Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά στους αγαπημένους σας! Να τους χαίρεστε και να είστε πάντα γεροί!

Και εγώ νιώθω τώρα τελευταία πολύ μόνη. Ο άντρας μου γυρνάει νωρίς στο σπίτι και ούτε σε ταξίδια λείπει ούτε γενικά από το σπίτι. Εγώ έχω άδεια από τη δουλειά και σχεδόν είμαι μόνη μου όλο το πρωί. Το μεσημεράκι που έρχεται ναι μεν χαίρομαι, χαίρεται που με βλέπει, μιλάμε κλπ όμως νιώθω μόνη. Δεν έχουμε και συχνά "επαφές" (καταλαβαίνετε...) και νιώθω ότι δεν αρέσω πια. Το ξέρει πως αισθάνομαι, του έχω εξηγήσει ακριβώς αλλά δεν νομίζω ότι γνωρίζει πως να με κάνει καλά. Δεν είμαι αχάριστη, με προσέχει και με αγαπάει αλλά εγώ νιώθω μόνη. Πολύ κλάψα σήμερα. Τι μουτζουφλιά είναι αυτή που έχω.

Ποσο σε καταλαβενω :(

Εγω ειμαι ολη μερα στο σπιτι μονη μου μονο το απογευμα που ερχονται οι γονεις μου,βλεπετε κατεβενουν καθε πρωι Πειραια στο μαγαζι που εχουμε κι εγω ειμαι μονη μου εδω (παλι καλα που εχω υπολογιστη) κι καιγομαι κανονικα ομως μεσα σε αυτο.Ψαχνω δεν ψαχνω ολο μεσα στο ιντερνετ κι εχω βρει ενδιαφερον θεματα.

Μην στεναχωριεσαι Τουκι ολα θα πανε καλα.Καπου εχω διαβασει οτι οι ανδρες κι αυτοιι περνανε τις φασεις τους μεσα στην εγκυμοσυνη κι καμια φορα νοιωθουν απομακροι.Γιατι δεν καθεσαι να το συζητησεις μαζι του?

Μπορει να εχει να σου πει κι αυτος τα "παραπονα" του που ξερεις?

Εγω αυτο θα εκανα βασικα αυτο κανω παντα οταν δεν νοιωθω καλα !

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Angel09 καλως ηλθες στην παρεα μας. Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω εχω περασει παρομοια κατασταση (αν κ δεν ξερω λεπτομερειες της δικιας σου) παντως κι εγω ημουν εγκυος απο Ιανουαριο μεχρι Μαρτιο (δυστυχως) και απο Ιουλιο και μετα (δοξα τω Θεω ολα καλα αυτη τη φορα). Ηταν μια δυσκολη χρονια αλλα ευτυχως τελειωνει καλα. Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας κ να μην ξαναβιωσει καμμια τετοιες καταστασεις.

Οσο για επαφες, κι εμεις αποχη κανουμε. Μια φορα μονο οσο ειμαι εγκυος κι αυτο με πολυ φοβο. Λυπαμαι τον αντρουλη μου αλλα φοβαμαι πολυ να το ρισκαρω. Οι υπολοιπες πως νιωθετε για το θεμα;

Μαρακι ημουνα εγγυος στην 20η εβδομαδα τον μαιο αλλα δυστυχως γεννησα λογω ανεπαρκειας τραχηλου . Τωρα εχω κανει περιδεση τραχηλου απο την 12 εβδομαδα! Απλα πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη καΙ ολα θα πανε καλα

opGup3.png

gKjZp3.png

Μαρακι ημουνα εγγυος στην 20η εβδομαδα τον μαιο αλλα δυστυχως γεννησα λογω ανεπαρκειας τραχηλου . Τωρα εχω κανει περιδεση τραχηλου απο την 12 εβδομαδα! Απλα πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη καΙ ολα θα πανε καλα

Koριτσακι μου πρεπει να περασες πολυ δυσκολα, και εσυ και ολες οι γυναικες που βιωνουν μια αποβολή.

