Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα αγαπημενες!!!δλδ τωρα τελειωσα και με το μπουρου μπουρου στα τηλ/να!!λοιπον,θα πω πρωτα τα ευχαριστα!!η μπεμπινα ειναι 1,320 γραμμαρια,ολοκληρο παιδι πια ετοιμο να ερθει στην αγκαλια της μαμας !!καλα οχι ακομα!!

η μαμα της παλι ειναι σαν μικρη φαλαινα...Βικυ δεν εισαι η μονη αγαπη μου που δεν περασες καλα στο γιατρο σου σημερα,εγω κοντεψα να κλαψω!απο κιλα ειμαι +8.αλλα ο πλακουντας εχει αρχισει κι εχει κατι ασπρακια που ειναι απο την ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.να παρακαλας μου λεει να μην εχεις διαβητη.τρεφεις το μωρο σου με ενα σωρο βλακειες και γελας?εξαλλος καλε ητανε και εκανε και τον Κωστα τουρμπο!Κωστα λεει βαλτης λιγο χερι γιατι οπως παει θα γεννησει ενα μωρο που θα ναι λιπος και σκατουλες,ξερω γω τι του πε...ουφ...

παει κι αυτο,θα σας το αναλυσω αυριο το πρωι γιατι με φωναζει κ το πουλακι μου να παω μεσα!ΣΕΞ κανονικα ειπε κι ας λενε ο,τι θελουν,απλα οχι να τελειωνει μεσα-βαριεμαι να σας τα γραφω με ιατρικους ορους- απο δω και περα καλυτερα.

και το μεγαλυτερο νεο...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ!στο νεο μαιευτηριο που ανοιξε τα Χριστουγεννα που σας ελεγα..γιατι λεει το Μητερα ανεβασε παρα πολυ τις τιμες κ η πολιτικη τους με το θηλασμο κ με τα λεφτα γενικα αρχισε κ γινοταν ανυποφορη κι ειπε κι ο doctor κι η μαια ειναι πολυ καλυτερα στη Γαία!εγω κοριτσια ακολουθω τυφλα,τι να κανω??!να μπουμε να ψαξουμε αυριο να με βοηθησετε ο,τι πληροφοριες μπορουμε κ για το ΓΑΙΑ να μαι ενημερωμενη,αΝ ΚΙ ΕΙΠΕ η μαια οτι θα παμε μαζι να το δουμε!

δεν ξερω τι εχω ξεχασει...τον ρωτησα τοσα πολλα που καποια στιγμη τραβαγε τα μαλλια του,η μαια γελαγε,ο Κωστας βγηκε απο το γραφειο και μονο που δε με διωξανε!!χαχαχχαχα!!!ειναι καμια εδω??????

Γεια σου ζουζουνα!!!!Ενταξει τα παν ειναι οτι ειναι καλα το μωρο.

Απλα απο εδω και περα συγκρατισου λιγο με τα γλυκα και τα "οχι τοσο καλα

φαγητα".Μην στεναχωριεσαι στο χερι σου ειναι;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στράτα κοριτσάκι μου,συγνώμη που επεμβαίνω αλλά καρδιά μου ότι και να συμβαίνει στη ζωή σου το πιο σημαντικό ζει και μεγαλώνει μέσα σου!!!

Όποτε καλύτερα να το μεγαλώνεις με χαρά και γέλια παρά να το "μολύνεις" με άσχημες σκέψεις και κλάματα....

Χαμογέλα,κοίτα μπροστά με αισιοδοξία τις μέρες που περνάνε...Μέτρα τες και κράτα ημερολόγιο και θα δεις που αργότερα όλα θα έχουν περάσει και θα είστε όλη η οικογένεια αγαπημένη και χαρούμενη και δεμένη χάρη σε αυτό το πλασματάκι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

οχι καλε ποιο σεξ??μεχρι να τα γραψω ολα αυτα ο Κωστας απο μεσα ακουγεται να ροχαλιζει,ειναι πτωμα!!χα χα!!οχι Νικολ μου το Γαια ειναι ιδιωτικο καινουριο σε μια συνεργασια με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ!θελω βοηθεια απο ολες οντως...ειπε ΔΙΑΙΤΑ,οχι γιατι τα 8 ειναι πολλα κιλα,αλλα ετσι οπως παω απο δω κ περα δε θα παιρνει βαρος πια το μωρο γιατι φραζω τον πλακουντα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ατζελ ολόκληρο κορίτσαρο καλέ...Μπράβο...

