Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ?

Τυχαινει και βρισκω κοπελες που ανοιγουν ή απαντουν σε καποιο θεμα και που ειναι στις ιδιες βδομαδες με εμας, αλλα μαλλον ειναι πιο καινουριες και δεν γνωριζουν οτι εχουμε καφε. Κατα τυχη τις βρισκω, οχι σε καφε αλλα σε ασχετα θεματα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά,

είσαστε για τα σίδερα κοπελιέςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαράκι, θα ενημερώσω αύριο μην μου στεναχωριέσαι. Αλήθεια πώς είσαι? Έχεις πυρετό?

Ρε Νικολίτσα πού να τους βρούμε τπυς μύκητες? Εκτόςι αν παίζουν αυτοάνοσοι, τί να πω, θα είναι και οι μόνοι επισκέπτες....

Έριξα έναν ύπνο παίδες από τις 3 μέχρι τώρα... ξεράθηκα μιλάμε...

Πάω να ετοιμαστώ να πάω στον γιατρό. Θα σας πώ νέα μετά!!!

Φιλάκια !!!

GaiGp3.png

Βικακι δεν εχω πυρετο. Μονο ο λαιμος μου ποναει και ελαχιστο μπουκωμα στην μυτη. Ομως πιο πολυ οτι δεν θελω να κολλησω καμια ειναι, αλλα κι εγω να μη γινω χειροτερα. Με το καλο να δεις την μπεμπα σου! Κι ενα φιλι απ'την Αθηνουλα κι εμενα.

Κι εσυ Αντζουλα, να μας την φιλησεις.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :-) :-) :-)

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΘΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :-) :-) :-)

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ????

Μήπως δεν σου φτάνει η σελίδα που του έγραψες του ανθρώπου?!

Θα σε πετάξει έξω, προσεχε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

οχι καλε,αυτο του ελειπε!!!δε μου φερνει αντιρρησεις!!εξαλλου...γι αυτο πληρωνεται Μαρακι για να μου λυνει αποριες και να με βοηθαει!χι χι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Εσκασα σήμερα. Τώρα που γύρισα σπίτι προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί πρέπει να σκεφτώ το δικό μου μπεμπάκι.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί στο μήνυμά της έγραφε ότι έρχονατι Ελλάδα για τα διαδικαστικά...(καταλαβαίνετε) κι ότι η παρουσία μου θα είναι πολύ σημαντική γι'αυτούς. Αλλά ρε κορίτσια...δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Από την άλλη πως λένε όχι. Η μαμά μου και ο άντρας μου δεν το συζητ΄νε. Λενε να μην πάω σε καμιά περίπτωση. Δεν ξέρω τι να κάνωωωωω :-(

όχι,δε μπορεί.......δεν το πιστεύω....

λυπάμαι πολύ,είναι φυσικό να είσαι συντετριμμένη καλή μου,είναι τραγικό...

όχι για το παιδάκι,αυτό θα είναι ασφαλές στην αγκαλιά του Θεούλη,αλλά για τους γονείς....να βρούν τη δύναμη να το αντέξουν...

έχουν άλλα παιδάκια?

προσπάθησε να μην σε επηρεάσει τρελά,πες πως έτσι έπρεπε να γίνει...

Atlantis άλλα παιδακια δεν έχουν. Το πρώτο τους ήταν.

Πάντως ο αντρούλης μου είναι τόσο καλός που για να με κάνει να νιώσω καλύτερα πήγε μόνος του στο Mothercare και μου ψώνισε μαξιλαρι θηλασμού, ρουχαλάκια, σλινγκ (που το ήθελα πάρα πολύ).

X4pTp3.png

Εμενα η δικια μου αν της κανω μια ερωτηση θα μιλαει για μιση ωρα, ετσι μου κοβει τα ποδια απ'το να την ρωτησω οτιδηποτε αλλο. Ασε που με ζαλιζει με την παρλα της που ξεχναω οτι αλλο εχω να της πω. Θα αρχισω να τα γραφω κι εγω. ΕΙναι ο καλυτερος τροπος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Εσκασα σήμερα. Τώρα που γύρισα σπίτι προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί πρέπει να σκεφτώ το δικό μου μπεμπάκι.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί στο μήνυμά της έγραφε ότι έρχονατι Ελλάδα για τα διαδικαστικά...(καταλαβαίνετε) κι ότι η παρουσία μου θα είναι πολύ σημαντική γι'αυτούς. Αλλά ρε κορίτσια...δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Από την άλλη πως λένε όχι. Η μαμά μου και ο άντρας μου δεν το συζητ΄νε. Λενε να μην πάω σε καμιά περίπτωση. Δεν ξέρω τι να κάνωωωωω :-(

Πάντως ο αντρούλης μου είναι τόσο καλός που για να με κάνει να νιώσω καλύτερα πήγε μόνος του στο Mothercare και μου ψώνισε μαξιλαρι θηλασμού, ρουχαλάκια, σλινγκ (που το ήθελα πάρα πολύ).

