Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από μένα κοριτσάκια!!!

Σήμερα όλη μέρα στη γύρα ήμουνα. Το απόγευμα πήγαμε Λητώ με τη μαμά μου και ψωνίσαμε πολλά από τα μικροπράγματα που θα χρειαστώ (πάνες-λαβέτες-σαλιάρες-πετσέτες- σεντονια κ.λ.π.) και ξεποδαριάτηκα, γύρισα πριν καμιά ώρα και το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαπλώσω! Αύριο θα βάψουμε και το δωμάτιο επιτέλους, οπότε έχω πρωινό ξύπνημα.

Μαράκι ούτε και εγώ ξέρω κάποιον γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο, η δικιά μου πάει μόνο σε ιδιωτικές κλινικές.

neraidoula, μεγάλωσε το αγόρι σου ε? Είδατε και φατσούλα, τέλεια!!!

angie και Βίκυ περιμένουμε νέα και από τα δικά σας τα μπεμπάκια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Σήμερα όλη μέρα στη γύρα ήμουνα. Το απόγευμα πήγαμε Λητώ με τη μαμά μου και ψωνίσαμε πολλά από τα μικροπράγματα που θα χρειαστώ (πάνες-λαβέτες-σαλιάρες-πετσέτες- σεντονια κ.λ.π.) και ξεποδαριάτηκα, γύρισα πριν καμιά ώρα και το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα ξαπλώσω! Αύριο θα βάψουμε και το δωμάτιο επιτέλους, οπότε έχω πρωινό ξύπνημα.

Μαράκι ούτε και εγώ ξέρω κάποιον γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο, η δικιά μου πάει μόνο σε ιδιωτικές κλινικές.

με γεια τα πραγματάκια σας....όλες σιγά σιγά τα μαζεύουμε.....

το Λητώ τι τιμές έχει βρε κορίτσια;δεν έχω πάει και ανοίγει και εδώ....

Grya.jpgGryap3.png

Την Ευτοκια την σκεφτομουν κι εγω απ'την αρχη, κι ακομα δεν μου εχει φυγει τελειως απ'το μυαλο. Ομως επειδη ειναι το πρωτο, εχω εναν ενδοιασμο. Ξερω οτι αν συμβει κατι επειγον σε μεταφερουν στο νοσοκομειο Νικη που συστεγαζονται ομως δεν ειμαι σιγουρη. Παντως θαυμαζω την Στρατα και οσες το κανουν-ειδικα στην πρωτη γεννα-και στη δευτερη με βλεπω σχεδον σιγουρα για εκει (αν ολα πανε καλα με αυτη μου τη γεννα).

Maraki έπρεπενα πας να δεις το χώρο.Είναι στον ίδιο χώρο.ΔΕν είναι ξεχωριστά κτίρια.

ntesehjufpgrhgvn.png

που εισαι βρε κοριτσι????

αντε με γεια τα πραγματακια σας!να σου πω...δεν σας πιασαν τον κωλο στα Λητω???

αντε και καλες βαφες αυριο!!!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες,

γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό, κάναμε τον υπέρηχό μας, βάρυνε και η μπέμπα πήγε 2.050 kg, εγώ σταθερή έως και το τελευταίο γραμμάριο, το μόνο που μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάπως χαμηλά, και ότι έχω πρηστεί (αυτό το ξέρω και μόνη μου...) και φαίνεται να έχει ανοίξει η λεκάνη μου (ναι ανοίγει και κλείνει κατά βούληση σαν την γέφυρα της Ποσειδωνίας). Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε δλδ. Στο τέλος τα πήρα, το κατάλαβε και κόπηκε η συζήτηση. Αμα είναι να συνεχίσουν έτσι οι επισκέψεις, δλδ να πηγαίνω καλά και να φεύγω στεναχωρημένη να το χέσω το θέμα.

Αφού πήγαμε πάλι στο γραφείο, λέει πάλι την ατάκα (μην την χάσει και ο άντρας μου...) από τότε που έμεινες έγκυος έχεις πάρει 18 κιλά σχεδόν, αμα πάρεις 30 τί θα γίνει? (κορίτσι και κλαίει..). Ε του απάντησε και ο άντρας μου, αφού κάνει διατροφή, έχει πεθάνει στο χόρταρικό τί άλλο να κάνει? Αχ, επιτέλους και κάποιος που με υποστήριξε....

annie στείλε ένα τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και φυστίκι να έρθω στα ίσα μου....

Άντε να γλυκαθώ λιγάκι γιατί όπως είδατε είμαι έξω φρενών..

Πάλι καλά που θα πάω εκτός νοσοκομείου για το ντόπλερ την Παρασκευή μπας και ανέβω λιγάκι.

Και με τον πανικό που γινόταν δεν την είδα κιόλας. Φτού ξανά.

neraidoula μου μπράβο γλυκιά μου, αγόραρος μου φαίνεται!!!!

Περιμένουμε και την ζούμπι?

GaiGp3.png

Maraki έπρεπενα πας να δεις το χώρο.Είναι στον ίδιο χώρο.ΔΕν είναι ξεχωριστά κτίρια.

σε τι διαφέρει από τα άλλα μαετήρια εκτός του οτι μπορείς να γεννήσεις στο νερό;

Grya.jpgGryap3.png

Μπράβο κοριτσάρες μου!!!

Καταπληκτικά νέα............

