Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε να δω θα καταφέρουμε να πάμε μαζί στον jumbo να μου τις δείξεις??? θα είναι και πιο φθηνές εκει φαντάζομαι εγω είχα πάρει μια ασπρη απο το Ηρα!

πόσο την πήρες;;;στα jumbo έχει 4 μαζί 5ευρώ:wink:

Grya.jpgGryap3.png

αντε να δω θα καταφέρουμε να πάμε μαζί στον jumbo να μου τις δείξεις??? θα είναι και πιο φθηνές εκει φαντάζομαι εγω είχα πάρει μια ασπρη απο το Ηρα!

Νικολ θυμησε μας ποσο κανουν,γιατι ειχα παρει και πολλα μαζι εκεινη τη μερα!νομιζω Χριστινιω 4-5 ευρω κανουν,μπορει και λιγοτερο...θα θυμηθω :-( θες να σου βγαλω μια φωτο να την δεις?

θα παμε μωρση,κατσε γιατι προς στιγμη κανω κρατη να μη χαλαω λεφτα γιατι θα γεννησω στο σπιτι στο τελος!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εχω κι αλλο ερωτημα....θηλαστρο θα παρουμε μαζι μας στο μαιευτηριο??

εγώ όχι θα προσπαθήσω το βυζάκι μου να βγάλει απο μόνο του γάλα για το αγοράκι μου!!!

τώρα μετά αν κάτι δεν παει καλά που δεν το εύχομαι θα πάρω στο σπίτι με καμια αλλάγη των δώρων που θα μου κάνουν...αν μου κάνουν...!!!:wink:

Διαφημίσεις

ΤΑΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΙΑ...ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ακου και το καλύτερο, η αδερφή θα έρθει μαζί με 3 φίλες της οπότε δεν νομίζω ότι έρχεται για βοήθεια!! Δε βαριέσαι 3 μέρες είναι θα περάσουν! Καλή καρδιά!

πως καταλαβαίνει η αδερφή........:mad:εγώ θα έχωνα γκάζια!!!!είναι ταλαιπωρία για σενα στην κατάσταση σου......αν δεν καταλαβαίνουν τι να πεις

Άννυ;;;;;;;;;;τρώς;:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι θα γίνει, οποτε μπαινω στο καφε με πιάνει λιγούρα... Αμάν πια!!! Angie μια σελίδα ερωτήσεις??? Θα τον ξετινάξεις τον γιατρο!

Dim_angel ειλικρινά λυπάμαι για το παιδάκι.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ακου και το καλύτερο, η αδερφή θα έρθει μαζί με 3 φίλες της οπότε δεν νομίζω ότι έρχεται για βοήθεια!! Δε βαριέσαι 3 μέρες είναι θα περάσουν! Καλή καρδιά!

εγω λέω αντε γεια!!! καλά και αυτή το μυαλό της πάνω απο το κεφάλι της το έχει??? δεν καταλαβαίνει ότι είσαι εγκυος και θα μπαστακώσει και τις φίλες της:mad::-x:-x:-x:-x:-x τι ναπω κοριτσάκι μου καλό κουράγιο και πρόσεχε βάλτες να κάθοντε σούζα παιχτω έξυπνα το θεματάκι σου οκ? και αν χρειαστείς ενισχύσεις ξέρεις εμείς είμαστε εδω...αδελφές ψυχές...τι λέω πάλι σήμερα η άτιμη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Νικολ θυμησε μας ποσο κανουν,γιατι ειχα παρει και πολλα μαζι εκεινη τη μερα!νομιζω Χριστινιω 4-5 ευρω κανουν,μπορει και λιγοτερο...θα θυμηθω :-( θες να σου βγαλω μια φωτο να την δεις?

θα παμε μωρση,κατσε γιατι προς στιγμη κανω κρατη να μη χαλαω λεφτα γιατι θα γεννησω στο σπιτι στο τελος!!

εγω πάντως άυριο που θα τελειώσω απο το ΙΚα στις 13:30 αν είμαι ξεκούραστη και ήθελες θα ερχ'ομουν κάπου να σε πάρω με το αμάξι και θα μπορούσαμε να πάμε για shopping Jumbo και Λητω στην Πειραιώς που θέλω να δω και για νυχτικές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...