Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

τραγικό.........δεν υπάρχουν λόγια!!!!!!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Ευτοκια την σκεφτομουν κι εγω απ'την αρχη, κι ακομα δεν μου εχει φυγει τελειως απ'το μυαλο. Ομως επειδη ειναι το πρωτο, εχω εναν ενδοιασμο. Ξερω οτι αν συμβει κατι επειγον σε μεταφερουν στο νοσοκομειο Νικη που συστεγαζονται ομως δεν ειμαι σιγουρη. Παντως θαυμαζω την Στρατα και οσες το κανουν-ειδικα στην πρωτη γεννα-και στη δευτερη με βλεπω σχεδον σιγουρα για εκει (αν ολα πανε καλα με αυτη μου τη γεννα).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟς Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ -ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ- ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΑΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!

Την Ευτοκια την σκεφτομουν κι εγω απ'την αρχη, κι ακομα δεν μου εχει φυγει τελειως απ'το μυαλο. Ομως επειδη ειναι το πρωτο, εχω εναν ενδοιασμο. Ξερω οτι αν συμβει κατι επειγον σε μεταφερουν στο νοσοκομειο Νικη που συστεγαζονται ομως δεν ειμαι σιγουρη. Παντως θαυμαζω την Στρατα και οσες το κανουν-ειδικα στην πρωτη γεννα-και στη δευτερη με βλεπω σχεδον σιγουρα για εκει (αν ολα πανε καλα με αυτη μου τη γεννα).

ΕΓΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΣΤΡΑΤΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,Ε?ΚΡΙΜΑ...:confused:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ρε κορίτσια ποιά θα μου εξηγήσει σε τι χρησιμεύουν οι πάνες χασε;οι αγκαλιάς είναι άλλες;έχω χάσει τη μπάλα...... ο ταραμάς έτοιμος και μμμμμμμμμμμμμμμ θέλω να τον φάω ολόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μπαμπουσκίτσες!

dim_angel, Φρικτό να χάνεις το μωράκι σου... Καλή δύναμη στους γονείς, τί άλλο να ευχηθεί κανείς; Καλή ανάπαυση και στο μωράκι που ταλαιπωρήθηκε...

Εγώ ξύπνησα αργά, ρε Άννη, κάτι μας έχουν ποτίσει και κοιμόμαστε έτσι! Αλλά έβλεπα ένα ηλίθιο όνειρο... Οτι είχε ξεκινήσεο ο τοκετός και εγώ είχα φρικάρει γιατί θα ήταν πρόωρος ο μπέμπης αλλά η γιατρός ήταν τέρας ηρεμίας και μόνο εγώ τραβούσα την αγωνία! Μετά για να αποζημιωθώ είδα πως ζυγίστηκα και είχα βάλει μόνο μισό κιλό! Κουλαμάρες...

Σκέφτομαι τί να μαγειρέψω κι εγώ... Κάτι με τυριά... Καμιά πατάτα? Θα δω...

Έχετε ξεφύγει με τα φαγητά και τα γλυκά! Και να μην πεινάει κάποιος, με το που θα διαβάσει εδώ θα αρχίσουν να του τρέχουν τα σάλια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ρε κοριτσάκια κόπηκα με το μωράκι μου χάλασε όλη την ψυχολογία....ειλκρινα δεν έχ χω κουράγιο να γράψω...

λες και μας βγήκε ξυνό σήμερα με είχε πιάσει και η πολυλογία, τι να πω πρέπει να συνέλθω γιατί δεν κάνει καλό και για τον μπεμπάκο!!!

Λοιπόν αλλάζω θέμα πήρα τον Παναγιώτη τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να πάω να δω την ζουζούνα δεν αντέχω επίσης θέλω να δω και την φίλη μου...ευτυχώς δεν είπε δεύτερη κουβέντα θα μας πάει....θα σας πω νέα το βραδάκυ!!!