Κουράγιο βρε κοριτσάκι. Πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσον θα ήταν καλο για σενα το να πας. Δεν θα το συνιστουσα, εκτος αν το θελεις εσυ παρα πολυ. Ελπιζω και πιστευω να καταλαβουν αν αποφασισεις να μην πας (που ειναι και το λογικο στη κατασταση σου). Τι να πω... Κριμα και ο Θεος να τους δινει δυναμη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλά,

είσαστε για τα σίδερα κοπελιέςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαράκι, θα ενημερώσω αύριο μην μου στεναχωριέσαι. Αλήθεια πώς είσαι? Έχεις πυρετό?

Ρε Νικολίτσα πού να τους βρούμε τπυς μύκητες? Εκτόςι αν παίζουν αυτοάνοσοι, τί να πω, θα είναι και οι μόνοι επισκέπτες....

Έριξα έναν ύπνο παίδες από τις 3 μέχρι τώρα... ξεράθηκα μιλάμε...

Πάω να ετοιμαστώ να πάω στον γιατρό. Θα σας πώ νέα μετά!!!

Φιλάκια !!!

τι να σου πω βρε κοπελιά μου.....δημιουργούνται από τα υγρά που υπάρχουν έτσι κι αλλιως.....

περιμένουμε νέα από την κοντέσα σου.....

νεραιδούλα και από σενα περιμένουμε νέα ε.....:wink:

Αγγελικούλα και εσύ μην τον ζαλίσεις το γιατρό και σκίσει κανένα πτυχίο μ' εσένα:lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

μανουλινια περιμενουμε νεα απο τα μωρακια σας!!!!να τις δωσετε τα χαιρετισματα κ τα φιλια μας!!!!

πηγα πηρα μια νυχτικουλα Triump ροζ, ειναι κρουαζε πανω κ ετσι βγαινει το μεμε!χαχα!κ εχει μια λωριδα κατω απο το στηθος με ενα σχεδιο...

κ η γιαγια μου μας πηρε για την μπεμπα μας ενα ζακετακι ροζ με κουκουλα κ ενα φορεματακι ροζ!!!:P:p:p

αυριο λεω να παω να ριξω ενα κουρεμα..κ εγω πρωτη φορα τα χω τοσο κοντα τα μαλλια μου κ παλι ολο ουρα τα εχω!θα δω πως θα τα κανω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπάρα :lol: Ρε κορίτσια δεν χορταίνω υπνο! Παλι 3 ωρες κοιμηθηκα το μεσημέρι... Η Βάλια που είναι οεο?

Αντζυ καταλαβαίνεις οτι περιμένω πως και πως να μας πεις νέα απο τον γιατρό σου :wink:

Δεν θυμάμαι ποια ρωτησε αλλά υπάρχει Τερκενλης στη Δουκ. Πλακεντίας πριν το μετρό του Χαλανδρίου... Ειπαμε λευκή σοκολάτα με κάστανο :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλη μου δεν ξερω αν θα επρεπε να πας στην κατασταση σου ....σκεψου κ το δικο σου το μωρακι ποσο ασχημα θα νοιωθει μαζι με εσενα...ελπιζω να καταλαβει η φιλη σου...τωρα αν θες εσυ τοσο πολυ να πας ειναι αλλο θεμα γλυκεια μου...κανε οτι σου πει η ψυχουλα σου.:wink:

pSC1p2.png

Καλησπάρα :lol: Ρε κορίτσια δεν χορταίνω υπνο! Παλι 3 ωρες κοιμηθηκα το μεσημέρι... Η Βάλια που είναι οεο?

Αντζυ καταλαβαίνεις οτι περιμένω πως και πως να μας πεις νέα απο τον γιατρό σου :wink:

Δεν θυμάμαι ποια ρωτησε αλλά υπάρχει Τερκενλης στη Δουκ. Πλακεντίας πριν το μετρό του Χαλανδρίου... Ειπαμε λευκή σοκολάτα με κάστανο :wink:

τι σας εχω κανει με τον Τερκενλη!!!!χαχαχα!!!!!λυσσαααααα

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...