εγω δεν ειχα τετοιο γεγονος αλλα επειδη τις πρωτες εβδομαδες ειχα λιγη αιμοραγια μας τις ειχε κοψει ο γιατροςτις επαφες.επειτα απο κανα 3 μηνο μου ειπε αν θελω να κανω λιγο κ πολυ σιγα κ ηρεμα κτλ...:confused:μια φορα προσπαθησα κ εγω αλλα με πολυ φοβο:o(χωρις παθος)!:rolleyes:.ο συζηγος θελει αλλα εγω δεν εχω και πολλα κεφια για sex:rolleyes::rolleyes::confused::confused::(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Koριτσακι μου πρεπει να περασες πολυ δυσκολα, και εσυ και ολες οι γυναικες που βιωνουν μια αποβολή.

εγω δεν ειχα τετοιο γεγονος αλλα επειδη τις πρωτες εβδομαδες ειχα λιγη αιμοραγια μας τις ειχε κοψει ο γιατροςτις επαφες.επειτα απο κανα 3 μηνο μου ειπε αν θελω να κανω λιγο κ πολυ σιγα κ ηρεμα κτλ...:confused:μια φορα προσπαθησα κ εγω αλλα με πολυ φοβο:o(χωρις παθος)!:rolleyes:.ο συζηγος θελει αλλα εγω δεν εχω και πολλα κεφια για sex:rolleyes::rolleyes::confused::confused::(:(

Annie μου, κανεις δεν πρεπει να περνα αυτες τις καταστασεις. Δυστυχως συμβαινουν και τετοια αλλα εχουμε δυναμη μεσα μας που δεν ξεραμε οτι ειχαμε. Απλα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν προκειται να ξεχασω το κοριτσακι μου. Τωρα ειμαι εγγυος στο δευτερο μου παιδι και οταν με το καλο ερθει θα ξερει οτι ειχε ενα αδερφακι!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ειναι καλο να υπαρχει επικοινωνια. Οσο για τους αντρες μας! Και αυτοι εχουν υποχρεωσεις μην τους λυπαστε οφειλουν να περιμενουν! :)

opGup3.png

gKjZp3.png

Ολες μαλλον κοιμαστε τωρα....

Εγω τωρα "τσακωνομουν" με τον ανδρα μου,με ενοχλει το παραμικρο,κλαιω με το παραμικρο , τσαντιζομαι με το παραμικρο κι μπορω να τσακοθω με το παραμικρο.

Γιατι να μην μπορει να καταλαβει αυτο που αισθανομαι εγω τωρα?

Εστω κι λιγο να με καταλαβει......

Αννα μου

καταρχήν χαιρομαι που πιάσαμε λίγο τ ο ψυχολογικο κομμάτι της εγκυμοσύνης γιατι τελικά δεν ειναι όλα ροζ συννεφάκια. Μέχρι προσφατα διαβαζα τις σελίδες του φόρουμ κ νομιζα πως μόνο εγώ περνάω δύσκολη ψυχολογική φάση . Ειναι αλήθεια πως και εγώ κλαιω αρκετα συχνά. Ήμουν πάντα κυκλοθυμική αλλά τωρα έχει παραγίνει το κακο. Κλαιω και σταναχωριέμαι πολύ γρήγορα. Εχεις δικιο οτι αισθανεσαι οτι ισως δεν σε καταλαβαινει πολύ τώρα. Το έχετε συζητήσει??Φαντάζομαι ναι αλλά καλο ισως θα ηταν να το συζητάς για τα συναισθηματα σου συχνά. Εντάξει έχουν και αυτοι τους προβληματισμου΄ς τους αλλά πάντα βρισκεται η άκρη .

Δειξτου αγάπη και θα σου δειξει αγάπη

φιλιά

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά στους αγαπημένους σας! Να τους χαίρεστε και να είστε πάντα γεροί!

