Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα εννοειται πως αν δεν ηταν καλος γιατρος δεν θα πηγαινες..αλλα επειδη σε συγχιζει σε αυτο το θεμα μην ασχολεισαι!δεν εισαι για να συγχιζεσαι τωρα...

η φαμιλια κοριτσαρα μου ειναι τρελη ιστορια!!!!πραγματικα ομως τολμη κ γοητεια...σκεψου τι γινοταν σε αυτο το σηριαλ..ετσι κ εμεις!

κ οχι μονο η δικη μου!!!!και τα πεθερικα αλλη τρελα αλλου ειδους ομως!!πισω απο την αρκουδα αυτοι!αστα αστααααααα

και έχω και τον άντρα μου να μου λέει μην τους παρεξηγείς (γιατί δεν τους απαντάω στα τηλ αυτές τις μέρες που με έσκασαν).

Μωρέ εσύ του λέω , εγώ κάθε πρωί ξυπνάω με ένα χαμόγελο από εδώ μέχρι το Σούνιο, δεν κακοκαρδίζω κανέναν και όταν μου ζητάνε εξυπηρέτηση δεν λέω ποτέ όχι. Μέχρι εκεί το καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα γιατί να σκύβω το κεφάλι στις βλακείες τους? Ας κάτσουν να σκεφτούν ότι και εγώ έχω και όρια....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

strata μου και εγώ και τί δεν θα έδινα να μου τα φέρνουν όλα στο χέρι και να κάαααθομαι αλλά ........ τζίφος.....

Τί ακριβώς θέλεις από τα Jumbo? Τα έχω ψιλομάθει απ'έξω τόσες φορές που έχω πάει...

Όσο αφορά το Έλενα, έχω αρχές Μάρτη όλο το σετάκι τα σεμινάρια οπότε θα πάω τότε.

Γιατί δεν ζητάς να σου τα στείλει ότι χρειάζεσαι από Ικαρία και πρέπει να πας εκεί?

GaiGp3.png

Πως γ'ινεται να μένω πάντα τελευταία;Λοιπόν σας χρωστάω κ απ το μάθημα τοκετού για τα στάδια τοκετού αλλά αυτό αύριο δεν αντέχω αλλο αποψε.Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση.κ γω δεν θέλω να σας πρήζω κ τα ξέρω ολ αυτά που λετε κ έχετε δίκιο αλλά ίσα ισα λογω της εγκυμοσύνης μου βγαίνει παραπάνω παράπονο.και με τον άντρα μου πια μοιάζει σα να μαστε σε αλλους πλανήτες, μιάζουν παρανοικές τελείως οι συμπεριφο΄ρες του.Όλο στη μιζέρια, στην κοσμάρα του κλπ.Κ αυτό πονάει πιο πολύ απολα.Προσπαθω πολύ να μη δίνω σημασία.Μέχρι που είδα στον ύπνο μου πως παρατούσα το παιδί για να τον κυνηγάω!!!!!Το υποσυνείδητο ξέρει καλύτερα!!!

Επεξεργάστηκαν by strata

ntesehjufpgrhgvn.png

strata μου και εγώ και τί δεν θα έδινα να μου τα φέρνουν όλα στο χέρι και να κάαααθομαι αλλά ........ τζίφος.....

Τί ακριβώς θέλεις από τα Jumbo? Τα έχω ψιλομάθει απ'έξω τόσες φορές που έχω πάει...

Όσο αφορά το Έλενα, έχω αρχές Μάρτη όλο το σετάκι τα σεμινάρια οπότε θα πάω τότε.

Γιατί δεν ζητάς να σου τα στείλει ότι χρειάζεσαι από Ικαρία και πρέπει να πας εκεί?

