Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοίτα, το τοπ μόντελ πέρασε για εμένα. Από ανέκαθεν.

Το βρίσκω λογικό να του ανεβαίνει η πίεση με την ζυγαριά, αλλά δεν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 55 κιλά, την ξεκίνησα με 79, τί περίμενε να μην πάρω τίποτα?

Καλά, κάτι γλυκά τα τσάκισα και εγώ σαν παιδί, αλλά μην φανταστείς τίποτα τραγικό, απλά παίρνω βάρος σχετικά εύκολα.

Θα ξεπρηστώ, κάποτε......

καλή μου κ γω παχαίνω εύκολα.Εγω είμαι κ πολύ στρίγγλα στη διατροφή μου,φυτεύω κήπο κ γενικά τρώω βιολογικά.Ξεκίνησα κ γω την εγκυμοσύνη με παραπάνω κιλα 73 κ τώρα είμαι 94!!!!!Κ οι γιατροι φωνάζουν γιατί πέρα του το ότι θα δυσκολευτούμε να τα χάσουμε φοβούνται κ για επιπλοκές.Αλλιώς σκέψου καρδούλα μου σ αυτον θα ταν το πιο εύκολο να σου πει εβαλες κιλα;;; Καισαρική.Κ ε΄χουμε δυο μήνες μπροστά κ με΄να μου πε η μαία ''τΌΣΑ ΚΙΛΆ Κ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΉΣΟΥΜΕ Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ;"γΙ ΑΥΤΌ τώρα στερούμαι κ κανω ο τι μου πούνε κ είδατε ποσο αυστηρή διατροφή.Κ να πω οτι το χάρηκα πρωτύτερα.Μ ελάχιστες ατασθαλίες βρέθηκα σ αυτά τα κιλά.

γ

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε, μόλις συνειδητοποιήσα ότι ξέχασα να αγοράσω κυπελάκι για τα ούρα.... φτου........

ρε γ@μησε τον.μην το σκεφτεσαι καν..εσυ κανεις το καλυτερο δυνατον!εγω που ημουν χρονια στα γυμναστηρια κ τις διατροφες τετοια διατροφη σωστη οπως κανεις εσυ δεν εκανα ποτε στην ζωη μου!!!!εγω σε συγχαιρω!!!

οσο για το κυππελακι...ο αντρας εκει ειναι?να τον στειλεις σε ενα φαρμακειο?

πως θα πας το πρωι με τα τσισα ετοιμα να φυγουν????

κ για την φαμιλια!εγω να δεις τι φαμιλια εχω...τολμη κ γοητεια!ασεεεε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανούλες πάω για ύπνο...αύριο όλες κάτι έχουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο....όλα θα γίνουν ......Αγγελικούλα αύριο μπρόκολο για φαγητό που κάνει καλό......φιλια σε όλες τις κοιλίτσες.....;)Βίκυ και εγώ τρελόφαμήλια έχω αλλά κρατάω ακόμα!!!!:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Βικάκι μου, μην αφηνεις κανεναν να σε συγχηζει κοριτσακι μου. Κανεις δεν αξιζει οσο η κοντεσσα σου οποτε ας τους ολους να χτυπιουνται κι εσυ κανε οτι σε ευχαριστει γιατι αυτο κανει καλο στο μωρο σου, οτι σε κανει χαρουμενη (καλα, μην πλακωσεις τις τουρτες, λεμε τωρα!)

Αντζουλα, μπηκα στο παρεντς, κι απ'οτι ειδα κι εσυ, για να διαβασω για το Γαια. Οι τιμες του 3κλινου ειναι πιο ακριβες απ'το οικονομικο του Μητερα (δεν ξερω γιατι). Καποιες κοπελες λενε οτι ισως επειδη ειναι καινουριο δεν ειναι τοσο οργανωμενο ακομα. Εχεις την επιλογη να πας σε οποιο απ'τα δυο θελεις? Αν ναι, πηγαινε μια βολτα και στα δυο ωστε να κρινεις κι απο μονη σου, διαβασε και σε οσα φορουμ βρεις αποψεις και αποφασιζεις.

