Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολες μαλλον κοιμαστε τωρα....

Εγω τωρα "τσακωνομουν" με τον ανδρα μου,με ενοχλει το παραμικρο,κλαιω με το παραμικρο , τσαντιζομαι με το παραμικρο κι μπορω να τσακοθω με το παραμικρο.

Γιατι να μην μπορει να καταλαβει αυτο που αισθανομαι εγω τωρα?

Εστω κι λιγο να με καταλαβει......

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Αννουλα, ειναι πολυ δυσκολο να σε καταλαβει, ειδικα εφοσον ειναι μακρυα τοσον καιρο. Προσπαθησε να κανεις υπομονη και οταν με το καλο ερθει κοντα σου ελπιζω οτι θα ειναι καλυτερα κ για τους δυο σας. Ξερω οτι ειναι δυσκολο για σενα κ γινεται ακομε χειροτερο οταν νιωθεις πως δεν σε καταλαβαινουν, ομως κι αυτος περναει τις δικες του δυσκολιες εκει που βρισκεται κ ισως κι αυτος να περιμενει αντιστοιχη κατανοηση απο σενα. Ειναι δυσκολο οταν υπαρχει αποσταση. Υπομονη κι ολα θα φτιαξουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια κι εγώ τρελλαίνομαι να στολίζω

Έχω παρει ενα τεράστιο δέντρο μπορώ να πω... Μοιάζει πολύ με αληθινό κι έχω standard ομοιόμορφα στολίδια (μπορντό...) είναι 5 χρόνι α τώρα τα ίδια αλλά... αλλάζω decor γενικά στο σπίτι κάνοντας συνθέσεις...κλπ... πρόπερσι ήρθε ο άντρας μου από τη δουλεια, είχα βάψει τον τοίχο μπορντό και είχα όλα τα στολίδια έτοιμα γι ανα στολίσουμε! Έπαθε την πλάκα του βέβαια με το κόκκινο τοίχο μες το σαλόνι (χαχαχαχαχα) αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο!!!

Κάθε χρόνο στολίζω 15-20 Δεκέμβρη αλλά φετος που καταλαβαίνει ο Στέλιος λέω την άλλη βδομάδα για ν ατο έχουμε κανένα μήνα να το χαρεί το παδιί !(αυτό το Σ/Κ θα κάνω τη γιορτή του)

Καλημέρα να χαίρεστε το γιόκα σας και με το καλό το νέο μπεμπεκάκι της οικογένεια σας!!!Να είναι πάντα χαρούμενος και υγειής...Να ζήσεις Στελάκι και Χρόννια Πολλά....!!!:tongue::rolleyes::rolleyes::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε σημερα??? Εγώ μες στην καλή χαρά άνευ λόγου και αιτίας! Maraki2108 μην βιάζεσαι και μην στεναχωριέσαι, εγώ τον γιο μου τον ένιωσα 21+2! Από τότε βέβαια δεν σταματάει! Εχώ κι εγώ πρόσθιο πλακούντα και είμαι αρκετα αδύνατη!

Κορίτσια ξεχασα να σας πω ότι μου έγραψε να κάνω και καμπύλη ζαχάρου αλλά την μικρή ;)

Σας φιλώ όλες :tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Είμαι κομμάτια... :?

Αλλά δεν πτοούμαι! :D

Η κοιλίτσα μου έχει μεγαλώσει αρκετά αν και δεν πολυφαίνεται με αυτά τα αμπίρ φορεματάκια που συνήθως φοράω. Ακόμη δεν με εμποδίζει στον ύπνο και πολύ χαίρομαι! Παρόλο που πάντα ξαπλώνω στο πλάι, το πρωί ξυπνάω ή μπρούμυτα (δεν έχω καταλάβει πως τα καταφέρνω...! :cool:) ή ανάσκελα! Τις δυο πιο ακατάλληλες στάσεις δλδ!

Εμείς κάθε χρόνο στολίζουμε μέσα Δεκέμβρη γιατί νωρίτερα νομίζω ότι τα συνηθίζουμε και όταν φτάσουν οι γιορτινές μέρες δεν μας κάνουν αίσθηση...

