Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!

atlantis Μου ,οχι δεν πηγα τουαλετα!ξυπνησα στις 4 κ δεν ειχε ερθει ακομη ο καλος μου απο την βολτα του κ μου γυρησε το ματι!!!!!:mad:αφου ηρθε μετα απο καμια ωρα περιπου, τον πατησα κ ενα σιχτιρι γιατι οδηγαει μηχανη κ εξω εβρεχε κ στανταρ ηπιε κ αντε να κοιμηθω μετα!:mad::-x

αυτος κοιμαται του καλου καιρουυυυ.

ευτυχως κοιμηθηκα κατα της 7:30 κ τωρα παω να δωσω τα τσισα στην κλινικη.παω κ για ενα κουρεματακι κ ξαναρχομαι!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!

atlantis Μου ,οχι δεν πηγα τουαλετα!ξυπνησα στις 4 κ δεν ειχε ερθει ακομη ο καλος μου απο την βολτα του κ μου γυρησε το ματι!!!!!:mad:αφου ηρθε μετα απο καμια ωρα περιπου, τον πατησα κ ενα σιχτιρι γιατι οδηγαει μηχανη κ εξω εβρεχε κ στανταρ ηπιε κ αντε να κοιμηθω μετα!:mad::-x

αυτος κοιμαται του καλου καιρουυυυ.

ευτυχως κοιμηθηκα κατα της 7:30 κ τωρα παω να δωσω τα τσισα στην κλινικη.παω κ για ενα κουρεματακι κ ξαναρχομαι!:tongue:

Αυτό πάει να πει περιπετειώδης νύχτα.....

Πού γύριζε τέτοια ώρα το τέρας και σε ανυσύχησε? τσ τσ τσ......

Άντε να φτιάξεις το μαλλί να ανανεωθείς...

GaiGp3.png

Αυτό πάει να πει περιπετειώδης νύχτα.....

Πού γύριζε τέτοια ώρα το τέρας και σε ανυσύχησε? τσ τσ τσ......

Άντε να φτιάξεις το μαλλί να ανανεωθείς...

σε ενα φιλο του που εχει ενα μπαρ!καλα ρε λεω λεφτα σου δινουν κ καθεσε τοσες ωρες εκει?????ελεος!παω κοριτσια..αργησα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα μανουλες! εχω ξυπνησει απ'τις 7 αλλα μεχρι να σας διαβασω πηγε 11 παρα. δεν μπηκα καθολου χθες κ προχθες το βραδυ που δωσατε ρεσιταλ!

neraidoula συγχαρητηρια για τον μπεμπακο σου!

atlantis καλα αποτελεσματα να εχεις!

thalia μεγεια τα πραγματακια σας! περιμενουμε φωτο οταν ειναι ετοιμο το δωματιακι σας!

angel & angie συγχαρητηρια κ σε εσας για το κοριτσακια σας! ολα να πανε καλα για ολες μας μεχρι το τελος!

κι εμεις πηγαμε χθες κ ειδαμε τον μπεμπακο μας! ειναι 2056 γρ κ εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω! ολα ειναι μια χαρα,δοξα τω Θεο αλλα κι εγω εφαγα κατσαδα για τα κιλα:( στο συνολο εβαλα 9 κ μου ειπε σε 3 βδομαδες που θα ξαναπαω να εχω χασει 2! γινεται αυτο? λεει το μωρο δεν θα εχει προβλημα αν εγω πειναω. θα παρει οτι χρειαζεται. δηλαδη θελει στο τελος του 8ου να εχω παρει μονο 7 κιλα? τι να πω. θα προσπαθησω τουλαχιστον να μεινω στα ιδια.:confused:

φιλακια σε ολες!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Αντζουλα, αν ειναι ετσι συμφερει το Γαια. Ποσα κρεβατια εχει το οικονομικο;

Δεν καταλαβαινω γιατι ο γιατρος σου θα'παιρνε 2200 στο μητερα αφου το δωματιο ειναι 2000. Οτι θελει ο καθενας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!Τι μου κανετε??

angie μπραβο κοριτσακι μου!Αυτοσυγκρατηση;);)

Και εγω τωρα θα φαω το τοστακι μου και θα πιω και την περτικαλαδα μου

που λεει και η Βικυ και μετα το καφεδακι μου!

Τωρα που το σκεφτομαι η Αννα που ειναι??Εχει πολυ καιρο να μπει.

καλα Βικακι με αποστομωσες!!!καλε που τα ξερεις ολα αυτα??α,θα σε κανω προσωπικη μου συμβουλο διατροφης!!!!

Αννυ αντε να πας να κουρευτεις να σε δουμε κι εμεις!!!

Μαράκι δεν ειναι 2,000 το δωματιο,πηρα στο Μητερα κ ρωτησα,ειναι 2,200 με τις εξετασεις του μωρου που θα κανεις ετσι κι αλλιως,οποτε αυτοι ζητανε οσα και το δωματιο,ενω στη Γαια που ναι 1,700 κομπλε δε μπορει να παρει παραπανω!