Με συγκινήσατε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

α, nikole ανέβηκα και επάνω στον 5ο όροφο, είναι σαν να μην είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο, πεντακάθαρα παντού, όλα ολοκαίνουργια, ένα σωρό νοσηλεύτριες και μαίες, τα δωμάτια μπόλικα (όχι 5-6 που έλεγα εγώ....) και πολύ μεγάλα μολονότι μονόκλινα...

Ο άντρας μου τα 'χασε , λέει έτσι είναι τα δημόσια ? οχι καλέ του λέω, μόνο αυτός ο όροφος, στους υπόλοιπους διατηρούν την... κλασική διακόσμηση...

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες,

γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό, κάναμε τον υπέρηχό μας, βάρυνε και η μπέμπα πήγε 2.050 kg, εγώ σταθερή έως και το τελευταίο γραμμάριο, το μόνο που μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάπως χαμηλά, και ότι έχω πρηστεί (αυτό το ξέρω και μόνη μου...) και φαίνεται να έχει ανοίξει η λεκάνη μου (ναι ανοίγει και κλείνει κατά βούληση σαν την γέφυρα της Ποσειδωνίας). Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε δλδ. Στο τέλος τα πήρα, το κατάλαβε και κόπηκε η συζήτηση. Αμα είναι να συνεχίσουν έτσι οι επισκέψεις, δλδ να πηγαίνω καλά και να φεύγω στεναχωρημένη να το χέσω το θέμα.

Αφού πήγαμε πάλι στο γραφείο, λέει πάλι την ατάκα (μην την χάσει και ο άντρας μου...) από τότε που έμεινες έγκυος έχεις πάρει 18 κιλά σχεδόν, αμα πάρεις 30 τί θα γίνει? (κορίτσι και κλαίει..). Ε του απάντησε και ο άντρας μου, αφού κάνει διατροφή, έχει πεθάνει στο χόρταρικό τί άλλο να κάνει? Αχ, επιτέλους και κάποιος που με υποστήριξε....

annie στείλε ένα τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και φυστίκι να έρθω στα ίσα μου....

Πάλι καλά που θα πάω εκτός νοσοκομείου για το ντόπλερ την Παρασκευή μπας και ανέβω λιγάκι.

έλα ρε μπράβο το μωρούλι....μια χαρά.....να σου πω ο γιατρός θέλει τα μπινελίκια του;οτι πήρες πήρες τωρα...τι θέλει;ε μα με συγχίζει.....τι σημαίνει ο πλακούντας χαμηλά;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΤΡΑΤΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,Ε?ΚΡΙΜΑ...:confused:

Μπορείς να του το πεις.Κάποιοι γιατροί σου λένε πως μπορούν να σεξεγεννήσουν όπου θες εσύ! Οπότε κάποιες κοπέλες έχουν γεννήσει εκεί με το δικό τους γιατρό κ τις μαίες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Μπράβο κοριτσάρες μου!!!

Καταπληκτικά νέα............

Με συγκινήσατε....

thanks Στέγια,

Τί κάνει το Δροσουλάκι σου? Διαβάζω ότι με τον θηλασμό είσαστε πολύ ευχαριστημένοι...

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες,

κατα ρχην τελεια τα νεα της μπουμπους!2 κιλα ολοκληρο παιδι!!!!

αλλα για να καταλαβω....τι τοσο ζορι τραβαει ο τυπος!απο την τελαυταια φορα δεν εβαλες γραμμαριο οπως λες κ αυτο ειναι τελειο!τι?επρεπε να χασεις?????δεν παιζει ρε συ στην εγκυμοσυνη!μονο που εισα στα ιδια κιλα τοσο καιρο ειναι αθλος!!!κ τι εννοει πρηστικες κ ανοιξε η λεκανη?που ξερει αυτος αν πρηστικες?κ στο κατω κατω δεν θα πρηστεις ρε συ????σε 1,5 μηνα γεννας!!!!οεο!

κ γιατι δεν την ειδες??τι δεν ειδες????

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

έλα ρε μπράβο το μωρούλι....μια χαρά.....να σου πω ο γιατρός θέλει τα μπινελίκια του;οτι πήρες πήρες τωρα...τι θέλει;ε μα με συγχίζει.....τι σημαίνει ο πλακούντας χαμηλά;

Τί να σου πώ, με σύγχησε τόσο πολύ , ήμουν και κάπως εγώ και πάνω στην σύγχυσή μου ξέχασα να τον ρωτήσω. Θα ρωτήσω αύριο την φανταστική μαία που μας κάνει τα μαθήματα στην Φαιναρέτη.

GaiGp3.png

α, nikole ανέβηκα και επάνω στον 5ο όροφο, είναι σαν να μην είσαι σε δημόσιο νοσοκομείο, πεντακάθαρα παντού, όλα ολοκαίνουργια, ένα σωρό νοσηλεύτριες και μαίες, τα δωμάτια μπόλικα (όχι 5-6 που έλεγα εγώ....) και πολύ μεγάλα μολονότι μονόκλινα...

Ο άντρας μου τα 'χασε , λέει έτσι είναι τα δημόσια ? οχι καλέ του λέω, μόνο αυτός ο όροφος, στους υπόλοιπους διατηρούν την... κλασική διακόσμηση...

είναι άπαιχτα ρε.....μη συζητάς!!!!!την πήραν τη βιβλιοθήκη απ' τον 5ο;χαχαχαχα πολύ χάρηκα για τη μπεμπούλα σου......μπράβο κοριτσάρες με τα μπεμπάκια σας....:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...