Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά ε,θέλω να σε πλακώσω....με τρόμαξες ρε χαζό...μην κάνεις βλακείες......ουφ,αλήθεια τρόμαξα.......αμάν το πείσμα σου:mad::mad:

ναι, ενώ εγώ που ξύπνησα από το πρωί με την κάψα του σιδερώματος νομίζεις δεν τρόμαξα?

Εγώ που με το σίδερο είχαμε πάρει διαζύγιο (εις βάρος μου κιόλας....)

Να πω, πεινάω κιόλας και βλέπω διαφημίσεις με φαρφάλεςςςςςςςςςςςςς

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ζουζουνομανούλες...άργησα σήμερα γιατί έκανα μια εξαγωγή πρωινού στην δουλειά με βάλανε λίγο στο ιατρείο να ξαπλώσω και τώρα νιώθω καλύτερα....

Το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκα αλλά απο ότι μου είπε ο Πάνος που δεν κοιμήθηκε παίζανε με τον μικρό ο ένας χαϊδευε και κλωτσούσε τον άλλον....αχ βρε μπέμπη αμα τα κάνεις αυτά απο τώρα πως θα είμαστε μετά???

Τέλος πάντων εχθές γέννησε άλλη μια φίλη μου στο Ιασώ με προγραμματισμένο ραντεβού καισαρικής ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3200 γρ. Να της Ζήσει, θέλω πολύ να πάω να την δω αλλά ο Πάνος μου λέει καλύτερα να μην πάω στο νοσοκομείο....εγω θέλω όμως! αν είχα να κάνω εξετάσεις δεν θα πήγαινα βρε κορίτσια? Εκείνος μου λέει αφού δεν είναι απαραίτητο καλύτερα να το αποφύγουμε. Καλά μέχρι το απόγευμα θα δούμε!

Εσείς? τι αλλα? Μπισκοτάκια μεσονύχτια και πουρνό-πουρνό βλέπω...μπράβο ζουμπουλία μου στείλε μου και μενα ενα όπως επίσης και της angel που μάλλον το περιμένει ακόμη:wink:;-):wink:;-)

Nikole που είσαι ξανακοιμήθηκες????

Σιδέρώματα διαβάζω ε?? εγώ λέω αύριο που θα έχω άδεια για το πρώτο μάθημα στο ΙΚα να πάω πιο νωρίς στην μαμάκα μου και αν μπορέσει να μου πατήσει μερικά (την σκέφτομαι βέβαια γιατί έχει και εκείνη τα δικά της αλλά τι να κάνω βρε μανουλίτσες δεν μπορώ πονάει η μεσούλα μου)!!!

καλέ,

έκανα ένα διάλειμμα να σας διαβάσω... και βλέπω ότι όλες την κοπανήσατε ε?

Τεμπέλες νυσταρούδες.... :-)

οχι οχι εγω είμαι εδω και δουλεύωωωωω (τον κόσμο) χιχιχιχ θα σου κάνω παρείτσα και θα σου στείλω κλαι μπισκοτάκι cookies όχι σαν την λυσάρο την φίλή μας που τα τρώει μόνη της...να χαθείς βρε μπισκοτολυσάραααααα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα λιχούδες μανούλες!!!

Τι κάνετε? Μέρες είχα να μπω και εδώ και μια ώρα διαβάζω και φυσικά οι περισσότερες σελίδες είχαν να κάνουν με το φαγητο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμένα ήταν απο χτες να ξεκινήσει η άδεια μου αλλά αν έχετε το θεο σας με κουβάλησαν για μια ώρα χτες και μια ώρα σήμερα!!! Δεν θα νευριάσω περισσότερο γιατί απο δω και πέρα θα καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν όνειρο μου φαίνεται:tongue::tongue::tongue:

Χτες πήγα στον οδοντίατρο για το δεύτερο σφράγισμα και τελικά θα χρειαστέι απονεύρωση:( οπότε σε λίγο θα πάω για να την ξεκινήσουμε, και δεν θέλω καθόλου!!!!

Για βάπτιση εμείς λέμε Οκτώμβρη - Νόέμβρη γιατί ΄θα κάνουμε και τον γάμο μαζί και θέλω να έχω χρόνο να τα ετοιμάσω. ΤΟ όνομα της πεταλουδίτσα μας Θεοδώρα της πεθεράς και το δεύτερο ίτι και να είναι θα μπει απο εμένα. Ετι είπαμε απο την αρχη!

