Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!!

Τι μου κανετε????

angie υπναρου που εισαι?????Σημερα θα δουμε τα μπεμπακια μας

και εσυ κοιμασαι??????

Αντε να περασουν οι ωρες........εχω πολυ αγωνια!!!!

καλημερούδια!!!

και εγώ εχτές δεν πήγα τελικά, σήμερα αργά το απόγευμα θα πάω να δώ την κοντέσα μου...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και παλι φιλες μου!!!!! επανηλθα και πινω γαλατακι με κουλουρακια!! :-)

Βικυ με συγχυσες παλι πρωινιατικα !!ακου σηκωνεις κρεβατια και αηδιες!

Νικολινα μου τι κανεις εσυ?

Χριστινιω εδω ειμαι,τωρα που πηγες εσυ????

Τάνια μου μη φοβασαι τον οδοντιατρο,εδω δε μασησες την αλλη φορα,τωρα θα σκασουμε??!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερούδια!!!

και εγώ εχτές δεν πήγα τελικά, σήμερα αργά το απόγευμα θα πάω να δώ την κοντέσα μου...

Καλημερα angel!!!!!!!!Και εσυ σημερα θα το δεις το ζουζουνακι σου?????

Αχχχχ τι ωραια!!!!!!

ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!θα δουμε τα μπεμπακια μας!!!yeah!!!!!!!!

η υπναρου Αννυ που ειναι που με αναστατωσε χτες καλα-καλα με τα τσουρεκια και μετα πηγε για υπνο????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι καλε!καλα ρε συ σεις τι ωρες ειναι αυτες που ξυπνατε??????????

εγω γιατι κοιμαμαι σαν βοδι?

το καλο ειναι οτι φευγει ο Κωστας το πρωι κ ετσι απλωνομαι!!!!!

μολις ανοιξα το ματι εβαλα πλυντηριο γιατι ειδα ηλιο!:cool:τωρα παω super να παρω παιδικο απορυπαντικο να αρχισω κ εγω σιγα σιγα!!!!

μου ειπε τωρα η ξαδερφη πως της ειπε ο παιδιατρος τους να μην παιρνουμε proderm γενικα!!!γιατι λεει δεν ειναι καλα!!!

κ μου ειπε να παρω το persil baby κατι τετοιο...ουφ....μεχρι κ σε αυτο προβλημα εχουμε..:confused:παω κ ερχομαι να σας διαβασω:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ρε κορίτσια μας έχουν μπερδέψει με αυτά τα απορρυπαντικά αλλός μας λέει για προδερμ άλλος για persil baby άλλος για αρκάδι τι να πάρουμε ρε γ@μΩτΩ..???

ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!θα δουμε τα μπεμπακια μας!!!yeah!!!!!!!!

η υπναρου Αννυ που ειναι που με αναστατωσε χτες καλα-καλα με τα τσουρεκια και μετα πηγε για υπνο????

Λοιπόν πληροφορία για τα τσουρέκια Τερκενλή. Εχει στο αεροδρόμιο Ζαχαροπλαστείο οπότε αν κάποιος ταξιδέψει και περάσει απο κει να μας πάρει ένα με λευκή σοκολάτα απ έξω και μέσα κάστανοοοοο.

Επίσης τώρα φτιάχνει και ο Κωνσταντινίδης και πιστέψτε με επειδή δοκίμασα την Τσικνοπέμπτη ήταν άπεκτοοοοοο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα στα κορίτσια που ξύπνησαν τώρα!!!

Εγώ πάντως δεν βάζω ξυπνητήρι απλά ξυπνάω και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Να σας πω, εγώ 15 μέρες δεν ακούμπησα τίποτα γλυκό, τρώω ηλιθιότητες βραστά και ελάχιστο κρέας ή κοτόπουλο, κανένα όσπριο που και που , και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. Έχασα κάπου 2 όταν ξεκίνησα, τα οποία ξαναγύρισαν μετά από 2 μέρες και από τότε τίποτα. Σταθερά. Σήμερα θα με δει ο γιατρός και θα έχουμε πάλι γκάζια.

Εσείς πώς τρώτε τσουρεκάκια και κουλουράκια και δεν παχαίνετε ρε γμτ.????????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πληροφορία για τα τσουρέκια Τερκενλή. Εχει στο αεροδρόμιο Ζαχαροπλαστείο οπότε αν κάποιος ταξιδέψει και περάσει απο κει να μας πάρει ένα με λευκή σοκολάτα απ έξω και μέσα κάστανοοοοο.

Επίσης τώρα φτιάχνει και ο Κωνσταντινίδης και πιστέψτε με επειδή δοκίμασα την Τσικνοπέμπτη ήταν άπεκτοοοοοο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δυστυχως για εμας εχει και στο Χαλανδρι Τερκενλη!!!!!!!!!!

καλημέρα στα κορίτσια που ξύπνησαν τώρα!!!

Εγώ πάντως δεν βάζω ξυπνητήρι απλά ξυπνάω και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Να σας πω, εγώ 15 μέρες δεν ακούμπησα τίποτα γλυκό, τρώω ηλιθιότητες βραστά και ελάχιστο κρέας ή κοτόπουλο, κανένα όσπριο που και που , και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. Έχασα κάπου 2 όταν ξεκίνησα, τα οποία ξαναγύρισαν μετά από 2 μέρες και από τότε τίποτα. Σταθερά. Σήμερα θα με δει ο γιατρός και θα έχουμε πάλι γκάζια.

Εσείς πώς τρώτε τσουρεκάκια και κουλουράκια και δεν παχαίνετε ρε γμτ.????????

ποιος σου είπε ότι δεν παχαίνουμε....αλλά τσουρεκάκι δοκίμασα δεν έφαγα πολύ....!!!:wink:

Από το Μακεδονία όταν πήρα τσουρέκια ήταν και τα 3 μπαγιάτικα, λυπήθηκα τα λεφτά που πέταξα. Την επόμενη πήγα στο κανονικό μαγαζί του και ήταν ακόμα θεόζεστα.... Οπότε προσέξτε τί παίρνετε από το αεροδρόμιο..

GaiGp3.png

αστους να λενε!!!!!χαχαχα!!!εγω εχω ηδη προδερμ...τωρα αν δεν κανει θα δουμε :-)

Βασουλα εγω βραδυ θα παω στο γιατρο,αργα!!

Πως είναι ο σύζυγος σήμερα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...