Και εγώ νιώθω τώρα τελευταία πολύ μόνη. Ο άντρας μου γυρνάει νωρίς στο σπίτι και ούτε σε ταξίδια λείπει ούτε γενικά από το σπίτι. Εγώ έχω άδεια από τη δουλειά και σχεδόν είμαι μόνη μου όλο το πρωί. Το μεσημεράκι που έρχεται ναι μεν χαίρομαι, χαίρεται που με βλέπει, μιλάμε κλπ όμως νιώθω μόνη. Δεν έχουμε και συχνά "επαφές" (καταλαβαίνετε...) και νιώθω ότι δεν αρέσω πια. Το ξέρει πως αισθάνομαι, του έχω εξηγήσει ακριβώς αλλά δεν νομίζω ότι γνωρίζει πως να με κάνει καλά. Δεν είμαι αχάριστη, με προσέχει και με αγαπάει αλλά εγώ νιώθω μόνη. Πολύ κλάψα σήμερα. Τι μουτζουφλιά είναι αυτή που έχω.

Τouki μου σε καταλαβαινω απολυτα. Νιώθω και εγώ μοναξιά γιατι περνώ πολλες ώρες μονη στο σπιτι αφου εχω περιορισει πολλη τη δουλειά Ειναι ασχημα συναισθημα αυτο περνουν και ασχημες σκέψεις συχνά και δεν ειναι καθολου παραγωγικο. Μίλα του συχνά για τα συναισθήματα σου θα βρειτε τρόπο και την ακρη Το καθε ζευγαρι εχει το δικο του τροπο.Δειξε του αγάπη και θα σου δειξει αγάπη. Τελικά η εγκυμοσύνη έχει και τα δυσκολα στην ψυχολογία της

Φιλακια περιμενουμε νεα

Angel09 πραγματι πολυ δυσκολες καταστασεις περασες. Χαιρομαι που τωρα ειναι ολα καλα και ευχομαι να συνεχισουν να ειναι, και να παρεις κι εσυ τον Απριλη ή Μαη αγκαλια το αγγελουδι σου.

Οσο για τα ψυχολογικα, προς το παρον, δεν παραπονιεμαι, ειμαι αρκετα καλα. Ομως ειναι απολυτα φυσιολογικα ολα αυτα που περνατε κοριτσια και πραγματι πρεπει οι αντρες μας να εχουν κι εκεινοι κατανοηση. Στο κατω κατω δεν το καναμε μονες μας το παιδακι-αν και πραγματικα δεν νομιζω οτι κανενας αντρας μπορει να νιωσει οπως η μανα.

Joanna30 σε καταλαβαινω. Κι εγω θα θυμωνα πολυ ή μαλλον θα στενοχωριομουν και θα μ'επιανε το παραπονο. Ομως προσπαθησε να κανεις υπομονη και να του εξηγησεις με ηρεμο τροπο πως νιωθεις με αυτη του την αποφαση. Δεν θα αλλαξει τιποτα, το ταξιδι του θα το παει, αλλα τουλαχιστον θα εχει κατι να σκεφτεται και ισως την επομενη φορα να το σκεφτει περισσοτερο πριν παρει μια τετοια αποφαση.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χρόνια πολλά στους αντρούληδες σας, τα παιδάκια σας πεθερές-ους και όλους. Υγεία και ευτυχία.

Σήμερα είμαι κομμάτια. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω.

χρόνια πολλά και καλά σε όσες γιορτάζουν οι ίδιες ή οι αγαπημένοι τους!υγεία και αγάπη!!και να περάσετε καλά σήμερα!

dim_angel πες μας τι νέα έχεις από το αγοράκι της φίλης σου,το σκέφτομαι συνέχεια και εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά.

..

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή. Σήμερα μάθαμε ότι οι γιατροί στη Γαλλία δεν μπορούν να βγάλουν διάγνωση ακόμα. Μάλλον κάτι στο αίμα του μωρού καταστρέφει το συκώτι το στομάχι ....

Η οικογένεια ζει έναν εφιάλτη και τα 2 επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Χρειαζόμαστε τις θετικές σκέψεις όλων σας!!!

X4pTp3.png

irev kai dimidana να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!! Με το καλό κ τα αδερφάκια τους!

