Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ~!!!ΜΩΡΗ ΑΝΝΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ?ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΥΠΝΟΣ?ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΗΠΙΑ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ............:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλή σας μέρα κοριτσάκια!

μπράβο angie!!μπράβο κοπέλα μου!έκανες το πρώτο βήμα!το δεύτερο είναι να πετάξεις οτιδήποτε ''μη υγειινό'' έχεις στο σπίτι γιατί θα παιδεύεσαι όλη μέρα και τελικά όλο και κάτι θα τρώς.πες σε όλους οτι κόβεις τα γλυκά για να μη σου φέρνουν και έχε μόνο κάτι μικρό,σοκολατάκια υγείας ας πούμε για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μόνο.καμιά φορά είναι καλύτερα να ξέρεις οτι έχεις αλλά οτι και καλά είσαι υπεράνω,δεν το χρειάζεσαι,παρά να ξέρεις οτι δεν έχεις και να λυσσάς!θυμάμαι όταν έκοψα το τσιγάρο πάντα είχα ένα πακέτο μαζί μου για πολλούς μήνες,για αυτό το λόγο!

Αnnie άστα να πάνε,κι εγώ κοιμήθηκα 2.30 με 6.00,πήγα,έκανα την εξέταση και τώρα θα κουτουλάω μέχρι το μεσημέρι,θα είμαι σαν το βλαμμένο,αλλά αδύνατον να κοιμηθώ τώρα!εσύ πουλάκι μου γιατί ξύπνησες εκείνη την ώρα?να φανταστώ οτι πήγες τουαλέτα και ξαγρύπνησες?τι πράγμα κι αυτό..

strata μου είμαι σίγουρη οτι θα τον βρείς το δρόμο σου,είσαι δυνατή και φαίνεται πόσο προσπαθείς.απλά να θυμάσαι οτι όλοι τραβάνε το δικό τους ζόρι,δεν είσαι μόνη,να το θυμάσαι αυτό.

αχ,ευχηθείτε μου να μην είναι χάλια αιματοκρίτης/αιμοσφαιρίνη..αισιοδοξώ..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κοριτσάκια! Πώς ειστε σήμερα?

Βάσω, Βίκυ, Αντζυ μπράβο γαι τα μωράκια σας, πάντα να μαθαίνουμε ότι είναι καλά γιατί αυτό έχει σημασία!!!

όσο για τα κιλά Βίκυ μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, το ότι δεν πήρες είναι πολύ σημαντικό και θα έπρεπε τουλάχιστον να σου πει ένα μπράβο για να σου δώσει και ένα κίνητρο να συνεχίσεις!

Αντζυ μου απο σήμερα κομμένα όλα, πρόσεχε λιγάκι την διατροφή σου,καλά είναι δυνατον να μην τρως φρούτα και σαλάτες???

ατλαντις όλη η θετική μας ενέργεια γιανα έχεις τα καλυτερα αποτελέσματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Και εγώ πρώτη μέρα άδειας και έχω ξυπνήσει απο της 6 και έλεγα πως σήμερα θα κοιμηθώ λιγάκι... δεν πειράζει!

και έξω βρέχει και εγώ ήθελα να βάλω το πρώτο πλυντήριο της πεταλουδιτσας. Πάω νασυμμαζέψω λιγάκι και μετά έχω κανονίσει καφεδάκι οπότε θα τα πούμε αργότερα! Να έχετε μια υπέροχη μέρα και με καλά αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σας!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες! Καλα αποτελεσματα σε ολες τις εξετασεις σημερα.

Ευχομαι να παει καλα ο αιματοκριτης/αιμοσφαιρινη σου ατλαντις. Να μην ταλαιπωρηθεις αλλο με αυτο-ουτε και με τιποτα αλλο βεβαια.

Εμενα το κρωμα μου'φυγε απ'τον λαιμο και πηγε το μπουκωμα στην μυτη. Ολο το βραδυ δυσκολευομουν να αναπνευσω κι ετσι δεν μπορω να πω οτι κοιμηθηκα καλα. Εν τω μεταξυ τον τελευταιο καιρο η Αθηνουλα μου αλλαζει τα φωτα οταν ξαπλωνω στο πλαϊ. Δεν ξερω πια πως να ξαπλωσω για να μην την ενοχλω. Νομιζω πως ειναι ακομα οριζοντια και την πιεζω οταν ειμαι στο πλαϊ. Δεν ξερω.