Το Σκ πήγαμαι Γιαννιτσά και γυρίσαμε με ΄νε αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα για την μπέμπα. Απο αύριο που θα κάθομαι θα αρχίσω να πλένω ,άντε να έρθουν και τα πραγματάκια της μπέμπάς για να τελειώσουμε με το δωμάτιο!!

Εδώ έχει αρχίσει και το καρναβάλι κια ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό το ΣΚ για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε, θα ΄χουμε και κόσμο και δεν θέλω να μείνουμε μέσα.

Αλήθεια θα έρθει καμιά προσ τα δω για το τριήμερο?

Νυχτικιές πήρα και γω 2, angel πήγα στα benetton και πήρα και εγώ εκείνη τη λιλά με την ρόμπα, αλλα΄εδώ δεν είχε 50%, και πήρα ακόμη μια ασπρη με μικρά λιλά αρκουδάκια πάνω, οπότε ταιριάζει κια αυτή με την ρόμπα. τώρα πρέπει να πάρω μια για όταν πάω στην κλινική αλλά θα την καθυστερήσω ακόμη λίγο γιατι δεν ξέρω πόσα κιλά θα πάρω ακόμη!

Λοιπόν σαν να είπα πολλά:tongue:

βάζω παπούτσια και πάω στον οδοντίατρο, Φοβάμαι όμως....

Τέλος πάντων

Φιλάκια σε όλες θα τα πούμε μετά

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα ζουζουνομανούλες...άργησα σήμερα γιατί έκανα μια εξαγωγή πρωινού στην δουλειά με βάλανε λίγο στο ιατρείο να ξαπλώσω και τώρα νιώθω καλύτερα....

Έχεις ακόμα εμετούς, ή απλά έτυχε?

Το βράδυ ευτυχώς κοιμήθηκα αλλά απο ότι μου είπε ο Πάνος που δεν κοιμήθηκε παίζανε με τον μικρό ο ένας χαϊδευε και κλωτσούσε τον άλλον....αχ βρε μπέμπη αμα τα κάνεις αυτά απο τώρα πως θα είμαστε μετά???

Το μετά άστο... καμία σχέση...

(εγώ εχτές το βράδυ ρώταγα τον καλό μου αν θα μου τις κάνει όλες αυτές τις χάρες και μετά που θα έχω γεννήσει και μου είπε ναι... τώρα θα δούμε...)

Τέλος πάντων εχθές γέννησε άλλη μια φίλη μου στο Ιασώ με προγραμματισμένο ραντεβού καισαρικής ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3200 γρ. Να της Ζήσει, θέλω πολύ να πάω να την δω αλλά ο Πάνος μου λέει καλύτερα να μην πάω στο νοσοκομείο....εγω θέλω όμως! αν είχα να κάνω εξετάσεις δεν θα πήγαινα βρε κορίτσια? Εκείνος μου λέει αφού δεν είναι απαραίτητο καλύτερα να το αποφύγουμε. Καλά μέχρι το απόγευμα θα δούμε!

Γιατί να μην πας? Μαιευτήριο είναι, δεν είναι νοσοκομείο....

Εσείς? τι αλλα? Μπισκοτάκια μεσονύχτια και πουρνό-πουρνό βλέπω...μπράβο ζουμπουλία μου στείλε μου και μενα ενα όπως επίσης και της angel που μάλλον το περιμένει ακόμη:wink:;-):wink:;-)

Αμα περιμένεις από την Ζούμπι για να φας έπιασες τα λεφτά σου.... καλέ αυτή είναι ανάφτρα... σε κάνει να πεινάσεις και την κοπανάει...

Nikole που είσαι ξανακοιμήθηκες????

Και να φανταστείς ότι την είχα για υπεύθυνη πρωινού....

Σιδέρώματα διαβάζω ε?? εγώ λέω αύριο που θα έχω άδεια για το πρώτο μάθημα στο ΙΚα να πάω πιο νωρίς στην μαμάκα μου και αν μπορέσει να μου πατήσει μερικά (την σκέφτομαι βέβαια γιατί έχει και εκείνη τα δικά της αλλά τι να κάνω βρε μανουλίτσες δεν μπορώ πονάει η μεσούλα μου)!!!

