Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Οι έχουσες προβλημε με τα πεθερικά... ΥΠΟΜΟΝΗ! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πεθερικά μου (είναι πολύ μακρια :lol::lol:) αλλά κατά βάση συμπαθώ πολύ περισσότερο τον πεθερό μου (ο οποίος με παιρνει τηλ., με ρωτάει τι θέλω να μου στειλει για τον μπέμπη κ.α.) απο την πεθερά μου η οποία δεν με εχει παρει ούτε ένα τηλ. να δει τι κανω εγώ κι ο μπέμπης. Γενικά είναι ψυχρή γυναίκα γι αυτό δεν την παρεξηγώ...

Όσον αφορά το γιο μου πήγα χθες στον γιατρό και μια χαρα είναι ο κούκλος μου! 400γρ. και οι μετρήσεις αυτές που θέλαμε να είναι είπε ο γιατρός! 7/12 έκλεισα για β επιπεδου οποτε μετα βουρ στα μαγαζια! Απο κιλα +3 από την αρχή της εγκυμοσύνης...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλιτσες !

Πως ειστε σημερα τι κανετε?

Εγω το παρακανα σημερα με τον υπνο ξυπνησα στις 11 κι το ευχαριστηθηκα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσες γιουρταζουν

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Xρονια πολλα στις εορταζουσες!!!:P:p

κ εγω κοιμηθηκα πολυ σημερα κ πολυ το γουσταρα!!!αντε τωρα να κανουμε κανα φαγακι...

απο κιλα εγω πρεπει να μαι +5!!:shock::shock::shock:

αλλα μονο κοιλια εχω κανει κ αυτη..μπολικη!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Συμφονω απολυτα με οσα λες.Εγω ρου το εχω ξεκαθαρισει απο τωρα που δεν εχουμε μπει στο σπιτι μας πως δεν θελω κανεναν στο σπιτι μου τα μεσημερια κι μετα τισ 11 το βραδυ.Εαν θελει καποιος να ερθει θα περνει τηλ πρωτα διαφορετικα δεν ειμαστε εδω για κανεναν.Μην τους δωσουμε το θαρρος κι απο τωρα:-P

RVysp3.png

uF2hp3.png

καλημέρα κορίτσια!χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Εγώ μόλις γύρισα απο τον οφθαλμίατρο εξαιτίας κάποιων πονοκεφάλων τελευταία, μου διεγνωσε αστιγματισμό και μυωπία, οπότε θα φορέσουμε γυαλάκια ελπίζω μόνο να ήταν όντωςαπο αυτό οι πονοκέφαλοι αλλιώς θα συνεχίσουμε το ψάξιμο!!

όσες έχετε προβλήματα με τα πεθερικά υπομονή εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια,παρόλο που πήρα το γιο μακρια τους (2μιση ώρες) :P:p:p!

Η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει αρκετά παρόλο που δεν πήρα ακόμη κιλά +3 (τα 2 που είχα χάσει στην αρχή και 1 ακόμη). Ζυγίζομαι μόνο στον γιατρό οπότε την Παρασκευή θα δω αν ανέβηκε και άλλο ο δείκτης χιχιχι.

Ιωάννα μου κουράγιο με τις δουλειές και δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά όσα μορεις.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Διαβαζω ολες εχουν κανει κοιλιτσα κι η δικια μου δεν φαινετε καθολου

σνιφ σνιφ σνιφ.....θελω κι εγω κοιλιτσα !!!!!!!!!!!!

Φαινετε μονο αν ρουφηξω ολη την κοιλια μου μεσα μονο τοτε κι δεν το κανω.

Απο κιλα πηρα +2 σε ολο το διαστημα αυτο της εγκυμοσυνης κι δεν θελω να παρω κι απο μονη μου εχω κιλα κι δεν θελω κι αλλα

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλημέρα μανούλες με τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!!

Εγώ είμαι +5-6 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης και η κοιλίτσα μου φαίνεται!!! Πλέον καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος!!! Οσο για τα πεθερικά... υπομονή όλες μας...

Αχ... την άλλη Τετάρτη (2/12) θα πάω να δω τον μπεμπούκο μου στην Β-επιπέδου και πολύ χαίρομαι!!!