Στρατα μου, η μαια της γιατρου μου δυστυχως δεν συνεργαζεται με την Ευτοκια. Ειναι ομως πολυ καλη. Την γνωρισα. Και τα μαθηματα στην Φαιναρετη μ'εχουν βοηθησει πολυ να γνωριζω τι πρεπει να απαιτησω ωστε να εχω εναν οσο το δυνατον φυσιολογικο τοκετο (δεν θελω ουτε επισκληριδιο), και αποκλειστικο θηλασμο ακομα και στο Μητερα. Τα'χω ηδη συζητησει με την γιατρο μου και ειπε οτ ειναι με το μερος μου. Θα δειξει.

Καλημερα σε ολες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες.....μπράβο βρε Άντζυ.....έκανες την αρχή......;)

Atlantis μου καλημέρα.....μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα,είπαμε αισιοδοξία και όλα θα γίνουν...;)

Άννυ πήγαινε ξεκουράσου λίγο....δυστηχώς έχουμε και αυτά με την αυπνία αλλά μπροστά σ'αυτό που θα γεννηθεί,χαλάλι ΌΛΕΣ οι θυσίες!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΥΨΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΑΥΤΑ??ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΥΧΝΑ :-( ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΜΕΛΙ??ΠΕΙΝΑΩ...........

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΣΟΥ ΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΙΑ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1,700 ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΟΛΑ-ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ+ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΟΥ- ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ-(ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΗΘΕΛΕ 2,200).

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

γκουντμορνινγ μοδερςςςςςςςς

Τί έγινε κορίτσια, πρωινές σας βλέπω όλες....

Και κλασικά έκανα λάθος στην ημερομηνία του ραντεβού για το αίμα (ήταν για τις 12 του μήνα...) και πήγα από τις 7.30 και με πήραν με τα επείγοντα στις 9.30

Περιττό να σας πω ότι κοιμόμουν με το βιβλίο στο χέρι σε μία καρέκλα, ένα σομπρέρο μου έλειπε και θα ήμουν ο τέλειος μεξικάνος στην σιέστα του...

Αντζυ και εγώ τώρα έφτιαξα καφέ, και ένα τοστάκι με τυρί για πρωινό. Αργότερα θα στίψω και εγώ περτικαλάδα (από περτικάλια....). Και πληροφοριακά το μενού για σήμερα έχει μπιφτέκια γαλοπούλας στην λαδόκολα στο φούρνο και κουνουπιδάκι βραστό σαλάτα. Για αύριο φακές......

Τί μουντόκαιρος είναι και αυτός!!! Παρότι μου αρέσει με κάνει να βαριέμαι.....

atlantis καλά αποτελέσματα κοριτσάρα!!

GaiGp3.png

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΕΙΝΑΙ??

Σαν το λάχανο είναι μόνο στο σχήμα...

Ανήκει στην ίδια οικογένεια και τρώγεται και αυτό και ωμό (σπάνια το προσθέτω στις σαλάτες) η βραστό ή γιαχνί.

Είναι πολύ εύκολο στο μαγείρεμα δλδ μόλις πάρει βράση στο νεράκι του, χαμηλώνεις το μάτι στη μισή του θερμοκρασία , και το αφήνεις κανένα εικοσάλεπτο καπακωμένο να βράσει.

Το σερβίρεις σε πιατέλα κόβεται με το πιρούνι πολύ εύκολα και βάζεις αλατάκι ελαιόλαδο και λεμονάκι. Από θερμίδες είναι πάτος, γι'αυτό μπορείς να φάς μέχρι σκασμού (μην φοβηθείς το ελαιόλαδο από θερμίδες.... κάνει φοβερό καλό στην άμυνά σου και περιποιείται και τα μαλιά σου από την θαμπάδα και κυρίως την τριχόπτωση). Επίσης το ελαιόλαδο κάνει καλό στο νευρικό μας σύστημα....

Μπορείς μαζί με το κουνουπίδι να κάνεις μπιφτεκάκια από καθαρό κιμά, ή άπαχη μπριζολίτσα ή κοτοπουλάκι ή αυγά ποσέ.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...