Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νερό βρύσης ή απιονισμένο?

πολυ καλό!!!!!:P:p:p:p:pέλα ρε,το παραξηλώσανε,τι θέλουν επιτέλους?

ευχαριστώ μικρά μου στρουμφάκια για τη θετική ενέργεια,θα σας πω το απόγευμα τα αποτελέσματα!

η irev θα έχει μπλέξει με τη μετακόμιση,ε?πω,πω...

η elisavet που είναι??

μπράβο despoina για το ζουζουνάκι σου!

να ρωτήσω:θα κάνετε αυτόν τον προληπτικό έλεγχο νεογνών(newborn screening)που παίρνουν αίμα από το μωρό την τρίτη ημέρα μετά τη γέννησή του και ανιχνεύουν διάφορα νοσήματα? μου έδωσαν το φυλλάδιο στην κλινική μαζί με τον τιμοκατάλογο(κοστίζει 60 ε),αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα'πρεπε να το κάνουμε.τι λέτε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν λες βρασε πατατες,εννοεις σκετες?με τι?πατατοσουπα καλε θα κανω?

κάνε αυτή και πρόσθεσε και ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα, είναι απλή νόστιμη και ότι πρέπει για τον χειμώνα

GaiGp3.png

οταν λες βρασε πατατες,εννοεις σκετες?με τι?πατατοσουπα καλε θα κανω?

τι λες μωρή τρελήήήήήήήή΄....θα βράσεις πατάτες σε σκέτο νερό......όταν γίνουν τις ξεφλουδίζεις(βασικό) τις κόβεις μεγάλα κομμάτια ,ρίχνεις λάδι,λεμόνι,ρίγανι και κρεμμύδι αν θες λίγο αλατάκι και έχεις ένα ωραιότατο μεσημεριανό:wink:

Grya.jpgGryap3.png

έλα γλωσσοκοπάνα....εδώ είμαι!!!!μόλις ξύπνησα....για τα υγρά που λετε εγώ είχα αρκετά τον τελευταίο καιρό και μου έδωσε κολπικά υπόθετα....οι μύκητες κάνουν πάρτυ μου είπε τώρα στο τέλος.......οπότε αν δείτε κάτι παραπάνω να το πείτε γιατί δεν κάνει να υπάρχουν στον τοκετό!!!!!αυτά.....:wink:

Ετσι ειναι τα υγρα δεν κανουν καλο κι μπορει να προαλεσουν κι προωρο τοκετο κιολας....μου τα ειχε πει η γιατρος κι εμενα οταν ειχα...επερνα υποθετα για αυτα κι εξαφανιστηκαν ολα :)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Νερό βρύσης ή απιονισμένο?

πολυ καλό!!!!!:P:p:p:p:pέλα ρε,το παραξηλώσανε,τι θέλουν επιτέλους?

ευχαριστώ μικρά μου στρουμφάκια για τη θετική ενέργεια,θα σας πω το απόγευμα τα αποτελέσματα!

η irev θα έχει μπλέξει με τη μετακόμιση,ε?πω,πω...

η elisavet που είναι??

μπράβο despoina για το ζουζουνάκι σου!

να ρωτήσω:θα κάνετε αυτόν τον προληπτικό έλεγχο νεογνών(newborn screening)που παίρνουν αίμα από το μωρό την τρίτη ημέρα μετά τη γέννησή του και ανιχνεύουν διάφορα νοσήματα? μου έδωσαν το φυλλάδιο στην κλινική μαζί με τον τιμοκατάλογο(κοστίζει 60 ε),αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα'πρεπε να το κάνουμε.τι λέτε?

Δεν εχω ακουσει τιποτα γι'αυτο. Θα ρωτησω τις μαιες στην Φαιναρετη (την άλλη βδομαδα γιατι σημερα ειμαι κρυωμενη-εκτος αν το θυμηθει το Βικακι να ρωτησει αποψε και να μας πει).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βάλια μου ευχαριστω,να τον χαιρεσαι κι εσυ!θα κανει γιορτη,θα πατε?

καλέ Νικολ ειλικρινα εχω αρχισει και νιωθω ασχημα...μαλλον ειμαι τελειως στον κοσμο μου και βουτηγμενη στην ανθιυγειηνή διατροφη.αυτο που λες το χω φαει μια φορα μονο που ηταν μεγαλη εβδομαδα και νηστευα...πω,πω...τι μανα θα γινω?δρακουλινια θα τις φτιαχνω?καλε εγω μονο παχυντικα μαλλον ξερω να φτιαχνω..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Δεν εχω ακουσει τιποτα γι'αυτο. Θα ρωτησω τις μαιες στην Φαιναρετη (την άλλη βδομαδα γιατι σημερα ειμαι κρυωμενη-εκτος αν το θυμηθει το Βικακι να ρωτησει αποψε και να μας πει).

