Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σώπα μωρέ, και εγώ που τρώω υγειηνά, όσπρια λαχανικά εσπεριδοειδή ψάρια και πουλερικά, και ελάχιστο ψητό κόκκινο κρέας τί κέρδισα? Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.

Πρήστηκα ναι κύριε, αφου βοσκάω πορτοκάλια και μπρόκολα ολημερίς τί να κάνω να μην πρηστώ? Το σώμα όταν ξεπεράσεις την νορμάλ καταναλωση φυτικών ινών παθαίνει τραλαλά και αρχίζει την κατακράτηση υγρών γιατί νομίζει ότι για κάποιο λόγο τα τρως όλα αυτά ξαφνικά.

να κάνω μια ερώτηση; είναι μαλ@κ@ς ο άνθρωπος;είσαι 8,5 μηνών..πότε θα πρηστείς;τι είναι αυτοί ρε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΟΙΠΟΝ:

ΠΡΩΙΝΑ(Ένα από αυτά)

Τοστ+1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

ή 1/2 σουσαμένιο κουλούρι+ 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι(Ο χυμός πάει με όλα για την απορρόφηση του σίδηρου)

ή 10 καρύδια +5 αμύγδαλα

ή 1 κομμάτι από το ψωμί μαργάριτα ,σολωμό,μαρούλι,ντομάτα,μαγιονέζα

ή 1 σταφιδόψωμο

ή 1 κομμάτι κέικ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ

1 μπαρς+1 φρούτο

ή 1 φέτα ψωμί με μερέντα(2κ.γλ)

ή 1 αυγό βραστό+1 φέτα ψωμί+2κάστανα

ή 1 φρούτο+1 κράκερμε ελιές10μεγάλες+1αγγουράκι

ή 1 φρούτο+1 κράκερ με τυρί φιλαδέλφεια +2 καρότα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ

1/2 σουσαμένιο κουλούριο

ή γιαούρτι με σταφύλια ή σταφίδες

ή 1 γρανίτα παγωτό

ή 1 παγωτό (καιμάκιμε βύσσινο ή κεράσι)(δε πείνω γάλα και καλή πηγή ασβεστίου είναι το παγωτό)

ή μιλκεσέικ(1/2 γιαούρτι,5 φουντούκι,1/2 μπανάνα,κανέλα,πάγο,νερό)

ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ

2 μανταρίνια

ή 2 κράκερσ

ή 1 αχλάδι

ή 1 πορτοκάλι

Αυτά είναι στάνταρ και μετά μένει το εβδομαδιαίο γεύμα μεσημέρι και βραδινό

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ πάω μία φορά την εβδομάδα για μαναβική , το μαλί κοστίζει για 2 άτομα κάπου 90 ευρώ, και στο ταμείο με ρωτάνε Τιμολόγιο θέλετε? (νομίζει ο κόσμος ότι εμπορεύομαι μπροκολά......)

σοβαρολογεις??καλε τι τρωτε?τοσο αχρηστη ειμαι κ δεν τα ξερω??πρεπει να αλλαξω διατροφολογιο!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΣΤΕΓΙΑ μου σ'ευχαριστώ,(με συγκίνησες:cry:).δεν ξέρω πόσο καλή μανούλα θα γίνω,εκείνο όμως που ξέρω είναι οτι έχω πολλή πολλή πολλή αγάπη μέσα μου και ανυπομονώ να τη δώσω σ'αυτό το πλασματάκι!προσεύχομαι μόνο να γεννηθεί στην ώρα του και να είναι καλά,τίποτα άλλο δε με νοιάζει.όταν ζορίζομαι ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τη δώ και θα μου πουν οτι είναι γερή και...αυτό,τίποτα άλλο...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ρε 7 μηνες τωρα φρουτα δεν τρωω,σαλατα μια φορα τη βδομαδα κι αυτο μια πηρουνια..

τρωω ο,τι μου χει πει να μην τρωω και σε μεγαλες ποσοτητες...οντως Νικολ,τερμα,απο αυριο θα βαλω σειρα..γιατι πολυ στεναχωρεθηκα.

