είναι τηλεπάθεια;

Βίκυ, σε καταλαβαίνω που τα έχεις πάρει... Τόση προσπάθεια και να μην την εκτιμάει; Πες του ξεκάθαρα ότι η στάση του δεν σου κάνει καλό και συνέχισε να κάνεις το καλύτερο! Είσαι πολύ προσεκτική και εγκρατής και δεν σου άξιζε καθόλου η κατσάδα!

Και για την οικογένεια... Δύσκολη κατάσταση. Από τη μια είναι αίμα σου -γι 'αυτό και η συμπεριφορά τους σε πονά πιο πολύ, από την άλλη αυτή η αδικία δεν αντέχεται... Βάλε όρια, ειδικά τώρα με την μπέμπα δεν θα έχεις ούτε χρόνο, ούτε τη διάθεση να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα. Αν δεν μπορόυν να το αντιληφθούν αυτό, είναι δικό τους θέμα, δεν μπορείς να γίνεις εσύ χίλια κομμάτια και μην προσπαθήσεις καν, ούτε να νιώσεις ενοχές!

Άντζυ, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μην αισθάνεσαι ενοχές, ό, τι έγινε, έγινε! Από εδώ και πέρα να προσπαθήσεις για το καλύτερο! Και απ' ότι είδα και στη φωτό καλά άρχισες!

dim_angel, δεν ξέρω αν είναι καλό να πας. Νομίζεις πως θα το αντέξεις; Αν θέλεις και το νιώθεις να πας, αν όχι μπορείς να τους δεις κάποια άλλη στιγμή όπως είπαν και τα κορίτσια και καλύτερα με κάποια κοινή φίλη για να μην είσαι μόνη σου. Φαντάζομαι πως κατ' ιδίαν θα υπάρχει και μεγαλύτερη φόρτιση από τους γονείς... Και πάλι καλή δύναμη εύχομαι...

Άννη, μεγειά το κούρεμα!

Μαράκι, κι εγώ δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω κάποιον... Έχω ακούσει για τον Χατζηγεωργίου στο Παπαγεωργίου καλά λόγια και όταν έψαχνα γυναικολόγο τον είχα στα υπόψιν αλλά τελικά δεν πήγα. Ελπίζω να βρει κάποιον η κοπέλα. Το κρύωμά σου επιμένει ε; Περαστικά σου!

Βάλια, μην ανησυχείς, λένε πως οι πολύ αδύνατες γυναίκες, στην εγκυμοσύνη βάζουν παραπάνω βάρος χωρίς να είναι πρόβλημα αυτό...

Βάσω, μεγεια τα πράγματα!

Atlantis, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, περιμένουμε νέα! Πώς είσαι γενικά; Οι συσπάσεις;

Strata, απόλυτα κατανοητό το παράπονο... Καμιά φορά βοηθάει και μόνο να το πεις και κάποιος να το αναγνωρίσει... Εμείς εδώ είμαστε! Εμένα με βοηθάει πολύ η μουσική όταν είμαι στις μαύρες μου... Αλλά προσοχή, χαρούμενα τραγουδάκια!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα και να βρεις τα "χάδια" που σου αξίζουν!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Ό,τι επιθυμούν και πάνω απ' όλα υγεία!

Η ατονία συνεχίζεται... Το βράδυ βρυκολακιάζω και ξυπνάω αργά. Πρέπει να το κόψω... Είναι κι οκαιρός έτσι... Πού να φωτοσυνθέσει κανείς!

Σήμερα θα κάνω τραχανά με κοροτοσαλάτα! Κι εγώ έχω καιρό να ζυγιστώ. Να το τολμήσω ή να είναι έκπληξη αύριο το απόγευμα στη γιατρό;! :tongue:

Η Χριστίνα πού είναι;

Ό, τι έχω ξεχάσει συγχωρήστε με, ένα μυαλό έχω κι αυτό ξεμυαλισμένο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Νεραιδουλα με γεια τα πραγματακια! Με το καλό να τα χαρείτε με το μωράκι σου!