Θέλω να περάσουν ΓΡΗΓΟΡΑ οι μέρες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κι από μένα

Χρόνια πολλά στις Κατερινούλες

Iwanna θα κάνεις γιορτή αύριο? Εγώ το Σάββατο...για το γιόκα μου και τη νονά του μαζί...είναι η ανύπαντρη αδελφή μου και θα το κάνουμε μαζί στο σπίτι μας - καλό μας κουράγιο

Αχ βλέπω που κάποιες ξυπνάτε καλές 11 και ζηλεεεεεεεεεεύω! Θέλω κι εγώ

Αυτό το 7 το πρωί με σκοτώνει. Αφήστε που το βράδυ αν δεν πάει 1μισι-2 δεν κλείνω μάτι, τι κακό κι αυτό Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη χτυπούσα κάτι 12ωρα...από τις 7-8 το απόγευμα μέχρι 7 το πρωί...τώρα όλα πιο δύσκολα

Έχω βέβαια και τον μικρό που κοιμάται γύρω στις 11...

QuW0p3.png

Ιρεβ κι εγω πριν κανενα μηνα περιπου επεφτα στις 6-7 το απογευμα κι ξυπναγα την επομενη μερα στις 12 δεν βαραγα 12 ωρα αλλα παρα πανω .....

Κι τωρα αν δεν παει 2 περιπου δεν μπορω να κλεισω ματι

RVysp3.png

uF2hp3.png

Γειά σε όλες τις μαμάδες!

Σήμερα ήταν μέρα shopping! Μπορώ να πω πως ξεπατώθηκα!

Χθες το βράδυ ο μπεμπάκος έδωσε δυο δυνατές κλωτσιές στον μπαμπά του (έτσι, να ξεκαθαρίζει τη θέση του!) και μετά ανακαλύψαμε ένα σκληρό εξόγκωμα πατώντας την κοιλιά μου που δεν καταλάβαμε ακριβώς τί ήταν, πάντως μάλλον κάτι του μπέμπη... :D

touki, τί καλά!!! Μπράβο και ανάλογη συνέχεια εύχομαι!

Atlantis μου, περαστικά σου! Το καλό από αυτή την άσχημη υπόθεση είναι ότι το μωράκι σου θα τρέφεται ιδανικά και δεν θα βάλεις πολλά κιλά... Στα θετικά να επικεντρωθείς και εύχομαι να είναι η τελευταίαταλαιπωρία σου!

taniabell, καλά κάνεις και παίρνεις άδεια, αρκετά δούλεψες υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες...

annie μου, τί καλά! Να την χαρείς την άδειά σου!

Marakious, χαίρομαι που διαβάζω νέα σου και ελπίζω να το ξεπαράσεις το κρύωμα σου γρήγορα...

Πρίν μέρες είχα μια ιδέα- χμμμ, όχι και τόσο πρωτότυπη- να γράφουμε ο μπαμπάς του και εγώ σε ένα ημερολόγιο, κάποια πράγματα για το μπέμπη με σκοπό κάποια μέρα να του τα δώσουμε... Πράγματα που θα κάνει, κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, τα κατορθωματά του και γενικά ό,τι θα θέλαμε κάποτε να μάθει, ιδιαίτερα από μια φάση της ζωής του που δε θα έχει δικές του αναμνήσεις. Αγόρασα λοιπόν δύο ημερολόγια τα οποία θα διακοσμήσω εγώ, και από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουμε από την εγκυμοσύνη κιόλας!!!!

Χα! Και σήμερα νομίζατε ότι γλιτώσατε από μένα! :tongue:

Η Ιεα με το ημερολογιο ειναι καλή. Την εφαρμόζω απο την πρώτη μέρα που έμαα για την εγκυμοσύνη. Το χρησιμοποιώ περισσότερο για να γράφω μέσα οτιδήποτε περνά απο το μυαλό μου χαρές αγωνίες συναισθήματα -βοηθάει ψυχολογικά

όπως του αρέσει το καθένα Μετα θα τα διαβάζω και θα τα θυμάμαι με νοσταλγία φαντάζομαι

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια μου!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί χθές βράδυ ένιωσα το μωράκι μου πολλές πολλές φορές και τρελάθηκα,πρώτον γιατί επιβεβαίωσα οτι αυτό που ένιωθα για κάποιες μέρες ήταν το ζουζουνάκι μου και δεύτερον γιατί με τους πόνους που είχα φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά.όμως είναι το μωρό μου και είναι καλά!και μου έδωσε απίστευτη δύναμη....