ρε κορίτσια ποιά θα μου εξηγήσει σε τι χρησιμεύουν οι πάνες χασε;οι αγκαλιάς είναι άλλες;έχω χάσει τη μπάλα...... ο ταραμάς έτοιμος και μμμμμμμμμμμμμμμ θέλω να τον φάω ολόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΠΑΝΙΝΕΣ,ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΑ!ΜΟΥ ΧΑΝ ΠΕΙ Η ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Ή ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

οι χασε πανες ειναι βαμβακερες καλοκαιρινες..ετσι λεει η γιαγια..μαλλον ειναι της αγκαλιας που λεμε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ρε κοριτσάκια κόπηκα με το μωράκι μου χάλασε όλη την ψυχολογία....ειλκρινα δεν έχ χω κουράγιο να γράψω...

λες και μας βγήκε ξυνό σήμερα με είχε πιάσει και η πολυλογία, τι να πω πρέπει να συνέλθω γιατί δεν κάνει καλό και για τον μπεμπάκο!!!

Λοιπόν αλλάζω θέμα πήρα τον Παναγιώτη τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να πάω να δω την ζουζούνα δεν αντέχω επίσης θέλω να δω και την φίλη μου...ευτυχώς δεν είπε δεύτερη κουβέντα θα μας πάει....θα σας πω νέα το βραδάκυ!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ!!ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ,ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΝΑ,ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!:P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Στέγια το μωράκι σου στη φωτο είναι υπέροχο,να σου ζήσει και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!μας δίνει δύναμη,είναι γλύκα!

Χριστίνα να της ζήσει της φιλενάδας σου η μπέμπα,να είναι γερή και καλότυχη!

taniabell το άντεξες κι αυτό βρε θηρίο,μπράβο!!!με το καλό να ξεμπερδέψεις και να χαρείς την άδειά σου!!!

strata χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα.ο πόνος παραμένει?καλά αποτελέσματα να έχεις.με ψιλοσκότωσε αυτό που είπες για τη ζεστασιά που δεν παίρνεις..δεν ξέρω τι να σου πώ,γιατί φαντάζομαι πόσο τη χρειάζεσαι..μόνο αυτό που λέω στον εαυτό μου για παρηγοριά,οτι άλλοι δοκιμαζόμαστε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο σ'αυτή τη ζωή.κι οτι έχεις την ευκαιρία όση αγάπη σου έλειψε να τη δώσεις σ'αυτό το πλασματάκι που έρχεται.και να πάρεις κι εσύ από αυτό όλη τη ζεστασιά που δε χόρτασες!!σου εύχομαι ολόψυχα-γενικά-οτι καλύτερο!

σας φιλώ όλες!

και σταματήστε με τα γλυκά,τα μπισκότα,τις σοκολάτες και τα τσουρέκια!

λυπηθείτε τον άμαχο πληθυσμό!

κακούργες!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γειά σας μπαμπουσκίτσες!

dim_angel, Φρικτό να χάνεις το μωράκι σου... Καλή δύναμη στους γονείς, τί άλλο να ευχηθεί κανείς; Καλή ανάπαυση και στο μωράκι που ταλαιπωρήθηκε...

Εγώ ξύπνησα αργά, ρε Άννη, κάτι μας έχουν ποτίσει και κοιμόμαστε έτσι! Αλλά έβλεπα ένα ηλίθιο όνειρο... Οτι είχε ξεκινήσεο ο τοκετός και εγώ είχα φρικάρει γιατί θα ήταν πρόωρος ο μπέμπης αλλά η γιατρός ήταν τέρας ηρεμίας και μόνο εγώ τραβούσα την αγωνία! Μετά για να αποζημιωθώ είδα πως ζυγίστηκα και είχα βάλει μόνο μισό κιλό! Κουλαμάρες...

Σκέφτομαι τί να μαγειρέψω κι εγώ... Κάτι με τυριά... Καμιά πατάτα? Θα δω...

Έχετε ξεφύγει με τα φαγητά και τα γλυκά! Και να μην πεινάει κάποιος, με το που θα διαβάσει εδώ θα αρχίσουν να του τρέχουν τα σάλια!

κανε πατατες ογκραντεν στον φουρνο!

οσο για τον υπνο...η φταιει η υγρασια εδω που μενουμε...η ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κανε πατατες ογκραντεν στον φουρνο!

οσο για τον υπνο...η φταιει η υγρασια εδω που μενουμε...η ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ ΑΠΟ ΝΥΣΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...