Τα περασμένα Χριστούγεννα αγοράσαμε το πρώτο μας δέντρο που μοιάζει με πεύκο. Για στολίδια έχω όλο παιχνιδάκια, τζαντζαλούδια, μαντζαλούδια και λίγες μικρές μπαλίτσες για γέμισμα. Κάθε χρόνο όλο και κάτι καινούργιο παίρνω! Γίνεται χρωματιστό και χαρούμενο και μου αρέσει πολύ!

Πέρσυ είχα κεντήσει κάτι παιδικά χριστουγεννιάτικα στολιδάκια (μπορείτε να τα δείτε στο facebook αν θέλετε) και φέτος θα φτιάξω ginger house και μάλλον και κάτι ακόμη που έχω στα σκαριά... :roll::cool:

Για αύριο έχω μεγαλεπίβολα σχέδια για γλυκό... Αν πετύχει θα σας ενημερώσω για τη συνταγή! ;)

Και τώρα ύπνος...

Καληνύχτααα!

Καλημέρα Ζουζουνίτσα νομίζω ότι σήμερα έχεις και συ εορταζόμενο...Τον σύζυγο αν δεν κάνω λάθος? Να τον χαίρεσαι και ότι επιθυμείτε...με το καλό το νινάκι... και μην ξεχνιόμαστε...Καλά Χριστ:P:pούγεννα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ολες μαλλον κοιμαστε τωρα....

Εγω τωρα "τσακωνομουν" με τον ανδρα μου,με ενοχλει το παραμικρο,κλαιω με το παραμικρο , τσαντιζομαι με το παραμικρο κι μπορω να τσακοθω με το παραμικρο.

Γιατι να μην μπορει να καταλαβει αυτο που αισθανομαι εγω τωρα?

Εστω κι λιγο να με καταλαβει......

Καλημέρα..κάνε υπομονή και σου εύχομαι όλα καλά απο δώ και πέρα!

Σκέψου το νινάκι σου για να πάρεις δύναμη και έχε πίστη στην Παναγιά!!!

καλημερα εγκυούλες! χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν χθες. τις τελευταιες μερες ο μπεμπουλης μου δινει κατι κλοτσιες! ειχα αρχισει να τις νοιωθω εδω κ λιγο καιρο αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηταν το μωρο γιατι περιμενα κατι σαν γαργαλιτο ή κατι τετοιο αλλα αυτο που νοιωθω δεν εχει καμια σχεση. ειναι σαν σπρωξιμο απο μεσα που καμια φορα ειναι τοσο δυνατο που κουνιεται σε εκεινο το σημειο η κοιλια μου. την Κυριακη το εννοιωσε κ ο αντρας μου για πρωτη φορα :P συνηθως με κλοτσαει μετα το φαγητο αλλα τις 3-4 τελευταιες μερες μου δινει 2-3 κλοτσιες μολις ξυπνησω κ χουζουρευω! ευχομαι ολες σας να το νοιωσετε συντομα γιατι ειναι τοσο υπεροχο! εγω δεντρο λεω να στολισω σε καμια δεκαρια μερες. ριξτε μια ματια κ στην παρακατω διευθυνση. εχει μεγαλη ποικιλια: www.letoshop.gr

φιλακια σε ολες!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Κορίτσια κι εγώ τρελλαίνομαι να στολίζω

Έχω παρει ενα τεράστιο δέντρο μπορώ να πω... Μοιάζει πολύ με αληθινό κι έχω standard ομοιόμορφα στολίδια (μπορντό...) είναι 5 χρόνι α τώρα τα ίδια αλλά... αλλάζω decor γενικά στο σπίτι κάνοντας συνθέσεις...κλπ... πρόπερσι ήρθε ο άντρας μου από τη δουλεια, είχα βάψει τον τοίχο μπορντό και είχα όλα τα στολίδια έτοιμα γι ανα στολίσουμε! Έπαθε την πλάκα του βέβαια με το κόκκινο τοίχο μες το σαλόνι (χαχαχαχαχα) αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο!!!

Κάθε χρόνο στολίζω 15-20 Δεκέμβρη αλλά φετος που καταλαβαίνει ο Στέλιος λέω την άλλη βδομάδα για ν ατο έχουμε κανένα μήνα να το χαρεί το παδιί !(αυτό το Σ/Κ θα κάνω τη γιορτή του)

NA XAIΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!!! irev μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου και με το καλό να γεννηθεί και το μωράκι σου!!! Κάθε μέρα σας να είναι και καλύτερη!!!

