Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μια φίλη μου που πήγε και έκανε καμπύλη ζαχάρου μου είπε το εξής: ΝΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΣΤΙΨΩ μέσα στη γλυκόζη... Επιτρέπεται!

Τοσο ασχημα???? Εχω ακούσει ότι σε πιάνει αηδία με την γλυκόζη :confused::confused::confused:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημέρα κοριτσια,

χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες και στα αγαπημενα τους προσωπα.Να τους χαιρεστε ολους και με το καλο τα μωρακια σας.

Αυτες τις μερες δεν ειμαι καθολου καλα.Μολις εμαθα οτι την επομενη εβδομαδα ο αντρας μου θα φυγει ενα ταξιδι το οποιο χαλαρα μπορουσε να αποφυγει αλλα θα το κανει και για να ξεσκασει λεει.Με εχει παρει πολυ απο κατω.Αννα22 εσενα τουλαχιστον ειναι μακρια και μπορει οντος να εχει καποια ελαφρυντικα γιατι δεν βλεπει τι περνας.

Απο πεισμα κι εγω για ολα αυτα φετος ουτε στολιζω ουτε στρωνω χαλια.Δεν θα καθομαι εγω να καθαριζω να στρωνω και να στολιζω με την κοιλια στο στομα κι ο κυριος να θελει και ταξιδακι αναψυχης γιατι κουραστικε.

Σορρυ για το κατεβατο αλλα ειμαι να σκασω.

Φιλια σε ολες και να προσεχουμε τους εαυτους μας και τα μωρακια μας γιατι αν περιμενουμε απο αλλους....

dtMvp3.png

Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!!!

Πως είστε σήμερα? εγω απο το πρώι τρέχω να θεωρήσω βιβλιάρια και είναι μια σκέτη ταλαιπωρία!

irev kai dimidana να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Ιωάννα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!

Θέλω και γω να στολισω για τα χριστούγεννα αλλά περιμένω καινούργια έπιπλα ( με τον αντρα μου τώρα αρχισαμε να μνουμε μαζί και φτιάχνουμε το σπιτάκι μας) . ελπίζω ότι θα έρθουν απο βδομάδα γιατι με το ζόρι κρατιέμαι.

Αύριο έχω επιτέλους ραντεβού με τον γιατρο μου και θα δω τη ζουζούνα μου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Λογικά θα μου γράψει και εμένα εξετάσεις,η καμπύλη είναι τόσο δύσκολή????

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά και καλά σε όσες γιορτάζουν οι ίδιες ή οι αγαπημένοι τους!υγεία και αγάπη!!και να περάσετε καλά σήμερα!

dim_angel πες μας τι νέα έχεις από το αγοράκι της φίλης σου,το σκέφτομαι συνέχεια και εύχομαι όλα να πηγαίνουν καλά.

maraki το μωράκι θα το νιώσεις όποτε αποφασίσει αυτό,μην παιδεύεσαι να προσπαθείς,το ίδιο έκανα κι εγώ,αλλά ήρθε μόνο του!

όσο για τη γλυκόζη κορίτσια...την έκανα με 50 γρ.στη 10η εβδομάδα και τα είδα όλα γιατί ήμουν σε φάση που έκανα και 8-10 εμετούς τη μέρα και η γιατρός μου είπε δε θα την κρατήσεις κάτω,ήταν μια αηδία,αλλά πείσμωσα,έσφιξα τα δόντια,χτυπήθηκα μια ώρα,όμως τα κατάφερα(βέβαια ξέρασα στα επόμενα λεπτα).είναι απαίσιο,αλλά όλα είναι μέσα στο μυαλό μας.αφού τα κατάφερα τότε,μπορούμε!!

joanna καταλαβαίνουμε πως νιώθεις και έχεις δίκιο.καμιά φορά όμως οι άντρες σκέφτονται αλλιώς,πιέζονται από πράγματα που για μας δε μετράνε και τότε είναι καλύτερα να τους δίνουμε το χρόνο και τον τόπο που χρειάζονται για να έρθουν στα ίσα τους.ίσως σκέφτεται οτι θα είναι η μόνη ευκαιρία πριν έρθει το μωρό να έχει όλο το χρόνο για τον εαυτό του...αν όλα μεταξύ σας είναι καλά,απλά χρειάζεται μεγαλοψυχία εκ μέρους σου,ελπίζω να τη βρείς..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Dimidana να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας

Iwanna τον αντρούλη σου, thalia την πεθερούλα

και όποιον έχετε και οι υπόλοιπες...

Anna κ joanna --- υπομονή... τι άλλο να πω... Όχι πως εγώ κάνω, αλλά λέμε τώρα.......

Τι να κάνουμε, οι άντρες δεν έχουν καμία σχέση με μας, θα το δείτε και μετά που θα έχετε τα παιδάκια σας... φυσικά θα τα λατρεύουν και θα τα νοιάζονται, αλλά βρε κορίτισια, πως να το κάνουμε--- ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!