Όποια κοπέλα θέλει διατροφή ας με ρωτήσει...Έκανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...

Πήρα 6 κιλά και 2 στις γιορτές λόγω των γλυκών....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ααααααααααα........... μμμμμμμμμμμ το 'πιασα τώρα το υπονοούμενο.... καλύτερα που δεν τον ρώτησα δλδ, γιατί θα αρχίζαμε για την καισαρική..

στο Medimall στον πύργο Αθηνών, εσύ έχεις κανονίσει?

εγώ έκανα την 1η σε ιδιωτικό κοντά στο Μητέρα και την δεύτερη την προηγούμενη Τρίτη στο Αλεξάνδρα....πλήρωσα και τα πήρα από το Ικα όλα....τώρα είμαι για NST 5/3

Α, μου είπε και για τα βλαστοκύτταρα κάτι, εν ολίγοις η δημόσια τράπεζα, σε κάποια φάση σου ζητάνε και κάπου 200 ευρώ για την δωρεά.

Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνει λάθος, μπορεί όμως να είναι καμία κουφή χρέωση που την μαθαίνεις εκ των υστέρων...

μόνο στην Ελλάδα κάνεις δωρεά και πληρώνεις......τι να λέμε

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ατλαντις μου σ ευχαριστώ αλλά εχω δοκιμαστεί πολύ σ αυτή τη ζωή ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.εΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΚΛΗΡΌ να περνάς τόσο μοναχικά την εγκυμοσύνη σου.Κ όσο πριν ήμουνα σε νιρβάνα τώρα μου βγαίνει όλο το παράπονο.Κ ο π΄νος πια στη χολή με πιάνει έντονα όταν είμαι στεναχωρημένη κ είμαι συχνά τελευταία.:confused::confused:

αχ κοριτσάκι μου,έχεις δίκιο....μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..και μακάρι να μη συνεχιστεί αυτή η δοκιμασία..η μοναξιά είναι πολύ άτιμο πράγμα,την έχω ζήσει και ξέρω πόσο ψυχοφθόρα μπορεί να είναι...σου εύχομαι να βρουν όλα το δρόμο τους και να σταματήσεις να πονάς-σωματικά και ψυχικά.αλλά ακόμα κι αν δεν έρχονται όλα όπως τα θές είμαι σίγουρη οτι οι δοκιμασίες σε έχουν κάνει δυνατή..προσπάθησε να δείς τον ερχομό του παιδιού σου σαν το μεγαλύτερο δώρο του Θεού,της ζωής(γιατί πραγματικά είναι ένα θείο δώρο,άλλοι παλεύουν μια ζωή και δεν τα καταφέρνουν)και σαν την ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αβίαστα και ολοκληρωτικά.θα κρατήσεις στα χέρια σου έναν άνθρωπο που θα σου χαρίζει κάθε μέρα την αγάπη του χωρίς ανταλλάγματα και περιορισμούς και δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά αυτή τη μοναξιά...να είσαι δυνατή για το μωράκι σου&να πέρνεις δύναμη από αυτό,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

οχι καλε ποιο σεξ??μεχρι να τα γραψω ολα αυτα ο Κωστας απο μεσα ακουγεται να ροχαλιζει,ειναι πτωμα!!χα χα!!οχι Νικολ μου το Γαια ειναι ιδιωτικο καινουριο σε μια συνεργασια με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ!θελω βοηθεια απο ολες οντως...ειπε ΔΙΑΙΤΑ,οχι γιατι τα 8 ειναι πολλα κιλα,αλλα ετσι οπως παω απο δω κ περα δε θα παιρνει βαρος πια το μωρο γιατι φραζω τον πλακουντα

λοιπον κομμενα ολα!!!αιντεεε...βαλε την μαμα σου να σου βραζει σαλατες κ θα τρωως μονο σπιτικα φαγητα!!!κανονισε την πορεια σου κακομηρα μου!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Όποια κοπέλα θέλει διατροφή ας με ρωτήσει...Έκανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...

ευχαριστω Στέλλα μου!!!εγω θα χρειαστω διατροφη πια.....:-( και ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ουτε μια κουταλιτσα μελι...

