Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κοριτσάκια μου!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί χθές βράδυ ένιωσα το μωράκι μου πολλές πολλές φορές και τρελάθηκα,πρώτον γιατί επιβεβαίωσα οτι αυτό που ένιωθα για κάποιες μέρες ήταν το ζουζουνάκι μου και δεύτερον γιατί με τους πόνους που είχα φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά.όμως είναι το μωρό μου και είναι καλά!και μου έδωσε απίστευτη δύναμη....

περίμενα να νιώσω φτερουγίσματα και γουργουρητά,γι'αυτό πίστευα οτι κάνω λάθος,αλλά νιώθω μόνο πως να το πώ..σκουντηγματάκια,σα να μου ρίχνει μικρές κλοτσιές!!(ο πατέρας μου λέει οτι έχει πάρει το πόδι του μπαμπά του που παίζει ποδόσφαιρο-αν και μάλλον είναι κορίτσι.πρώτο εγγόνι πρώτα ο Θεούλης,καταλαβαίνετε!)

και μιά φορά μόνο το ένιωσε και ο μπαμπάς του!

(πόσο περίεργο ακούγεται...και πόσο τον λατρεύω...)

και σήμερα παρόλο που πονάω δε δίνω σημασία!

όσες δεν το έχετε νιώσει κάνετε λίγη υπομονή,αξίζει,θα τρελαθείτε!

Μπραβο θα ειναι τρελο συναισθημα,μονο που το σκεφτομαι κι το λες χαιρομαι πολυ για εσενα.

Αντε κι σε εμας που δεν το εχουμε νοιωσει ακομα :tongue:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλίτσες!!! χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!

περαστικά στις πεθερόπληκτες...!!:rolleyes: σας κατάλαβαίνω απόλυτα..!!! Υπομονή μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση.. προσπαθήστε να σαστε καλά εσείς με τους αντρούλιδες σας και αφήστε ΟΛΟΥΣ τους άλλους να κουρεύονται!!!

πάντως για να μην είμαι άδικη .. εγώ ευτυχώς έχω να κάνω με πολύ καλούς ανθρώπους που με προσέχουν πάρα πολύ ... ειδικά τώρα που περιμένουμε το μπεμπεδάκι μας!:D

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

γειά σας κοριτσάκια μου!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί χθές βράδυ ένιωσα το μωράκι μου πολλές πολλές φορές και τρελάθηκα,πρώτον γιατί επιβεβαίωσα οτι αυτό που ένιωθα για κάποιες μέρες ήταν το ζουζουνάκι μου και δεύτερον γιατί με τους πόνους που είχα φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά.όμως είναι το μωρό μου και είναι καλά!και μου έδωσε απίστευτη δύναμη....

περίμενα να νιώσω φτερουγίσματα και γουργουρητά,γι'αυτό πίστευα οτι κάνω λάθος,αλλά νιώθω μόνο πως να το πώ..σκουντηγματάκια,σα να μου ρίχνει μικρές κλοτσιές!!(ο πατέρας μου λέει οτι έχει πάρει το πόδι του μπαμπά του που παίζει ποδόσφαιρο-αν και μάλλον είναι κορίτσι.πρώτο εγγόνι πρώτα ο Θεούλης,καταλαβαίνετε!)

και μιά φορά μόνο το ένιωσε και ο μπαμπάς του!

(πόσο περίεργο ακούγεται...και πόσο τον λατρεύω...)

και σήμερα παρόλο που πονάω δε δίνω σημασία!

όσες δεν το έχετε νιώσει κάνετε λίγη υπομονή,αξίζει,θα τρελαθείτε!

να σαι πάντα έτσι χαρούμενη και δυνατή...να χαίρεσαι την ποδοσφαιρίστρια σου χιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue: μην το βάζεις κάτω με τα πονάκια να σκέφτεσαι το μωρουλίνι και όλα θα πάνε καλά....σε φιλώ:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Η Ιεα με το ημερολογιο ειναι καλή. Την εφαρμόζω απο την πρώτη μέρα που έμαα για την εγκυμοσύνη. Το χρησιμοποιώ περισσότερο για να γράφω μέσα οτιδήποτε περνά απο το μυαλό μου χαρές αγωνίες συναισθήματα -βοηθάει ψυχολογικά

όπως του αρέσει το καθένα Μετα θα τα διαβάζω και θα τα θυμάμαι με νοσταλγία φαντάζομαι

πότε κάνεις αυχενική? λες να πέσουμε ίδια ημερομηνία? στο Ιασώ θα την κάνεις?