QuW0p3.png

Κορίτσια μια φίλη μου που πήγε και έκανε καμπύλη ζαχάρου μου είπε το εξής: ΝΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΣΤΙΨΩ μέσα στη γλυκόζη... Επιτρέπεται!

Θα το ρωτήσω κι εγώ, ίσως σου φέρει λιγότερη αηδία!...

Σχετικά και με τα... πολλά τσιμπήματα πάντως! Εγώ μία φορά την είχα κάνει στη Βιο-ιατρικη (στα κεντρικά, στη Μιχαλακοπύλου) πλήρωσα τα διπλά, αλλά μου ειχαν βαλει πεταλουδα και δεν με τρύπησαν τόσες φορές.

Απλά, επειδή μένω μακριά κι επειδή είναι η πιο αηδιαστική εξέταση που υπάρχει, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη την έκανα σ ένα κοντινό μου εργαστήριο και δυστυχώς με τρύπησε 5 φορές...και δεν μου βρίσκουν και φλέβα... Εν τω μεταξύ, δεν φτάνει η αηδία από τη γλυκόζη...εμένα επειδή έχω και πάντα χαμηλή πίεση, με άδειο στομάχι και πίνοντας γλυκό, φτάνω στα όρια λιποθυμίας κάθε φορά...

κατά τις 20 Δεκέμβρη θα πάω κι εγώ να την κάνω...

QuW0p3.png

Θα το ρωτήσω κι εγώ, ίσως σου φέρει λιγότερη αηδία!...

Σχετικά και με τα... πολλά τσιμπήματα πάντως! Εγώ μία φορά την είχα κάνει στη Βιο-ιατρικη (στα κεντρικά, στη Μιχαλακοπύλου) πλήρωσα τα διπλά, αλλά μου ειχαν βαλει πεταλουδα και δεν με τρύπησαν τόσες φορές.

Απλά, επειδή μένω μακριά κι επειδή είναι η πιο αηδιαστική εξέταση που υπάρχει, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη την έκανα σ ένα κοντινό μου εργαστήριο και δυστυχώς με τρύπησε 5 φορές...και δεν μου βρίσκουν και φλέβα... Εν τω μεταξύ, δεν φτάνει η αηδία από τη γλυκόζη...εμένα επειδή έχω και πάντα χαμηλή πίεση, με άδειο στομάχι και πίνοντας γλυκό, φτάνω στα όρια λιποθυμίας κάθε φορά...

κατά τις 20 Δεκέμβρη θα πάω κι εγώ να την κάνω...

Τάση λιποθυμίας είχε και η φίλη μου... Φαντάζομαι ότι είναι λογικό αφού ανεβαίνει απότομα το ζάχαρο και κατεβαίνει απότομα... Οπότε καλό είναι να έχουμε και κάτι αλμυρό μαζί για μετά... Και εγώ την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Χαλάνδρι είχα σκεφτεί... αλλά αν είναι ακριβά δεν πάω και δεν μου αρέσουν τα άτομα εκεί μέσα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά στους αγαπημένους σας! Να τους χαίρεστε και να είστε πάντα γεροί!

Και εγώ νιώθω τώρα τελευταία πολύ μόνη. Ο άντρας μου γυρνάει νωρίς στο σπίτι και ούτε σε ταξίδια λείπει ούτε γενικά από το σπίτι. Εγώ έχω άδεια από τη δουλειά και σχεδόν είμαι μόνη μου όλο το πρωί. Το μεσημεράκι που έρχεται ναι μεν χαίρομαι, χαίρεται που με βλέπει, μιλάμε κλπ όμως νιώθω μόνη. Δεν έχουμε και συχνά "επαφές" (καταλαβαίνετε...) και νιώθω ότι δεν αρέσω πια. Το ξέρει πως αισθάνομαι, του έχω εξηγήσει ακριβώς αλλά δεν νομίζω ότι γνωρίζει πως να με κάνει καλά. Δεν είμαι αχάριστη, με προσέχει και με αγαπάει αλλά εγώ νιώθω μόνη. Πολύ κλάψα σήμερα. Τι μουτζουφλιά είναι αυτή που έχω.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?

Irev & dimidana να χαιρεστε τα ζουζουνακια σας!

Iwanna να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Τhalia να χαιρεσαι την πεθερουλα σου!

Ουφ πολυ κουραση σημερα βρε κοριτσια,και εκει που επεσα ψυχολογικα

μου εδωσε 2 κλωτσιες ο γιοκας μου και ηρθα στα ισα μου!!χιχι!

Φιλακια σε ολες!!:P:p

καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά στους αγαπημένους σας! Να τους χαίρεστε και να είστε πάντα γεροί!

