Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οι χασε πανες ειναι βαμβακερες καλοκαιρινες..ετσι λεει η γιαγια..μαλλον ειναι της αγκαλιας που λεμε!

Πρώτη γορά το ακούω αυτό.Δηλαδή αυτές οι πάνες είναι πάνινες;;;;;;;;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κατα ρχην τελεια τα νεα της μπουμπους!2 κιλα ολοκληρο παιδι!!!!

αλλα για να καταλαβω....τι τοσο ζορι τραβαει ο τυπος!απο την τελαυταια φορα δεν εβαλες γραμμαριο οπως λες κ αυτο ειναι τελειο!τι?επρεπε να χασεις?????δεν παιζει ρε συ στην εγκυμοσυνη!μονο που εισα στα ιδια κιλα τοσο καιρο ειναι αθλος!!!κ τι εννοει πρηστικες κ ανοιξε η λεκανη?που ξερει αυτος αν πρηστικες?κ στο κατω κατω δεν θα πρηστεις ρε συ????σε 1 μηνα γεννας!!!!οεο!

κ γιατι δεν την ειδες??τι δεν ειδες????

Να κάνω μία παρατήρηση.....

Η μπέμπα μεγαλώνει και βαραίνει, εγώ δεν θα έπρεπε να κάνω το ίδιο? Άρα χάνω και κάτι ψιλά κάθε φορά.

Τεσπα

Δεν την είδα γιατί ήταν γυρισμένη η οθόνη από την άλλη και δεν την είδα. Άσε μην πω κι άλλα γιατί όπως βλέπεις έχω μπει φορτσάτη....

Θα την δω την Παρασκευή στο ντόπλερ....

GaiGp3.png

thanks Στέγια,

Τί κάνει το Δροσουλάκι σου? Διαβάζω ότι με τον θηλασμό είσαστε πολύ ευχαριστημένοι...

Πραγματικά δόξα το Θεό στο θέμα του θηλασμού από την πρώτη στιγμή πάμε τέλεια...

Είχα διαβάσει τα βιβλία της Πατσούρου και δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία...

Επίσης Στην γιορτή μου ο μπαμπούλης μας έκανε δώρο την πολυθρόνα θηλασμού και δεν έχω κουραστεί καθόλου...

Ακόμα με την επίσκεψη στο motherbaby όπου πήραμε και τα έπιπλα μας έκαναν δώρο το μαξιλάρι θηλασμού το οποίο το χρησιμοποιούσα από την εγκυμοσύνη στον ύπνο και δεν υπέφερα καθόλου...

Λοιπόν όλες επίσκεψη στο motherbaby και χωρίς να αγοράσεις κάτι αν είστε έγκυες σας κάνουν δώρο το μαξιλάρι...Θα βοηθήσει πολύ τις πονεμένες....

Επιστρέφω στο θέμα του θηλασμού και σας λέω πως δε χρειάζεται να αγχώνεστε για τις 3 μέρες στο μαιευτήριο αν και εμείς τον είχαμε μαζί μας και θήλαζε όποτε πείναγε(βέβαια 3 μέρες του έδωσαν και συμπλήρωμα το οποίο δε τον ευχαριστούσε ήθελε ζιζάκι)....

Όσο για το Δροσουλάκι μου κοιμάται πριν λίγο τον θήλασα και θα κοιμάται κανα 3ωρο...Μετά θα τον πάρω στο κρεβάτι και θα κοιμηθούμε μαζί....Βοηθάει πολύ αυτό για τις νυχτερινές ώρες θηλασμού...

Α!!και να τους μιλάτε και να τους λέτε πως όταν θα σκάσουν μύτη θα τρώνε γαλατάκι από την μανούλα εμένα πιστεύω έπιασε αμέσως γιατί του το έλεγα συνέχεια...Κουνιόμουν στην πολυθρόνα και του το έλεγα....

Και ένα καλό μπλοκ για το θηλασμό:

http://mitrikosthilasmos.blogspot.com/

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέγια το μωράκι σου στη φωτο είναι υπέροχο,να σου ζήσει και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!μας δίνει δύναμη,είναι γλύκα!

strata χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα.ο πόνος παραμένει?καλά αποτελέσματα να έχεις.με ψιλοσκότωσε αυτό που είπες για τη ζεστασιά που δεν παίρνεις..δεν ξέρω τι να σου πώ,γιατί φαντάζομαι πόσο τη χρειάζεσαι..μόνο αυτό που λέω στον εαυτό μου για παρηγοριά,οτι άλλοι δοκιμαζόμαστε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο σ'αυτή τη ζωή.κι οτι έχεις την ευκαιρία όση αγάπη σου έλειψε να τη δώσεις σ'αυτό το πλασματάκι που έρχεται.και να πάρεις κι εσύ από αυτό όλη τη ζεστασιά που δε χόρτασες!!σου εύχομαι ολόψυχα-γενικά-οτι καλύτερο!