κατα τ άλλα όλα κάλα??? εγώ σήμερα πήρα τις πρώτες απαντήσεις απο την καλλιέργεια ούρων 'ηταν αρνητική πάμε στις επόμενες για την άλλη βδομάδα...αυτά απο μένα Φιλάκια:D:D:D:D:D

Διαβαζω ολες εχουν κανει κοιλιτσα κι η δικια μου δεν φαινετε καθολου

σνιφ σνιφ σνιφ.....θελω κι εγω κοιλιτσα !!!!!!!!!!!!

Anna_22 κι εγώ τα ίδια.Δε φαίνεται σχεδόν καθόλου...κ λέω σχεδόν γιατί φαίνεται η διαφορά χαμηλά όταν είμαι ξαπλωμέη...σνιφ!σνιφ!

Διαφημίσεις

Διαβαζω ολες εχουν κανει κοιλιτσα κι η δικια μου δεν φαινετε καθολου

σνιφ σνιφ σνιφ.....θελω κι εγω κοιλιτσα !!!!!!!!!!!!

Anna_22 κι εγώ τα ίδια.Δε φαίνεται σχεδόν καθόλου...κ λέω σχεδόν γιατί φαίνεται η διαφορά χαμηλά όταν είμαι ξαπλωμέη...σνιφ!σνιφ!

Αχ ποσο σε καταλαβενω :(

Οταν λεμε πως ειμαι εγκυος οι περισσοτεροι λενε πως δεν φαινετε :(:(:( κι να πω την αληθεια με στεναχωρει καπως αυτο

RVysp3.png

uF2hp3.png

atlantis χαίρομαι για σένα και το εύχομαι και στις επόμενες αύντομα...οπυ σίγουρα όπως όλες μας, θα ξετρελαθούν!

Iwanna & tatti είστε πολύ τυχερες με τα πεθερικά

όχι ότι εγώ έχω παραπονο, απλά εμείς είμαστε...μακριά κι αγαπημένοι...χιχι

Ένας μήνας ακριβώς για τα Χριστούγεννα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! γιούυυυυυπιιιιιιιι

Πότε θα στολίσετε αλήθειια?

QuW0p3.png

Καλησπέρα kinderakia!!!

Σήμερα δεν είχε κίνηση το καφέ μας βλέπω....

annoula υπομονή και θα κάνεις και εσύ κοιλούμπα πελώρια!!!!!! καμία δεν ξεφεύγει!! :wink:

irev, εγώ λέω να στολίσω το Σάββατο που έρχεται αφού βάλω τα χαλιά. Τρελαίνομαι για το δεντράκι μου , παρότι είναι οικολογικό και το έχω 3-4 χρονάκια κάθε φορά που το βλέπω κάνω σαν 5χρονο που το έβαλαν να ανοίξει τα δώρα του.... και μετά πάω κάθε χρόνο και συμπληρώνω στολιδάκια και γενικά το ντεκόρ.... Και επειδή έχω χάσει επεισόδια τώρα τελευταία , εσύ έχεις μάθει το φύλλο ακόμα?

Για τα πεθερικά που λέγατε, δυστυχώς έχασα πριν από λίγους μήνες την πεθερά μου που ήταν ένας άγγελος, και που πραγματικά πιστεύω ότι θα ήταν η μόνη που θα χαιρόταν για το εγγόνι. Γι' αυτό άλλωστε θα πάρει και το όνομά της. Ο πεθερός ούτε κρύο ούτε ζέστη , ίσως όμως και λόγω ηλικίας να τα έχει κάπως μπερδεμένα οπότε δεν τον πολυπαρεξηγώ. Ένα άλλο όμως μέλος της οικογενείας μας κάνει άνω κάτω συνέχεια με την συμπεριφορά του, και πιστεύω ότι το επιδιώκει να με συγχύζει επειδή ξέρει ότι είμαι μάλλον πολύ νευρική. Άρχισα όμως να μην δίνω και πολύ σημασία μέχρι που μας έκανε ένα πολύ μεγάλο χουνέρι την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον έχασα πάσα ιδέα. Μάλλον πρέπει να κοπεί και η καλημέρα και ας με πουν στριμμένη. Δεν βαριέσαι...... Πάλι καλά που παρόλα τα χρόνια της τριβής, με τον άντρα μου είμαστε κατά την γνώμη μου τέλειοι σαν ζευγάρι και τώρα που είμαι και έγκυος με κακομαθαίνει και με το παραπάνω....