Κοριτσακια θα σας καληνυχτισω για αποψε. Ονειρα γλυκα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Και εγώ για εξετάσεις θα πάω αύριο το πρωί, να σε ρωτήσω όμως κάτι, σχετικά με τον πλακούντα, πόσο καιρό το παρατήρησε ο γιατρός σου πριν ανυσυχήσει για καισαρική? Θα πρέπει δλδ να μην πολυκινούμαι?

α,καλά αποτελέσματα όλες να έχουμε!εμένα από αυτή τη γενική θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί δεύτερη μετάγγιση,ελπίζω όχι Παναγία μου!

μου το είπε στην β-επιπέδου και δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο οτι θα ανέβει..και η μαία μου είπε-το έχω διαβάσει κιόλας-οτι συμβαίνει καμιά φορά αποκόλληση πλακούντα σε περιπτώσεις πρόδρομου πλακούντα.όχι΄δεν θα πρέπει να μην πολυκινείσαι,απλά να μη σηκώνεις βάρη,να προσέχεις να μην έχεις καμια πτώση,να περπατάς αργά,να μη ζορίζεσαι πολύ,τέτοια πράγματα από όσο ξέρω.φαντάζομαι οτι αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα στα έλεγε κι αυτός.επειδή εγώ έχω πάθει ήδη μια στην αρχή,προσέχω πολύ.δεν θα σου το έλεγα αν ήξερα οτι προσέχεις για να μη σε τρομάξω,αλλά εσύ πουλάκι μου μασάς σίδερα και κάνεις άρση βαρών!!!λίγη προσοχή λοιπόν κι όλα καλά!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ρε γ@μησε τον.μην το σκεφτεσαι καν..εσυ κανεις το καλυτερο δυνατον!εγω που ημουν χρονια στα γυμναστηρια κ τις διατροφες τετοια διατροφη σωστη οπως κανεις εσυ δεν εκανα ποτε στην ζωη μου!!!!εγω σε συγχαιρω!!!

οσο για το κυππελακι...ο αντρας εκει ειναι?να τον στειλεις σε ενα φαρμακειο?

πως θα πας το πρωι με τα τσισα ετοιμα να φυγουν????

κ για την φαμιλια!εγω να δεις τι φαμιλια εχω...τολμη κ γοητεια!ασεεεε

Όχι ρε ΄συ, καλός είναι ο γιατρός, άμα ήταν άλλος θα τον είχα βρίσει. Είναι έξυπνος και με μοντέρνες απόψεις και πολύ συζητήσιμος. Απλά έχει κόλλημα με τα κιλά. Και εγώ το ίδιο. Και πολλά νεύρα. Και βαρέθηκα την δίαιτα, 2 χρόνια κάνω τώρα και ιδού τα αποτελέσματα.

Το κυπελάκι μόνο στον ύπνο του μπορεί να το δει ο καλός μου αυτή την στιγμή....

Απλά δεν θα πάω ούρα αύριο και θα πάω μόνο για γενική αίματος και τοξόπλασμα και θα περάσω μεθαύριο να αφήσω τα ούρα.

Ναι φαμίλια τόλμη και γοητεία... και μη χειρότερα..... Αφού έγκυος και τους μαγειρεύω κιόλας που και που, τους κάνω και τον ταξιτζή ενίοτε, και από πάνω μου λένε ότι είμαι και υπερβολική... και παρεξηγώ εύκολα. Και αυτοί πέερα βρέχει αλλού χιονίζει.......... Μεγάλη πληγή...

