Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα, ρώτα την ξαδέρφη για πιο λόγο έκανε καισαρική την πρώτη φορά. Αν πραγματικά υπήρχε λόγος έχει καλως, αν όχι μήπως πρέπει να βρεις κάποιον γιατρό που είναι υπερ του φυσικού (αν αυτό θέλεις). Πάντως καλά θα κάνεις να το συζητήσεις μαζί του το σντομότερο για να δεις ποια ειναι η άποψή του. Αν δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας πρέπει να βρεις άλλον νομίζω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κάνε αυτή και πρόσθεσε και ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα, είναι απλή νόστιμη και ότι πρέπει για τον χειμώνα

καλέ μίλα... ξέχασα το Link

http://www.sintagespareas.gr/sintages/geistikotati-soupitsa.html

GaiGp3.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΕΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !

Εκλεισα ραντεβου για 5/3/10 για τριπλεξ καρδιας του μωρου κι ντοπλερ μαζι την ιδια ημερα !

Αννουλα μου με οποιο τροπο θες εσυ θα γεννησεις!Οχι με οποιο τροπο σου πει ο γιατρος!Μην αγχονεσαι!Εσυ εχεις τον πρωτο λογο σε ολα, δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εσενα;)

να ρωτησω εγω η ασχετη κατι?πηγα στο ψυγειο της μανας μου κ πηρα σεληνο,και καροτο ,εβαλα κ πατατες κ κρεμμυδι..να φτιαξω αυτην την σουπα που λεγαμε.το σεληνο,επειδη δεν το τρωω,πως το βαζουμε ολοκληρο?ή κοβουμε το κατω κατω?

το πλένεις πολύ καλά πετάς λίγο από το κοτσάνι και το υπόλοιπο το κόβεις και το βάζεις στη σουπίτσα σου......

Grya.jpgGryap3.png

να ρωτησω εγω η ασχετη κατι?πηγα στο ψυγειο της μανας μου κ πηρα σεληνο,και καροτο ,εβαλα κ πατατες κ κρεμμυδι..να φτιαξω αυτην την σουπα που λεγαμε.το σεληνο,επειδη δεν το τρωω,πως το βαζουμε ολοκληρο?ή κοβουμε το κατω κατω?

από το σέλινο χρησιμοποιούμε κυρίως τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια (δλδ τα μαλακά κοτσανάκια 3-4 εκατοστά κάτω από τα φύλλα) όχι ολόκληρα τα κοτσάνια και όχι τα σκληρά. Να το πλύνεις καλά και να αφαιρέσεις τυχόν κίτρινα φυλλαράκια.

Τρυφερά κοτσανάκια είναι αυτά που σπάνε με ευκολία και όχι τα πολύ τραγανά.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

το πλένεις πολύ καλά πετάς λίγο από το κοτσάνι και το υπόλοιπο το κόβεις και το βάζεις στη σουπίτσα σου......

Ή εφόσον δεν το τρως, δεν το κόβεις ωστε να μπορεις να το βγαλεις αφου βρασει και παρει η σουπα τις ουσιες. Αφου αφαιρεσεις αυτα που ειπε η Βικυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ε,ρε η ρουφιανα τι τραβαω...καλα που εσεις ειστε νοικοκυρες και τα ξερετε ολα!εγω 2 μηνες παντρεμενη παντως τετοια πραγματα δεν ψωνιζα...τωρα ο Κωστας ειπε θα ακολουθησουμε κι οι 2 διατροφη γιατι κι αυτος εχει γινει σαν ντολμας!τα κανα οπως μου πατε,Βικακι αυτην τη σουπα εκανα,πριν βαλεις καν το λινκ την ειχα διαλεξει!!τα εβαλα ολα σε ενα μικρο κατσαρολακι να βρασουν!για να δουμε τι θα βγει......

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ή εφόσον δεν το τρως, δεν το κόβεις ωστε να μπορεις να το βγαλεις αφου βρασει και παρει η σουπα τις ουσιες. Αφου αφαιρεσεις αυτα που ειπε η Βικυ.

σωστή.....:D:D, αν και είναι γλυκό στις σούπες και τρώγεται άνετα.

Annoula!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνεις μανούλα? τσακώνεσαι με τον ΙΚΑ ? καλά και πού είσαι ακόμα.....

