Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κουβας μωρη Αννυ??εγω που τα κανα κοντα με το μοιαζω??με κολοκυθα??

μια χαρα θα σαι! και θα ναι και παντα φτιαγμενα,εχει μια γραμμη απο μονο του αυτο το κουρεμα!

μια χαρα εισαι εσυ!!!σου πανε εσενα!εγω φοβαμαι μην βγει το μαγουλο!!!!!καλα θα παω κομμωτηριο κ θα δω τι θα μου πουν κ αυτες εκει!αιντεε θα χασεις το ραντεβου!κ μην αργησεις μετα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι και γω γύρισα απο το μαιευτήριο...εσύ ακόμα εδώ είσαι πήγαινε να δεις την κούκλα σου και να την χαιρετήσεις και απο μας!!!

Η μπουμπού ήταν γλύκα είχε μαλάκια άλλο να σας τα λέω και άλλο να την βλέπετε η παρέα εκεί είχε και 2 μπέμπηδες ήταν σε τρίκλινο...πολύ μικρό το τρίκλινο κορίτσια....!!!

Την πήρα αγκαλίτσα....

τωρα φευγω!!!ελα πες κι αλλα!!!ηταν καλη η γεννα της?πως ενιωθε?πονουσε?

καλο το μωρακι ,ε?αχ την πηρες κι αγκαλιτσα,τι καλά!!!!!!:-P:lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Νυστάζω κοριτσάκια...άλλα άξιζε που πήγα να δω την μικρούλα τώρα σκέφτομαι και ονειρεύομαι συνέχεια τον μπέμπη μου στην αγκαλιά μου...!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια και απο μενα

βρε τι πολυλογία ειναι αυτη????μπηκα λιγο το πρωι και τωρα παλι και εχετε βάλει άλλες 10 σελίδες!!!!!

Εμενα συνεχιζεται ο πονος στο γοφο και κουτσαινω κανονικά!!!!!!! Την σκαλα δεν την αντεχω με τιποτα !!

Αυριο κανω καμπύλη ζαχάρου 3 ώρες!!!!!! Το λεμονάκι σε τι βοηθάει τελικά δεν καταλβα!!!!! θα πάρω και τα βιβλία μου μαζι περιοδικά για να περασει η ώρα.

Δεν μου λετε εσεις που μπηκατε στον 8 τωρα ο γιατρός θα σας βλέπει καθε 2 εβδομαδες???? Εμενα ετσι μουπε και στον 9 καθε εβδομάδα εκτος απροοπτου πάντα!! Εσας

καλησπέρα Βάσω μας....και εγώ πόναγα που σας είχα πεί αλλά χθές βράδυ μετακινήθηκε το κοριτσάκι μου και σήμερα είμαι οκ....

άντε καλά αποτελέσματα με την καμπύλη...

εμένα δε θα με βλέπει κάθε 15...πήγα την προηγούμενη Τρίτη και τώρα 5 Μαρτίου πάλι και από κει κάθε βδομάδα μου είπε;)

Grya.jpgGryap3.png

με πηρε Η Ναντια τωρα τηλ-η μαια-κι ειπε εχει 3 πριν απο μενα και να παω 10,15-10,30 να μαι εκει για να μην περιμενω!!αχ θα σκασωωωωωωω

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κοριτσια μια ερωτηση, καμπυλη κανετε τωρα για πρωτη φορα ή δευτερη;

Κοπελιες απο Θεσ/κη δεν ξερω αν ειδατε το προηγουμενο ποστ μου. Μια κοπελα ψαχνει καλο γιατρο σε ενα απο τα δυο δημοσια μαιευτηρια. Please help!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοπελιες απο Θεσ/κη δεν ξερω αν ειδατε το προηγουμενο ποστ μου. Μια κοπελα ψαχνει καλο γιατρο σε ενα απο τα δυο δημοσια μαιευτηρια. Please help!

εγώ μια έκανα..γιατί κάνουν 2;:?::?:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια νεα με το μικρουλακι! Να τους ζησει! Πες μας λεπτομερειες! Πως πηγαν ολα; Σε ποιο μαιευτηριο;

Στο Ιασώ, γέννησε με καισάρική το δεύτερο κοριτσάκι της 3200 γρ. έκανε όλικη νάρκωση δεν κατάλαβε τίποτα αλλά τώρα είναι το δεύτερο 24ωρο χωρίς φαγητό...πονάει λίγο αλλά της δίνουν παυσίπονα. Η διπλανή κοπέλα με τον μπέμπη που ήταν με φυσιολογικό είχε σηκωθεί την ίδια μέρα και έφαγε κιόλας. όσον αφορά το θηλασμο δεν λένε όχι αν το ζητήσεις...!!!

να μαι και γω γύρισα απο το μαιευτήριο...εσύ ακόμα εδώ είσαι πήγαινε να δεις την κούκλα σου και να την χαιρετήσεις και απο μας!!!

Η μπουμπού ήταν γλύκα είχε μαλάκια άλλο να σας τα λέω και άλλο να την βλέπετε η παρέα εκεί είχε και 2 μπέμπηδες ήταν σε τρίκλινο...πολύ μικρό το τρίκλινο κορίτσια....!!!

Την πήρα αγκαλίτσα....

γερό και καλότυχο το μωρουλίνι......πως ήταν η μανούλα;ταλαιπωρημένη ε;

Grya.jpgGryap3.png

Στο Ιασώ, γέννησε με καισάρική το δεύτερο κοριτσάκι της 3200 γρ. έκανε όλικη νάρκωση δεν κατάλαβε τίποτα αλλά τώρα είναι το δεύτερο 24ωρο χωρίς φαγητό...πονάει λίγο αλλά της δίνουν παυσίπονα. Η διπλανή κοπέλα με τον μπέμπη που ήταν με φυσιολογικό είχε σηκωθεί την ίδια μέρα και έφαγε κιόλας. όσον αφορά το θηλασμο δεν λένε όχι αν το ζητήσεις...!!!

αρα στο Ιασω δε θα χρειαστει να ερθουμε για διαμαρτυρια!!καλυτερα,να χετε κουραγιο για το Μητερα!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Mαρακι μου το ειδα αλλα δυστυχως εγω δεν ξερω κανενα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομιο!!!!

οσοι ξερω ειναι εκτος!αν θελει η κοπελα για εξωτερικο γιατρο να της πουμε....

να μας πει η Ιωαννα κ η Θαλεια μηπως ξερουν....

παω για ντουζ κ ερχομαι...

αμαν βρε Αντζυ μου γιατι δεν εχει στανταρ ραντεβου?

εμενα μου λεει πχ 9 και το πολυ 9 και κατι ειμαι μεσα...αν και τελευταια παω στο πρωτο απογευματινο (7μμ) για να ειμαι πρωτη:wink:

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...