ατλαντις μου σ ευχαριστώ αλλά εχω δοκιμαστεί πολύ σ αυτή τη ζωή ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.εΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΚΛΗΡΌ να περνάς τόσο μοναχικά την εγκυμοσύνη σου.Κ όσο πριν ήμουνα σε νιρβάνα τώρα μου βγαίνει όλο το παράπονο.Κ ο π΄νος πια στη χολή με πιάνει έντονα όταν είμαι στεναχωρημένη κ είμαι συχνά τελευταία.:confused::confused:

]

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες,

γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό, κάναμε τον υπέρηχό μας, βάρυνε και η μπέμπα πήγε 2.050 kg, εγώ σταθερή έως και το τελευταίο γραμμάριο, το μόνο που μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάπως χαμηλά, και ότι έχω πρηστεί (αυτό το ξέρω και μόνη μου...) και φαίνεται να έχει ανοίξει η λεκάνη μου (ναι ανοίγει και κλείνει κατά βούληση σαν την γέφυρα της Ποσειδωνίας). Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε δλδ. Στο τέλος τα πήρα, το κατάλαβε και κόπηκε η συζήτηση. Αμα είναι να συνεχίσουν έτσι οι επισκέψεις, δλδ να πηγαίνω καλά και να φεύγω στεναχωρημένη να το χέσω το θέμα.

Αφού πήγαμε πάλι στο γραφείο, λέει πάλι την ατάκα (μην την χάσει και ο άντρας μου...) από τότε που έμεινες έγκυος έχεις πάρει 18 κιλά σχεδόν, αμα πάρεις 30 τί θα γίνει? (κορίτσι και κλαίει..). Ε του απάντησε και ο άντρας μου, αφού κάνει διατροφή, έχει πεθάνει στο χόρταρικό τί άλλο να κάνει? Αχ, επιτέλους και κάποιος που με υποστήριξε....

annie στείλε ένα τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και φυστίκι να έρθω στα ίσα μου....

Άντε να γλυκαθώ λιγάκι γιατί όπως είδατε είμαι έξω φρενών..

Πάλι καλά που θα πάω εκτός νοσοκομείου για το ντόπλερ την Παρασκευή μπας και ανέβω λιγάκι.

Και με τον πανικό που γινόταν δεν την είδα κιόλας. Φτού ξανά.

neraidoula μου μπράβο γλυκιά μου, αγόραρος μου φαίνεται!!!!

Περιμένουμε και την ζούμπι?

Μπραβο για την μπουμπουκα σου κοριτσακι μου!!!Πολυ ωραια!!!!Να

χαιρεσαι για την ζουζουνα σου και χεσε τον γιατρο!!!!

Μην του δινεις σημασια, αστον να λεει οτι θελει εσυ λεγε του ναι!

Μην χανεις τετοιες στιγμες για μ@λ ..κες δεν αξιζει!!!

Να εισαι καλα εσυ και το ζουζουνακι σου.

Και στο κατω κατω πες στον καραγκιοζη οτι εσυ θα τα χασεις μετα τη γεννα

ποιο ειναι το δικο του προβλημα???Αντε με τον.....μην πω!!!

Η μπέμπα μεγαλώνει και βαραίνει, εγώ δεν θα έπρεπε να κάνω το ίδιο? Άρα χάνω και κάτι ψιλά κάθε φορά.

Τεσπα

Δεν την είδα γιατί ήταν γυρισμένη η οθόνη από την άλλη και δεν την είδα. Άσε μην πω κι άλλα γιατί όπως βλέπεις έχω μπει φορτσάτη....

καλα ρε το τουβλο δεν σου γυρησε την οθονη??Τα χω παρει τωρα...

