Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί????????????????????????????????????????????

????????

ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ??????? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΣΤΙΣΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΒΡΕ?????

ΣΚΑΤΟΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ:mad::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

ΘΕΛΩ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαζευτήκατε;;;;;;πάλι αναστατώνεις τον κόσμο Angie;ντροπή......

εγώ κάνω δουλειές απ' το πρωί....με σύγχησε η Βίκυ με τα κρεβάτια που σήκωνε το ξερωκέφαλο πλάσμα:mad::mad:

βράζω πατάτες για την ταραμοσαλάτα...έβαλα και 2 πλυντήρια...

Τάνια υπομονή με τα δόντια...είναι άτιμα:(

Χριστινάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα.....;)

Άννυ μου τον ύπνο σου να είχα δεν ήθελα τίποτα άλλο....και το τσουρεκάκι του φίλου,δεν θυμάμια το όνομα του!!!!!:lol::lol:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΩ ΟΛΕΣ...ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ?????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ??? ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΕΣ Ε???? ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ!!!

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ANGIE ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΩ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ?????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ??? ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΕΣ Ε???? ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ!!!

Άστην, και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Θα 'ρθει η ώρα που θα την βασανίσουμε και αυτή , πού θα της πάει....

GaiGp3.png

ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ANGIE ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΩ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σε βλέπω πήρες τα πάνω σου εσύ ε?:D:D

Δεν μου λές, πότε σταματάς την δουλειά εσύ?

GaiGp3.png

Άστην, και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Θα 'ρθει η ώρα που θα την βασανίσουμε και αυτή , πού θα της πάει....

ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΖΟΥΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΟΕΧΘΡΟ ΜΑΣ!!!

Καλά πάλι για φαγητο μιλάτε??? Λυπηθείε και εμάς τις γεματούλες που δεν μπορούμε να φάμε πολύ!!!

Τέλος για σήμερα απο τον οδοντίατρο, σε μια βδομάδα πάλι:(:(:( πόνεσα είναι η αλήθεια αλλά τα κατάφερα και δεν του έφερα τίποτα στο κεφάλι!

Ηθελα να βάλω σκούπα, αλλά τώρα βαριέμαι φριχτά κια έχω κια την νάρκωση ακόμα! όπως την κόβω θα με πάρει ο ύπνος και ευτυχώς που έχω και φαγάκι απο χτες.

Αντε να μας πείτε ευχάριστα σήμερα απο τα μωράκια σας!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Σε βλέπω πήρες τα πάνω σου εσύ ε?:D:D

Δεν μου λές, πότε σταματάς την δουλειά εσύ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ....ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

X4pTp3.png

Καλά πάλι για φαγητο μιλάτε??? Λυπηθείε και εμάς τις γεματούλες που δεν μπορούμε να φάμε πολύ!!!

Τέλος για σήμερα απο τον οδοντίατρο, σε μια βδομάδα πάλι:(:(:( πόνεσα είναι η αλήθεια αλλά τα κατάφερα και δεν του έφερα τίποτα στο κεφάλι!

Ηθελα να βάλω σκούπα, αλλά τώρα βαριέμαι φριχτά κια έχω κια την νάρκωση ακόμα! όπως την κόβω θα με πάρει ο ύπνος και ευτυχώς που έχω και φαγάκι απο χτες.

Αντε να μας πείτε ευχάριστα σήμερα απο τα μωράκια σας!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΜΑΣ...ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ DOCTOR ΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:wink:;-):wink:;-):wink:;-) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Γεια σας κορίτσια. Σπάνια μπαίνω από τη δουλειά αλλά είμαι τόσο σοκαρισμένη που έπρεπε κάπου να μιλήσω. Μόλς έλαβα μήνυμα από τη φίλη μου που σας είχα πει ότι είναι στη Γαλλία, χθες έχασε το 8μηνών μωράκι της.

Είμαι συντετριμμένη !

Σας φιλω.

ωχ! τί έγινε ρε παιδί μου?

αμάν, κρίμα τους γονείς....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...