περίμενα να νιώσω φτερουγίσματα και γουργουρητά,γι'αυτό πίστευα οτι κάνω λάθος,αλλά νιώθω μόνο πως να το πώ..σκουντηγματάκια,σα να μου ρίχνει μικρές κλοτσιές!!(ο πατέρας μου λέει οτι έχει πάρει το πόδι του μπαμπά του που παίζει ποδόσφαιρο-αν και μάλλον είναι κορίτσι.πρώτο εγγόνι πρώτα ο Θεούλης,καταλαβαίνετε!)

και μιά φορά μόνο το ένιωσε και ο μπαμπάς του!

(πόσο περίεργο ακούγεται...και πόσο τον λατρεύω...)

και σήμερα παρόλο που πονάω δε δίνω σημασία!

όσες δεν το έχετε νιώσει κάνετε λίγη υπομονή,αξίζει,θα τρελαθείτε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

strata ήρθα στην παρέα σας στη σελ.14 και πολύ χαίρομαι που το έκανα.

τελικά στη ζωή μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα μόνο κάποιος που βρίσκεται στην ίδια θέση με σένα.

valia έχουμε την ίδια ημέρα ραντεβού για τη β-επιπέδου,κι εγώ ανυπομονώ και εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες!!

σας φιλώ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γειά σας κοριτσάκια μου!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί χθές βράδυ ένιωσα το μωράκι μου πολλές πολλές φορές και τρελάθηκα,πρώτον γιατί επιβεβαίωσα οτι αυτό που ένιωθα για κάποιες μέρες ήταν το ζουζουνάκι μου και δεύτερον γιατί με τους πόνους που είχα φοβόμουν μήπως κάτι δεν πάει καλά.όμως είναι το μωρό μου και είναι καλά!και μου έδωσε απίστευτη δύναμη....

περίμενα να νιώσω φτερουγίσματα και γουργουρητά,γι'αυτό πίστευα οτι κάνω λάθος,αλλά νιώθω μόνο πως να το πώ..σκουντηγματάκια,σα να μου ρίχνει μικρές κλοτσιές!!(ο πατέρας μου λέει οτι έχει πάρει το πόδι του μπαμπά του που παίζει ποδόσφαιρο-αν και μάλλον είναι κορίτσι.πρώτο εγγόνι πρώτα ο Θεούλης,καταλαβαίνετε!)

και μιά φορά μόνο το ένιωσε και ο μπαμπάς του!

(πόσο περίεργο ακούγεται...και πόσο τον λατρεύω...)

και σήμερα παρόλο που πονάω δε δίνω σημασία!

όσες δεν το έχετε νιώσει κάνετε λίγη υπομονή,αξίζει,θα τρελαθείτε!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Είδες που το ζουζούνι σου έκανε αισθητή την παρουσία του? Ολα καλά θα πάνε!!! Η Παναγία να είναι μαζί σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

strata ήρθα στην παρέα σας στη σελ.14 και πολύ χαίρομαι που το έκανα.

τελικά στη ζωή μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα μόνο κάποιος που βρίσκεται στην ίδια θέση με σένα.

valia έχουμε την ίδια ημέρα ραντεβού για τη β-επιπέδου,κι εγώ ανυπομονώ και εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες!!

σας φιλώ

Αυτό ξαναπέστω!!! Ετσι είναι... Οσοι είναι έξω από τον "χορό" πολλά τραγούδια λένε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κουράγιου! Κάνω διαλειμματάκι τώρα!

Irev, ναι, αύριο θα κάνουμε γιορτή! Κι εσύ καλό κουράγιο για το Σάββατο!

Πολύ πεθερο-συζήτηση έχει πέσει! Εγώ νιώθω πολύ τυχερή για τους γονείς του άντρα μου! Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και οι δύο, και πολύ διακριτικοί παρόλο που μένουν 5 λεπτά μακριά! Μας φροντίζουν και τώρα με το μωρό έχουν ξετρελαθεί αλλά δεν εισβάλουν στη ζωή μας. Οι δικοί μου είναι μια ώρα μακριά και δεν έρχονται συχνά λόγω υποχρεώσεων και με τα πεθερικά νιώθω πως έχω εδώ ανθρώπους δικούς μου. :-)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...