ναι,ναι,ρώτα maraki αν μπορείς,αυτές θα ξέρουν!!αν αξίζει και κυρίως αν είναι αξιόπιστος!ευχαριστώ!και εύχομαι η μυτούλα να ξεβουλώσει σύντομα!

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες,να τους χαίρεστε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπερα μανουλες ηρθα κι εγω κι ας αργησα....

Με το ΙΚΑ τρεχω κι δεν φτανω απο την κουραση μου χθες κοιμομουν απο τις 6 το απογευμα μεχρι σημερα τις 10 η ωρα σχεδον...

Να φανταστειτε τι μου εκαναν....

Παω στην δικια μου γιατρο να μου ραψει για ποιον λογο θελω το τριπλεξ καρδιας εμβρυου μετα παω στον γιατρο του ΙΚΑ να μου το γραψει κι μου το γραφει κι μου λεει πως πρεπει να παω στο ΙΚΑ στα κεντρικα (το ζοων) παω εγω τωρα εκει κι μου λενε....Εμεις εδω δεν κανουμε αυτα πρεπει να πας αλλου...μου δινουν μια διευθυνση κι παω κι εκει....Μπαινω μεσα κι μου λενε ...εμεις εδω δεν κανουμε τπτ ειμαστε γιατροι εδω πρεπει να πας αλλου ....(ημουν ηδη πτωμα) παει λεγοντας παω εγω κι εκει....εχει μια σειρα απο 50 ατομα που θελουν το ιδιο πραγμα οπως κι εγω...

Περιμενω περιπου 10 λεπτα κι λεω στον εαυτο μου ΜΠΟΥΚΑΡΩ δεν αντεχα αλλο....Κι εκει αρχιζουμε....κοπελια που πας?εχει σειρα εδω,δεν βλεπεις? κι αλλα τετοια πολλα...κι εγω απο τα νευρα μου κι την κουραση μου λεω πολυ ευγενικα.....

Σγνωμη αλλα δεν βλεπετε πως ειμαι εγκυος?Πρεπει να πεσω κατω για να περασω πρωτη?εγω εχω προτερεοτητα κι οχι εσεις ! αντε καντε στην ακρη επιτελους να τελειωνω να φυγω !

Ε,οχι αλλα τσαντιστηκα απιστευτα κι οχι τπτ εφαγα ταλαιπωρια απιστευτη .....

κι να μου λενε να περιμενω κιολας?

ΚΙ την ιδια ημερα το ιδιο βραδυ ειχα 16 πιεση ....τι να πω?στους Μ@Λ@ΚΕΣ γιατρους κι οχι μονο του ΙΚΑ?

Πολυ κουραση βρε κοριτσια κι εχω μονο τους γονεις μου για αυτο να με βοηθανε που ειναι καποιος που χρειαζεσε?

Σε τετοιες περιπτωσεις βλεπεις αυτοι που νοιαζονται για εσενα.....!!!

Τσαντιστηκα παλι ....γαμωτο...

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΕΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !

Εκλεισα ραντεβου για 5/3/10 για τριπλεξ καρδιας του μωρου κι ντοπλερ μαζι την ιδια ημερα !

RVysp3.png

uF2hp3.png

Βάλια μου ευχαριστω,να τον χαιρεσαι κι εσυ!θα κανει γιορτη,θα πατε?

καλέ Νικολ ειλικρινα εχω αρχισει και νιωθω ασχημα...μαλλον ειμαι τελειως στον κοσμο μου και βουτηγμενη στην ανθιυγειηνή διατροφη.αυτο που λες το χω φαει μια φορα μονο που ηταν μεγαλη εβδομαδα και νηστευα...πω,πω...τι μανα θα γινω?δρακουλινια θα τις φτιαχνω?καλε εγω μονο παχυντικα μαλλον ξερω να φτιαχνω..

να μη νοιώθεις άσχημα...κίνητρο ήθελες!!!!!θα μάθεις λοιπόν τα υγιεινά φαγητάκια για να τα φτιάχνεις και στη μπουμπού σου μεθαύριο.....το site που σου είπε η Βίκυ έχει οτι συνταγή θές.....θα μπαίνεις εκεί λοιπόν και θα τρώτε υγιεινά από εδώ και πέρα...και μια στο τόσο θα κάνεις την παρασπονδεία σου και εσύ:wink:

Grya.jpgGryap3.png

να ρωτησω εγω η ασχετη κατι?πηγα στο ψυγειο της μανας μου κ πηρα σεληνο,και καροτο ,εβαλα κ πατατες κ κρεμμυδι..να φτιαξω αυτην την σουπα που λεγαμε.το σεληνο,επειδη δεν το τρωω,πως το βαζουμε ολοκληρο?ή κοβουμε το κατω κατω?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...