Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια εγω χθες ήμουν πολύ κουρασμένη αφού δεν είχα κοιμηθεί βράδυ Σαββάτου κ έκλειναν τα μάτια μου.Πήγα κ με τ ανίψια κ τη μάνα μου σινεμα στα village στο "ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ".Όποταε πάω στο σπίτι του αδερφού μου δεν κοιμάμαι μάλλον απ την υπερένταση που έχω έννοια τα παιδιά.Ο μπεμπης ενω κλωτσούσε οταν ακουμπούσαν την κοιλιά τα μικρά σταματούσε.Δεν ξέρω γιατί.

Κατα τ άλλα ήρθα στη Νίκαια κ ήμουν εξαντλημένη.Κ στεναχωριόμουνα κ με τον άντρα μου κ έβλεπα αγχοτικά όνειρα όλο το βράδυ κ σήμερα είμαι πολύ χάλια.Εκλαιγα όλη την ημέρα με λυγμούς.Μάλον είμαι η μόνη εγκυμονούσα που δεν έχω πάρι ζεστασιά ουτε απο γονείς,ούτε απο σύντροφο!

ΤΗΝ παρασκευή το μάθημα στην Ευτοκία ήταν πολύ καλό πάλι.ήταν για τα στάδια του τοκετού κ μας είπε πολλά πράγματα η μαία κμας έδειξε.Εμεις κάνουμε γυμναστική μετά τ θεωρητικό μέρος,ασκήσεις,αναπνοές κλπ.

Πάντως κράτησα σημειώσεια για τον τελευταίο μήνα θα σας γράψω αύριο.Παω για ύπνο κγω.Να ηρεμήσω λίγο γιατί αύριο πρωί πρωί πάω στο Αμπελοκήπους για εξετάσεις γιατί την Τετάρτη θα πάω πάλι στο νηστειοθεραπευτή.Η μαία είπε πως ο γιατρός αυτός έχει μεγάλη εμπειρία αποεγκύους κ ε΄χει αντιμετωπίσει πολύ δυσκολα περιστατικά κ να τον εμπιστευτώ κ έτσι συνεχίζω αυτό μενού.Πάντως η κοιλιά μου όντως έχει ξεπρηστεί απ τα υγρά.Θα δούμε τώρα τι θα πουν κ οι εξετάσεις.

Εμεις δεν εχουμε καταληξει σε όνομα.Εγω ήθελα να το δηλώσουμε οταν γεννηθεί με τ όνομά του.Αρχικά είχαμε συμφωνησει να μην τ ονομάσουμε ουτε του πατέρα μου ο΄τε του δικού του αφού τους έχουν βγάλει ο αδερφός μου κ οαδερφος του.Εμένα ο κόσμος δεν με νοιάζει.Απλά ξαφνικα΄του Νίκου δεν του αρέσει κανένα άλλο όνομα εκτος του Μπαμπά του!!!!Κ γω δεν θέλω.Άντε καληνύχτα!!

ntesehjufpgrhgvn.png

καλε...........τωρα ειδα τη σελιδα που εβαλε η Στελλα της Ευτοκιας,δεν το χα ξαναδει!Στρατουλα μου εκει πηγαινεις?και που θα γεννησεις? εκει ρε κοριτσια τι ειναι,ιδιωτικο??

Η ιστοσελίδα είναι απ το Κέντρο Φυσικού Τοκετού στο Ίλιον.Για εξέταση κ μάθημα πάω στο Μαρούσι στο χώρο που έχουν οι μαίες.

Στο Ίλιον είναι το ιδιωτικό μαιευτήριο Νίκη κ αυτο έχει παραχωρήσει κάποια δωμάτια στην Ευτοκία.Έτσι γεννας σ ένα δωμάτιο που υπάρχει κ μπανιέρα με νερό,σε οποια στάση θες-στα δωμάτια που είδες-με χαμηλό φωτισμό κ δεν αποχωρίζεσαι το μωρό καθολόυ.Μετά πηγαίνεις σενα δωμάτιο που είσαι μόνο εσυ, ο άντρας σου κ το παιδί.κ όταν γυρλισεις στο σπίτι έρχονται οι μαίες στο σπίτι σου κ σου δείχνουν πως να θηλάσεις,εξετάζουν το παιδί κλπ.Τώρα αν κάποια επιπλοκή συμβεί υπάρχουν τα πάντα στο μΑαιευτήριο.Κ για την εξέταση κ παρακολούθηση που σου χουν κάνει 9 μήνες,τον τοκετό κ μετά τις επισκέωεις στο σπίτι πληρώνεις 2300ε.

