Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να πω κοπελα μου?! θα κοψω μαχαιρι τα γλυκα κ οτι γινει. ετσι κι αλλιως ειναι η μονη αμαρτια μου γιατι ουτε γαριδακια τρωω,ουτε φαγητα απ΄εξω γιατι μετα εχω καουρες. επισης μου ειπε απο δω κ περα προσοχη στο αλατι για το πρηξιμο των ακρων. δεν κανει ουτε φετα ουτε κασερι. μονο ανθοτυρο μου ειπε αλλα εμενα δεν μ'αρεσει:(

Νερό βρύσης ή απιονισμένο?

Καλά, ένα γλυκάκι την εβδομάδα (όχι ταψί, κομμάτι...:tongue: ) δεν πειράζει, εκτός και έχεις διαβήτη κύησης. Και εγώ δεν τρώω γαριδάκια-πατατάκια κλπ, κανένα νάτσος τρώω στο σινεμά όποτε πάω, σπάνια δλδ. Απέξω δεν παραγγέλνω, αλλά και άν τύχει, παίρνω καλαμάκια κοτομπέικον από συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς πίτες και σως.

Μωρέ λες να φταίει το αλάτι που πρήζομαι? Αλλά με τόσο νερό που πίνω δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ 8...ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΣΑ ΤΟΣΟ:-(

ΟΧΙ,ΚΑΜΠΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Δεν σε μαλώνω για το τσιγάρο μην με παρεξηγήσεις. Και εγώ κάπνιζα περίπου 2 πακέτα την ημέρα, το έκοψα μαχαίρι 1 μηνα περίπου πριν μείνω έγκυος, και ακόμα ζαχαρώνω που και που να είχα ένα. Αλλά επειδή 1 με 2 = κανένα, όσο έχει να κάνει με την νικοτίνη που είναι η πηγή του εθισμού, τότε γιατί να δηλητηριαζόμαστε και να χαλάμε την φρεσκότατη κατα τ'άλλα επιδερμίδα μας?

GaiGp3.png

Δεσποινάκι μπέμπαρος ο μικρός σου,μπράβο!!!!μια χαρά όλα τα μπεμπάκια...μπράβο μανούλες......Άντζυ Doopler πότε σου είπε να κάνεις ή δεν σου είπε;εκεί φαίνεται πόσο γερασμένος είναι ο πλακούντας....κόψε βρε κούκλα μου και εσύ τις μ@λ@κίες....οτι να 'ναι και εσύ.......πήγες μανάβικο;άντε ξεκουβάλα.....

Grya.jpgGryap3.png

Bonjour μανούλες!!!

Συγχαρητήρια σε όλες τις γλυκιές μανούλες που είδατε τα μπεμπάκια σας!!! Μεγαλώσανε όλα!!!!!! Κορίτσια κοντεύουμε!!!

Εγώ αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος κ ούρων και θα πάω να δω το ζουζούνι μου την αλλη Παρασκευή!!!

angie μου σε παρακαλώ κοριτσάκι μου πρόσεχε την διατροφή σου... λίγο έμεινε ακόμα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Νερό βρύσης ή απιονισμένο?

Καλά, ένα γλυκάκι την εβδομάδα (όχι ταψί, κομμάτι...:tongue: ) δεν πειράζει, εκτός και έχεις διαβήτη κύησης. Και εγώ δεν τρώω γαριδάκια-πατατάκια κλπ, κανένα νάτσος τρώω στο σινεμά όποτε πάω, σπάνια δλδ. Απέξω δεν παραγγέλνω, αλλά και άν τύχει, παίρνω καλαμάκια κοτομπέικον από συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς πίτες και σως.

Μωρέ λες να φταίει το αλάτι που πρήζομαι? Αλλά με τόσο νερό που πίνω δεν θα έπρεπε να γίνεται έτσι....

σιγουρα ενα τοσοδουλι γλυκακι δεν κανει κακο! δεν εχω διαβητη. ισα ισα το ζαχαρο μου ειναι αρκετα χαμηλο. για τις θερμιδες το λεω. κι εγω πινω πολυ νερο,τουλαχιστον 1,5 λιτρο αλλα πρεπει να κοπει κ το πολυ αλατι στα φαγητα κ οι τροφες που περιεχουν πολυ αλατι οπως τα τυρια κ τα αλλαντικα. μου ψιλαφησε τα ποδια κ μου ειπε οτι ειναι λιγακι πρησμενα γι αυτο κ οι αυστηρες οδηγιες. κουραγιο λιγο μας εμεινε!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΒΙΚΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Ζούμπι άσε την Μενεγάκη, αυτή τα έκανε τα παιδάκια της, και πήγαινε για αναζήτηση τροφής.

Nikole τί καλό εχει σήμερα το μενού μας?

GaiGp3.png

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ DOPPLER ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ 32Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΥ..ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΗΔΗ ΗΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ Κ ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΗΛΑ ΚΙ ΑΧΛΑΔΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΡΕ...ΜΙΣΟ ΤΨΙ,ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ?ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ?Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ζούμπι άσε την Μενεγάκη, αυτή τα έκανε τα παιδάκια της, και πήγαινε για αναζήτηση τροφής.

Nikole τί καλό εχει σήμερα το μενού μας?

φακές θα φτιάξω σήμερα...πάντως τις αηδίες μου και εγώ τις τρώω αλλά έχω τρελαθεί και στη βοσκή.......άσε τα φρούτα!!!!!!

μωρή Άντζυ η ντουλάπα μπορεί να περιμένει...να το δώσεις στη μάνα σου το παστιτσιο και να πας να πάρεις κανένα μπρόκολο ή οτιδήποτε βραστό να φας...άντε και ασε αύριο την ντουλάπα!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ DOPPLER ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ 32Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΥ..ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΗΔΗ ΗΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ Κ ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΗΛΑ ΚΙ ΑΧΛΑΔΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΡΕ...ΜΙΣΟ ΤΨΙ,ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ?ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ?Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ :-(

Καλά, και εγώ έχω αλεύρια για γλυκά και βούτυρα και μαρμελάδες στο ψυγείο αλλά δεν περιμένω να σωθούνε. Ασε να φάει ο άντρας σου το παστίτσιο, το υπόλοιπο βάλτο στην κατάψυξη σε μερίδες και βγάζε το ανά λίγες μέρες για αυτόν. Εσύ κόψε καμία σαλάτα και κανένα μπιφτέκι γιατί με μπεσαμέλ και βουτυρωμένα μακαρόνια σε συνδυασμό με τον κιμά δεν σε βλέπω καλά. Άντε, και χτές το ίδιο έφαγες.

GaiGp3.png

Παρεμπίπτοντος, ξέρετε τί θα ήθελα να έτρωγα σήμερα?

Λαζάνια ω'γκρατέν με τυριά και ζαμπόν στο φούρνο λίγη μπεσαμέλ από πάνω, έτσι ζεστά ζεστά ....... ή ένα large Κομμάτι μακαρονόπιττα..... σλουρππππππππππππ

GaiGp3.png

Γιατί καλέ βραστά η κοπέλα? Λίγο να προσέξει τα γαριδάκια κι αυτες τις βλακειούλες. Σπιτικό φαγητό απο που κι ως που απαγορευεται? Μην τρελαθουμε κιολας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΟΥΦ.............ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ!ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΕΙΣ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...