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μωρή αμα ξανακούσω για γλυκό θα φας τέτοιο κράξιμο που δε θα ξαναφάς ποτέ ξανά....κανόνισε.....την Πέμπτη έχεις καμπύλη ,κανόνισε!!!

Grya.jpgGryap3.png

ατλαντις μου σ ευχαριστώ αλλά εχω δοκιμαστεί πολύ σ αυτή τη ζωή ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.εΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΚΛΗΡΌ να περνάς τόσο μοναχικά την εγκυμοσύνη σου.Κ όσο πριν ήμουνα σε νιρβάνα τώρα μου βγαίνει όλο το παράπονο.Κ ο π΄νος πια στη χολή με πιάνει έντονα όταν είμαι στεναχωρημένη κ είμαι συχνά τελευταία.:confused::confused:

αχ κοριτσάκι μου,έχεις δίκιο....μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..και μακάρι να μη συνεχιστεί αυτή η δοκιμασία..η μοναξιά είναι πολύ άτιμο πράγμα,την έχω ζήσει και ξέρω πόσο ψυχοφθόρα μπορεί να είναι...σου εύχομαι να βρουν όλα το δρόμο τους και να σταματήσεις να πονάς-σωματικά και ψυχικά.αλλά ακόμα κι αν δεν έρχονται όλα όπως τα θές είμαι σίγουρη οτι οι δοκιμασίες σε έχουν κάνει δυνατή..προσπάθησε να δείς τον ερχομό του παιδιού σου σαν το μεγαλύτερο δώρο του Θεού,της ζωής(γιατί πραγματικά είναι ένα θείο δώρο,άλλοι παλεύουν μια ζωή και δεν τα καταφέρνουν)και σαν την ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αβίαστα και ολοκληρωτικά.θα κρατήσεις στα χέρια σου έναν άνθρωπο που θα σου χαρίζει κάθε μέρα την αγάπη του χωρίς ανταλλάγματα και περιορισμούς και δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά αυτή τη μοναξιά...να είσαι δυνατή για το μωράκι σου&να πέρνεις δύναμη από αυτό,ε?

ΑΤΛΑΝΤΙΣ έγραψες....................

Θα γίνεις τέλεια μανούλα.................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

για πες βρε Στεγια...εχεις καμια καλη διατροφη???δεν μου την στελνεις???να την συγκρινω με μια αλλη που εχω να δω τι θα κανω απο εδω κ περα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βρε καλώς την Αγγελικούλα μας!!!!!

Σε στεναχώρησε και εσένα ο κακούργος ε? Έλα να κάνουμε παρέα απόψε....

Αλλά η μπεμπούλα σου μεγάλωσε!!! Καμάρωσέ την κοριτσάρα μου, και διατροφή θα αρχίσεις από αύριο μην σκας γι' αυτό απόψε. Αϊντε μας σύγχυσαν απόψε...

Αλλά μία χαρά από βάρος σε βρίσκω, μπράβο στον μεταβολισμό σου βρε παιδί!!!

Σεξ κανονικά?

Α, πάω να το πω στον δικό μου να χαρεί.... χαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχα

GaiGp3.png

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ...λεει δεν παιρνεις ουτε μια καλη ουσια,γι αυτο και πεφτουν κ τα μαλλια σου γιατι το μωρο πια απο που να φαει?απο τα γλυκα και τα γαριδακια??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μπράβο κοριτσάκια μου που είδατε τα μωράκια σας. Μη στενοχωριέστε γι ατα κιλά. Απλά ας προσπαθήσουμε όλες μαζί από δω και πέρα και να μην παρασυρόμαστε με τσουρέκια και μαλακίες.

Κι εγώ θέλω βοήθεια σε αυτό το θέμα. Καλή μας Στεγια κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.

Κι εγώ αν και πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα προσπαθώ να μη στενοχωριέμαι. Ας σκεφτόμαστε αισιόδοξα λοιπόν. Για τα μωράκια μας.

X4pTp3.png

ευχαριστω Στέλλα μου!!!εγω θα χρειαστω διατροφη πια.....:-( και ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ουτε μια κουταλιτσα μελι...

Παν μέτρον άριστο......Εγώ έτρωγα τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!

Λοιπόν από άυριο θα έχουμε καθημερινό πρόγραμμα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...