Ιωάννα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Χρόνια πολλά κ σε όλους όσους γιορτάζουν.

dim angel οι θετικές μας σκέψεις κ οι προσευχές ακολουθούν το παιδάκι αυτό από την πρώτη στιγμή που μάθαμε από σένα αυτή την ιστορία. Όλες ευχόμαστε σύντομα να υπάρχουν καλύτερα νέα κ όλες οι αρνητικές σκέψεις κ οι φόβοι να ανήκουν σύντομα στο παρελθόν.

Συμφορουμιτισσες μου όσον αφορά τις κυκλοθυμικές τάσεις ....ο άντρας μου τα έχει δει όλα μαζί μου...κλαίω συχνά...άλλοτε με λόγο άλλοτε χωρίς (δηλ. πάντα κάτι βρίσκω)

Τη μια στιγμή μπορεί να είμαι καλά κ την άλλη χάλια...άτιμες ορμόνες!!

irev kai dimidana να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!! Με το καλό κ τα αδερφάκια τους!

Ιωάννα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Χρόνια πολλά κ σε όλους όσους γιορτάζουν.

dim angel οι θετικές μας σκέψεις κ οι προσευχές ακολουθούν το παιδάκι αυτό από την πρώτη στιγμή που μάθαμε από σένα αυτή την ιστορία. Όλες ευχόμαστε σύντομα να υπάρχουν καλύτερα νέα κ όλες οι αρνητικές σκέψεις κ οι φόβοι να ανήκουν σύντομα στο παρελθόν.

Συμφορουμιτισσες μου όσον αφορά τις κυκλοθυμικές τάσεις ....ο άντρας μου τα έχει δει όλα μαζί μου...κλαίω συχνά...άλλοτε με λόγο άλλοτε χωρίς (δηλ. πάντα κάτι βρίσκω)

Τη μια στιγμή μπορεί να είμαι καλά κ την άλλη χάλια...άτιμες ορμόνες!!

dim angel απο ολες μας εχεις τις πιο θετικες μας σκεψεις...

οσο για τα κλαματα...αφηστεεεε.....ΚΛΑΜΑ κ κατασταση.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες

ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σας --- με το καλό κι εσάς τα μωράκια σας

Από το πρωί, μόλις πριν καμιά ώρα μπήκα στο σπίτι (ψώνια για τη γιορτή μεθαύριο) και με έπιασε πολύ δυνατός πόνος στην κοιλιά και φοβήθηκα κι όλας...

Πως θα αντέξω τις ετοιμασίες δεν ξέρω... αλλά είναι πρώτη φορά που γιορτάζει το ονομά του το παιδάκι μου και δεν ήθελα να μην του κάνω γιορτή.

Angel09 καλώς μας ήρθες και με το καλό σου εύχομαι ένα υγιέστατο μωράκι να συμπληρώσει την οικογένειά σου!

dim_angel εννοείται πως έχεις τις θετικές σκέψεις όλων μας! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα όαλ τα προβλήματα το μικρό αγγελούδι.

Σχετικά με το sex... δεν έχουμε σταματήσει (δεν υπήρξε λόγος) αλλά μη φανταστείτε ότι γίνονται και συχνές επαφές... Δεν έχω και τόση όρεξη και άλλωστε εδώ που τα λέμε, θέλει και προσοχή... δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση.

QuW0p3.png

Αααααα ξέχασα......... δεν θέλω κλάματα!!!

Σκεφτείτε τα αγγελουδάκια μας, που ότι νιώθουμε το νιώθουν και αυτά...

Εγώ πάντως σε σχέση με την ρώτη εγκυμοσύνη έχω πολυ λιγότερα νεύρα και μεταπτώσεις... πρώον γιατί μέχρι στιγμής οι εξετάσεις είναι όλες καλές (ενώ στο Στέλιο είχα πολλά προβλήματα) --- κι έτσι ελπίζω να συνεχίσουν!...