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ?ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλα, τι εχουν παθει ολοι με τα κιλα; Δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας;

Διαβασα κι εγω για τα ασπρα σημαδια στον πλακουντα και οπως ειπε καποια κοπελα εδω- σορρυ δεν θυμαμαι ποια- δεν εχουν σχεση με την διατροφη. Ειναι σημαδια γυρανσης του πλακουντα, που συμβαινει ειτε χωρις λογο, ειτε εξαιτιας του τσιγαρου. Οι μονοι αλλοι λογοι που συμβαλλουν ειναι υψηλη πιεση ή διαβητης κυησης. Ελπιζω ολα να πανε καλα με την καμπυλη σου. Φυσικα δεν ξερουμε ποσο γερασμενος ειναι ο πλακουντας σου ή αν ειναι φυσιολογικο για τον μηνα που εισαι. Κ παρολο που ακουγωντας διαβητη θεωρουμε οτι φταινε τα γλυκα, στην περιπτωση της εγκυμοσυνης εχει να κανει με προδιαθεση κ απλα δεν βοηθουν τα γλυκα. Ευχομαι να μην εχεις παντως.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

angel & angie συγχαρητηρια κ σε εσας για το κοριτσακια σας! ολα να πανε καλα για ολες μας μεχρι το τελος!

κι εμεις πηγαμε χθες κ ειδαμε τον μπεμπακο μας! ειναι 2056 γρ κ εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω! ολα ειναι μια χαρα,δοξα τω Θεο αλλα κι εγω εφαγα κατσαδα για τα κιλα:( στο συνολο εβαλα 9 κ μου ειπε σε 3 βδομαδες που θα ξαναπαω να εχω χασει 2! γινεται αυτο? λεει το μωρο δεν θα εχει προβλημα αν εγω πειναω. θα παρει οτι χρειαζεται. δηλαδη θελει στο τελος του 8ου να εχω παρει μονο 7 κιλα? τι να πω. θα προσπαθησω τουλαχιστον να μεινω στα ιδια.:confused:

καλημέρα Δεσποινάκι και συγχαρητήρια για τον μπέμπαρό σου!!!

Στο ίδιο βάρος είναι με την δικιά μου.

Να σου πώ, αμα είχες πάρει τίποτα σοβαρά κιλά σαν εμένα πχ τί θα έκανε? Θα πηδηχτεί από το παράθυρο? απαπαπα............

Πάντως, αν βρείς κανένα τρόπο να τα χάσεις πες τον μου και εμένα γιατί το δικό μου μυαλό φτάνει μέχρι την διατροφή. Από δίαιτα στην εγκυμοσύνη δεν κατέω πράμα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Διαβασα κι εγω για τα ασπρα σημαδια στον πλακουντα και οπως ειπε καποια κοπελα εδω- σορρυ δεν θυμαμαι ποια- δεν εχουν σχεση με την διατροφη. Ειναι σημαδια γυρανσης του πλακουντα, που συμβαινει ειτε χωρις λογο, ειτε εξαιτιας του τσιγαρου. Οι μονοι αλλοι λογοι που συμβαλλουν ειναι υψηλη πιεση ή διαβητης κυησης. Ελπιζω ολα να πανε καλα με την καμπυλη σου. Φυσικα δεν ξερουμε ποσο γερασμενος ειναι ο πλακουντας σου ή αν ειναι φυσιολογικο για τον μηνα που εισαι. Κ παρολο που ακουγωντας διαβητη θεωρουμε οτι φταινε τα γλυκα, στην περιπτωση της εγκυμοσυνης εχει να κανει με προδιαθεση κ απλα δεν βοηθουν τα γλυκα. Ευχομαι να μην εχεις παντως.

ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΑΡΑΚΙ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ 34Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΝΩ 2 ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΕΕΙ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΤΛ.ΛΕΣ ΝΑ ΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩ........:confused:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

maraki όπως τα λες είναι.

Καλά κουτσοθυμόμουν και εγώ ότι τα άσπρα στίγματα είναι από την γήρανση του πλακούντα.

Εσύ όμως τα θυμάσαι καλά ενώ εγώ.... snif κλαψ λυγμ........:-(:-(

GaiGp3.png

ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΑΡΑΚΙ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ 34Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΝΩ 2 ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΕΕΙ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΤΛ.ΛΕΣ ΝΑ ΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩ........:confused:

Να το πω?

Κόψε το κωλοτσίγαρο, με 2 την μέρα δεν είναι εθισμός........

Για τον διαβήτη από την καμπύλη ζαχάρου φαίνεται. Έχεις κάνει καμπύλη έτσι δεν είναι?

GaiGp3.png

Να το πω?

Κόψε το κωλοτσίγαρο, με 2 την μέρα δεν είναι εθισμός........

Για τον διαβήτη από την καμπύλη ζαχάρου φαίνεται. Έχεις κάνει καμπύλη έτσι δεν είναι?

2 ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ 8...ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΣΑ ΤΟΣΟ:-(

ΟΧΙ,ΚΑΜΠΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα Δεσποινάκι και συγχαρητήρια για τον μπέμπαρό σου!!!

Στο ίδιο βάρος είναι με την δικιά μου.

Να σου πώ, αμα είχες πάρει τίποτα σοβαρά κιλά σαν εμένα πχ τί θα έκανε? Θα πηδηχτεί από το παράθυρο? απαπαπα............

Πάντως, αν βρείς κανένα τρόπο να τα χάσεις πες τον μου και εμένα γιατί το δικό μου μυαλό φτάνει μέχρι την διατροφή. Από δίαιτα στην εγκυμοσύνη δεν κατέω πράμα.

τι να πω κοπελα μου?! θα κοψω μαχαιρι τα γλυκα κ οτι γινει. ετσι κι αλλιως ειναι η μονη αμαρτια μου γιατι ουτε γαριδακια τρωω,ουτε φαγητα απ΄εξω γιατι μετα εχω καουρες. επισης μου ειπε απο δω κ περα προσοχη στο αλατι για το πρηξιμο των ακρων. δεν κανει ουτε φετα ουτε κασερι. μονο ανθοτυρο μου ειπε αλλα εμενα δεν μ'αρεσει:(

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...