Ιωάννα μου, ο αντρούλης σου γιορτάζει??? Να το χαίρεσαι και με το καλό και εσείς να υποδεχτείτε το bebe σας!!!

Χρονια πολλά σε όσες γιορτάζεται!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα στις μανούλες!!!

irev να χαίρεσαι στον γιό σου, να είναι πάντα γερός και χαρούμενος και με το καλό να του κάνεις το αδερφάκι!

iwanna να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου, πολύχρονος, με το καλό να τον γιορτάσεις σήμερα και να περάσετε υπέροχα!

Και εμείς με τη σειρά μας να χαιρόμαστε την πεθερούλα μου, η οποία ευτυχώς με όσα ακούω γύρω μου, προς το παρόν ξέρει και κρατά τις ισορροπίες και έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Κορίτσια πάντως μια φίλη μου όταν ήταν έγκυος και περίμενε το κορτσάκι της είχε πάρει ένα λευκό δέντρο, του είχε βάλει ροζ φωτάκια και για στολιδία είχε βάλει επάνω οτι είχε αγοράσει για την μικρή, παπουτσάκια, φορμάκια, παιχνίδια μέχρι και μπιμπερο και ήταν ένα όνειρο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέεεερα!

Irev, dimidana, να χαίρεστε τα παιδάκια σας! :D :D :D :D :D Να είναι πολύχρονα, υγιή κι ευτυχισμένα και με το καλό και αυτά που έρχονται!

thalia, να την χαίρεστε! Χρόνια της πολλά!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Ό,τι επιθυμείτε κι εσείς! Με το καλό τα μωρά σας!

Anna, το ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες είναι πρόβλημα εδώ και εκατοντάδες χρόνια... και την λύση την ψάχνουν ακόμη... :confused:;)

Νομίζω πως θα βοηθήσει να του εξηγείς απλά και λογικά αυτό που σε ενοχλεί (να μην του "γκρινιάζεις" δλδ) και να ακούς και τα δικά του γιατί το ότι είναι μακριά, φαντάζομαι τον ζορίζει κι εκείνον. Σίγουρα αυτή η φάση είναι δύσκολη για να είσαι μακριά με τον άνθρωπό σου αλλά δεν κερδίζετε κάτι με καβγάδες... Ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα πολύ σύντομα!

Andria, την καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Μπράβο! ;)

Κι εμένα μου την έγραψε την καμπύλη και μάλιστα τη μεγάλη. Και με προετοίμασε ψυχολογικά ότι είναι δύσκολη εξέταση! (5 τσιμπήματα!) :(

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες! Να τους χαιρεστε και με το καλο να υποδεχτουμε ολοι τα νεα μελη της οικογενειας μας. Τι ωραια ιδεα αυτη με το Χριστουγεννιατικο δεντρο με τα πραγματακια του μωρου! Εμεις βεβαια που δεν εχουμε αγορασει τιποτα ακομα δεν θα μπορουσαμε να το κανουμε αλλα ειναι πολυ ομορφη ιδεα. Παντως εμεις θα στολισουμε αργοτερα. Ισως μετα την β' επιπεδου (11 Δεκεμβριου).

Καλημερα σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

iwanna , irev,dimidana,thalia.... χρονια πολλά να χαειρεστε τα αγαπημενα σας πρόσωπα!!! γιους - συζήγους - πεθερούλες κλπ κλπ!!!!!!!!!

Κατα τάλλα καλημέρα !!!

πήρα χθες το βράδυ τα αποτελλέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει... ο αιματοκρίτης πήρε τον κατήφορο.... κλαπς κλαπς 34:(

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Kαλημέεεερα!

Andria, την καλύτερη δουλειά κάνεις!!! Μπράβο! ;)

Κι εμένα μου την έγραψε την καμπύλη και μάλιστα τη μεγάλη. Και με προετοίμασε ψυχολογικά ότι είναι δύσκολη εξέταση! (5 τσιμπήματα!) :(

Εγώ ευτυχώς μόνο 2 τσιμπηματα. Το πρώτο νηστική και το άλλο ματα από μια ωρα (50γρ γλυκοζης θα πάρω). Θα την κανω στο Ιασω τη μέρα που θα κάνω β επιπέδου :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...