Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω να σου πω την αλήθεια Χριστινάκι δεν θέλω κανέναν τώρα στην εγκυμοσύνη αντιθέτως με πριν που είχα συνέχεια κόσμο.Ε ρε τι σου κάνουν οι ορμονες! Τώρα λόγω του καρναβαλιού μας θυμουνται πολλοί και δεν μπορώ να πω όχι αφού είναι η αδερφή κια φίλοι του Γιώργου, τον πήρα μακριά τους και όποτε θέλουν έρχονται και τον βλέπουν, έτσι είναι αυτά!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

11 χρονια???αμαν.....πολλα,ε!!?? τι εταιρεια ειναι ρε Χριστινιω?να δω εγω τι θα κανω μετα το χρονο που θα τελειωσει η αδεια κι αυτος θελει να με σουταρει :-( με τη μπεμπα αγκαλια θα τρεχω για συνεντευξεις !!:rolleyes:

Μακάρι να πάνε καλά οι δουλειές και να μην μας τσακίσει η κρίση και αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως......

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΙΜΑΧΩΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΕΤΡΑ

4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ-ΡΙΤΣΩΝΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣ/ΚΗ-ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΛΠ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ???:wink:

καλέ....ζαλίστηκα!!!κι εσυ τι κάνεις εκεί???:?:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

είναι λεπτές αυτές οι πάνες;;;;;γιατί δε μου γεμίζουν το μάτι αυτές που πήρα απ'τα jumbo.....είναι πολύ λεπτές!!!!!!

ετσι ειναι,λεπτες.καλε θα ιδρωνουν τα μωρακια,ντυμενα κ σκεπασμενα,μη νομιζεις!αλλα κι απο τις 2 κοπελες που χουν τωρα μωρακια κι εχω παει σπιτι τους,αυτες απο τα τζαμπο εχουν και τα τυλιγουν,τα βαζουν ας πουμε στον καναπε κ στρωνουν απο κατω την πανα,στην καλαθουνα πανω απο το σελτεδακι που ναι αδιαβροχο βαζουν αυτην την ψιλουλα πανα.σαν σεντονακι ειναι λεπτο!μια χαρα ειναι ,μην αγχωνεσαι!:-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Και εγω να σου πω την αλήθεια Χριστινάκι δεν θέλω κανέναν τώρα στην εγκυμοσύνη αντιθέτως με πριν που είχα συνέχεια κόσμο.Ε ρε τι σου κάνουν οι ορμονες! Τώρα λόγω του καρναβαλιού μας θυμουνται πολλοί και δεν μπορώ να πω όχι αφού είναι η αδερφή κια φίλοι του Γιώργου, τον πήρα μακριά τους και όποτε θέλουν έρχονται και τον βλέπουν, έτσι είναι αυτά!

η αδερφή του το καταλαβαίνω να μείνει σε σενα ίσως σε βοηθήσει και λίγο οι φίλοι δεν μπορούν να τακτοποιηθούν σε κάνα ξενοδοχειάκι τώρα που και συ είσαι έγκυος...δεν βάζω λάδι στην φωτιά....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χριστινιω μου!!του χρονου που θα μαι μανα με ενα μωρο στην αγκαλια,ανεργη και κατατρεγμενη θα δουμε τι θα κανουμε........... :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ετσι ειναι,λεπτες.καλε θα ιδρωνουν τα μωρακια,ντυμενα κ σκεπασμενα,μη νομιζεις!αλλα κι απο τις 2 κοπελες που χουν τωρα μωρακια κι εχω παει σπιτι τους,αυτες απο τα τζαμπο εχουν και τα τυλιγουν,τα βαζουν ας πουμε στον καναπε κ στρωνουν απο κατω την πανα,στην καλαθουνα πανω απο το σελτεδακι που ναι αδιαβροχο βαζουν αυτην την ψιλουλα πανα.σαν σεντονακι ειναι λεπτο!μια χαρα ειναι ,μην αγχωνεσαι!:-P

οκ....:tongue:

λοιπόν ,μια γνωστή μου γέννησε στο μητέρα και το μωρό δεν το είχε δίπλα της αλλά το βράδυ λέει που το ζητούσε της το πήγαιναν!!!!!!οπότε Αγγελικούλα βάλε φωνή και κάτι θα κάνεις!!!!!!:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

καλέ....ζαλίστηκα!!!κι εσυ τι κάνεις εκεί???:?:

είμαι στο Τμήμα Logistics-διαχείρηση παραγγελίων-αποθηκών

και έχω και ένα κομμάτι του reporting και πιστωτικού ελέγχου.Αυτά!:wink:

Διαφημίσεις

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!

αμάν μωρή και εσύ...όταν έρθει η ώρα γέμισε την μπανιέρα και μπες μέσα!!!!!!!!!πήγαινε.....και εγώ τώρα άλλαξα γιατρό!!!!!:wink:

Grya.jpgGryap3.png

αντε να δω θα καταφέρουμε να πάμε μαζί στον jumbo να μου τις δείξεις??? θα είναι και πιο φθηνές εκει φαντάζομαι εγω είχα πάρει μια ασπρη απο το Ηρα!

οκ....:tongue:

λοιπόν ,μια γνωστή μου γέννησε στο μητέρα και το μωρό δεν το είχε δίπλα της αλλά το βράδυ λέει που το ζητούσε της το πήγαιναν!!!!!!οπότε Αγγελικούλα βάλε φωνή και κάτι θα κάνεις!!!!!!:lol::lol::lol:

αχ,ωραια..καλε μονο φωνη??σημερα να δεις τι θα πω στο γιατρο.θα πω ή θα με στηριξετε και θα ειστε εκει,ή θα παω στο ΕΛΕΝΑ να γεννησω.να δεις τι θα παθει..σιγα μη θελουν να χασουν τα λεφτακια τους!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...