Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα.....εχω κι αλλα να σας πω απο χτες!η μαια ειπε για να προετοιμασουμε τις θηλες μας για θηλασμο να βαζουμε μετα το μπανιο οινοπνευμα για αποστειρωση και μετα βαζελινη για να γινει το στηθος ελαστικο λεει.

και επισης ειπε οτι στον 8ο θα μας το πει κι ο γυναικολογος απαγορευονται οι επαφες και ξανα στον 9ο!1 μηνα γιοκ!λες και με την κοιλια στο στομα θα χουμε ορεξη??λες??

γιατί γιόκ;εγώ δεν ρώτησα αλλά δεν μου είπε κάτι.....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

και σε ενα μηνα μου πε..ξεκιναω καθε μερα 1 μιση ωρα περπατημα,ειναι ο,τι καλυτερο για την εγκυμοσυνη για να ναι ευκολη η γεννα,να κατεβει το μωρο στη λεκανη ευκολα!1μιση ωρα που θα πηγαινω καλε???????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γιατί γιόκ;εγώ δεν ρώτησα αλλά δεν μου είπε κάτι.....:rolleyes:

μα κι εγω της λεω δεν απαγορευεται στον 9ο κι απαγορευεται στον 8ο??γιατι καλε? γιατι λεει στον 8ο παιρνει κ το μωρο θεση και πρεπει να προσεχουμε,μην προκαλουμε συσπασεις κι εχουμε και προωρο τοκετο...και δε θυμαμαι τι αλλα ειπε,δεν εδωσα πολυ βαση για να ρωτησω και τον γιατρο σημερα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μωρη ασε την κοιλουμπα και τα ναζια και βαλε μια που να καταλαβουμε ποια εισαι εστω,μη σε μπερδεψουμε με καμια αλλη!!!αν και δυσκολο σε αυτη τη φαση!!!

"θα κανουμε απεργια,βαλε φωτογραφια!!":wink::lol:

μαρη γράψε ενα σκατοemail σου να σου στείλω απο το γραφείο που έχω μερικές πριν μείνω έγκυος να δεις φάτσα με έσκασες!!!:D:D:D:D

μα κι εγω της λεω δεν απαγορευεται στον 9ο κι απαγορευεται στον 8ο??γιατι καλε? γιατι λεει στον 8ο παιρνει κ το μωρο θεση και πρεπει να προσεχουμε,μην προκαλουμε συσπασεις κι εχουμε και προωρο τοκετο...και δε θυμαμαι τι αλλα ειπε,δεν εδωσα πολυ βαση για να ρωτησω και τον γιατρο σημερα!

θα ρωτήσω εγω αύριο αγγελικουλάκι μου και θα σας ειπω!!!:tongue:

Διαφημίσεις

μαρη γράψε ενα σκατοemail σου να σου στείλω απο το γραφείο που έχω μερικές πριν μείνω έγκυος να δεις φάτσα με έσκασες!!!:D:D:D:D

χα,χα χα!!!!φοβηθηκες σκουλικι μην ξεσηκωσω κυμα διαμαρτυριας κι ερθουμε με πανό εξω απο την εταιρεια σου,ε??χι χι!!πετυχα το σκοπο μου!!!

γραφεεεεεεεεεε[email protected]

8yrVp3.png

WAy0p2.png

χα,χα χα!!!!φοβηθηκες σκουλικι μην ξεσηκωσω κυμα διαμαρτυριας κι ερθουμε με πανό εξω απο την εταιρεια σου,ε??χι χι!!πετυχα το σκοπο μου!!!

γραφεεεεεεεεεε[email protected]

ου ρε.....!!! σου στέλνω!!!

Τί ατονία σήμερα... Σέρνομαι αλλά εσάς σας βλέπω ορεξάτες! Μπράβο!

Τάνια, μπράβο για την απονεύρωση, ηρωίδα! Μετά από 4 σφραγίσματα χωρίς ένεση στα νιάτα μου δεν ξανακάθομαι να πονέσω σε οδοντίατρο...

Όσο για τους φιλοξενούμενους τί να πω... Συμφωνώ με την Χριστίνα, να το ξεκαθαρίσεις πως δεν είσαι για πολλά πολλά και μετά να κάνεις ό, τι έχεις κέφι και μπορείς!

Σήμερα θα πάμε στα δύο μαιευτήρια με το Στέλιο, γιατί πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε! Το Σάββατο μπαίνω στον 8ο! Μην συμβεί και τπτ και το ρίξουμε στον κλήρο!