Για αυτό που είπες για τον γιατρό και τον τρόπο που θέλεις να γεννήσεις, όπως είπαν τα κορίτσια συζήτησέ το με τον γιατρό, και να επιμείνεις στην άποψή σου τουλάχιστον εφόσον είναι ορθή ιατρικά ανά περίπτωση.

Αλλά αμα θέλει αυτός να σου κάνει καισαρική ότι και να λες κάτι θα βρει να πεί και να στην κάνει. Και το ίδιο ισχύει για όλους όχι μόνο για τον δικό σου

GaiGp3.png

ε,ρε η ρουφιανα τι τραβαω...καλα που εσεις ειστε νοικοκυρες και τα ξερετε ολα!εγω 2 μηνες παντρεμενη παντως τετοια πραγματα δεν ψωνιζα...τωρα ο Κωστας ειπε θα ακολουθησουμε κι οι 2 διατροφη γιατι κι αυτος εχει γινει σαν ντολμας!τα κανα οπως μου πατε,Βικακι αυτην τη σουπα εκανα,πριν βαλεις καν το λινκ την ειχα διαλεξει!!τα εβαλα ολα σε ενα μικρο κατσαρολακι να βρασουν!για να δουμε τι θα βγει......

ντοματούλα έβαλες?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μου με οποιο τροπο θες εσυ θα γεννησεις!Οχι με οποιο τροπο σου πει ο γιατρος!Μην αγχονεσαι!Εσυ εχεις τον πρωτο λογο σε ολα, δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εσενα;)

Εγω θελω φυσικο τοκετο φυσικα.ΚΑισαρικη αν δεν παει κατι καλα μονο τοτε.

Η ξαδερφη του απο οσο ξερω εκανε καισαρικη λογο οτι δεν ηθελε να ποναει .....ετσι το ξερω περισσοτερα δεν γνωριζω

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

μια χαρά θα γίνει το φαγητό Άντζυ και θα σου αρέσει κιόλας....

Βίκυ μου πολύ σωστά τα λές για τους γιατρούς...αν είναι να πέσει μαχαίρι θα πέσει που να κοπανιέσαι κάτω εσύ...:-(

Grya.jpgGryap3.png

σωστή.....:D:D, αν και είναι γλυκό στις σούπες και τρώγεται άνετα.

Annoula!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνεις μανούλα? τσακώνεσαι με τον ΙΚΑ ? καλά και πού είσαι ακόμα.....

Για αυτό που είπες για τον γιατρό και τον τρόπο που θέλεις να γεννήσεις, όπως είπαν τα κορίτσια συζήτησέ το με τον γιατρό, και να επιμείνεις στην άποψή σου τουλάχιστον εφόσον είναι ορθή ιατρικά ανά περίπτωση.

Αλλά αμα θέλει αυτός να σου κάνει καισαρική ότι και να λες κάτι θα βρει να πεί και να στην κάνει. Και το ίδιο ισχύει για όλους όχι μόνο για τον δικό σου

Τσακονομαι με το ΙΚΑ καθε φορα....δεν αντεχετε αυτη η κατασταση αλλο...

Ηθελα να το συζητησω μαζι του τωρα που θα πηγενα αλλα τωρα ειμαι σιγουρη πως θα μιλησω μαζι του για αυτο....

Πραγματι οπως το ειπες..

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....( ειμαστε κι ασχετες με ιατρικα θεματα κιολας)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Σούπες βλέπω σήμερα ε?

Εγώ θα φάω φάβα! Έκανε η μαμά και θα πάρω κι εγώ μετά τη δουλειά!

Να σας ρωτήσω και κάτι. Στο ΙΚΑ πήγατε για τα χαρτιά της άδεια και τα επιδόματα?

Εγω θελω φυσικο τοκετο φυσικα.ΚΑισαρικη αν δεν παει κατι καλα μονο τοτε.

Η ξαδερφη του απο οσο ξερω εκανε καισαρικη λογο οτι δεν ηθελε να ποναει .....ετσι το ξερω περισσοτερα δεν γνωριζω

Άννα μου αν ισχύει αυτό για την ξαδέρφη σου δε φταίει ο γιατρός αλλά η ίδια.....αν και θα μπορούσε να την πιέση:!::!::!:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...