Και εγώ νιώθω τώρα τελευταία πολύ μόνη. Ο άντρας μου γυρνάει νωρίς στο σπίτι και ούτε σε ταξίδια λείπει ούτε γενικά από το σπίτι. Εγώ έχω άδεια από τη δουλειά και σχεδόν είμαι μόνη μου όλο το πρωί. Το μεσημεράκι που έρχεται ναι μεν χαίρομαι, χαίρεται που με βλέπει, μιλάμε κλπ όμως νιώθω μόνη. Δεν έχουμε και συχνά "επαφές" (καταλαβαίνετε...) και νιώθω ότι δεν αρέσω πια. Το ξέρει πως αισθάνομαι, του έχω εξηγήσει ακριβώς αλλά δεν νομίζω ότι γνωρίζει πως να με κάνει καλά. Δεν είμαι αχάριστη, με προσέχει και με αγαπάει αλλά εγώ νιώθω μόνη. Πολύ κλάψα σήμερα. Τι μουτζουφλιά είναι αυτή που έχω.

Αχ Touki μου σε καταλαβαινω! Αλλα τι να πω που μπαινω στην 17 εβδομαδα και η εγκυμοσυνη μου απαιτει αποχη απο καθε ειδους «επαφη»; Και συνολικα ειμαι εγγυος σχεδον ολο το 2009! Τι να πω και γω! Θετικες σκεψεις και η Παναγια θα βοηθησει!Υπομονη επειδη σημασια εχει να κραταμε το μπεμπε στην αγκαλια μας!

Κοριτσια κανονικα θα επρεπε να ειμαι στο group του μαιου αλλα μαλλον απριλιο θα γεννηθει το μπεμπε! Ανυπομονω να το νοιωσω να κλοτσαει!

opGup3.png

gKjZp3.png

Angel09 καλως ηλθες στην παρεα μας. Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω εχω περασει παρομοια κατασταση (αν κ δεν ξερω λεπτομερειες της δικιας σου) παντως κι εγω ημουν εγκυος απο Ιανουαριο μεχρι Μαρτιο (δυστυχως) και απο Ιουλιο και μετα (δοξα τω Θεω ολα καλα αυτη τη φορα). Ηταν μια δυσκολη χρονια αλλα ευτυχως τελειωνει καλα. Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας κ να μην ξαναβιωσει καμμια τετοιες καταστασεις.

Οσο για επαφες, κι εμεις αποχη κανουμε. Μια φορα μονο οσο ειμαι εγκυος κι αυτο με πολυ φοβο. Λυπαμαι τον αντρουλη μου αλλα φοβαμαι πολυ να το ρισκαρω. Οι υπολοιπες πως νιωθετε για το θεμα;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια εμάς ο γιατρός δεν το έχει απαγορέψει... αλλά εγώ φοβάμαι να το ρισκάρω...

Μπορεί να μην έχω βιώσει αποβολές... (Μακριά από όλες μας...) αλλά έχω περάσει 2 φορές το αρνητικό αποτέλεσμα της εξωσωματικής... οπότε προτιμώ να μην κάνω τίποτα... αν και ο αντρούλης μου θέλει...

Αχ κοριτσάκια μου δεν τον έχω ακούσει σήμερα τον μπέμπη μου πολύ... Χτες και σήμερα είναι ήρεμος... Είναι καλά;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπερα απο εμενα.

Εγω σημερα ημουν στο καινουριο σπιτι ακομα δεν το εχουμε τελειωσει με τα πραγματα κι το προσπαθουμε αλλα μας φαινετε ατελειωτο :( ....

Ευχαριστω για το οτι απαντησατε κοριτσια να ειστε καλα.Πολυ δυσκολο να καταλαβει τωρα το τι περναω ειναι λογικο αλλα τι να κανουμε .

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν κι να τους χαιρεστε !!!!

(ποιος γιορταζει?γιορτη ονοματος?)

Εγω εχω πολυ χαμηλο ζαχαρο κι πριν την εγκυμοσυνη κι για να δουμε ειχα πιει γλυκοζη κι να πω την αληθεια το ηπια μονορουφι (η γιατρος απορισε κιολας :confused::confused::confused:) αλλα δεν ειχα καμια "παρενεργεια" απλα μια περιεργη γευση στο στομα μου κι τπτ αλλο.

Εγω κοριτσια δεν εχω επαφες καθολου :D:D:D:D:D:D αλλα ο ανδρας μου ολο για αυτο μου μιλαει τωρα (πλησιαζει που θα ερθει για αυτο) κι με εχει ζαλησει αλλα βρε κοριτσια δεν ξερω ομως δεν εχω επιθυμια για επαφες καθολου.......σκεφτομαι μην ερθει ο ανδρας μου κι του πω "εχω πονοκεφαλο" χι χι χι :tongue:

αλλα ανυπομονω να ερθει τοσο πολυ,σκεφτομαι κι τι θα πω κι ολα σαν να ειναι το πρωτο ραντεβου.:rolleyes:

Σας ζαλησα με τοσα πολλα που ειπα....ειχα να μπω απο το πρωι κι δεν σας ειχα διαβασει καθολου ;)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...