Κ σε προτρέπουν να πας κ στο χωρο του μαιευτηρίου για να εξοικιωθείς , να λύσεις όλες τις απορίες σου κλπ.Κ γω εχω την αίσθηση πως βρίσκομαι σε καλά χέρια.άντε καληνύχτα.Α'υριο τα υπόλοιπα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

κι εγω για μια καλημερα μπηκα,μη τρομαξετε οτι ξυπνησα απο τωρα!!!σηκωθηκα για πιπι ρουμ και να φαω ενα μπισκοτακι!! :-) Καλημέρα μανουλίτσες!!!!!Στρατούλα μου θα φυγεις πρωι πρωι,ε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα....πρωινές μανούλες!!!!!!!!!!!πίνω το γαλατάκι μου....:Dstrata καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου.....angie ασε το μπισκότο κάτω και νάνι.....ατασθαλίες πρωί πρωι.....:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

καλά, ένα μπισκότο ζήτησα και γίνανε και οι 2 καπνός....

θα αρχίσω και εγώ την μουρμούρα σαν την Ζούμπι.....γγγκκκρρρρ

Πάω να αρχίσω το σίδερο πριν μου φύγει...

να κεράσω τοστάκι που είναι πιο υγιεινό....έχω και εγώ σίδερο σήμερα......να έρθω να τα σιδερώσουμε παρέα;;;;;:lol::lol:χαλαρά ε,μην ξε@@@στείς πάλι σήμερα....με το μαλακό;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

να κεράσω τοστάκι που είναι πιο υγιεινό....έχω και εγώ σίδερο σήμερα......να έρθω να τα σιδερώσουμε παρέα;;;;;:lol::lol:χαλαρά ε,μην ξε@@@στείς πάλι σήμερα....με το μαλακό;)

αμα σου πώ ότι τόση ώρα προσπαθώ να σηκώσω το κρεβάτι για να πάρω την σιδερώστρα γιατί εκεί τον φώτισε τον δικό μου να την φυλάξει ? γμτ την τρέλα μου πια....:mad::-x:-x

και τώρα τί θα κάνω?

GaiGp3.png

αμα σου πώ ότι τόση ώρα προσπαθώ να σηκώσω το κρεβάτι για να πάρω την σιδερώστρα γιατί εκεί τον φώτισε τον δικό μου να την φυλάξει ? γμτ την τρέλα μου πια....:mad::-x:-x

και τώρα τί θα κάνω?

πλάκα κάνεις.....θα βάλλω τις φωνές.....άστω βρε κορίτσι μου και εσύ......αστο μην έχουμε άλλα!!!!!

θα πάρω το εκατό και θα πω μια τρελή προσπαθεί να σηκώσει το κρεβάτι...ρε μην τη ζορίζεις τη μ ικρή...ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Grya.jpgGryap3.png

πλάκα κάνεις.....θα βάλλω τις φωνές.....άστω βρε κορίτσι μου και εσύ......αστο μην έχουμε άλλα!!!!!

θα πάρω το εκατό και θα πω μια τρελή προσπαθεί να σηκώσει το κρεβάτι...ρε μην τη ζορίζεις τη μ ικρή...ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

τα κατάφερα!!!!!!!!!!!

με την μέθοδο του μοχλού.... κάτι ήξεραν και παλιοί...

Έβαλα το κοντάρι της ηλεκτρ. σκούπας και το έκανα μοχλό, όχι που δεν θα τα κατάφερνα, (είναι να μην μουλαρώσω εγώ......)

Θα σιδερώσω τα πραγματάκια της μπέμπας μου!!!!!!!!!

GaiGp3.png

τα κατάφερα!!!!!!!!!!!

με την μέθοδο του μοχλού.... κάτι ήξεραν και παλιοί...

Έβαλα το κοντάρι της ηλεκτρ. σκούπας και το έκανα μοχλό, όχι που δεν θα τα κατάφερνα, (είναι να μην μουλαρώσω εγώ......)

Θα σιδερώσω τα πραγματάκια της μπέμπας μου!!!!!!!!!

καλά ε,θέλω να σε πλακώσω....με τρόμαξες ρε χαζό...μην κάνεις βλακείες......ουφ,αλήθεια τρόμαξα.......αμάν το πείσμα σου:mad::mad:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...