οσο για τον πλακουντα...εχω ρωτησει τον δικο μου..γιατι εμενα ηταν χαμηλα κ μετα ανεβηκε...αν ειναι λεει πολυ χαμηλα δεν ειναι πολυ καλο γιατι κλεινει την εξοδο για το μωρο!!!αλλα ως συνηθως ανεβαινει!ρωτα κ τις μαιες παντως μην σου λεω μαλακιες

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τεσπα

που θα το κάνεις το ντόπλερ;

Grya.jpgGryap3.png

ηρθα αγαπημενες!!!δλδ τωρα τελειωσα και με το μπουρου μπουρου στα τηλ/να!!λοιπον,θα πω πρωτα τα ευχαριστα!!η μπεμπινα ειναι 1,320 γραμμαρια,ολοκληρο παιδι πια ετοιμο να ερθει στην αγκαλια της μαμας !!καλα οχι ακομα!!

η μαμα της παλι ειναι σαν μικρη φαλαινα...Βικυ δεν εισαι η μονη αγαπη μου που δεν περασες καλα στο γιατρο σου σημερα,εγω κοντεψα να κλαψω!απο κιλα ειμαι +8.αλλα ο πλακουντας εχει αρχισει κι εχει κατι ασπρακια που ειναι απο την ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.να παρακαλας μου λεει να μην εχεις διαβητη.τρεφεις το μωρο σου με ενα σωρο βλακειες και γελας?εξαλλος καλε ητανε και εκανε και τον Κωστα τουρμπο!Κωστα λεει βαλτης λιγο χερι γιατι οπως παει θα γεννησει ενα μωρο που θα ναι λιπος και σκατουλες,ξερω γω τι του πε...ουφ...

παει κι αυτο,θα σας το αναλυσω αυριο το πρωι γιατι με φωναζει κ το πουλακι μου να παω μεσα!ΣΕΞ κανονικα ειπε κι ας λενε ο,τι θελουν,απλα οχι να τελειωνει μεσα-βαριεμαι να σας τα γραφω με ιατρικους ορους- απο δω και περα καλυτερα.

και το μεγαλυτερο νεο...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ!στο νεο μαιευτηριο που ανοιξε τα Χριστουγεννα που σας ελεγα..γιατι λεει το Μητερα ανεβασε παρα πολυ τις τιμες κ η πολιτικη τους με το θηλασμο κ με τα λεφτα γενικα αρχισε κ γινοταν ανυποφορη κι ειπε κι ο doctor κι η μαια ειναι πολυ καλυτερα στη Γαία!εγω κοριτσια ακολουθω τυφλα,τι να κανω??!να μπουμε να ψαξουμε αυριο να με βοηθησετε ο,τι πληροφοριες μπορουμε κ για το ΓΑΙΑ να μαι ενημερωμενη,αΝ ΚΙ ΕΙΠΕ η μαια οτι θα παμε μαζι να το δουμε!

δεν ξερω τι εχω ξεχασει...τον ρωτησα τοσα πολλα που καποια στιγμη τραβαγε τα μαλλια του,η μαια γελαγε,ο Κωστας βγηκε απο το γραφειο και μονο που δε με διωξανε!!χαχαχχαχα!!!ειναι καμια εδω??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Όταν λέμε πάνες δεν εννοούμε τις πάνες που τα αλλάζουμε...

Πάνες λέγανε οι μαμάδες μας τα σεντονάκια που μας φασκιώνανε...

Κάτι που είναι καλό να το κάνουμε στα μωράκια μας όταν είναι μικρά όχι βέβαια σφιχτά απλά να είναι μαζεμένο και ζεστό....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ελα στρατουλα μου..η γιαγια μου λεει ειναι σαν τις πανες τις βαμβακερες της αγκαλιας που λεμε..αλλα ειναι πιο λεπτο το υφασμα( για καλοκαιρι).τα κοριτσια εδω ειπαν οτι ειναι λεπτες σαν σεντονι περιπου...κατι τετοιο...

κ δεν θελω ρε συ να σε ακουω αλλο στεναχωρημενη...πιστψε με κ εγω εχω περασει πολλα αλλα αξιζει τον κοπο μονο για το μωρακι σου να κανεις τα αδυνατα δυνατα να εισαι χαρουμενη.υποτιθεται οτι αυτη πρεπει να ειναι μια απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μας..μην το στερεις απο τον εαυτο σου αυτο το πραγμα.....

pSC1p2.png

καλα ρε το τουβλο δεν σου γυρησε την οθονη??Τα χω παρει τωρα...