GaiGp3.png

Βικάκι μου, μην αφηνεις κανεναν να σε συγχηζει κοριτσακι μου. Κανεις δεν αξιζει οσο η κοντεσσα σου οποτε ας τους ολους να χτυπιουνται κι εσυ κανε οτι σε ευχαριστει γιατι αυτο κανει καλο στο μωρο σου, οτι σε κανει χαρουμενη (καλα, μην πλακωσεις τις τουρτες, λεμε τωρα!)

Αντζουλα, μπηκα στο παρεντς, κι απ'οτι ειδα κι εσυ, για να διαβασω για το Γαια. Οι τιμες του 3κλινου ειναι πιο ακριβες απ'το οικονομικο του Μητερα (δεν ξερω γιατι). Καποιες κοπελες λενε οτι ισως επειδη ειναι καινουριο δεν ειναι τοσο οργανωμενο ακομα. Εχεις την επιλογη να πας σε οποιο απ'τα δυο θελεις? Αν ναι, πηγαινε μια βολτα και στα δυο ωστε να κρινεις κι απο μονη σου, διαβασε και σε οσα φορουμ βρεις αποψεις και αποφασιζεις.

Κοριτσακια θα σας καληνυχτισω για αποψε. Ονειρα γλυκα.

Καλό σου βράδυ μανούλα!!!

Α, και πολλά φιλιά στην Αθηνούλα από την Λούση!!

GaiGp3.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω κι εγω γιατι με πηρε ο υπνος επανω στο

pc!!!Πολλα φιλακια σε ολες σας!!Τα λεμε αυριο!!Σμουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!! και όνειρα γλυκά neraidoula!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε ΄συ, καλός είναι ο γιατρός, άμα ήταν άλλος θα τον είχα βρίσει. Είναι έξυπνος και με μοντέρνες απόψεις και πολύ συζητήσιμος. Απλά έχει κόλλημα με τα κιλά. Και εγώ το ίδιο. Και πολλά νεύρα. Και βαρέθηκα την δίαιτα, 2 χρόνια κάνω τώρα και ιδού τα αποτελέσματα.

Το κυπελάκι μόνο στον ύπνο του μπορεί να το δει ο καλός μου αυτή την στιγμή....

Απλά δεν θα πάω ούρα αύριο και θα πάω μόνο για γενική αίματος και τοξόπλασμα και θα περάσω μεθαύριο να αφήσω τα ούρα.

Ναι φαμίλια τόλμη και γοητεία... και μη χειρότερα..... Αφού έγκυος και τους μαγειρεύω κιόλας που και που, τους κάνω και τον ταξιτζή ενίοτε, και από πάνω μου λένε ότι είμαι και υπερβολική... και παρεξηγώ εύκολα. Και αυτοί πέερα βρέχει αλλού χιονίζει.......... Μεγάλη πληγή...

καλα εννοειται πως αν δεν ηταν καλος γιατρος δεν θα πηγαινες..αλλα επειδη σε συγχιζει σε αυτο το θεμα μην ασχολεισαι!δεν εισαι για να συγχιζεσαι τωρα...

η φαμιλια κοριτσαρα μου ειναι τρελη ιστορια!!!!πραγματικα ομως τολμη κ γοητεια...σκεψου τι γινοταν σε αυτο το σηριαλ..ετσι κ εμεις!

κ οχι μονο η δικη μου!!!!και τα πεθερικα αλλη τρελα αλλου ειδους ομως!!πισω απο την αρκουδα αυτοι!αστα αστααααααα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αντε,σας αφήνω κι εγώ παρόλο που δε νυστάζω...πάω να σηκώσω το μεγάλο μου μωρό που έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ και να πάμε και οι τρείς στο κρεβατάκι μας!!!

καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά να έχουμε!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

α,καλά αποτελέσματα όλες να έχουμε!εμένα από αυτή τη γενική θα εξαρτηθεί αν θα χρειαστεί δεύτερη μετάγγιση,ελπίζω όχι Παναγία μου!

