Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φτιάξε μια σούπα και φάε......εγώ δεν τις έτρωγα ,εκτός από ψαρόσουπα......λοιπόν δοκίμασα μοσχαρόσουπα και κοτόσουπα με ένα κάρο λαχανικά μέσα και τις αγάπησα.....στο μανάβη ΤΩΡΑ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί καλέ βραστά η κοπέλα? Λίγο να προσέξει τα γαριδάκια κι αυτες τις βλακειούλες. Σπιτικό φαγητό απο που κι ως που απαγορευεται? Μην τρελαθουμε κιολας!

Η κοπέλα δήλωσε ότι θα κάνει διατροφή........ Σπιτικό φαγητό είναι και τα μπιφτέκια σπιτικό και το παστίτσιο, αλλά 2 μέρες σερί παστίτσιο δεν θα το έλεγα και διατροφή.....:cool::cool:

GaiGp3.png

maraki όπως τα λες είναι.

Καλά κουτσοθυμόμουν και εγώ ότι τα άσπρα στίγματα είναι από την γήρανση του πλακούντα.

Εσύ όμως τα θυμάσαι καλά ενώ εγώ.... snif κλαψ λυγμ........:-(:-(

Δεν τα θυμαμαι καλε! Αλτζχαϊμερ. Αλλα το εκανα γκοογλ και βρηκα πληροφοριες. Σιγα μην τα θυμομουν!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΟΥΦ.............ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ!ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΙΣ?

τι είναι σήμερα ;;;;;να τον χαίρεσαι κούκλα μου.....και με το καλό η εγγόνα:D:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

ΟΥΦ.............ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ!ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΙΣ?

Να τον χαίρεσαι κοριτσάρα!!!! Μπα, σε Χαράλαμπο δεν θυμάμαι να έχω κάποιον....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τα θυμαμαι καλε! Αλτζχαϊμερ. Αλλα το εκανα γκοογλ και βρηκα πληροφοριες. Σιγα μην τα θυμομουν!

Με εκπλήσεις....τα έγραψες όπως μας τα είχαν πει. Αφού όταν τα διάβασα νόμισα ότι είχες κρατήσει σημειώσεις.:eek::eek:

GaiGp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες σας κοριτσακια,Μπαμπη τον λενε το μπαμπακα μου!!!! :-)

οντως,θα κανω διατροφη και το χω παρει αποφαση.να σας πω την αληθεια πρωτη φορα ηπια πορτοκαλαδα για πρωινο κι εφαγα και 3-4 κρακερ τα σκετα κι ειμαι φουσκωμενη.

σουπα?τελεια ιδεα Νικολ..στην Πραγα που πηγαμε ταξιδι γαμου οι σουπες κυριαρχουσαν σε ολες τους τις μορφες..κι ειχα παρει μερικες ιδεες απο αυτες που εφαγα,που βεβαια συνταγες δεν εχω κι εδω δεν τις φτιαχνουμε,αλλα ηταν ενα γιουσουρουμ απο οοοοο,τι υπαρχει σε λαχανικα συν αλατοπιπερο κι ομως ηταν τελειες,τις ετρωγα ζεματιστες κ μετα δεν ηθελα κυριως πιατο!ενω γενικα δεν τρωω τετοια :-( θα αρχισω και τις σουπες λοιπον!

βρειτε μου συνταγες!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες σας κοριτσακια,Μπαμπη τον λενε το μπαμπακα μου!!!! :-)

οντως,θα κανω διατροφη και το χω παρει αποφαση.να σας πω την αληθεια πρωτη φορα ηπια πορτοκαλαδα για πρωινο κι εφαγα και 3-4 κρακερ τα σκετα κι ειμαι φουσκωμενη.

σουπα?τελεια ιδεα Νικολ..στην Πραγα που πηγαμε ταξιδι γαμου οι σουπες κυριαρχουσαν σε ολες τους τις μορφες..κι ειχα παρει μερικες ιδεες απο αυτες που εφαγα,που βεβαια συνταγες δεν εχω κι εδω δεν τις φτιαχνουμε,αλλα ηταν ενα γιουσουρουμ απο οοοοο,τι υπαρχει σε λαχανικα συν αλατοπιπερο κι ομως ηταν τελειες,τις ετρωγα ζεματιστες κ μετα δεν ηθελα κυριως πιατο!ενω γενικα δεν τρωω τετοια :-( θα αρχισω και τις σουπες λοιπον!

βρειτε μου συνταγες!!!

Οι σούπες κατεβάζουν γάλα το ήξερες αυτό?:D:D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

αυτή θέλει εντατικά μαθήματα...λοιπόν το παστίτσιο άστο για τον σύζηγο...βράσε πατάτες:!:

οταν λες βρασε πατατες,εννοεις σκετες?με τι?πατατοσουπα καλε θα κανω?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

oh yes.....

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/soupes.html

Το αγαπημένο μου site για συνταγές

α,εχει πολλες συνταγες εδω ρε!!!μια τη μερα να κανω,σουπιαση θα παθω!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...απαντηστε εστω και σε μια απο ολες!!γκρρρρ.....:!

σας πεφτουν τα μαλλια καθολου?εμενα εδω και καμια 10αρια μερες κανω μπανιο και φευγουν τουφες καλε!!

Καλημερα πρωτα απ'ολα !

Για ρωτα τον γιατρο σου μπας κι ειναι λογο ελλειψης μαγνησιου.Εμενα στις αρχες που ουτε 3 μηνων δεν ημουν επεφταν τα μαλλια...τουφες ακομα κι στο χτενισμα....Κι πινω μαγνησιο 1500 την ημερα... μπορει να αποροφα το μωρο ολο σου του μαγνησιο

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...