Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βοσκάμε....

Πολλά πορτοκάλια-μανταρίνια (3 τσάντες την εβδομάδα για χυμούς και επιδόρπιο) είναι και η εποχή τους πράγμα που σημαίνει φρέσκα προϊόντα,

2-3 καλαθάκια φυρικάκια πηλίου, πράσινο κουνουπιδάκι (μπρόκολο) και 4-8 μικρά σχετικά κουνουπίδια, 1 μεγάλο λάχανο και κανένα κιλό καρότα, πατατούλες και κρεμμύδια. Αχλάδια αν βρώ βιολογικά, κανα-δύο σακούλες χόρτα γλυκά (ήμερα), Φρέσκο μέλι ελάτης για γλυκαντικό όπου χρειαστεί, κουάκερ, και γιαουρτάκια 2% το ίδιο και γάλα.

Μπράβο κουκλάρα μου.....Θα δεις τη κοράκλα θα βγάλεις...Και εγώ τα ίδια έπαιρνα...

Το αποτέλεσμα?

Το Δροσουλάκι 3860γρ και 57 εκ.....

Εννοείτε πως αν πεινάτε (αν λέω εγώ)καρότα με λίγο ξυδάκι ή λεμονάκι και αλάτι ή φρούτα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΤΕΓΙΑ μου σ'ευχαριστώ,(με συγκίνησες:cry:).δεν ξέρω πόσο καλή μανούλα θα γίνω,εκείνο όμως που ξέρω είναι οτι έχω πολλή πολλή πολλή αγάπη μέσα μου και ανυπομονώ να τη δώσω σ'αυτό το πλασματάκι!προσεύχομαι μόνο να γεννηθεί στην ώρα του και να είναι καλά,τίποτα άλλο δε με νοιάζει.όταν ζορίζομαι ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τη δώ και θα μου πουν οτι είναι γερή και...αυτό,τίποτα άλλο...

όλα καλά θα πάνε κούκλα και το μωρούλι θα έρθει στην ώρα του...όλες έχουμε περάσει άσχημα αλλά κρατάμε γερά!!!!!πείσμα θέλει.....strata ακούς;;;;;;μην το βάζεις κάτω για κανένα λόγο.....κάποια στιγμή να σου πω και τα δικά μου να δείς οτι δεν είσαι μόνη...απλά σκέφτομαι οτι θέλω εγώ και οτι με χαροποιεί:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Βικακι μηπως ο γιατρος σου ειναι κ λιγο παπαρας?ειπαμε διατροφη αλλα το οτι εχεις πρηστει δε νομιζω οτι κανει κακο στο εμβρυο,ετσι?να εκανες με καποιο τροπο κακο να στα χωσει...

Κοίτα, το τοπ μόντελ πέρασε για εμένα. Από ανέκαθεν.

Το βρίσκω λογικό να του ανεβαίνει η πίεση με την ζυγαριά, αλλά δεν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 55 κιλά, την ξεκίνησα με 79, τί περίμενε να μην πάρω τίποτα?

Καλά, κάτι γλυκά τα τσάκισα και εγώ σαν παιδί, αλλά μην φανταστείς τίποτα τραγικό, απλά παίρνω βάρος σχετικά εύκολα.

Θα ξεπρηστώ, κάποτε......

GaiGp3.png

Κοίτα, το τοπ μόντελ πέρασε για εμένα. Από ανέκαθεν.

Το βρίσκω λογικό να του ανεβαίνει η πίεση με την ζυγαριά, αλλά δεν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 55 κιλά, την ξεκίνησα με 79, τί περίμενε να μην πάρω τίποτα?

Καλά, κάτι γλυκά τα τσάκισα και εγώ σαν παιδί, αλλά μην φανταστείς τίποτα τραγικό, απλά παίρνω βάρος σχετικά εύκολα.

Θα ξεπρηστώ, κάποτε......

81 ξεκίνησα εγώ οπότε μην αγχώνεσαι....

Όταν έφυγα από το μαιευτήριο έφυγα 11 κιλά πιο αδύνατη.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

81 ξεκίνησα εγώ οπότε μην αγχώνεσαι....

Όταν έφυγα από το μαιευτήριο έφυγα 11 κιλά πιο αδύνατη.....

Αχχ τι ωραιο αυτο!!!!!Να βγαινεις απο το μαιευτηριο -11 κιλα!!!

ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Διαφημίσεις

σε τι διαφέρει από τα άλλα μαετήρια εκτός του οτι μπορείς να γεννήσεις στο νερό;

Νικολ μου διαφέρει σε όλα.Κατ αρχήν στο πρώτο στάδιο του τοκετού παίρνεις οποια στάση θες δεν είσαι ακινητοποιημένη σ ένα κρεβάτι, δε σου βάζουν ορό-που συνήθως έχει ωκυτοκίνη-δεν σου κάνουν κλύσμα,δεν σε ξυρίζουν,δεν σου κάνουν περινεοτομή,έχουν χαμηλό φωτισμό οταν γεννιέται το μωρό να μη σοκάρεται,΄δεν στο παίρνουν το μωρό για ζύγισμα κλπ αλλά το τοποθετούν στην κοιλιά της μαμας του με το λώρο που τον αφήνουν όσο πάλλεται κ μετά τον κόβει ο μπαμπάς του.Μέσα στο διάστημα αυτό το μωρό μπορεί να συρθεί μονο του στο στήθος κ να θηλάσει κ μετά ξεκολλάει πιο εύκολά κ οπλακούντας.

Μετά το κάνει μπάνιο ο μπαμπας κάνουν οι μαίες οσα πρεπει να κάνουν κ σε πηγαίνουν στο δωμάτιο σου,οπου είσαι μόνο εσύ,μια κούνια για τομωρό κ καναπές για τον μπαμπα κ το μωρό σου δεν τ αποχωρίζεσαι καθόλου.Εννοείται δεν του δίνουν ξένο γάλα...Συνήθως σ ενα 24ωρο μπορε'ις να φύγεις.Αν όμως δε νιώθεις σίγουρη μένεις.Μετά έρχονατι οι μαίες στο σπίτι για τις επόμενες δέκα μέρες κ σου δείχνουν ο τι χρειάζεσαι.Αν είσαι απο επαρχία κ δεν έχεις ΄που να μείνεις μένεις 5 μέρες στο μαιευτήριο κ στα δείχνουν όλα τότε.

Πως σου φαίνονται ολ αυτά;

ntesehjufpgrhgvn.png

Αχχ τι ωραιο αυτο!!!!!Να βγαινεις απο το μαιευτηριο -11 κιλα!!!

ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Και είχα πάρει 8......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω....

Καληνύχτα,όνειρα γλυκά και ύπνο ελαφρύ....

Φιλάκια σε εσάς και στις κοιλίτσες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα μανουλα!!!Φιλακια στο κουκλακι σου!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καληνύχτα Στέλλα φιλιά στο ζουζουνάκι σου!!

GaiGp3.png

ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΑ,ΑΡΘΡΑ,ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΣΧΟΛΙΑ ΚΤΛ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ,Ε?ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ...:-( ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...