Απ τα τζάμπο θε΄λω ολ αυτά σεντονάκια,λαβέτες ,πανάκιακλπ κλπ κ μου πε μια φίλη πως έχει μεγάλη ποικιλία κ πρέπει ναναι μαζί μου κάποιος που ξέρει για να μου πει τι να παρω να ναι καλής πιοότητας ναναι λέει πολύ απαλά;αλλά η φίλη αυτή έχει κ μωρό κ έλεγα επειδή το πρώι αποφασίζω αν μπορώ να πάω μόνη.Ε΄πίσης αυτά υπάρχουν σ όλα τα τζάμπο ή πρέπει να πάω σε κάποιο συγκεκριμένο;

ntesehjufpgrhgvn.png

Πως γ'ινεται να μένω πάντα τελευταία;Λοιπόν σας χρωστάω κ απ το μάθημα τοκετού για τα στάδια τοκετού αλλά αυτό αύριο δεν αντέχω αλλο αποψε.Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση.κ γω δεν θέλω να σας πρήζω κ τα ξέρω ολ αυτά που λετε κ έχετε δίκιο αλλά ίσα ισα λογω της εγκυμοσύνης μου βγαίνει παραπάνω παράπονο.και με τον άντρα μου πια μοιάζει σα να μαστε σε αλλους πλανήτες, μιάζουν παρανοικές τελείως οι συμπεριφο΄ρες του.Όλο στη μιζέρια, στην κοσμάρα του κλπ.Κ αυτό πονάει πιο πολύ απολα.Προσπαθω πολύ να μη δίνω σημασία.Μέχρι που είδα στον ύπνο μου πως παρατούσα το παιδί για να τον κυνηγάω!!!!!Το υποσυνείδητο ξέρει καλύτερα!!!

Τί να σου πω και τί να σε συμβουλέψω.... ηρεμία θέλουν αυτά τα πράγματα,

γράψε τον και εσύ προς το παρόν όσο μπορείς και ρίξ' το στην τρελή.

Και σιγά μην παρατούσες το παιδί σου για να τον κυνηγήσεις....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Απ τα τζάμπο θε΄λω ολ αυτά σεντονάκια,λαβέτες ,πανάκιακλπ κλπ κ μου πε μια φίλη πως έχει μεγάλη ποικιλία κ πρέπει ναναι μαζί μου κάποιος που ξέρει για να μου πει τι να παρω να ναι καλής πιοότητας ναναι λέει πολύ απαλά;αλλά η φίλη αυτή έχει κ μωρό κ έλεγα επειδή το πρώι αποφασίζω αν μπορώ να πάω μόνη.Ε΄πίσης αυτά υπάρχουν σ όλα τα τζάμπο ή πρέπει να πάω σε κάποιο συγκεκριμένο;

Εγώ ψωνίζω από τον Άλιμο που είναι το πλησιέστερό μου, αλλά και πολύ μεγάλο. Οι ποιότητες φαίνονται και με το μάτι αμέσως, στα σελτεδάκια έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και σε σχέδια και σε μεγέθη, πάνες έχει χασέ και βαμβακερες ανάλογα την εποχή, σεντονάκια έχε το νου σου στις συσκευασίες λέει ότι αποτελείται από 2 κομμάτια αλλά εννοεί πανωσέντονο και μαξιλαροθήκη, οπότε πάρε και σκέτα σεντονάκια με λάστιχο για κάτω. Πετσετούλες (λαβέτες) έχει 2-3 ποιότητες, είναι μικρές πετσετούλες, τις πιάνεις και αποφασίζεις ποιά ποιότητα σου ταιριάζει...