Για τις πάνες κορίτσια... Έχω γύρω στις 10! Και δεν αγόρασα καμία! Η πεθερούλα μου έχει μια πόρωση μαζί τους, αγόρασε 3 και έφτιαξε άλλες 6 και μου έδωσε κι η μαμά μου μια που την είχα εγώ μωρό και είμαι κομπλέ! Να δω τί θα τις κάνω!

Άντε σας αφήνω, πάω να μαγειρέψω... Θα φτάξω πρόχειρα πιτσάκια με ψωμί του τοστ και πάνω ό,τι υλικό θέλει ο καθένας! Γίνονται πολύ γρήγορα γιατί ούτε το κασέρι τρίβεις, βάζεις μια φέτα όπως είναι ούτε περιμένεις να ψηθεί το ζυμάρι! Δοκιμάστε το καμιά φορά που θα βιάζεστε!

Φιλάκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τί ατονία σήμερα... Σέρνομαι αλλά εσάς σας βλέπω ορεξάτες! Μπράβο!

Τάνια, μπράβο για την απονεύρωση, ηρωίδα! Μετά από 4 σφραγίσματα χωρίς ένεση στα νιάτα μου δεν ξανακάθομαι να πονέσω σε οδοντίατρο...

Όσο για τους φιλοξενούμενους τί να πω... Συμφωνώ με την Χριστίνα, να το ξεκαθαρίσεις πως δεν είσαι για πολλά πολλά και μετά να κάνεις ό, τι έχεις κέφι και μπορείς!

Σήμερα θα πάμε στα δύο μαιευτήρια με το Στέλιο, γιατί πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε! Το Σάββατο μπαίνω στον 8ο! Μην συμβεί και τπτ και το ρίξουμε στον κλήρο!

Για τις πάνες κορίτσια... Έχω γύρω στις 10! Και δεν αγόρασα καμία! Η πεθερούλα μου έχει μια πόρωση μαζί τους, αγόρασε 3 και έφτιαξε άλλες 6 και μου έδωσε κι η μαμά μου μια που την είχα εγώ μωρό και είμαι κομπλέ! Να δω τί θα τις κάνω!

Άντε σας αφήνω, πάω να μαγειρέψω... Θα φτάξω πρόχειρα πιτσάκια με ψωμί του τοστ και πάνω ό,τι υλικό θέλει ο καθένας! Γίνονται πολύ γρήγορα γιατί ούτε το κασέρι τρίβεις, βάζεις μια φέτα όπως είναι ούτε περιμένεις να ψηθεί το ζυμάρι! Δοκιμάστε το καμιά φορά που θα βιάζεστε!

Φιλάκια!

γεια σου φιλενάδα καλή όρεξη...!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλε τι σας εχει πιασει σημερα?????εγω ειχα παλι τον υδραυλικο εδω!!!!!γκρρ:mad::-x:-x.

παλι γκρινιαζει ο απο κατω!με εχουν σπασει τα νευρα!

οσο για τις θηλες σας εμας μας ειπαν απο τον συνδεσμο θηλασμου ελλαδος να μην βαζουμε οινοπνευμα!μια χαρα ειναι λεει απο την φυση του οι θηλες.εγω βαζω βαζελινη μαζι με την κοιλια...τις παιρνω κ αυτες παραμαζωμα!χαχα...

τι αλλο διαβασα..να θυμηθω...

Α Τανια εγω δεν θα τις εφερνα σπιτι!:mad:κ εμενα μου την δινει τωρα..θελουν να ρθουν τα πεθερικα μου κ νευριαζω με την ιδεα οτι θα μεινουν εδω!εγω δεν φευγω ποτε απο το κρεβατι μου.Δεν κανει!ειναι δικο σας!του ζευγαριου!!!!

τι αλλο..τι αλλο/..ρε συ Χριστινα...πολυ υποθεση η δουλεια σου..κ εγω υπευθυνη πωλησεων ειμαι σε μια εταιρια που τους εχω γραψει τελευταια...χχαχα

Αντζυ οταν σου ελεγα εγω να τρωως νωρις δεν με ακουγες!!αντε πανε φαε κανα κομματο παστιτσιο!εγω εχω λαζανια με κιμα!:P

παω να φαω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΜΜΜΜΜ.......μου μαθες και το send/receive κι εσυ Αγγλομαθή!!!ξερω καλέ,ειπαμε δεν μπορω να διωξω τον ιο απο το msn μου ,αλλα μηνυματα στο ΥΑΗΟΟ διαβαζωωωωω!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...