Άσε φιλενάδα, εγώ ακόμα σιδερώνω φορμάκια, για κάθε ένα κόβω με επιμέλεια και όλες τις ταμπελίτσες του, το χαζεύω, το σιδερώνω, το ξαναχαζεύω κλπ.......

.....................

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Τάνια!!!!

Τι κάνετε? Μέρες είχα να μπω και εδώ και μια ώρα διαβάζω και φυσικά οι περισσότερες σελίδες είχαν να κάνουν με το φαγητο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είδες? Αυτή η Αγγελικούλα φταίει για ούλα....

Εμένα ήταν απο χτες να ξεκινήσει η άδεια μου αλλά αν έχετε το θεο σας με κουβάλησαν για μια ώρα χτες και μια ώρα σήμερα!!! Δεν θα νευριάσω περισσότερο γιατί απο δω και πέρα θα καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν όνειρο μου φαίνεται:tongue::tongue::tongue:

Καλή ξεκούραση από εδώ και πέρα!!!!

Χτες πήγα στον οδοντίατρο για το δεύτερο σφράγισμα και τελικά θα χρειαστέι απονεύρωση:( οπότε σε λίγο θα πάω για να την ξεκινήσουμε, και δεν θέλω καθόλου!!!!

Έλα τώρα.... μία βελονίτσα τόση δα είναι.....

Το Σκ πήγαμαι Γιαννιτσά και γυρίσαμε με ΄νε αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα για την μπέμπα. Απο αύριο που θα κάθομαι θα αρχίσω να πλένω ,άντε να έρθουν και τα πραγματάκια της μπέμπάς για να τελειώσουμε με το δωμάτιο!!

Εδώ έχει αρχίσει και το καρναβάλι κια ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό το ΣΚ για να μπορέσουμε να το απολαύσουμε, θα ΄χουμε και κόσμο και δεν θέλω να μείνουμε μέσα.

Νυχτικιές πήρα και γω 2, angel πήγα στα benetton και πήρα και εγώ εκείνη τη λιλά με την ρόμπα, αλλα΄εδώ δεν είχε 50%, και πήρα ακόμη μια ασπρη με μικρά λιλά αρκουδάκια πάνω, οπότε ταιριάζει κια αυτή με την ρόμπα. τώρα πρέπει να πάρω μια για όταν πάω στην κλινική αλλά θα την καθυστερήσω ακόμη λίγο γιατι δεν ξέρω πόσα κιλά θα πάρω ακόμη!

Τέλος πάντων

Καλή σου επιτυχία ... με ένα πόνο το δοντάκι...:tongue::tongue: και με γειές τα πραγματάκια σου συν-μπυτζαμούλα...;)

GaiGp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Τι μου κανετε????

angie υπναρου που εισαι?????Σημερα θα δουμε τα μπεμπακια μας

και εσυ κοιμασαι??????

Αντε να περασουν οι ωρες........εχω πολυ αγωνια!!!!

Για βάπτιση εμείς λέμε Οκτώμβρη - Νόέμβρη γιατί ΄θα κάνουμε και τον γάμο μαζί και θέλω να έχω χρόνο να τα ετοιμάσω. ΤΟ όνομα της πεταλουδίτσα μας Θεοδώρα της πεθεράς και το δεύτερο ίτι και να είναι θα μπει απο εμένα. Ετι είπαμε απο την αρχη!

Τέλος πάντων

Καλημέρα...καλή επιτυχία στον οδοντιάτρο και να γυρίσεις με το καλό να μας πεις νεα...Φιλάκια:tongue:

.....................

εμετούς τώρα δεν έχω, τυχαίο πρέπει να ήταν αλλά θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό!!! Απλά τώρα μου έχει χαλάσει η διάθεση και το στομάχι μου....

τώρα για το μαιευτήριο αν είμαι καλύτερα το απόγευμα θα του πω να πάμε θέλω να δω την φίλη μου και την μπέμπα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες!!!!

Τι μου κανετε????

angie υπναρου που εισαι?????Σημερα θα δουμε τα μπεμπακια μας

και εσυ κοιμασαι??????

Αντε να περασουν οι ωρες........εχω πολυ αγωνια!!!!

καλημερούδια.....άντε να πάτε να τα δείτε και να μας πείτε νεότερα απο τα μπεμπεκάκια...γουτσου-γουτσου μωρεεεε....!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...