Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΕΙΠΕΣ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ!!!ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ??

Υπάρχει σε διάφορα βιβλία που εχω διαβάσει για τον τοκετό.Αν δεν το βρούμε στο ινερνετ να το αντιγράψουμε.Λέω για σας γιατίκ γω αν γεννήσω στο Κέντρο Φυσικού Τοκετού δεν θα χρειαστει.Εγω πάλι έψαχνα σήμερα αν γίνεται κάποια ενημέρωση απ τον Σύνδεσμο Θηλασμού.Για να ενημερωθώ.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛ ΣΤΟ εΛΕΝΑ ΑΛΛΑ δανείστηκα το βιβλίο της Πατσούρου.Είναι δυο τόμοι κ κοστίζουν 40ε κ οι δυο.

Είναι το καλύτερο βιβλίο εγώ τα πήρα και τα 2 και πραγματικά δεν αντιμετώπιοσα κανένα θέμα.....

Όσο για τα φορμάκια καλύτερα μεγάλα...Εμάς τα 3 μηνών ίσα ίσα μας κάνουν......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω?αυτος ξυπναει με το παραμικρο!!!φοραω κ ενα βραχιολι στο ποδι (απο το καλοκαιρι ακομη) που εχει κατι κουδουνια!!χαχα!σαν προβατο, μην με χασουν!:lol::lol:

εμ και εσύ βγάλτο....δε σε χάνουν τώρα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

εμένα που μου λέει πως να κοιμάμαι;να γυρίζω πλάτη λέει γιατί φοβάται μη με χτυπήσει.....το 'χουμε χάσει έτσι;αν το βρείτε σφυρίχτε....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Υπάρχει σε διάφορα βιβλία που εχω διαβάσει για τον τοκετό.Αν δεν το βρούμε στο ινερνετ να το αντιγράψουμε.Λέω για σας γιατίκ γω αν γεννήσω στο Κέντρο Φυσικού Τοκετού δεν θα χρειαστει.Εγω πάλι έψαχνα σήμερα αν γίνεται κάποια ενημέρωση απ τον Σύνδεσμο Θηλασμού.Για να ενημερωθώ.

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις να γεννήσεις στην Ευτοκία μιλάμε για καθαρά φυσικό τοκετό.....Τέλεια εμπειρία...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να κάνω μια ερώτηση;τι είναι το Κέντρο Φυσικού Τοκετού;;;;;;;;;άσχετη!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

strata μου δες εδω κατω κατω..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308&page=2

εχει τα προγραμματα.εμεις οι Θεσσαλονικες απο εδω ενημερωθηκαμε....:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

http://www.naturalbirth.gr/kalosirthate.html

Το είχα ψάξει αλλά δε πειράζει μια χαρά τα κατάφερα και εκτός νερού!!!!!(ήθελα να γεννήσω στο νερό)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ, πάω να δω tv και να κάνω λίγη παρεούλα με το άντρα μου (τπτ άλλο δεν κάνουμε έτσι κι αλλιώς), αν δεν κοιμήθηκε ακόμα!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

αυτή η Ζωή τι ξενέρωτη γκόμενα ρε παιδιά;;;;;;έλεος....

αυτο δεν σας ειπα πριν?πολυ μου την σπαει το μαλακιστηρι!

κοριτσαρες..την πεφτω κ εγω για νανακια...τι εκανα κ κουραστηκα δεν ξερω...τα λεμε αυριο!!!σμουτσ!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

http://www.naturalbirth.gr/kalosirthate.html

Το είχα ψάξει αλλά δε πειράζει μια χαρά τα κατάφερα και εκτός νερού!!!!!(ήθελα να γεννήσω στο νερό)

ευχαριστώ......που γέννησες εσύ;φυσιολογικός τοκετός;

Grya.jpgGryap3.png

κοριτσαρες..την πεφτω κ εγω για νανακια...τι εκανα κ κουραστηκα δεν ξερω...τα λεμε αυριο!!!σμουτσ!:P

καληνύχτα τρελόμάμη....φιλιά πολλά !!!

thalia καλό βράδυ και σε σενα...

Grya.jpgGryap3.png

ευχαριστώ......που γέννησες εσύ;φυσιολογικός τοκετός;

Δεν είπαμε?Στη Κόρινθο στη ΔΙΩΝΗ με τον καταπληκτικό μου ντόκτορ ΤΣΙΡΤΣΗ Ι.

Αν ήταν ο άλλος (ακόμα και ο καλύτερος) γιατρός θα μου έκανε καισαρική καθώς ήταν μεγάλος ο μικρός,έβγαινε με κεφάλι και χέρι (SYPERMAN)και το κόκκαλο του κόκκυγα μου είναι τεράστιο...Κάτι που δυσκόλευε το Δροσουλάκι μου να βγει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ, πάω να δω tv και να κάνω λίγη παρεούλα με το άντρα μου (τπτ άλλο δεν κάνουμε έτσι κι αλλιώς), αν δεν κοιμήθηκε ακόμα!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!

Καληνύχτα μανούλες....Κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε μετά θα κοιμάστε επάνω από την κούνια....χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...