Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σας ειπα για τη φαβα και τα κουκια,μου το ειπε η μαια στο κεντρο μανας και παιδιου,κυριως για το θηλασμο,εχει ενα ενζυμο που κανει κακο στο μωρακι κ προκαλει μεχρι και αιμολυση,ετσι ειπε.

η σουπα μου βραζει και μυριζει ωραια!!πολυ χαιρομαι!

η Αννυ ακομα να γυρισει απο το κομμωτηριο??

Βάλια μου αν βγει καλη θα σου στειλω...εγω ξεκινησα 55 κι ειμαι 63 το βόδι :-(

ΆΝΝΑ22 πολυ ταλαιπωρια τρως ...δεν κανεις καμια εξουσιοδοτηση στη μαμα σου να σε διευκολυνει?

Βικάκι αν πας στο ΙΚΑ να μας ενημερωσεις..εμενα οι 56 μερες πριν ξεκινανε τελος Φεβρουαριου αλλα να ξερω απο πρωτο χερι τι χαρτια θα χρειαστω,γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα ιδια κ τα ιδια εδω ..θα μου τα πεις εσυ απλά κι ωραια ε!!!

Θα σας κάνω ρεπορτάζ αύριο μόλις γυρίσω από το ΙΚΑ....

GaiGp3.png

κλοπη-paste από το parents από την mammyblue

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

!!!! Ζητήστε μια εξουσιοδότηση από το τμήμα παροχών, την οποία θα επικυρώσει το κεπ ή η αστυνομία, έτσι ώστε ο σύζυγος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να μπορέσει να παραλάβει το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Βιβλιάριο ασθενείας του συζύγου, αν είναι ασφαλισμένος του ΙΚΑ.

3. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

!!! Σε περίπτωση εξουσιοδότησης απαραίτητη η ταυτότητα του παραλήπτη.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΔ

1. Αίτηση. Χορηγείται από τον ΟΑΕΔ

2. Βεβαίωση εργοδότη. Χορηγείται απο τον ΟΑΕΔ

3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.

4. Ατομικό βιβλιάριο ασθενείας.

5. Ταυτότητα.

6. Ένσημα 2006-2007-2008 ή αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

7. Οι αναπληρώτριες, οι ωρομίσθιες καθηγήτριες και δασκάλες προσκομίζουν και την σύμβαση τους.

GaiGp3.png

island μου εγω ρωτησα μια ηδη μανουλα και μου πε την ιδια μερα που ξεκιναει η ααδεια σου τα καταθετεις ή απο την επομενη!ΟΧΙ νωριτερα :-) τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει!

Δεν ξέρω τι γίνετε. Η λογίστρια μου είπε ότι πρέπει να τα καταθέσω.

Απ'ότι ξέρω συμπληρώνουμε μια αίτηση και δίνουμε και το χαρτί με την ΠΗΤ. Εξαρτάτε βέβαια και με το ταμείο που έχουμε. Εγώ έχω ΤΑΞΥ (ξενοδοχοϋπαλλήλων) και θα πληρώνομαι και από το ΙΚΑ και από το ΤΑΞΥ. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον!!!!!

Θα πάω αύριο και ο Θεός βοηθός! Το πολύ πολύ μου πουν να ξαναπάω τέλος του μήνα!

Διαφημίσεις

Βικάκι σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!! Εγω λέω να πάω την Τρίτη στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά!

Τα ένσημα μας τα δίνουν εκείνη την ώρα; Που απευθυνόμαστε; Και πληρωνόμαστε κιόλας;;;

Μανούλες από εδώ και πέρα θα πληρωνόμαστε από το ΙΚΑ; Και Δώρο Πάσχα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΣΟΥΠΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!!!ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ..............ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wink:

ΑΝ ΦΑΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλε δεν προλαβαινω να σας διαβασω..μονο οτι γιορταζει ο μπαμπας της Αντζυς ειδα!Αντζουλα μου να τον χαιρεσαι!!!!επισης ειδα οτι εκανες σουπα!Μπραβο κοριτσακι μου!εγω σημερα εχω πρασορυζο!!!!

πηγα κουρευτικα καλε!!!σαν της Αιγινιτης που λεγαμε!!!θα βγαλω φωτο μετα!!!!

παω να φαω κ γυρναω να σας διαβασω τι λετε!!!ειμαι κ λιγο φυτο απο την αυπνια!:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μεγειά το κουρεματάκι Άννυ μου!!!!!!!!βάλε φωτο να σε δούμε!σου αρεσουν τελικα??τι ειναι το πρασορυζο?σαν το σπανακορυζο??

ευχαριστω για τις ευχες!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αντζουλα συγχαρητηρια για την σουπιτσα! Ξεκινησαμε ακριβως τα ιδια κ ειμαστε ακριβως τα ιδια κιλα! Βρε Βαλια μου 44 κιλα?! Τι να σου πει ο γιατρος, αφου ησουν λιποβαρης βρε κοριτσακι (ετσι δεν λεγονται οι υπερβολικα αδυνατοι;).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...