GaiGp3.png

Κοριτσάρες, χαίρομαι που όλα τα μωράκια μας

Στρατα μου, δυστυχως η δικη μου μονο στο Μητερα ξεγενναει. Εχει καλη θεση στο μαιευτηριο και δεν παει πουθενα αλλου. Αν ολα πανε καλα ομως την επομενη φορα εκει θα παω. Οσο για σενα κοριτσακι, οπως ειπαν κι οι υπολοιπες και σιγουρα το ξερεις κι εσυ, δωσε ολη σου την ενεργεια και θετικη σκεψη στο πλασματακι που'χεις μεσα σου και μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο και κανεναν. Αυτη η ψυχουλα ειναι οτι σημαντικοτερο στην ζωη σου και δεν πρεπει να το στενοχωρεις με το να εισαι στενοχωρημενη. Δωσε σ'αυτο οσα στερηθηκες κι ακομα περισσοτερα κι αυτα που θα εισπραξεις θα σ'αποζημιωσουν με τον καλυτερο τροπο.

ρώτησε την με ποιες μαίες συνεργάζεται γιατί της Ευτοκίας συνεργάζονατι με κάπιους γιατρούς στο μητερα κ μένα στο Μητερα μου κλείνει η μαια τα ραντεβού για υπερήχους.Οποτε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της κ να ναι αυτή στον τοκετό με τη γιατρό σου κ να συζήτήσεις μαζίτης πως θες να γεννήσεις κ να σε βοηθήσει να το διεκδικήσεις!!!!!!!!!!!Κ ο γιατρός που συνεργάζονται στο μητρέρασ δουλεύει αλλά ε΄χει τις τίδιες αποώεις με τις μαίες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Κοριτσάρες, χαίρομαι που όλα τα μωράκια μας είναι καλά, κι αυτό είναι που μετράει. Οι κακούργοι οι γιατροί μόνο για να μας ταλαιπωρούν είναι. Φανταζομαι κι εγω τι εχω ν'ακουσω σε 2 βδομαδες που θα παω. Δυστυχως η διατροφη μου μοιαζει πολυ με της Αντζυς, αλλα ετσι ηταν πάντα, τι να κανω?

Αντζούλα, το Γαια υποτιθεται οτι ειναι πολυ καλο μαιευτηριο. Ολα καινουρια και πεντακαθαρα φυσικα. Ανταγωνιστικες τιμες. Μακαρι κι η δικια μου να πηγαινε εκει. Δυστυχως ομως εχει καλη θεση στο Μητερα και δεν την βλεπω να φευγει. Λυπαμαι που δεν θα εισαι στο μητερα γιατι ειχα μια ελπιδα οτι θα ειμασταν μαζι, ομως ειναι καλυτερα στο Γαια και χαιρομαι για σενα.

Βικάκι, σωστα το εθεσες. Εφοσον η μικρη βαραινει κι εσυ δεν παιρνεις βαρος, σημαινει οτι χανεις απ'το δικο σου. Ας τον να λεει λοιπον τον στριμμενο. Τι αλλο πια να κανεις?!

Στρατα μου, δυστυχως η δικη μου μονο στο Μητερα ξεγενναει. Εχει καλη θεση στο μαιευτηριο και δεν παει πουθενα αλλου. Αν ολα πανε καλα ομως την επομενη φορα εκει θα παω. Οσο για σενα κοριτσακι, οπως ειπαν κι οι υπολοιπες και σιγουρα το ξερεις κι εσυ, δωσε ολη σου την ενεργεια και θετικη σκεψη στο πλασματακι που'χεις μεσα σου και μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο και κανεναν. Αυτη η ψυχουλα ειναι οτι σημαντικοτερο στην ζωη σου και δεν πρεπει να το στενοχωρεις με το να εισαι στενοχωρημενη. Δωσε σ'αυτο οσα στερηθηκες κι ακομα περισσοτερα κι αυτα που θα εισπραξεις θα σ'αποζημιωσουν με τον καλυτερο τροπο.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Μμαράκι μου προσπαθώ πολύ να μη στεναχωριέμαι κ ΄χάνω έτσι τόσο όμορφες στιγμές.....της εγκυμοσύνης

ntesehjufpgrhgvn.png

λεει κοιτας τον εαυτο σου και πως θα ευχαριστηθεις εσυ δηλ?για το εμβρυο λεει δε σε νοιαζει αν τρεφεται οπως πρεπει?με νοιαζει λεω αλλα δε μπορω αν δε φαω γλυκα...γιατι λεει αν δε φας γλυκο τι θα παθεις,θα πεθανεις?μην τρελλαθουμε.ενω το μωρο αν βγει λιποβαρες τι θα κανεις μετα?θα λες οτι δεν στα ειπε κανεις?ουφ εσκασα...