όλες μαζί αύριο θα βοσκάμε...οι Αθηναίες ελάτε προς τα κάτω....στο βουνό βοσκαμε τζάμπα....:tongue::tongue:

από δω και περα βοσκή Αγγελικούλα

Grya.jpgGryap3.png

σοβαρολογεις??καλε τι τρωτε?τοσο αχρηστη ειμαι κ δεν τα ξερω??πρεπει να αλλαξω διατροφολογιο!

Εννοείτε

εγώ να φανταστείς μισώ το κρέας τρώω λαχανικά και όσπρια υπό κανονικές συνθήκες.Στην εγκυμοσύνη όμως πρέπει να παίρνουμε πρωτεΐνες οπότε ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βικακι μηπως ο γιατρος σου ειναι κ λιγο παπαρας?ειπαμε διατροφη αλλα το οτι εχεις πρηστει δε νομιζω οτι κανει κακο στο εμβρυο,ετσι?να εκανες με καποιο τροπο κακο να στα χωσει...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βοσκάμε....

Πολλά πορτοκάλια-μανταρίνια (3 τσάντες την εβδομάδα για χυμούς και επιδόρπιο) είναι και η εποχή τους πράγμα που σημαίνει φρέσκα προϊόντα,

2-3 καλαθάκια φυρικάκια πηλίου, πράσινο κουνουπιδάκι (μπρόκολο) και 4-8 μικρά σχετικά κουνουπίδια, 1 μεγάλο λάχανο και κανένα κιλό καρότα, πατατούλες και κρεμμύδια. Αχλάδια αν βρώ βιολογικά, κανα-δύο σακούλες χόρτα γλυκά (ήμερα), Φρέσκο μέλι ελάτης για γλυκαντικό όπου χρειαστεί, κουάκερ, και γιαουρτάκια 2% το ίδιο και γάλα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Και γράφω λοιπόν

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Όσπρια(φασόλια ή φακές ή αρακά ή γεμιστάή κτλ)1 μερίδα

τυρί(όσο 1+1/2 σπιρτόκουτο)

1 φέτα ψωμί

Σαλάτα επιλογής όση θέλετε......

ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ

1πίτα (σουβλάκι από όλα εκτός πατάτες)+1 καλαμάκι ακόμα σκέτο ...

Όσοι πιστοί προσέλθετε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάρες, χαίρομαι που όλα τα μωράκια μας είναι καλά, κι αυτό είναι που μετράει. Οι κακούργοι οι γιατροί μόνο για να μας ταλαιπωρούν είναι. Φανταζομαι κι εγω τι εχω ν'ακουσω σε 2 βδομαδες που θα παω. Δυστυχως η διατροφη μου μοιαζει πολυ με της Αντζυς, αλλα ετσι ηταν πάντα, τι να κανω?

Αντζούλα, το Γαια υποτιθεται οτι ειναι πολυ καλο μαιευτηριο. Ολα καινουρια και πεντακαθαρα φυσικα. Ανταγωνιστικες τιμες. Μακαρι κι η δικια μου να πηγαινε εκει. Δυστυχως ομως εχει καλη θεση στο Μητερα και δεν την βλεπω να φευγει. Λυπαμαι που δεν θα εισαι στο μητερα γιατι ειχα μια ελπιδα οτι θα ειμασταν μαζι, ομως ειναι καλυτερα στο Γαια και χαιρομαι για σενα.

Βικάκι, σωστα το εθεσες. Εφοσον η μικρη βαραινει κι εσυ δεν παιρνεις βαρος, σημαινει οτι χανεις απ'το δικο σου. Ας τον να λεει λοιπον τον στριμμενο. Τι αλλο πια να κανεις?!

