Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μη μου πεις Μαράκι οτι σε τρελλαναν τοσο χτες που θα στειλεις τον αντρα σου να σου παρει!!!!οχι γιατι αν τον στειλεις,να παρει και για μενα!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Οτι με τρελαναν, με τρελαναν, αλλα μεχρι τωρα δεν εχω στειλει τον αντρα μου να μου παρει τιποτα-ειδικα απο τοσο μακρυα. Ομως το αεροδρομιο δεν ειναι πολυ μακρια μας και σκεφτομουν οταν παμε προς τα εκει (για κανα ΙΚΕΑ ισως) να το επισκεφτω. Ομως μπηκα στο σαΪτ το αεροδρομιο και δεν ειδα να εχει Τερκενλη. Λες να'ναι μονο στην Θεσ/κη?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, εχετε δικιο, το βρηκα στο σαϊτ του Τερκενλη. Υπαρχει και στο Ελ. Βενιζελος. Ομως η απορια μου ειναι η εξης: ειναι μεσα εκει που μπορεις να μπεις μονο με εισητηριο ή κανονικα στους χωρους του αεροδρομιου που παει ο καθενας?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

χτες η Αννυ 2 ειπε οτι εχει και στο Χαλάνδρι αν θυμαμαι καλα,μακρυα ειναι αυτο??

Αννυ μου αρεσει το μαλλι της Αιγινιτη!!εγω 1η φορα τωρα στην εγκυμοσυνη τα κοβω τοσο κοντα,δεν τα χα καρε ποτε,αλλα με βολευει γιατι φτιαχνονται ευκολα!μην ειμαι σαν ξεμαλλιασμενη στο μαιευτηριο!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Για μενα ειναι μακρια το Χαλανδρι. Ευχαριστω παντως. Μου'χει κατσει κι η μπουγατσα. Η γλυκια ομως. Τετοια βεβαια βρισκω κι εδω. Ακομα βεβαια ειμαι κρυωμενη οποτε δεν βγαινω εξω μη χειροτερεψω. Βικακι, πες το αυριο στην Φαιναρετη. Δεν ειμαι χαλια αλλα δεν θελω ουτε να χειροτερεψω, ουτε να κολλησω και καμια εγκυουλα, οποτε δεν θα ερθω λογικα,

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

έλα γλωσσοκοπάνα....εδώ είμαι!!!!μόλις ξύπνησα....για τα υγρά που λετε εγώ είχα αρκετά τον τελευταίο καιρό και μου έδωσε κολπικά υπόθετα....οι μύκητες κάνουν πάρτυ μου είπε τώρα στο τέλος.......οπότε αν δείτε κάτι παραπάνω να το πείτε γιατί δεν κάνει να υπάρχουν στον τοκετό!!!!!αυτά.....:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσακια απο Θεσ/κη SOS!!! Μια μανουλα απο το parents ψαχνει απεγνωσμενα να αλλαξει γιατρο στο ιπποκρατειο ή το παπαγεωργιου. Ο δικός της θα λείπει εξωτερικό και θα ερχεται μονο ΣΚ! Οποια γνωριζει σας παρακαλω, ας δωσει κανεναν καλο γιατρο απο αυτα τα μαιευτηρια να την βοηθησουμε την κοπελιτσα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...