Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΜΜΜΜΜ.......μου μαθες και το send/receive κι εσυ Αγγλομαθή!!!ξερω καλέ,ειπαμε δεν μπορω να διωξω τον ιο απο το msn μου ,αλλα μηνυματα στο ΥΑΗΟΟ διαβαζωωωωω!!!!!!

καλά ρε στριμάδι να βοηθήσω ήθελα....εσύ φαγώθηκες να δεις την φάτσα μου!!!:cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι σας εχει πιασει σημερα?????εγω ειχα παλι τον υδραυλικο εδω!!!!!γκρρ:mad::-x:-x.

παλι γκρινιαζει ο απο κατω!με εχουν σπασει τα νευρα!

οσο για τις θηλες σας εμας μας ειπαν απο τον συνδεσμο θηλασμου ελλαδος να μην βαζουμε οινοπνευμα!μια χαρα ειναι λεει απο την φυση του οι θηλες.εγω βαζω βαζελινη μαζι με την κοιλια...τις παιρνω κ αυτες παραμαζωμα!χαχα...

τι αλλο διαβασα..να θυμηθω...

Α Τανια εγω δεν θα τις εφερνα σπιτι!:mad:κ εμενα μου την δινει τωρα..θελουν να ρθουν τα πεθερικα μου κ νευριαζω με την ιδεα οτι θα μεινουν εδω!εγω δεν φευγω ποτε απο το κρεβατι μου.Δεν κανει!ειναι δικο σας!του ζευγαριου!!!!

τι αλλο..τι αλλο/..ρε συ Χριστινα...πολυ υποθεση η δουλεια σου..κ εγω υπευθυνη πωλησεων ειμαι σε μια εταιρια που τους εχω γραψει τελευταια...χχαχα

Αντζυ οταν σου ελεγα εγω να τρωως νωρις δεν με ακουγες!!αντε πανε φαε κανα κομματο παστιτσιο!εγω εχω λαζανια με κιμα!:P

παω να φαω!

χεστον μωρέ τον απο κάτω κοίτα να τελειώνεις τις δουλειές σου πριν γεννήσεις και άστον να τραγουδάει....όσον αφορά την δουλειά μου πλέον έχω συνηθήσει όλα τα βάζω στον αυτόματα και πάνε:wink::wink::wink::wink:

το πηρα Χριστινιω!!!!!!θελω αυτο το μωρακιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!

είναι της καλύτερης φίλης μου αν την δείς τώρα είναι πολύ όμορφη εκεί δεν είναι τόσο!!! αλλά είναι μπεμπάκι μωρεεεεεε γλύκαααααα!!!

εντάξει ζουμπουλίτσα ηρέμησες τώρα δεν θα με ξεχάσεις έτσι δεν είναι??? αυτή στη θάλασσα είμαι στην Μύκονο η ψωνάρααααα!!! 1 φορά πήγα και γω και πέρασα όμως τόσο ωραία αχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

ΜΥΚΟΝΟ ,ΡΑΚΙ....Α,ΞΕΣΑΛΛΩΝΕΣ ΕΣΥ Ε??ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!!!ΝΑΙ,ΗΣΥΧΑΣΑ ΤΩΡΑ!!ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΛΩΔΙΟ ΣΑΣ :-( (με τιποτα δεν χορταινω η λυσσαρα!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΥΚΟΝΟ ,ΡΑΚΙ....Α,ΞΕΣΑΛΛΩΝΕΣ ΕΣΥ Ε??ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!!!ΝΑΙ,ΗΣΥΧΑΣΑ ΤΩΡΑ!!ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΛΩΔΙΟ ΣΑΣ :-( (με τιποτα δεν χορταινω η λυσσαρα!)

ρε με την δουλειά που πάμε αργά σπίτι το έχουμε αμελήσει αλλά που θα μου πάει θα το πάρω θα με δείτε και με την κοιλούμπα και με τα κιλάκια μου!!!

θα προσπαθήσω κιόλας να έρθω στις 16 στο μάθημα στο ΙΚα μήπως τα πούμε και απο κοντά, ίσως και άυριο, ίσως και το Σάββατο αν καταφέρουμε την ρημαδοσυνάντηση επιτέλους έγκυες ενωθείτε να συναντηθούμε βρεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λέω να πεταχτώ μέχρι το Jumbo να πάρω κάτι για την μπουμπού στο Ιασω γιατί επειδή δεν το είχα σιγουράκι δεν πήρα τίποτα....λέω καμιά κουβερτούλα, πετσετούλες που και όσες να έχεις χρειάζονται ε???

θα φαω σε λιγακι...Χριστινα ορμα για την συναντηση το Σ/Κ απο τωρα γιατι παλι εμεις κι ο κουκος θα συμφωνησουμε!!

Άννυ μου εγω εχω εδω και λιγες μερες ομως,αλλα σε φυσιολογικο βαθμο,οπως παλια ας πουμε,αλλα χτες η μαια ειπε οτι αν εχουμε υγρα παραπανω να το πουμε στο γιατρο γιατι ειδικα τωρα δε θελουμε μικροβια και μυκητες με τιποτα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

θα φαω σε λιγακι...Χριστινα ορμα για την συναντηση το Σ/Κ απο τωρα γιατι παλι εμεις κι ο κουκος θα συμφωνησουμε!!

Άννυ μου εγω εχω εδω και λιγες μερες ομως,αλλα σε φυσιολογικο βαθμο,οπως παλια ας πουμε,αλλα χτες η μαια ειπε οτι αν εχουμε υγρα παραπανω να το πουμε στο γιατρο γιατι ειδικα τωρα δε θελουμε μικροβια και μυκητες με τιποτα!

και εγω σε φυσιολογικα επιπεδα εχω..οπως παλια..απλα ειπα μην εχω μονο εγω....:rolleyes:εφαγεσ???????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

οχι,θα μπω τωρα για μπανακι να μαι ετοιμη για τον γιατρο το βραδυ,θα βγω,θα φαω και θα στεγνωσω τα παλιο-μαλλια μου!!!γκρρρρρ....ζεματαει το παστιτσακι,τωρα το εκοψα να κρυωσει :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...