Στρατα μου, δυστυχως η δικη μου μονο στο Μητερα ξεγενναει. Εχει καλη θεση στο μαιευτηριο και δεν παει πουθενα αλλου. Αν ολα πανε καλα ομως την επομενη φορα εκει θα παω. Οσο για σενα κοριτσακι, οπως ειπαν κι οι υπολοιπες και σιγουρα το ξερεις κι εσυ, δωσε ολη σου την ενεργεια και θετικη σκεψη στο πλασματακι που'χεις μεσα σου και μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο και κανεναν. Αυτη η ψυχουλα ειναι οτι σημαντικοτερο στην ζωη σου και δεν πρεπει να το στενοχωρεις με το να εισαι στενοχωρημενη. Δωσε σ'αυτο οσα στερηθηκες κι ακομα περισσοτερα κι αυτα που θα εισπραξεις θα σ'αποζημιωσουν με τον καλυτερο τροπο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΛΟΙΠΟΝ:

ΠΡΩΙΝΑ(Ένα από αυτά)

Τοστ+1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

ή 1/2 σουσαμένιο κουλούρι+ 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι(Ο χυμός πάει με όλα για την απορρόφηση του σίδηρου)

ή 10 καρύδια +5 αμύγδαλα

ή 1 κομμάτι από το ψωμί μαργάριτα ,σολωμό,μαρούλι,ντομάτα,μαγιονέζα

ή 1 σταφιδόψωμο

ή 1 κομμάτι κέικ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ

1 μπαρς+1 φρούτο

ή 1 φέτα ψωμί με μερέντα(2κ.γλ)

ή 1 αυγό βραστό+1 φέτα ψωμί+2κάστανα

ή 1 φρούτο+1 κράκερμε ελιές10μεγάλες+1αγγουράκι

ή 1 φρούτο+1 κράκερ με τυρί φιλαδέλφεια +2 καρότα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ

1/2 σουσαμένιο κουλούριο

ή γιαούρτι με σταφύλια ή σταφίδες

ή 1 γρανίτα παγωτό

ή 1 παγωτό (καιμάκιμε βύσσινο ή κεράσι)(δε πείνω γάλα και καλή πηγή ασβεστίου είναι το παγωτό)

ή μιλκεσέικ(1/2 γιαούρτι,5 φουντούκι,1/2 μπανάνα,κανέλα,πάγο,νερό)

ΠΡΟ ΥΠΝΟΥ

2 μανταρίνια

ή 2 κράκερσ

ή 1 αχλάδι

ή 1 πορτοκάλι

Αυτά είναι στάνταρ και μετά μένει το εβδομαδιαίο γεύμα μεσημέρι και βραδινό

για μεσημεριανο κ βραδυνο δεν ειχες κατι στανταρ ε?εννοω καποιο προγραμμα συγκεκριμενο?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βοσκάμε....

Πολλά πορτοκάλια-μανταρίνια (3 τσάντες την εβδομάδα για χυμούς και επιδόρπιο) είναι και η εποχή τους πράγμα που σημαίνει φρέσκα προϊόντα,

2-3 καλαθάκια φυρικάκια πηλίου, πράσινο κουνουπιδάκι (μπρόκολο) και 4-8 μικρά σχετικά κουνουπίδια, 1 μεγάλο λάχανο και κανένα κιλό καρότα, πατατούλες και κρεμμύδια. Αχλάδια αν βρώ βιολογικά, κανα-δύο σακούλες χόρτα γλυκά (ήμερα), Φρέσκο μέλι ελάτης για γλυκαντικό όπου χρειαστεί, κουάκερ, και γιαουρτάκια 2% το ίδιο και γάλα.

στανταρ 100 ευρωπουλα!!!!

καλυτερα να τρωως μπροκολο παντως παρα κουνουπιδι!ριχνουν πολλα χημικα στα κουνουπιδια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

angie μου μη στεναχωριέσαι μικρή μου,ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή,έκανες ένα μικροοοοοοό λαθάκι,δε χάλασε κι ο κόσμος!σημασία έχει πρώτον οτι το μωρό είναι καλά και οτι το αναγνωρίζεις και θα το διορθώσεις.μη του θυμώνεις και του γιατρού,για το καλο σας το λέει.σκέψου οτι αν δε σε ζόριζε έτσι,δε θα άλλαζες διατροφή.

καλως ήρθες στο κλαμπ της διατροφής λοιπόν(είδες,δε λέω στερημένων!ασε που εσύ δε θα κόψεις το σεχ,που το πάς αυτό????) και καλή διαμονή!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...