μου το είπε στην β-επιπέδου και δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο οτι θα ανέβει..και η μαία μου είπε-το έχω διαβάσει κιόλας-οτι συμβαίνει καμιά φορά αποκόλληση πλακούντα σε περιπτώσεις πρόδρομου πλακούντα.όχι΄δεν θα πρέπει να μην πολυκινείσαι,απλά να μη σηκώνεις βάρη,να προσέχεις να μην έχεις καμια πτώση,να περπατάς αργά,να μη ζορίζεσαι πολύ,τέτοια πράγματα από όσο ξέρω.φαντάζομαι οτι αν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα στα έλεγε κι αυτός.επειδή εγώ έχω πάθει ήδη μια στην αρχή,προσέχω πολύ.δεν θα σου το έλεγα αν ήξερα οτι προσέχεις για να μη σε τρομάξω,αλλά εσύ πουλάκι μου μασάς σίδερα και κάνεις άρση βαρών!!!λίγη προσοχή λοιπόν κι όλα καλά!!

Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω λιγάκι αλλά πάντα έκανα τέτοια και τώρα μου φαίνονται λογικά κάποια παρότι δεν είναι. Αλλά δεν μπορώ να μην κάνω και τίποτα.

Θα μιλήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει τον υπέρηχο την Παρασκευή να δώ τί θα δεί και αυτός. (δεν θα του πω τί είδε ο δικός μου, απλά θα τον ρωτήσω..)

GaiGp3.png

angel για το πρήξιμο μου πε κ μένα πως επιδεινώνει κ διογκόνει το έντερο γι αυτό πονάω.Τα ίδια θέλω να πω κ στην angie για το γιατρό της.

Κατα τ άλλα κουράστηκα πολύ σήμερα μ αυτό το τόσο πρωινό ξύπνημα.Απο τότε που ήρθα στην Αθήνα είμαι στους δρόμους.Θα θελα καπιος άλλος ν αναλάβει αυτά τα ψώνια ρε κορίτσια κ γω απλά να χαλαρώνω, να κάνω ασκησεις ,αναπνοές, ν ακούω μουσικές κλπ.

Πήγα αμπελοκήπους για τις εξετάσεις για τι χρειαζόμουν σύντομα τ αποτελέσματα επειδή αύριο έχω ραντεβού με το νηστειοθεραπευτή.Θα με ζυγίσει κιολας οποτε θα δούμε.Μετά κουτούλαγα.ΚουράζοΜΑΙ Κ ΜΕ ΤΙς ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΊΕς.Μετά πήγα κ απ τον Κωνσταντινίδη με τη μάνα μου επειδή απο κει πήρε την κούνια να δω τι καλύτερες τιμές κ εκπτώσεις κάνει.Οπότε λέω να καταλήξω πια κ για καρότσι ειδικά που αν το πάρω απ τα mothercare ισχύει η προσφορά ως την Πέμπτη.

Κορίτσια στα τζάμπο μονες πήγατε ή με κάποιον μαζί που ήξερε τι να πάρετε;;;;

Α κ άλλο νέο.Πήρα τηλ στο Έλενα για το μάθημα θηλασμού(που σας είχα πει ίσως δεν θα προλάβω στην Ευτοκία να το κάνω αφού είναι τέλος Απρίλη) κ μου είπαν γινεται δυο φορές το μήνα.Αυτό το μήνα εχουν στις 12-2 κ 26-2 στις 10 π.μ στο κτίριο Γ Βιργίνία Σκυλίτση ισόγειο.Δεν χρειάζεται να κλείσεις θέση απλά πας κ πληρώνεις 3ε!Οπότε οσοι πιστοι....

μέσα στον πανικό με χίλια πράγματα έλεγα μήπως πήγαινα κ στην Ικαρία να πάρω κάποια πράγματά μου αλλά απ την άλλη σκέφτομαι την ταλαιπωρία με τα καράβια...

Η αννούλα 22 που χάθηκε βρε παιδιά;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...