Άννυ σ'ευχαριστω πολύ. Της έστειλα τις πληροφορίες που μου έδωσες.

Ιωάννα, απίστευτη! Που τα θυμήθηκες όλα?!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλά δεν σας προλαβαίνω με τιποτα! Μπράβο σε όσες είδατε τα μπεμπακια σας! Βαλια εχω πάθει σοκ 44,6 κιλα ξεκίνησες την εγκυμοσύνη??? Και λεει εμενα η Αντζυ τσιλιβιθρα πο ξεκινησα 52,5??? Τι μεταβολισμό εχεις εσύ κοπέλα μου??? Φτου σου!

Αντζυ να χαίρεσαι τον μπαμπα σου και join the club. Ετσι μας είχες πρήξει κάθε μερα με τα γλυκά σου! Οτι γλυκά εχω φαει στην εγκυμοσύνη μου τα εχω φαει από εσενα!!!

Δεσποινα φαντάζομαι αστειευεται ο γιατρος σου για τα κιλά. Νομίζω ότι είσαι φυσιολογικα...

Αυτά θυμάμαι :wink:

Εγω πήγα στα Λητω σήμερα και πηρα μπιμπερο και τετοια διάφορα... Μου εκαναν δώρο ενα κουτι με διαφορα δωρα από τη libero!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

μεγειά τα πραγματάκια σε όλες τις μανούλες......Άννυ με γειά το μαλλί ,περιμένουμε φώτο.....Βάλια μου τι έτρωγες κοπέλα μου.....άκου 44 κιλά......εγώ δεν θυμάμαι πόσα ξεκίνησα μάλλον 64 και έχω φτάσει τα 80:roll::roll::roll::roll:και ανεβαίνει......αχ να δω που θα φτάσει snif snif.....Angie αν πεινάσεις φρουτάκι ε....:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Α, τώρα που το θυμήθηκα, κάποια κοπέλα είχε πει για χρέωση για την δημόσια τραπεζα βλαστοκυτταρων. Απ'οτι μου ειχε πει τοτε η γιατρος μου, πολλα μαιευτηρια χρεωνουν για την περισυλλογη των βλαστοκυτταρων ακομα κι αν προκειται για δωρεα. Η γιατρος μας είπε να μην τα πληρωσουμε (αν το βάλουν) και να τους πουμε οτι θα φερουμε τον Τριανταφυλλοπουλο αν δεν το αφαιρεσουν. Είπε οτι κανένας απ'τους δικούς της πελάτες δεν έχουν πληρώσει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

που ειστε φίλες?εγω τωρα σηκωθηκα απο το κρεβατι που ηρθε ο Κώστας!εφαγα 5 καρυδια με λιγο μελι γιατι με επιασε μανια για γλυκο,ηπια κι ενα μπουκαλακι νερό και τουμπάνιασα πάλι!η σουπίτσα με φούσκωσε πάντως!τωρα το βραδυ η μαμα θα κανει αρνι με πατατες κ διαφορα τζάτζαλα να φαμε για τη γιορτη του μπαμπα,αλλα εγω θα μεινω στο υψος μου!θα τα καταφερω!θα φαω σαλατουλα,αν και τωρα ειμαι σκασμενη..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αντζουλα, κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να κανεις διαιτες ή διατροφες. Μπες στο google κ ψαξε. Δεν εχει σχεση με το φαγητο. Μονο κοψε τις σαβουρες. Το σπιτικο φαγητο ειναι οτι καλυτερο για την εγκυμοσυνη. Ουτε κιλα εχεις παρει παραπανω, ουτε ξεκινησες με παραπανω. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τρως νεροβραστα κ σαλατες. Κατα την γνωμη μου τις σαβουρες κ τα πολλα γλυκα αν κοψεις θα'σαι μια χαρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...