Αγάπη μου αυτός είχε δίκιο αλλά πάντα μετράει ο τρόπος που λες κάτι.Κ εμείς είμαστε ευάλωτες σε παράπονο κ ενοχές.Ίσως τ ο κάνουν κ επίτηδεςνα μας μιλάνε μ αυτό τον τρόπο να μας ταρακουνάνε....Απο αύριο θα κάνουμε το σύμπαν να συνομοτεί για μας....

ntesehjufpgrhgvn.png

αχ τι καλα που χουμε την ομαδα μας βρε κοριτσια και εχω συμπαρασταση.......πολυ χαιρομαι............ασχετα με την ολη χαρα οταν ειδα στον υπερηχο τον πλακουντα με αυτα τα ασπρα σαν πιτυριδα κ μου λεει ο γιατρος"βλεπεις τι κανεις?" εσκασα....:-(

Τώρα αυτό το ύφος του έχει αρχίσει να μ εκνευρίζει .Η μαια μας είπε την Παρασκευή στο μάθημα οτι 'οταν γερνάει ο πλακούντας κάνει αυτά τ ασπράκια δεν είπε οτι επηρεάζει η διατροφή.Ρώτα κ στο ντόπλερ.Ενοχές έχουμε αρκετές παο μόνεςμας δεν χρειαζόμαστε άλλες.Απλα με τα κιλά φοβούνται μην πάθουμε προ εκλαμψία τελευταλια στιγμή.Αλλά αυτή η συμπεριφο΄ρα;Να του πεις οτι σε στεναχωρεί ο τρόπος του κ να το συζητήσετε.Μην αφήνεις να παίρνεις μέσα σου την αρνητική ενέργεια γιατί θ αρχίσεις να νιωθεις ψυχρά μαζί του.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

strata μου, σε φιλώ και εγώ, πάω να ξεκουράσω την μέση μου λιγάκι, γιατί πρέπει να σηκωθώ πριν τις 7.

Όνειρα γλυκά.......

Να ονειρευτείς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου και τίποτα άλλο έτσι?

GaiGp3.png

[

αχ κοριτσάκι μου,έχεις δίκιο....μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..και μακάρι να μη συνεχιστεί αυτή η δοκιμασία..η μοναξιά είναι πολύ άτιμο πράγμα,την έχω ζήσει και ξέρω πόσο ψυχοφθόρα μπορεί να είναι...σου εύχομαι να βρουν όλα το δρόμο τους και να σταματήσεις να πονάς-σωματικά και ψυχικά.αλλά ακόμα κι αν δεν έρχονται όλα όπως τα θές είμαι σίγουρη οτι οι δοκιμασίες σε έχουν κάνει δυνατή..προσπάθησε να δείς τον ερχομό του παιδιού σου σαν το μεγαλύτερο δώρο του Θεού,της ζωής(γιατί πραγματικά είναι ένα θείο δώρο,άλλοι παλεύουν μια ζωή και δεν τα καταφέρνουν)και σαν την ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αβίαστα και ολοκληρωτικά.θα κρατήσεις στα χέρια σου έναν άνθρωπο που θα σου χαρίζει κάθε μέρα την αγάπη του χωρίς ανταλλάγματα και περιορισμούς και δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά αυτή τη μοναξιά...να είσαι δυνατή για το μωράκι σου&να πέρνεις δύναμη από αυτό,ε?