Έλεγα εχτές για την προίκα του μωρού και για τις εκπτώσεις... αλλού διαβάζω ότι δεν κάνουν εκπτώσεις σε αυτά τα είδη και προηγουμένως διάβαζα ότι μία κοπέλα πήρε καλαθούνα τον Αύγουστο με τις εκπτώσεις , ΜΕ έκπτωση. Και για τις εκπτώσεις εννοώ για καρότσια, πορτ μπεμπε και διάφορα παρεμφερή.

Αυτά τα καρότσια βρε παιδί μου , λες και είναι από χρυσάφι ποια....

GaiGp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Χρονια Πολλα στις εορταζουσες!

atlantis, τι ωραια που πρεπει να ενιωσες! Εγω προσπαθω καθε μερα αλλα τιποτα ακομα κι εχω αρχισει κι εγω να ανησυχω, γιατι ξερω οτι ο πλακουντας μου δεν ειναι εμπροσθιος και επιπλεον ειμαι αδυνατη, που σημαινει οτι θα'πρεπε να το ακουσω συντομα. Ανυπομονω!

Απο κοιλιτσα παω καλα. Φαινεται και πολυ περηφανη ειμαι για αυτην. Μ'αρεσει να την τρουλωνω να φαινεται καλα-την εχω ψωνισει με την κοιλιτσα μου. Απο κιλα ξαναπηρα τα 2 που εχασα και μισο ακομα! Οι εμετοι εχουν σταματησει εδω και μια βδομαδα, ελπιζω οριστικα, γιατι ακομα εχω ανακατωσουρες.

Οσο για τα πεθερικα, εγω ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες. Παρολο που μενουν απο πανω μας, δεν με ενοχλουν καθολου οι ανθρωποι, ισα ισα που μας ταιζαν κιολας τοσο καιρο που ειχα τα χαλια μου. Υπομονη και κουραγιο σε οσες εχετε προβληματα. Και οπως ειπαν τα περισσοτερα κοριτσια, συζητηστε τα με τους αντρες σας, και μην αφηνετε κανεναν τριτο να μπαινει αναμεσα σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα και από μένα. Χρειάζομαι τουλάχιστον μισή ώρα για να σας διαβάσω κάθε φορά :P και πολύ μ'αρέσει.

Εγω έχω μόνο πεθερά και είναι 3 ώρες μακριά. Γενικά είναι ήσυχη γυναίκα και δεν ενοχλεί. Ελπίζω σε όλες σας να αντέχετε και να τους βάζετε στη θέση τους όταν πρέπει. Κατα τ'αλλα ψυχραιμία.

Ένας μήνας ακριβώς για τα Χριστούγεννα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! γιούυυυυυπιιιιιιιι

Πότε θα στολίσετε αλήθειια?

Εμείς λέμε μέτα τον αντρούλη μου να στολίσουμε την Κυριακή. Το ΄δεντρο το έχω ήδη πρόχειρο καθώς και τα στολίδια.

Ανυπομονώ για τα επόμενα για να 'μαι ειλικρινής. Μ'ένα μωράκι που θα μπουσουλάει μες στο σπίτι. Ονειρο!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Λετε να στολισετε ε?εμενα δεν μου κανει ακομη πολυ κεφι λογω καιρου!!!αν δεν εχει κ λιγο κρυο ρε κοριτσια τι Χριστουγεννα να καταλαβεις?

αλλα μιας και εχουμε γενεθλια και οι 2 μας απο την αλλη βδομαδα λεω να εχω στολισμενα..:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα κι απο εμενα....

Δεν μπηκα το μεσημερακι που με πηρε ο υπνος κι εχασα επεισοδια μου φαινετε.

Βλεπω μιλατε για στολισμα δεντρου,εμεις θα το στολισουμε φετος για πρωτη φορα κι περιμενω τον ανδρουλη μου να ερθει για να το κανουμε μαζι, δεν θελω να το κανω μονη μου χωρις αυτον.

Με τα πεθερικα κι με ανθρωπους απλα που μας κανουν την ζωη δυσκιλη εχω ενα να πω...Να Πανε Οσο Μακρια Γινετε Απο Εμας.

