Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια και απο μενα

βρε τι πολυλογία ειναι αυτη????μπηκα λιγο το πρωι και τωρα παλι και εχετε βάλει άλλες 10 σελίδες!!!!!

Εμενα συνεχιζεται ο πονος στο γοφο και κουτσαινω κανονικά!!!!!!! Την σκαλα δεν την αντεχω με τιποτα !!

Αυριο κανω καμπύλη ζαχάρου 3 ώρες!!!!!! Το λεμονάκι σε τι βοηθάει τελικά δεν καταλβα!!!!! θα πάρω και τα βιβλία μου μαζι περιοδικά για να περασει η ώρα.

Δεν μου λετε εσεις που μπηκατε στον 8 τωρα ο γιατρός θα σας βλέπει καθε 2 εβδομαδες???? Εμενα ετσι μουπε και στον 9 καθε εβδομάδα εκτος απροοπτου πάντα!! Εσας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ!!ΧΑΧΑ!!ΑΦΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΩ ΩΣ ΤΙΣ 3!!!

μια χαρα τοτε σε βολευει και πρεπει ναναι διπλα σου το ιατρει για να εισαι ακομα στο σπιτι...τυχερουλα

Εισαι στις 29 εβδομαδες?? Αν ναι πες μου μετα τι βαρος ειχε το μωρο σου γιατι εμενα πουηταν τοτε 1100 μουπε οτι ειναι στα κατωτατα φυσιολογικα και οτι πρεπει να πάρει κι άλλο για να ειμαστε πιο ησυχοι και με ανησυχησε μωρε κ αυτος!!!.οι περισσότερες ειχαν πιο βαρια μωρα απο μενα τι στο καλο ......φιλιά

Διαφημίσεις

καλα καλε διπλα σου ειναι ο γιατρος κ εισαι ακομη σπιτι????

πες για το μαλλι αν σου αρεσει λεμε!!!

κ αυτη η γαμωtv δεν εχει τιποτα!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΓΩ ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ 28η και 29η το μωρακι ειναι 1-1,100 γραμμαρια το φυσιολογικο.και φυσικα αν ειναι παραπανω,καλο ειναι!θα σου πω μετα που θα την "ζυγισουμε" !!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλα καλε διπλα σου ειναι ο γιατρος κ εισαι ακομη σπιτι????

πες για το μαλλι αν σου αρεσει λεμε!!!

κ αυτη η γαμωtv δεν εχει τιποτα!!!!!

ενα τεταρτο με το αυτοκινητο ειναι απο δω!!τωρα θα ντυθει ο Κωστης και θα φυγουμε !!

αφου σου λεω μου αρεσει πολυ αυτο το μαλλι...δεν ακουςςςςςς??????αντε κανε μια αλλαγη να πας για γεννα ανανεωμενη!!!!!!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλησπέρα κοριτσια και απο μενα

βρε τι πολυλογία ειναι αυτη????μπηκα λιγο το πρωι και τωρα παλι και εχετε βάλει άλλες 10 σελίδες!!!!!

Εμενα συνεχιζεται ο πονος στο γοφο και κουτσαινω κανονικά!!!!!!! Την σκαλα δεν την αντεχω με τιποτα !!

Αυριο κανω καμπύλη ζαχάρου 3 ώρες!!!!!! Το λεμονάκι σε τι βοηθάει τελικά δεν καταλβα!!!!! θα πάρω και τα βιβλία μου μαζι περιοδικά για να περασει η ώρα.

Δεν μου λετε εσεις που μπηκατε στον 8 τωρα ο γιατρός θα σας βλέπει καθε 2 εβδομαδες???? Εμενα ετσι μουπε και στον 9 καθε εβδομάδα εκτος απροοπτου πάντα!! Εσας

βασω μου εγω απο τωρα θα αρχισω να πηγαινω καθε 2 βδομαδες!!!κ στον 9ο καθε εβδομαδα οπως το πες!

pSC1p2.png

εδω ειμαι κ εγω!!!!!συμαζευωωω

δεν μου ειπατε αν σας αρεσει το μαλλι της Αιγινιτη!

αννυ εισαι η πιο νοικοκυρουλα της παρέας μου φαινεται τελικά μπραβο άξια!!!!εγω τορα που πονα πολυ ο γοφος πάνω που ήμουν ετοιμη να αρχισω σιγα σιγα να πλένω κανα ρουχαλάκι βρηκα ευκαι ρια και τα εδωσα όλα στη μαμα--αν και να πω την αλήθεια ήθελα να τη χαρω μονη μου αυτη τη δουλειά αλλα πραγματι δεν μπορω να σταθω όρθια:-(:-(

Διαφημίσεις

ενα τεταρτο με το αυτοκινητο ειναι απο δω!!τωρα θα ντυθει ο Κωστης και θα φυγουμε !!

αφου σου λεω μου αρεσει πολυ αυτο το μαλλι...δεν ακουςςςςςς??????αντε κανε μια αλλαγη να πας για γεννα ανανεωμενη!!!!!!:lol:

δεν ξερω ρε συ...κ μενα μ αρεσει πολυ αλλα λεω μην ειμαι σαν κουβας!μην βγουν τα μαγουλα κ ειμαι σαν βλακας!!!!!ειχα πολυ παλια πολυ πολυ κοντα μαλλια!!!!καρφακια αλλα ημουν κ 50 κιλα κ 16 χρονων!

pSC1p2.png

Εννοείται πως θα έχουν μεγαλώσει και θα είναι και κουκλάκια....

Πολλά φιλάκια μέλλουσες μανούλες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αννυ εισαι η πιο νοικοκυρουλα της παρέας μου φαινεται τελικά μπραβο άξια!!!!εγω τορα που πονα πολυ ο γοφος πάνω που ήμουν ετοιμη να αρχισω σιγα σιγα να πλένω κανα ρουχαλάκι βρηκα ευκαι ρια και τα εδωσα όλα στη μαμα--αν και να πω την αλήθεια ήθελα να τη χαρω μονη μου αυτη τη δουλειά αλλα πραγματι δεν μπορω να σταθω όρθια:-(:-(

κ εμενα με εχει σκισει το ποδι μου αλλα σιγα σιγα κατι κανω....κ εμενα με βοηθανε πολυ ..μην νομιζεις..ειδικα στο φαγητο κ το σιδερωμα η γιαγια ειναι πρωτη!!!!

θα βγαλω φωτογραφιες σε λιγο να σας βαλω στο φεις..α κ μενα δεν μ αρεσε ετσι το φεις....

Νικολ που πηγες???τρωως κ εσυ???

pSC1p2.png

τι κουβας μωρη Αννυ??εγω που τα κανα κοντα με το μοιαζω??με κολοκυθα??

μια χαρα θα σαι! και θα ναι και παντα φτιαγμενα,εχει μια γραμμη απο μονο του αυτο το κουρεμα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ :-)

να μαι και γω γύρισα απο το μαιευτήριο...εσύ ακόμα εδώ είσαι πήγαινε να δεις την κούκλα σου και να την χαιρετήσεις και απο μας!!!

Η μπουμπού ήταν γλύκα είχε μαλάκια άλλο να σας τα λέω και άλλο να την βλέπετε η παρέα εκεί είχε και 2 μπέμπηδες ήταν σε τρίκλινο...πολύ μικρό το τρίκλινο κορίτσια....!!!

Την πήρα αγκαλίτσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...