Σ ευχαριστώ καλή μου πολύ.Προσπαθώ πολύ αλλά τελευταία ε΄χω συσσωρεύαει πολύ παράπονο μέσα μου.Να ηρεμήσω γιατί κ ί μ αποσυντονίζει κ η συμπεριφορά των ανθρώπων εδω μπαίνω στο λεωφορείο κ δεν σηκώνεται ωυχή.Πως έχουν γίνει όλοι τόσο απάνθρωποι;;;;κ μετά νιώθω κ ενοχές με τον μπέμπη...

ntesehjufpgrhgvn.png

Τί να σου πω και τί να σε συμβουλέψω.... ηρεμία θέλουν αυτά τα πράγματα,

γράψε τον και εσύ προς το παρόν όσο μπορείς και ρίξ' το στην τρελή.

Και σιγά μην παρατούσες το παιδί σου για να τον κυνηγήσεις....

Γέλασα καλό μου μ αυτό το τελευταίο.Σευχαριστώ κ για τις συμβουλές για τζάμπο.Καληνλυχτα κ να φτιάξεις κ συ καλά όνειρα.

ntesehjufpgrhgvn.png

ελα στρατουλα μου..η γιαγια μου λεει ειναι σαν τις πανες τις βαμβακερες της αγκαλιας που λεμε..αλλα ειναι πιο λεπτο το υφασμα( για καλοκαιρι).τα κοριτσια εδω ειπαν οτι ειναι λεπτες σαν σεντονι περιπου...κατι τετοιο...

κ δεν θελω ρε συ να σε ακουω αλλο στεναχωρημενη...πιστψε με κ εγω εχω περασει πολλα αλλα αξιζει τον κοπο μονο για το μωρακι σου να κανεις τα αδυνατα δυνατα να εισαι χαρουμενη.υποτιθεται οτι αυτη πρεπει να ειναι μια απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μας..μην το στερεις απο τον εαυτο σου αυτο το πραγμα.....

Έχεις δικιο καλή μου αλλά ξέρεις κ συ άλλο λέει η λογική κ άλλο το συναίσθημα κ τελευταία μου βγαίνει ενα ατελείωτο παράπονο για όλα.Το κάθετι αιτία για δάκρυα μου φαίνεται.Θα τ αλλάξω κοριτσάκι προσπαθώ.παααααααααααρα πολύ!

ntesehjufpgrhgvn.png

Στράτα κοριτσάκι μου,συγνώμη που επεμβαίνω αλλά καρδιά μου ότι και να συμβαίνει στη ζωή σου το πιο σημαντικό ζει και μεγαλώνει μέσα σου!!!

Όποτε καλύτερα να το μεγαλώνεις με χαρά και γέλια παρά να το "μολύνεις" με άσχημες σκέψεις και κλάματα....

Χαμογέλα,κοίτα μπροστά με αισιοδοξία τις μέρες που περνάνε...Μέτρα τες και κράτα ημερολόγιο και θα δεις που αργότερα όλα θα έχουν περάσει και θα είστε όλη η οικογένεια αγαπημένη και χαρούμενη και δεμένη χάρη σε αυτό το πλασματάκι.....

Στεγια μου συγκινήθηκα πολύ μ αυτό το μην.Ελπίζω κ προσπαθώ πολύ να γίνω καλή μανούλα κ να μη μεγαλώσω το παιδί μου οπως εμένα οι δικοί μου.Προσπαθώ να επικεντρωθώ στον μπέμπη.Αλλά αντιμετωπίζω τέτοια αδιαφορία απ τους γύρω μου. Είναι το τραγούδι της Αλεξιου 'οι δικοι μου ξένοι οι πιο μακρινοι είν αυτοί που ζουν κοντά μου..."".Ας ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΎΡΙΟ ΌΛΕς ΜΑς ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΉΣΕΙ ΥΠΈΡ ΜΑς.......

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...