Εγω ποια δεν δινω σημασια σε κανεναν τους,στην αρχη της εγκυμοσυνης στεναχωριομουν αλλα τωρα δεν με νοιαζει τπτ κι κανεις.Να ειναι καλα οι γονεις μου που μας βοηθανε κι πανω απ'ολα το μπεμπε μας κι κανεις αλλος.Δεν χρειαζομαστε κανεναν αλλον.

RVysp3.png

uF2hp3.png

Κορίτσια κι εγώ τρελλαίνομαι να στολίζω

Έχω παρει ενα τεράστιο δέντρο μπορώ να πω... Μοιάζει πολύ με αληθινό κι έχω standard ομοιόμορφα στολίδια (μπορντό...) είναι 5 χρόνι α τώρα τα ίδια αλλά... αλλάζω decor γενικά στο σπίτι κάνοντας συνθέσεις...κλπ... πρόπερσι ήρθε ο άντρας μου από τη δουλεια, είχα βάψει τον τοίχο μπορντό και είχα όλα τα στολίδια έτοιμα γι ανα στολίσουμε! Έπαθε την πλάκα του βέβαια με το κόκκινο τοίχο μες το σαλόνι (χαχαχαχαχα) αλλά το αποτέλεσμα ήταν άψογο!!!

Κάθε χρόνο στολίζω 15-20 Δεκέμβρη αλλά φετος που καταλαβαίνει ο Στέλιος λέω την άλλη βδομάδα για ν ατο έχουμε κανένα μήνα να το χαρεί το παδιί !(αυτό το Σ/Κ θα κάνω τη γιορτή του)

QuW0p3.png

Εμεις θα το στολισουμε σχεδον την εβδομαδα των Χριστουγεννων.Η αγαπη μου ερχετε στις 13 δεκεμβριου κι εχουμε τοσες πολλες υποχρεωσεις που δεν ξερω αν θα προλαβουμε...για να στολισουμε το δεντρακι μας.

Θα ειναι κι η πρωτη φορα μαζι στο δικο μας σπιτι.

Μονο που σκεδτομαι πως η καινουρια χρονια θα μας φερει ενα μπεμπε στο σπιτακι μας χαιρομαι απιστευτα,μεσα μου εχω μια χαρα......!!!

Να αρχισει να κλοτσαει,τωρα δεν περιμενω κι τοσο αλλα οταν θα ερθει ο μπαμπας θα το ηθελα να νοιωσει το μπεμπε του....

RVysp3.png

uF2hp3.png

Είμαι κομμάτια... :?

Αλλά δεν πτοούμαι! :D

Η κοιλίτσα μου έχει μεγαλώσει αρκετά αν και δεν πολυφαίνεται με αυτά τα αμπίρ φορεματάκια που συνήθως φοράω. Ακόμη δεν με εμποδίζει στον ύπνο και πολύ χαίρομαι! Παρόλο που πάντα ξαπλώνω στο πλάι, το πρωί ξυπνάω ή μπρούμυτα (δεν έχω καταλάβει πως τα καταφέρνω...! :cool:) ή ανάσκελα! Τις δυο πιο ακατάλληλες στάσεις δλδ!

Εμείς κάθε χρόνο στολίζουμε μέσα Δεκέμβρη γιατί νωρίτερα νομίζω ότι τα συνηθίζουμε και όταν φτάσουν οι γιορτινές μέρες δεν μας κάνουν αίσθηση...

Τα περασμένα Χριστούγεννα αγοράσαμε το πρώτο μας δέντρο που μοιάζει με πεύκο. Για στολίδια έχω όλο παιχνιδάκια, τζαντζαλούδια, μαντζαλούδια και λίγες μικρές μπαλίτσες για γέμισμα. Κάθε χρόνο όλο και κάτι καινούργιο παίρνω! Γίνεται χρωματιστό και χαρούμενο και μου αρέσει πολύ!

Πέρσυ είχα κεντήσει κάτι παιδικά χριστουγεννιάτικα στολιδάκια (μπορείτε να τα δείτε στο facebook αν θέλετε) και φέτος θα φτιάξω ginger house και μάλλον και κάτι ακόμη που έχω στα σκαριά... :roll::cool:

Για αύριο έχω μεγαλεπίβολα σχέδια για γλυκό... Αν πετύχει θα σας ενημερώσω για τη συνταγή! ;)

Και τώρα ύπνος...

Καληνύχτααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...