και δεύτερον νομίζω ότι επειδή έχω τον πριγκιπακο μου...θες δε θες, σε κάνει να ξεχνιέσαι. Να γίνεσαι κι εσύ λίγο παιδί!

QuW0p3.png

Kαλημέρα κοριτσια,

χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες και στα αγαπημενα τους προσωπα.Να τους χαιρεστε ολους και με το καλο τα μωρακια σας.

Αυτες τις μερες δεν ειμαι καθολου καλα.Μολις εμαθα οτι την επομενη εβδομαδα ο αντρας μου θα φυγει ενα ταξιδι το οποιο χαλαρα μπορουσε να αποφυγει αλλα θα το κανει και για να ξεσκασει λεει.Με εχει παρει πολυ απο κατω.Αννα22 εσενα τουλαχιστον ειναι μακρια και μπορει οντος να εχει καποια ελαφρυντικα γιατι δεν βλεπει τι περνας.

Απο πεισμα κι εγω για ολα αυτα φετος ουτε στολιζω ουτε στρωνω χαλια.Δεν θα καθομαι εγω να καθαριζω να στρωνω και να στολιζω με την κοιλια στο στομα κι ο κυριος να θελει και ταξιδακι αναψυχης γιατι κουραστικε.

Σορρυ για το κατεβατο αλλα ειμαι να σκασω.

Φιλια σε ολες και να προσεχουμε τους εαυτους μας και τα μωρακια μας γιατι αν περιμενουμε απο αλλους....

Εδω κ ένα χρόνο αποφάσισα να πάψω να μαι το καλό παιδί , αφού πέρασα μια κατάθλιψη κ είδα ξεκάθαρα τους ανθρώπους που έβαζα γύρω μου κ ειδικά απο τότε που έμεινα εγκυος δεν χαρίζομαι σε κανέναν.Γι αυτό δεν θα μαι διαλλακτική με τον άντρα σου.Φυσικά να του πεις τι νιώθεις μ αυτή την απόφασή του κ οτι κ συ έχεις ανάγκη απο ταξίδι κ ξέσκασμα.Βαρέθηκα ν ακύω κ απο φίλες μοτ οτι πρέπει να δείχνουμε λέει κατανόηση ξιατί σοκάρονται με τον ερχομό του παιδιού!!!! !Κ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟς ΤΟΥς Ως ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ;;;;;Κ ΠΟΙΟς ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ;;;;ΕΚΕΙΝΟΙ;;;;Δηλαδή εμεις δεν ανησυχούμε,δεν σοκαριζόμαστε,δεν φοβόμαστε,δεν περνάμε απο διάφορες φάσεις;;;;Δεν έχουμε όλες τις οργανικές μεταβολές;;;Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω στήριξη απ οτι συνήθως;;;Αν όχι οι συντροφοι μας ποιος θα μας τη δώσει;;;Κ αν τέλος πάντων είναι τόσο αδύναμοι, άβουλοι,εγωιστές κ ανίκανοι να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΟΛΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ;;;;δΕ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΝΤΆΝΤΕΜΑ, ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ!!!!!Ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Κάναμε κι εμείς σήμερα τη β' επιπέδου. Ήταν όμορφα που είδαμε το μωράκι πάλι αλλά τα περισσότερα αν δε μας τα εξηγούσε η γιατρός δε θα καταλαβαίναμε και πολλά. Τύχαμε και σε ελληνίδα οπότε μας τα έλεγε και ελληνικά.

Όλα ήταν καλά και το μικρούλι κουνιόταν πολύ. Μόνο που είδε κάτι στο ενα νεφρό, οι μετρήσεις πολύ κοντά στα ανώτερα όρια για υδρονέφρωση αλλά είπε να το ξαναδούμε την 28η εβδομάδα μπορεί να μην είναι και τίποτα.

Τώρα όλο κοιτάω στο inernet να καταλάβω περισσότερα και έχω στενοχωρηθεί.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Και στις εγκυούλες με κατάθλιψη εύχομαι όλα να περάσουν σύντομα, να σκέφτεστε το μωράκι να είναι καλά και όλα τα άλλα περνάνε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...