Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ....ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

Κανόνισε να γεννήσεις εκεί βρε παιδί μου....

Πρέπει να ξεκουραστείς λιγάκι πριν γεννήσεις, να βρεις ποιό ήρεμους ρυθμούς...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

όταν συμβαίνουν αυτά απλά δεν έχεις τι να πεις! δύναμη στην οικογένεια και καλό ταξίδι στο αγγελούδι....

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

ΩΧ ΤΙ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ...ΑΔΙΚΙΑ ΜΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ 80-90 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.....

ΚΡΙΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΛΑ.

Καλά πάλι για φαγητο μιλάτε??? Λυπηθείε και εμάς τις γεματούλες που δεν μπορούμε να φάμε πολύ!!!

Τέλος για σήμερα απο τον οδοντίατρο, σε μια βδομάδα πάλι:(:(:( πόνεσα είναι η αλήθεια αλλά τα κατάφερα και δεν του έφερα τίποτα στο κεφάλι!

Ηθελα να βάλω σκούπα, αλλά τώρα βαριέμαι φριχτά κια έχω κια την νάρκωση ακόμα! όπως την κόβω θα με πάρει ο ύπνος και ευτυχώς που έχω και φαγάκι απο χτες.

Αντε να μας πείτε ευχάριστα σήμερα απο τα μωράκια σας!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάρα, σιδερένια!!!!

Άντε, σε 30 μέρες μπαίνεις στον μήνα σου!!!!

GaiGp3.png

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω!!!!!!

Καλο ταξιδι στο αγγελουδι και υπομονη για τους γονεις!!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!

Διαφημίσεις

dim_ μου στεναχωρηθηκα πολυ με το μωρακι...κριμα...ας τους δινει ο Θεος δυναμη τωρα!!!

Καλα ρε τρελοκοριτσα τι ειναι αυτα που λετε??ολο για φαγητο μιλατε!εγω γεμισα ενα πλυντηριο ρουχαλακια!!κ μενουν σεντονια πανες κτλ...ποτε θα στεγνωσουν αυτα να δω για να βαλω αλλα...κ εχω ακομη να κανω κ αλλα ψωνια! πρεπει να πλυνω κ παντες κ κουβερτακια κ καλυμα καλαθουνας!ουφ!!!!

τωρα θελω να βαλω κ σκουπα!ααααααααα......

Χριστινα καλα σου λεει η Βικυ..κοιτα να γενησεις εκει!!!!!

Τανια μου αντε ενα μηνακι ακομη βρε!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ,ΒΡΑΖΩ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ!!ΛΥΣΣΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!!!!!!ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!ΜΩΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ +13 ΚΙΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ...ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ!!

ΒΙΚΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Πολυ στενοχωρηθηκα με το μωρακι. Τι κριμα. Για τους γονεις περισσοτερο βεβαια, γιατι πιστεω οτι οσοι φευγουν (ειδικα οι αθωες ψυχουλες) πανε καπου καλυτερα απο εδω. Ομως αυτοι που αφηνουν πισω... Δραμα! Ο Θεος να τος δινει δυναμη και κουραγιο. Τι κριμα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

όχι,δε μπορεί.......δεν το πιστεύω....

λυπάμαι πολύ,είναι φυσικό να είσαι συντετριμμένη καλή μου,είναι τραγικό...

όχι για το παιδάκι,αυτό θα είναι ασφαλές στην αγκαλιά του Θεούλη,αλλά για τους γονείς....να βρούν τη δύναμη να το αντέξουν...

έχουν άλλα παιδάκια?

προσπάθησε να μην σε επηρεάσει τρελά,πες πως έτσι έπρεπε να γίνει...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...