οσο για τον πλακουντα...εχω ρωτησει τον δικο μου..γιατι εμενα ηταν χαμηλα κ μετα ανεβηκε...αν ειναι λεει πολυ χαμηλα δεν ειναι πολυ καλο γιατι κλεινει την εξοδο για το μωρο!!!αλλα ως συνηθως ανεβαινει!ρωτα κ τις μαιες παντως μην σου λεω μαλακιες

ααααααααααα........... μμμμμμμμμμμ το 'πιασα τώρα το υπονοούμενο.... καλύτερα που δεν τον ρώτησα δλδ, γιατί θα αρχίζαμε για την καισαρική..

που θα το κάνεις το ντόπλερ;

στο Medimall στον πύργο Αθηνών, εσύ έχεις κανονίσει?

Α, μου είπε και για τα βλαστοκύτταρα κάτι, εν ολίγοις η δημόσια τράπεζα, σε κάποια φάση σου ζητάνε και κάπου 200 ευρώ για την δωρεά.

Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνει λάθος, μπορεί όμως να είναι καμία κουφή χρέωση που την μαθαίνεις εκ των υστέρων...

GaiGp3.png

ηρθα αγαπημενες!!!δλδ τωρα τελειωσα και με το μπουρου μπουρου στα τηλ/να!!λοιπον,θα πω πρωτα τα ευχαριστα!!η μπεμπινα ειναι 1,320 γραμμαρια,ολοκληρο παιδι πια ετοιμο να ερθει στην αγκαλια της μαμας !!καλα οχι ακομα!!

η μαμα της παλι ειναι σαν μικρη φαλαινα...Βικυ δεν εισαι η μονη αγαπη μου που δεν περασες καλα στο γιατρο σου σημερα,εγω κοντεψα να κλαψω!απο κιλα ειμαι +8.αλλα ο πλακουντας εχει αρχισει κι εχει κατι ασπρακια που ειναι απο την ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.να παρακαλας μου λεει να μην εχεις διαβητη.τρεφεις το μωρο σου με ενα σωρο βλακειες και γελας?εξαλλος καλε ητανε και εκανε και τον Κωστα τουρμπο!Κωστα λεει βαλτης λιγο χερι γιατι οπως παει θα γεννησει ενα μωρο που θα ναι λιπος και σκατουλες,ξερω γω τι του πε...ουφ...

παει κι αυτο,θα σας το αναλυσω αυριο το πρωι γιατι με φωναζει κ το πουλακι μου να παω μεσα!ΣΕΞ κανονικα ειπε κι ας λενε ο,τι θελουν,απλα οχι να τελειωνει μεσα-βαριεμαι να σας τα γραφω με ιατρικους ορους- απο δω και περα καλυτερα.

και το μεγαλυτερο νεο...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ!στο νεο μαιευτηριο που ανοιξε τα Χριστουγεννα που σας ελεγα..γιατι λεει το Μητερα ανεβασε παρα πολυ τις τιμες κ η πολιτικη τους με το θηλασμο κ με τα λεφτα γενικα αρχισε κ γινοταν ανυποφορη κι ειπε κι ο doctor κι η μαια ειναι πολυ καλυτερα στη Γαία!εγω κοριτσια ακολουθω τυφλα,τι να κανω??!να μπουμε να ψαξουμε αυριο να με βοηθησετε ο,τι πληροφοριες μπορουμε κ για το ΓΑΙΑ να μαι ενημερωμενη,αΝ ΚΙ ΕΙΠΕ η μαια οτι θα παμε μαζι να το δουμε!

δεν ξερω τι εχω ξεχασει...τον ρωτησα τοσα πολλα που καποια στιγμη τραβαγε τα μαλλια του,η μαια γελαγε,ο Κωστας βγηκε απο το γραφειο και μονο που δε με διωξανε!!χαχαχχαχα!!!ειναι καμια εδω??????

ελα ρε συ!κοριτσαρος!!!κ τωρα τι γινεται με τον πλακουντα????χαμενο κοψε τα γλυκα κ τις μαλακιες!!!!!και 8 κιλα δεν ειναι πολλα.εγω ειμαι στα 10!!!!

κ τωρα πας να κανεις ΣΕΞ??????δεν ντρεπεσαι???????????

pSC1p2.png

μπράβο το κορίτσι μας....μωρήήήήήή κόψε τις μ@λ@κίες και από αύριο υγιεινή διατροφή.....θα σου βάλουμε εμείς γκάζια....το Γαία τι είναι;δημόσιο;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...